![]() |
ooo, pe mine ma plictiseste ingrozitor miuta practicata de Barcelona lui Guardiola. Jucatorii in sine sunt excelenti, ar merita o partitura mai generoasa pentru public.
|
Daca la Borussia se adauga in urmatorii ani cate 1-2 jucatori de calitate,presimt ca o sa avem o noua forta in fotbalul european pentru ca deocamdata nu reusesc sa puna vreo problema in Europa League si CL dar poate sezonul urmator o sa treaca macar de grupe.:D
|
Da, a fost foarte ciudata evolutia in ChL a Borussiei sezonul asta. Te puteai astepta la mai mult din partea lor.
In meciul serii au egalat catalanii printr-un gol cacacios, dar madrilenii au trecut iar la conducere printr-unul de superclasa. ;) |
Cred ca incepe sa se duca usor,usor vremea Barcelonei.Ar fi si cazul dupa atatia ani,sa mai lase si pe altii sa "manance" ca s-au indopat destul.:))
|
Ma bucur enorm pentru Borussia,merita din plin.Dar sa nu uitam si totodata sa speram la o mare surpriza si anume Newcastle in Champions League :D.
|
De las glorias deportivas que campean por Espana... :D
|
Cam greu pentru Newcastle pentru ca in ultimele etape au cu Chelsea,City si Everton.
Spuds e in cadere libera,Chelsea e mai stabila de cand a preluat Di Matteo echipa iar Arsenal cred ca are in continuare prima sansa la locul 3 datorita meciurilor ramase dar forma subreda a lui Van Persie e ingrijoratoare din moment ce e singura lor gura de foc si in ultimele 2 etape s-au accidentat Arteta si LOLcott. |
ehe victorie pentru real :P
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
ai dreptate ... sunt cateva echipe care se bat pentru ultimul loc ce duce in Champions league. |
Eu oricum inca sper sa prinda locul 4.Doamne ce afacere au putut sa faca cotofenele cu atacul ala..Cisse ala e un atacant fenomenal,sper sa nu s plafoneze.Are meciuri foarte grele dar are totusi 4 puncte avans,ca eu pe Celski o vad principala contracandidata.
|
Da asai Chelsea pare echipa mai stabila. Dar acum nu se stie ce va fi.
|
L-au adus pe Papiss Cisse exact la tanc cand a inceput sa traga cu gloante oarbe Ba.:))
E scula de atacant,se vedea lucrul asta de cand juca la Freiburg. Si eu cred ca lupta pentru locul 4 o sa fie intre Newcastle si Chelski,dar tinand cont de ultimele 3 meciuri ale lui Newcastle nu e exclus sa recupereze Spuds din puncte.Stii cum e vorba aia:"Doi se cearta si al treilea castiga." |
cefere lupta cefere! B-)
|
In Romania lupta la titlu e din ce in ce mai nervoasa.
Pe mine ma intereseaza acum lupta din Anglia. Cum Liverpulile mele sunt pe faras si anul asta, ma concentrez pe Manure cu Shitty. Cu cine as putea tine din orasul asta de imbecili? Spuneti si voi... Manure a pierdut 2 puncte cu Everton. Urmeaza un meci cu rivalii de la Shitty. Sa ia "celesti" campionatul? |
Chiar daca e un club dizgratios prin ce face,vreau City campioana.
Sa nu uitam totusi: http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY |
LOL
Walk on, walk on, with hope in your heart... |
Daca am invatat ceva din prima repriza,acela e ca John Terry e intradevar unul din cei mai idioti fotbalisti din lume.Faci un fault imatur care n-avea nici o treaba cu fotbalul si iti lasi echipa in 10 exact cand e greul cel mai mare.Total iresponsabil,mai ales ca e capitan si dupa parerea mea ar trebui sa primeasca o amenda usturatoare si sa-i fie luata banderola de capitan pentru ca nu o merita.
|
Umilinta totala!! Dintre toti jucatorii tocmai Torres le-a dat golul calificarii in finala!=))=))=))
|
Well, de fapt Ramires a dat golul calificarii. Torres doar a intors cutitul in rana.
Imi pare rau de Barcelona, au fost mai buni in ambele manse, dar prea se invatasera sa castige tot. :D |
Mie nu-mi pare rau deloc pentru ei,daca erau asa de buni transau meciul din tur si experimentele facute de Guardiola sezonul asta jucand cu 3 fundasi se intorc impotriva lui.S-a vazut de luni de zile ca e fragila echipa in aparare dar omu' a continuat sa joace asa.E,uite ca si-a luat-o fix in barba acum.
Maine sa bata Bayern si sa ia CL ca sa fie treaba buna.:D |
All times are GMT +2. The time now is 23:18. |