![]() |
Da, sistemul ala cu 3 fundasi i-a adus numai necazuri lui Guardiola. Oricum, raman la parerea ca Barcelona a fost echipa mai buna per total, iar calificarea englezilor reprezinta o surpriza de proportii.
Terry si-a facut-o cu mana lui, sau cu genunchiul, in fine... Sa zica merci ca i-au scos colegii echipa din rahat, desi el oricum nu joaca in finala. Dar, la cat e de tembel, e in stare sa profite de situatie si sa-si faca iar de cap cu nevasta vreunuia. :)) M-as mira sa realizeze si Bayern surpriza - madrilenii sunt pe cai mari acum. |
Eu zic ca Bayern e destul de motivata sa joaca finala tocmai la ea acasa.
Nu m-as mira ca viitorul copil al lui Messi sa fie de fapt al lui Terry.=)) |
|
Mai trebuie sa fie si Real de acord. ;)
Da, buna poanta cu Messi si Terry! :D LE Apropo de clipul cu Neville - a spus cineva la comentarii c-ar fi fost offside la Torres; grea regula asta pentru unii. =)) |
Da,saracii sunt mai lenti.Mai citisem pe filelist un comentariu cum ca ar fi fost hands facut de Chelsea in minutul 90.:))
Pentru unii infrangerea e asa de dureroasa incat le creeaza tot felul de iluzii. Pe forum la Arsenal se zice ca Fabregas e piaza rea. L-au chemat la Farsa sa castige trofee si in 3 zile s-a dus campionatul si Champions League.Karma's a bitch!=)) |
deci sunt nespus de fericit ca barca a parasit competitia...
asta pt toti pseudo-fanii barcelonei, care "tin" cu barca din 2006... care inainte au tinut cu real... am intrebat aseara in fire un individ de la alta masa, care nu se uita la meci, dar care se intorcea brusc cand era cate o faza... "de ce ti cu barca?" , si raspunsul : "pt ca sunt cei mai buni" :-O sa imi cada berea din mana si tigara din gura... din primul minut eram sigur ca barca o sa primeasca penalty! dar mai bine ca a ratat. si bag mana in foc, daca barca se stinge treptat... toti "fanii" o sa tina cu real! |
Si daca sunt adevarate zvonurile ca se intoarce Mourinho in Anglia din vara,nu o sa mai tina nici cu Barca,nici cu Real.=))
In mare parte le zice bine Banciu doar ca exagereaza putin cu trisatul. Barca a inceput sa triseze atunci cand alte echipe gaseau usor,usor antidotul la jocul lor si Platini nu putea sa accepte asa ceva,trebuia sustinuta in continuare "cea mai frumoasa echipa din lume". |
stiu ca banciu le zice bine, evident, si recunosc ca si eu cunosc cateva persoane care au schimbat cateva echipe favorite pana acum....
|
Exact cum am anticipat,Bayern s-a calificat in finala.Nu te joci cu precizia germana!B-)
Ronaldo a avut ce sa invete de la penalty-ul lui Messi si Ramos cred ca e fan Jonny Wilkinson la cum l-a batut pe al lui.La secunda 26 din clip se vede cel mai bine asemanarea.=)) |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Ce precizie? Ca si ei au ratat 2 :P Eu nu inteleg cum l-a lasat pe Kaka sa bata. A fost jalnic tot meciul, cred ca moralul lui era praf cand a batut. Cr. Ronaldo abia mai statea in picioare, doar la Ramos nu ma asteptam sa rateze. |
Ce dementa de meci si ce finala incredibila! Cel mai tare ar fi s-o castige englezii la germani acasa! =))
|
Originally Posted by Presedintele:
|
Pentru ca, asa cum foarte putini s-au gandit ca ar fi posibila o astfel de finala, la fel de putini ii dau vreo sansa lui Chelsea. Ar fi o noua surpriza de proportii.
|
Surpriza neplacuta.:))
O sa fie nasol pentru Bayern,in afara de Lahm restul apararii e suspendata. Cred ca o sa joace Boateng in centru impreuna cu Tymoshchuk sau Van Buyten,iar pe stanga o sa intre Contento pentru ca ma indoiesc ca o sa riste Heynckes cu Rafinha pe dreapta care e o petarda si sa-l bage iar pe Lahm fundas stanga. Deutschland, Deutschland über alles!Bundesliga FTW si la fel sa le dea si la EURO.:D |
Si englezii vor avea o groaza de absente.
La turneele finale tin cu Anglia de obicei (cand nu participa Romania). Dar anul asta e posibil sa fac o exceptie pentru Germania, care m-a impresionat in calificari. Plus ca-mi place la nebunie ce se joaca-n Bundesliga de vreo 2 ani. |
Eu sunt fan Germania de cand ma uit la fotbal si da,Bundesliga e campionatul spectacol fara nici o ezitare.
Indraznesc sa spun ca in 2-3 ani poate o sa fie chiar cel mai bun campionat tinand cont de felul in care evolueaza.Vreau sa o vad pe Dortmund facand performante in CL.:D |
deci da!!!!
sincer sa fiu nu ma asteptam ca realul sa nu joace finala, mai ales ca dupa 12 minute era 2-0 si erau calificati... parea un meci al realului, dar calificarea a fost meritata de cei de la bayern. bayern e prima echipa din istoria UCL care joaca finala la ea acasa, si o vad cu prima sansa in a ridica trofeul. dar ambele echipe au absenti,... sa vedem ce o sa fie! daca ia chelsea... ar fi prea de tot |
Bayern a meritat calificarea pentru ca in ambele manse a venit cu un fotbal ofensiv .Cand a aparat Casillas a doua oara la penalty am crezut ca Realul o sa bata dar Ramos a bubuit-o si tot s-a naruit .
In finala merg pe mana lui Bayern (chiar daca tin cu Werder Bremen ;) ) |
pai logic ca favorita in finala e bayern... dar sa vedem. ca apararea lui bayern e pe butuci...
|
O finala in care favorita este Bayern. Dar eu sper ca Chelsea sa castige :)
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 23:46. |