![]() |
Desi cuantumurile lui de inteligentä si caracter sunt foate ridicate, reuseste sä le mentinä într-un echilibru stabil.
|
@planmaker
un prieten in care te poti baza, un om inteligent, un planmaker desavarsit ( cu toate ca el nu stie asta :sleep: ). |
Este un polemist grozav si stie sa aduca valoare celor spuse de el si de ceilalti chiar si atunci cand spune sau citeste aberatii. Un maestru al retoricii :P
|
o tipa cool, care are gusturi misto. si asta e suficient ;)
|
O domnisoara transanta, cu care genul feminin se mandreste pt ca stie sa-si apere cauzele/ideile si atunci cand o face pare ca e imbracata intr-o armura de fier.
:D |
Are destula rabdare sa scrie povesti dupa temele date pe "Atelierul de scenaristica", in rest pare a fi o tipa cool cu gusturi misto :P
|
e visator si aspirant....
si intr-o zi viata se va desfasura conform unui scenariu scris de el.... :D |
ingenuua, ludica, feminina...o tipa de care as putea sa ma indragostesc
ps. salutari din olanda ;) ( jointul asta il fumez cu gandul la tine) |
Silver, taci ca imi ploua-n gura....
Argint viu si extrem de energic in compozitia lui, dar stabil si robust pe dinafara, ca un mit :) |
No matter what, uneori are umor.
|
persoana care face mai mult decat ii sta in puteri ca sa iti dea o mana de ajutor. persoana pe care nu te poti supara indiferent ce-ar face si care nu iti poarta pica pentru micile ironii si rautati d'enfant terrible.
|
Este un punct de echilibru pe acest forum, pentru ca nu intra in conflicte, ci, din contra, mai degraba le aplaneaza.
PS Si, fratilor, face niste clatite buuune de-ti vine sa-ti bati copiii! =)) |
(ca sa continui in acelas stil :P) este un stalp de rezistenta al forumului, face fata foarte onorabil oricarui fel de discutie, este spontana si corecta.
PS this post is approved by senor Bale ![]() |
Originally Posted by corinka:
Eu? Pe bune? :-O ps. cum sunt off topic, nu ma luati in considerare. las locul celor care o cunosc mai bine pe M. ;) |
Era o gluma. Iata primul mesaj din acest thread: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86674 :)) Scuze de offtopic, continuati de la Miercuri. |
@klein
are un fel de umor pe care nu pot sa-l descriu, dar e asa de "cool" si mereu da bine pe forum @ miercuri finutza...echilibrata...si nu se teme de filmele horror :D |
Cinemania e un uzer fara fitze.Imi place ca e deschis si fara prejudecati :)
Miercuri are aceeasi pasiune ca si mine pt True blood si Bill si asta e suficient . ;) |
pe Klein tre' s-o iei de nevasta: e desteapta, gateste bine, scrie bine, e artista... i mean it, people
|
eu nu vreau sa ma marit, dar mersi oricum pt petzit. :)
Europe : pur si simplu mon ame soeur. nu am decat complimente. Ps. va rog ignorati-ma pt turul urmator. luati-il pe Cinemania la complimentat. |
mie imi place de a.l.s ca-i generalist,ca Langlois,asea.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:22. |