![]() |
Te intalnesti cu trei prieteni care au fost impreuna la pescuit. Fiecare se lauda cu captura impresionanta de peste pescuit. Insa tu suspectezi ca e posibil ca totul sa nu fie decat povesti pescaresti. Asa ca ii rogi sa-ti spuna adevarul, sa nu se mai laude.
In acel moment, cei trei iti spun ca doar unul dintre ei a spus adevarul, dar nu-ti spun si cine. Mihai spune ca Florin nu spune adevarul. Florin spune ca Virgil nu spune adevarul. Virgil spune ca Mihai si Florin nu spun adevarul. Doar unul dintre ei a spus adevarul. Cine? [off-topic]ma tenteaza sa fac un topic despre filosofie... sunt curioasa acolo ce o sa zica lumea.>:)[/off-topic] |
Virgil,asta a fost destul de simpla:P
Later Edit:de fapt e mai complicata decat pare la prima vedere,cred ca am gresit. |
Florin!
|
dapoi daca voi ati dat bir cu fugitii si nu mai puneti... eu ce sa va fac?
Un cowboy ajunge intr-un oras din Vestul Salbatic (Wild West) intr-o zi calduroasa din anul 1878, dupa cum spun ziarele vremii, pe Vineri. Sta doar 3 zile si pleaca, asa cum iarasi scriu ziarele vremii, tot pe Vineri. E posibil? |
Originally Posted by cristian.mireea:
corect! |
Da e posibil
Vineri e calu ;), martzoaga sau magaru :))) |
next lvl :P
|
cristian... pune si tu. poate ceva mai greu. eu sunt in lipsa de inspiratie. de aici si exercitiile foarte usoare.:P
|
Ce s-ar intampla cu toate masinile dacar ar fi rosii? :-?
|
le-ar lua femeile... :))
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Nu... mai baga o fisa :P |
Le-am putea intrece cu masinile noastre verzi doar ca sa le zicem "catch-up" :P
|
S-ar "accidenta" de Paste. Bine... alea care ar scapa de mana lunga a femeilor... :D |
Originally Posted by White1:
Faza asta e in Pulp Fiction cu bancu lui Mia despre Mama Tomato , Papa Tomato si Baby Tomato :) |
cristian, intrebarea ta poate avea un infinit de raspunsuri...
|
Bine.
Daca toate masinile ar fi 'rosii'.... atunci le-am manca cu branza. Era la fel ca al tau cu Vineri si cowboyu :P |
|
loool... chiar ca:)) |
Alta acum! Poate o stiti!
Cum se spune corect : Pana de vulpe la palarie SAU pana de vulpe pe palarie? |
Vulpile nu au pene:P
|
All times are GMT +2. The time now is 08:59. |