![]() |
LOL, acum nu merg pe stadion. Doar bere. :D
|
eu tot pe la o terasa cred... mai mult ca sigur.
|
De aia urmăresc eu Snooker și F1. :P
Când am fost anul trecut la F1, care cu cine ținea, nimeni nu avea treabă cu celălalt. Absolut nimeni! :) |
Originally Posted by iiii:
ba da, sunt. cu singura diferenţă că atunci când cineva începe să înjure, alţi 5 îl acoperă cu cântece. ;) avem şi noi scursuri. dar mai avem norocul ca liderii de galerie să ştie să îi oprească la timp atunci când încep să devină violenţi. în schimb, la U e cu totul altă poveste. acolo însăşi liderii de galerie dau tonul la înjurături. plus că uită-te ce galerie are U şi uită-te la restul galeriilor din românia. nici nu se compară nivelul de violenţă. dacă umblii în cluj cu fular de ceferist la gât, rişti să fi linşat. ieri era plin clujul de u-işti cu fulare la gât după meci. nu s-a legat nimeni de ei. dacă aveam în schimb, noi fularele, cu siguranţă o păţeam. ţi se pare normal? mie nu, sincer. când a fost meciul cu dinamo aşteptau ăştia de la u în colţul pub-ului să ieşim afară. de ce? ca să ne bată, desigur. deci, hai să fim serioşi. ăsta nu e comportament de oameni cu toţi neuronii acasă.
Quote:
şi acum clujul e cunoscut prin CFR nu prin U. că momentan, noi suntem în fruntea clasamentului. deci shhht, că ei nu sunt în stare să treacă de jumătate. şi te rog să nu îmi bagi acum pe gât discuţii gen că CFR vrea să fure cupa că deja mi scârbă de afirmaţiile astea. Pentru că asta e arma pe care o folosesc toţi cei care nu sunt pe primul loc.
Quote:
păi, dacă vouă vă place să vă bateţi şi să vă înjuraţi ca la uşa cortului, e treaba voastră. nouă ne place să fim civilizaţi, sorry.:D
Quote:
sunt absolut convinsă că printre afirmaţiile sale se va strecura din când în când şi câte un "muie CFR!", deci, nu merci. :) |
libe , "CFR vrea să fure cupa" , vezi ca habar nu ai ce vorbesti? voi nu mai sunteti in CUPA de mult timp! finala cupei se da intre rapid-dinamo!
hai ca ma amuzi pe bune, de ce te bagi tu in ceva ce nu sti si nu ai habar? auzi tu, cupa! =)))))) mor de ras! bv libe.... |
Dupa cate manarii a facut CFR Cluj (si) in campionatul asta, au ajuns pana si timisorenii sa spuna ca si-ar dori sa ia mai degraba Dinamo decat aia ai lui Paskany! Cine stie, cunoaste despre ce e vorba. ;)
Mai mult, Vaslui chiar joaca fotbal - astia cred c-ar merita sa castige titlul mai mult decat oricare dintre celelalte 4 cu sanse teoretice. |
sincer sa fiu, si eu mi-as dori sa ia Vasluiu... pt ca : raul bozgoresc trebuie stirpit!
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Poate ai uitat de prietenii tai din brigada Kolozsvari Vasutas Sport Club,au afisat anul trecut la meciul din Gruia un banner inspirational,plin de cojones:"Micuta galerie cfr-ista v-o da la m..e.Aveti batista?".Irelevant sa spun ca NIMENI nu da din papagal mai bine ca cefereii.Foarte sugestiv banner-ul din peluza noastra de aseara:"Dupa garduri faceti bravada/Iar pe strazi va antrenati pentru Olimpiada".
Toata istoria cefereului de pana acum 2-3 ani incape pe o discheta.Nu cred ca mai are rost sa-ti amintesc istoria lor din al doilea razboi mondial.
Zi-mi te rog in cate deplasari ai fost pana acum.
Serios?Pe bune?Cate exemple de orase cu rivalitate fanatica vrei sa-ti spun?Pentru ca asa-i prin orice tara din lumea asta.
Sincer,sincer eu daca as fi in locul vostru mi-ar crapa obrazul de rusine sa vorbesc de pretul biletelor dupa ce s-a intamplat in tur.Si apropo,cine-s vitejii care au iesit ieri de pe teren?
