Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

catasmile17 26 Apr 2012 14:52

ceva pronosticuri pentru meciurile de azi din Europa League ?

Kriss_Kringle 26 Apr 2012 14:58

Originally Posted by Liviu-:

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Nu te joci cu precizia germana!B-)

Ce precizie? Ca si ei au ratat 2 :P Eu nu inteleg cum l-a lasat pe Kaka sa bata. A fost jalnic tot meciul, cred ca moralul lui era praf cand a batut. Cr. Ronaldo abia mai statea in picioare, doar la Ramos nu ma asteptam sa rateze.

Au ratat si ei dar nemtii intotdeauna au sange rece la loviturile de departajare.Eu sincer ma asteptam ca Ronaldo sa rateze,in afara de golurile date n-a jucat mai nimic,era vizibil frustrat ca nu putea sa-si faca jocul.Nu ma asteptam sa rateze Kroos pentru Bayern dar cateodata poti sa-ti dai seama dinainte daca o sa rateze cineva un penalty dupa expresia fetei si miscarea de dinainte.
La Ramos ma asteptam s-o dea in balarii dupa ce a luat pauza aia dinaintea executiei.La fel batea si Ronaldo inainte si mai aparau portarii sau il puneau arbitrii sa repete executia.
Oricum,mi se pare meritata calificarea Bayern-ului,care a jucat fotbal in ambele manse,spre deosebire de Real,care in majoritatea timpului a preferat sa faca "Sorinaccio".

Presedintele 26 Apr 2012 18:40

Hai sa revenim putin - da' putin de tot! - si la oile noastre.
Razvan Lucescu: "Diferenta va fi facuta de doua lucruri: starea mentala, forma fizica si organizarea." =))

Kriss_Kringle 26 Apr 2012 22:25

Originally Posted by Presedintele:

Hai sa revenim putin - da' putin de tot! - si la oile noastre.
Razvan Lucescu: "Diferenta va fi facuta de doua lucruri: starea mentala, forma fizica si organizarea." =))

Looks like someone can't count.:))

Presedintele 27 Apr 2012 11:06

Care te-ai mai uitat aseara la Athletic-Sporting si te-a enervat Mironica ala ca a repetat de 'jde mii de ori maretul slogan ales de protevei pentru finala de la Bucuresti? :-&

Kriss_Kringle 27 Apr 2012 13:42

N-am observat sloganul dar ma enerveaza de obicei Mironica.Cel mai mult m-a enervat alaltaieri Hossu-Longin,care de fiecare data cand il vedea pe Gomez la balon ii zicea Super Mario de parca facea lucruri supraomenesti.Bine ca au luat drepturile pt CL astia de la Digi,chiar daca sunt stresanti cativa din comentatorii lor,nu se compara cu astia de la TVR1 sau ProTV.
Acum se zvoneste ca o sa plece Guardiola si cine sa-i ia locul decat Bielsa de la Athletic?:))
Acum 2 zile chiar la el ma gandeam ca ar fi inlocuitorul perfect la Farsa dar cine stie...

Presedintele 27 Apr 2012 14:34

O, nu, Digi aia-s de toata jena. RCS&RDS in general! Daca se gaseste o solutie prin care aia sa fie obligati sa permita retransmisia posturilor proprii si de catre concurenta cablista, ii mai iert. :D

Vad ca Pep a decis sa-si anunte oficial plecarea fix in timp ce numara astia voturile pentru motiune. >:)

Kriss_Kringle 27 Apr 2012 15:23

Se pare ca asistentul lui Pep ii va lua locul.
Sa-l vad eu pe Guardiola daca face ceva la alt club din vara,pentru ca atunci cand a venit la Farsa,echipa era mostenita de la Rijkaard cu fundatia deja turnata.

Presedintele 01 May 2012 00:11

Shitty - Manure 1-0 si, cu doua etape inainte de finalul acestui sezon, cele doua se afla la egalitate (aproape) perfecta - cetatenii stau mai bine si la golaveraj si la meciuri directe. Sa vina FA sa le retrogradeze acum! :D

Kriss_Kringle 01 May 2012 00:17

Manure n-a avut nici o ocazie de gol tot meciul! Cred ca-i ca si acontat titlul de catre City pentru ca i-a batut tur,retur si au si 8 goluri in plus la golaveraj.
De am avea noi atata noroc sa fie retrogradate,mai ales naparcile de Manure.:P

Presedintele 01 May 2012 00:31

Am senzatia ca-n Premier League nici nu conteaza meciurile directe. Deloc! Nu-s convins si mi-e lene sa caut acum, dar oricum e greu de crezut ca se va ajunge la criteriul ala.

Kriss_Kringle 01 May 2012 00:33

Au zis aia la Fotbal european ca nu conteaza meciurile directe ci golaverajul.La fel e si in Bundesliga.

Presedintele 01 May 2012 00:45

Da, se pare ca nici n-ar fi luat in seama criteriul asta - daca doua echipe ajung la egalitate perfecta (puncte, diferenta, marcate) ocupa aceeasi pozitie. >:)

ghost90 01 May 2012 13:19

http://pchdinamo.ro/15-lucuri-pe-car...-de-campionat/

=))

Presedintele 01 May 2012 22:58

Cica suporterii lui Atletico nu mai gasesc bilete de avion pentru finala de la Bucuresti. Felicia reloaded. >:)

Presedintele 02 May 2012 23:54

Absolut kktor! M-am asteptat la blat "U" Nicutiganescu impotriva lui Dinamo, dar a fost la Astra-Ti. Hai Vaslui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

catasmile17 03 May 2012 12:43

Real Madrid win Liga title in Bilbao :)

Presedintele 04 May 2012 16:45

Am vazut meciul cu Petrolul la bazin. Incredibil cati oameni tin cu Steaua! B-)

Presedintele 06 May 2012 20:50

Am fost ceva mai devreme pana la stadion. Bine, eu de fapt am fost la bazin, dar am incercat sa intru si pe stadion. Nu ne-au lasat si cica nici nu stiau ca presa are voie. Evident, n-aveam vreo legitimatie la mine, dar nu asta conteaza. Oamenii faceau probe de sunet, asa ca am ascultat niscai muzici. :D

Presedintele 06 May 2012 23:39

Ghost, jucati pt. noi, frate?
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/u-to...ua-329680.html
:D

LE
Acum vad - Rapidul a fost egalata de Mures in prelungiri. De coma! =))

All times are GMT +2. The time now is 14:10.