![]() |
duminica dupa-masa, mai ca dadea sa ploua prin cj, asa ca ce poti face mai frumos decat sa mergi la film. ce film? unul de duminica dupa-masa, cand afara ploua si prin oras - singura zi in care poti sa faci o plimbare fara sa risti sa fi calcat pe picioare sau sa te scuzi la fiece pas ca lovesti pe cineva in mers - nu prea ai la ce te plimba, dar nici nu poti inca inota... mergi la.... OLIVER TWIST!!
prietenei mele i-a placut atat de mult incat eu nu am putut decat sa fiu de acord cu ea. baietelul crescut in orfelinat se razvrateste fiindca primesc prea putina mancare - trebuia sa se rataoiasca el la conducatori fiindca facusera o tragere la sorti... e amenintat cu spanzuratoarea, e mai sa fie vandut, pana la urma fuge inspre londra, unde se inhaiteaza cu niste tineri aflati sub indrumarea unui batran mestesugar intr-ale hotitului.... dar poate ati citit romanul lui Dickens... sau poate ati vazut deja filmul. daca nu, incercati sa-l prindeti printr-un cinema, dar neaparat dupa-masa, in weekend si.. neaparat cu iubitele voastre, mai ales daca prefera Printul Fericit al lui Wilde romanului Despre Eroi si Morminte al lui Sabato, macar in sau un weekend, doua ore si zece minute, cat dureaza filmul lui Polanski! |
THE TENANTS (2006) nota 8/10.Un scriitor traieste singur intr-un apartament dintr-o cladire ce trebuie evacuata incercand sa-si termine cartea.El fiind pe principiul ca nu poate termina cartea decat acolo unde a inceput-o.In respectiva calatire isi mai face aparitia un scriitor chinuit de talent care lucreaza si el o carte.Intre cei doi se leaga o oarecare prietenie la inceput dar lucrurile degenereaza atunci cand primul ce culca cu prietena celuilalt.Filmul e placut si interesant desi povestea se deruleaza doar in jurul celor 3 personaje.
|
Lilja 4 Ever - Moodyson 2002 8.6/10 bitter, bitter, bitter dar ff bine facut
|
a history of violence -- bun-bun. howard shore a fost personajul meu favorit. :)
|
Wow, vad ca o gramada de lume aici vede filmele mai inainte ca ele sa apara pe ecrane.
ce pot sa zic, nu vreau sa fac morala, dar mi se pare, intr-un fel, trist. pentru mine este una dintre cele mai mari placeri de wk sa merg la cinematograf. nimic nu se compara cu vazutul unui film pe ecranul mare, cu o gramada de alta lume in jur. Mi se pare magic. cand vine vorba de cumparat dvd-uri insa, se schimba treaba, e adevarat. ceea ce poate face din mine un lup moralist, nu stiu. tot ceea ce as vrea sa va comunic este: duceti-va la cinema daca puteti. lasati vizionatul filmelor de pe canapea si digeratu-l lor in cantitati uriase, unul dupa altul, de nu se mai intelege nimic. In fine, sa trecem la altele: in wk am vazut, pe ecrane: Legenda lui Zorro- cam slabut, nu m-a impresionat. are destul umor, interactiunea dintre Amtonio Banderas si CZJ este buna, pustiul lor este deosebit de simpatic, calul lui Zorro devine si el un personaj haios, este actiune, dar parca totusi a lipsit ceva. Poate ca s-au schimbat prea mult vremurile si nu mai este loc pentru Zorro. Nu stiu. E placut de vizionat, totusi. Daca vreti sa va relaxati, va recomand sa mergeti sa-l vedeti Match Point-- cam plictisitor pe alocuri, dar merita vazut. daca nu pentru altceva, macar pentru 1. Londra-cei care au fost vreodata pe acolo o sa fie incantati de imagini 2. mesajul filmului si sfarsitul. meajul este ceva de genul: in viata nu conteaza asa mult sa fii genial. conteaza insa sa ai noroc. si viata este compusa din multe match point, cand mingea se loveste de fileu, si trece dincolo de fileu, si atunci ai castigat, sau ramane in propriul teren, si atunci ai pierdut. Pentru final va las sa vedeti filmul. Nu ma omor dupa Scarletta, totusi. As putea spune ca nu imi place mai deloc. |
treci peste!
ce conteaza cum e scris mesajul? ai prins ideea, the point e k nu esti de acord cu ea, si de aia bagatelizezi legindu-te de 'gramatica'... pula! - poate fi un typo, so what? |
mesaju meu era un raspuns dat lui ulrich... care-ntre timp a disparut! :? :o
wtf is happening here?! |
phucken` censorship.. am mai vazut post-uri in care efectiv scriau adminii.. in post-ul omului...
guys, change the admins/moderators with some decent ones :) |
Originally Posted by RinTinTin:
alea se vad cu culori diferite de obicei...cel putin asa cred... mai degraba omu si-a sters postul inainte sa scrie als reply |
mda, aia se numeste ne-impovararea forumului cu mesaje explicative. si censorship e cand bagi tu prea mult smiley-uri. |
Tu vorbesti cam mult. N-a sters nimeni nici un mesaj. |
hel-LO? a fost un mesaj de un rind al lui ulrich, la care am raspuns eu! nu stiu cine l-a sters, dar a fost sters!! :x
|
Da, l-am vazut si eu...poate l-a sters chiar Ulrich...cum ar trebui sa fie sterse toate off-topicurile...chiar si acesta...stergeti tot...chiar tot.
|
da, stergeti, stergeti... intotdeauna va mai ramine ceva! :)
|
Nae,
agree with ALS pe problema "libertine". s-ar putea sa fie unul dintre cele mai prezumtioase filme infecte (exagerez un pic pentru ca imi place) care au atins vreodata ecranul. prost jucat (adica mult, si culmea, din partea unui actor/ actori pe care ii ador), filmat foarte bine dar intregul concept de imagine facut parca pentru cu totul altceva, conformism total in tot ceea ce priveste art department. nici nu vreau sa incep. asteptam atat de mult de la filmu ala si s-a dovedit o tristete crunta. |
MINUS samantha morton care e prea misto ca sa greseasca..desi nu prea ai cum sa intri in noroi (funny choice of words) si sa iesi nepatat...
|
maybe i was too smoked to judge right... yeah, guess overexcitment. :D
|
a doua jumatate din Full Mont - refreshing, love it.
|
BANLIEUE 13 (2004)nota 8/10.Scenele de lupta sunt cam exagerate dar e un film bun.Actiunea se petrece intr-o suburbie a Parisului,un politist sub acoperire este trimis alaturi de un ex-locuitor al suburbiei sa dezamorseze o bomba atomica.
|
v for vendetta 9/10. mi-a placut tot la fil mul asta, in afara de accentul lui natalie portman, bun sau rau, nu-i statea bine vorbind asa.
sunt multe faze tari, si discursuri, si scene emotionante, e un film povestit f. bine, si o scena clasica de lupta la sf. |
All times are GMT +2. The time now is 08:44. |