Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Stelele noastre vs Stelele lor (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84021)

TLD 19 Apr 2004 19:49

Originally Posted by Demona:

Originally Posted by TLD:

Pai zi cand te intorci ca pot sa o mai lalai pe aici, meciul aal oricum o sa fie printre ultimele doar e crema! :roll:

Pai el a plecat din tzara momentan. Nu se shtie cand se intoarce...shi de ce "crema" vorbeshti? :roll:

La creme de la creme... :P Si il asteptam sa revina, dak mai revine (din cate am inteles si-a anuntat retragerea de aici.. :rol: )

Demona 19 Apr 2004 21:43

La creme de la creme... :P Si il asteptam sa revina, dak mai revine (din cate am inteles si-a anuntat retragerea de aici.. :rol: )

Pai sa speram ca mai vine. :| Asha ma gandesc... :huh:

Little Dique 20 Apr 2004 21:29

ok,freak is out.e baiat mare,ma gandesc ca se descurca fara noi,eu vreau altceva :w00t: TLD,BAGA O DATA MECIUL ALA CU DEMONA CA NU MAI AM RABDARE!sau macar mai bagati niste poze cu ea sa se linisteasca spiritele. :oops:

Demona 20 Apr 2004 21:49

Originally Posted by Little Dique:

TLD,BAGA O DATA MECIUL ALA CU DEMONA CA NU MAI AM RABDARE!sau macar mai bagati niste poze cu ea sa se linisteasca spiritele. :oops:

Da` ce-i cu graba asta?! :x

TLD 22 Apr 2004 09:08

Originally Posted by Little Dique:

TLD,BAGA O DATA MECIUL ALA CU DEMONA CA NU MAI AM RABDARE!sau macar mai bagati niste poze cu ea sa se linisteasca spiritele. :oops:

Da` ce-i cu graba asta?! :x

Corect.. Bagati si voi un ussaaaaaa ceva poate va linistiti... Meciul ala mai are pana vine, v-am zis e crema de pe tort.. Acum sa zicem ca o astept pe demona sa-si termine treaba pe topicul ei cu stelutele de pe forum vs alea de afara...

Demona 22 Apr 2004 11:06

Corect.. Bagati si voi un ussaaaaaa ceva poate va linistiti... Meciul ala mai are pana vine, v-am zis e crema de pe tort.. Acum sa zicem ca o astept pe demona sa-si termine treaba pe topicul ei cu stelutele de pe forum vs alea de afara...

E pe gatate...cred ca maxim 3 meciuri o sa fie...we need to talk details dude! Can you not undo that game with me vs me?! :oops:

Undomiel 02 May 2004 13:33

tld,la meciul asta nu mai misca nimic.si nu o baga in seama pe demona :D,baga meciul ala.oricum toti il asteapta. :lol:

TLD 02 May 2004 17:42

Originally Posted by Undomiel:

tld,la meciul asta nu mai misca nimic.si nu o baga in seama pe demona :D,baga meciul ala.oricum toti il asteapta. :lol:

Saptamana asta o sa fie liniste pe aici... Ma rog doleantele fanilor vor fi respectate. Aveti doar "Putintica rabdare!"...

Demona 03 May 2004 19:36

Oh, this is goin` to be bad dude...Are you ready?!

TLD 03 May 2004 20:49

Oh, this is goin` to be bad dude...Are you ready?!

Am semintele pregatite sa-i improsc pe astia d eep forum! Asa ca Ei sa fie PREGATITI! :P

Demona 04 May 2004 21:08

Am semintele pregatite sa-i improsc pe astia d eep forum! Asa ca Ei sa fie PREGATITI! :P

Asta e chestia...ca ei nu sunt...mah, da` de cand eshti tu asha razbunator?

TLD 04 May 2004 21:37

Ehhh mi s-o fi urcat la cap gelu! :P Gelu Naum vroiam sa zic...
P.S: Nu poti sa stii niciodata cu ce hobbit nebun va conversati pe forum!

BeNnY 04 May 2004 21:47

Ehhh mi s-o fi urcat la cap gelu! :P Gelu Naum vroiam sa zic...
P.S: Nu poti sa stii niciodata cu ce hobbit nebun va conversati pe forum!

Apolodor... Ce faci tu Apolodor?

Freak_on_a_Leash 04 May 2004 21:54

eu m-am intors special sa vad meciul cu Demona!ala cand e?

BeNnY 04 May 2004 22:09

Nu vezi ca Apolodor doarme... :)

Dominic 04 May 2004 23:08

Nu prea vreau as ma bag pe ici.Meciuri ce?:))
Dak nu sunt la curent nu ma bag!!

Demona 05 May 2004 19:05

Originally Posted by Dominic:

Nu prea vreau as ma bag pe ici.Meciuri ce?:))
Dak nu sunt la curent nu ma bag!!

Starurile Hollywood versus "starurile" CineMagia...asta e female section...

Sm�agol-Gollum 05 May 2004 21:40

so...when is the big game?

TLD 05 May 2004 21:50

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

so...when is the big game?

Bah tu vrei bataie sau rabdare?! Yo cred ca vrei sa alegi rabdarea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Demona 06 May 2004 19:37

Bey Smeagol!!! ...Cand am spus ca se schimba meciurile? DUMINICA!!! Ce zi e azi? JOI!!! ...Fa singur calculele... :x

All times are GMT +2. The time now is 15:12.