![]() |
Cica azi ar fi ziua barbatului, deci La multi ani, noua. Si la cat mai multe pahare.
http://www.youtube.com/watch?v=Y4Ze8aoR7T0&feature=PlayList&p=5C1BF4456C7 B25A3&playnext=1&playnext_from=PL&index=43 |
http://en.wikipedia.org/wiki/International_Men%27s_Day Aici spune ca e pe 19 noiembrie.
Desi eu stiam ca e pe 5 mai. :P |
Everyday is our day.:-$
|
Faza cu 5 mai este o idee susţinută, implementată, sugerată, [...]ată de Bergenbier de vreo trei ani de zile. :)
Aş prefera ca fiecare noapte să fie a bărbatului. :-? Oricum să ne trăiască. :P |
We own the night anyway.B-) La Multi Ani, voi, truditori, oriunde v-ati afla.
|
La multi ani de ziua neoficiala a barbatilor! Pentru voi: Homens
|
Bai, io stiam ca de Mucenici isi sarbatoresc 'onomastica' cei care n-au nume de sfinti. :-?
Dar na, la multi ani si noua ca masculi. \m/ |
Sa traim bine, noi barbatii B-), astia dupa forum!
@ah, ce mucenici buni facu mama =P~ |
La Multi Ani, vave!<:-P
|
Hyvää syntymäpäivää!!!!!!!!!!!!! :D
Sa te intorci cu bine acasa. |
La multi ani, spiriduso!!! Sa traiesti bine! :D
PS.1 Cadoul l-am trimis prin posta. PS.2 Taxa inversa. :D |
Coana VaVe sä träieze,
Cafeneaua modereze, Let her be happy and lucky Si sä nu uite de... TuChi...! |
|
Si cum nu am somn, Veverito (ca doar o data e ziua ta in 2010 si tu iti faci de cap prin Finlanda in loc sa bei cu noi [-(), ti-am pregatit asta
![]() dar... nu i-am putut rezista :"> (nici acum nu inteleg de ce :-?) asa ca m-am mai straduit putin si sper sa (treaca) mearga si dumnealui ![]() ;) :-* >:D< |
Happy birthday to.....vave! <:-P :-*
Sa te intorci cat mai repede, deja ti se simte lipsa!!! :P |
hey, multi ani vave :-* >:D<
|
La Multi Ani vave si la cit mai multe calatorii!!!<:-P
|
Kali Xronia !!
|
La multi ani vave!! >:D< Sa ne traiesti :) .
|
Kiitos! :D
Foarte placut surprinsa... chiar imi place modul cum mi-ati facut urarile, zice mult despre voi si despre mine. :D Cate o imbratisare pentru fiecare in parte. >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< |
All times are GMT +2. The time now is 13:43. |