Care cupa?ca aia de la finala EL e pazita foarte bine,o sa le fie greu.Si intelegeti toti naibii odata ca imi vine ma sinucid in plm!Intelegeti ca daca iei 2 campionate in mod mizerabil,aia nu te face un club mare si iubit.Ceea ce a insemnat clubul asta in inimile clujenilor de-a lungul istoriei lui face sa fie atat de iubit.Poate stii cate ceva de niste simboluri pentru Cluj-Napoca precum:dr. Mircea Luca,Dan Anca, Ion Moina,Horia Demian,Ghita Muresan si sustinatori infocati precum Emil Hossu,Florin Piersic,Gheorghe Bodea.But fuck it,voi il aveti pe Arpy si pe Muri si 2 tittluri B-).
Hai incercam o chestie.Ia-ti un fular cu Chelsea si du-te plimba-te prin cartierele lui West Ham,Millwall,Tottenham,Arsenal etc.Sau un fular cu Partizan Belgrad si mergi in partea Stelei Rosii;sau unul cu Olympiakos si mergi la Panathinaikos;sau cu Aris si mergi la PAOK;sau cu Milan si mergi la Inter;sau cu Everton si mergi la Liverpool.Got it? |
ghost, te asteptam sa clarifici situatia....
eu inca nu inteleg de care cupa vorbeste libe... ca cfr a iesit din cupa dupa meciul cu astra... deci? poate vroia sa zica campionat... :D dar na, vorbim fara sa stim. asta e. |
Stiu ca la campionat s-a referit.Pai ce sa mai clarific frate?Reprezentantul PERFECT al franarilor in teren s-a comportat asemenea lor: pizdos,cu gura mare si cu cacat la cur in fata faptului.Dupa ce s-o sters,o plecat spre vestiar unde a fost "rupt in bataie" de un masseur de-al Universitatii,dar ceea ce nu vede nimeni,e ca acest Leonidas din Gruia i-a aplicat un crampon inainte.Dupa care Bred Pit Tudor,acest Benny Hill al gazonului,opreste meciul dupa o discutie cu Ando :).Bineintels ca am luat si niste gaz lacrimogen in mufa ca am fost niste animale salbatice.Jenant.
|
Originally Posted by ghost90:
îmi pare rău ghost, cu tot respectul pentru tine, dar pe Cluj Arena nu se vede nimic. Abia se vedea poarta Universităţii, ce să mai spun de bannere. dar poate ai dreptate. oricum, aţi avut o coregrafie frumoasă. excluzând înjurăturile. [quote]Sincer,sincer eu daca as fi in locul vostru mi-ar crapa obrazul de rusine sa vorbesc de pretul biletelor dupa ce s-a intamplat in tur.Si apropo,cine-s vitejii care au iesit ieri de pe teren? măcar în tur spectatorii au avut parte de un meci de 90 de minute, nu de 30. :) iar vitejii au ieşit de pe teren pentru că Tudor i-a trimis la vestiare şi nu pentru că ar fi vrut ei. uită-te pe înregistrări dacă eşti în necunoştinţă de cauză...
Quote:
şi voi ce simbol sunteţi? dacă e până acolo, nicio echipă nu reprezintă aceste simboluri. |
Si tot noi,suporterii suntem de vina ca s-a intrerupt ma gandesc.Imi place cum scoti o echipa de pe teren si la ceilalti nu le zici nimic.Oricum vom pierde cu 3-0,n-am nicio indoiala,chiar daca nu va fi niciun temei legal :).
Tineretii si al iubirii pe pamant.
Nu,dar aceste simboluri reprezinta o echipa. |
Originally Posted by ghost90:
Good one. =)) Oricum ce nu înțeleg eu este cum de la revolta din iarnă s-au putut înțelege cele două galerii. Era alta miza sau ce? |
Suntem romani inainte de toate.
|
Dar nu și când intrăm pe un teren de fotbal. Fair enough!
|
Nu se spune degeaba ca fotbalul e un sport de gentlemeni practicat de golani.:))
|
Mai bine s-ar înscrie toți într-un Fight Club. Adevărul este că avem nevoie de un loc unde putem să scăpăm de orice fel de frustrări, ură și tot negativismul. Mai bine să fie organizat, zic.
|
Originally Posted by vave:
Ba da.Cand joaca nationala Romaniei nu mai conteaza clubul pe care-l sustii.Desi atunci cand joaca nationala o foarte mica parte din fanii cefereului o sustin.Know what I'm sayin'?:D |
Si Bucuresti-ul a devenit zilele acestea oras spaniol...
|
:) Atletico Madrid castigatoare cupei <:-P
|
All times are GMT +2. The time now is 10:21. |