![]()  | 

Aha. :D 
	 | 

Originally Posted by miercuri:

Zona si pretul.  | 

Originally Posted by miercuri:

Sunt fericita pentru ca plec in concediu :D !!  | 

.. sunt fericit pt. ca mama ( draga mea, buna mea, mama) a venit azi din spital dupa un atac cerebral si 3 saptamani de spitalizare...ca e lucida, ca nu si-a pierdut umorul si ironia fina, si mai cu seama, ca, pentru intaia oara, am indraznit sa-i spun, ( fara teama de ridicol) cat de mult o iubesc... 
	( si mai sunt fericit pt. ca am pupat-o si am alintat-o asa cum alinti o iubita sau un copil )  | 

Eu sunt fericit pentru Silver!!!!!!!! 
	 | 

Originally Posted by silver_boy:

Ce frumos! Ma bucur pentru voi. Dumnezeu sa-i dea sanatate! :)  | 

iti doresc, draga silver_boy, sa ai parte de cit mai multe clipe senine alaturi de mama ta! 
	 | 

la fel si eu! :) 
	 | 

sint fericit pt k, auzind k vecinu meu kirilov si-a pus piesa asta (azi se pare k a fost 'jacko day' la el B-)  ), mi-a mai pus-o si eu - crek n-o mai ascultasem de vreo 7-8 ani... 
	http://www.youtube.com/watch?v=WmxT21uFRwM crek e cea mai buna piesa 'all stars' ever! just perfect :)  | 

Mi se pare mai buna asta: http://www.youtube.com/watch?v=j2JXy...eature=related 
	 | 

o stiu 
	de gustibus o prefer 'decit cu' lou reed :D  | 

Originally Posted by Alex Leo Serban:

si mie tot asa mi se pare. Stateam acum si ma gandeam ca nici nu-mi mai vine in minte alta piesa all starts care sa-mi fi placut macar.  | 

Minunat! :x 
	 | 

@silver_boy - cel mai intemeiat motiv de fericire de pe tot topicul :) 
	@redmen si Lili - Kogalniceanu/3 camere/500 - decomandat si in bloc fara bulina :D we got lucky in ultimul hal.  | 

Mi-am luat licenta cu nota mare.... sunt inginer, ma rog , cu numele 
	 | 

Felicitari ! 
	 | 

ca am gasit ananas dieteticsi silueta mea va ramane in continuare filiforma (sau cuneiforma)  :P 
	 | 

Originally Posted by illotempore2002:

| 

eeee, crud .... pai ce, suntem intr-un roman de asimov? 
	ala crud e prea dulce X(  | 

:))  si ala crud e dulce? omg, Pai ce fel de ananas ai gasit atunci?  incrucisat cu lamaie :-? 
	 | 
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |