![]() |
Pe forum pare mai gingasä si relativ timidä, dar în realitate e o gagicä de viatä, dezghetatä, energicä, vitalä, sigurä pe sine, truly great company.
|
ma tem k ai inkis jocu... :lol:
hai sa zic totush, k e pakt: e notoriu k nea pitbull face pt fiekre, din orice intimplare, fabule evoktoare & poezele impaciuitoare :) |
e autorul singurei dietetice cool ce o cunosc.
|
e un tip f cool asha k n-are nevoie d nicio dietetik 8)
|
el face trafic, dragomara pleak, tv marx minte cu nerushinare
(Incheiat citatul) |
... iar pitbull is fishing for compliments ;)
ps plus k trishezi - era vba sa scrii cva d bine numai dspr mine! |
parafrazandu-l pe sir paul smith, as spune despre als ca e "cool with a twist"
adik asa ceva: 8) :w00t: |
monsieur Pitbull a stat in fata mea la ÉCU ( L'Estate d'Inverno/ The Summer in Winter ) si arunca priviri acide cu tipul de langa mine(implicit din spatele lui-nu-i cunosc numele-shame on me). privirile acide se refereau la domnisoara (al carei nume iar nu il stiu) careia nu ii mai tacea gura la discutia de dupa film. fraza care mi-a ramas in minte in timp ce ea nu intelegea esenta filmului si intrase in polemici de genul "inainte de sex este preludiu" (fraza la care catalin leescu intreaba:"domnisoara, dumneavoatrsa v-ati prins despre ce e vb in film?"-genial) ii apartine tipului de langa mine si din spatele lui pitbull: "data viitoare nu o mai invitam, clar!"...:)
|
Lady B. este o Lady (de categorie A.!) care se cuvine sä afle:
- Domnisoara cu pricina era vestita Irene Marlyne Monroe (aka IMM) - vezi "Vreau sä stiu > Vreau sa fiu actrita") - Tipul care a zis "Data viitoare nu o mai invitäm, clar!" era StefanDo. - Aici scriem despre persoana aflatä IMEDIAT deasupra, nu la trei etaje mai sus. Aceeasi Lady B. este o persoanä cäreia i se solicitä sä spunä cum se poate sä-l idenifice vizual pe Monsieur Pitbull, dar nu si pe Mister StefanDo. ...si e invitatä sä observe jongleriile lui Monsieur Pitbull pentru a conversa aici rämânând on-topic. ;) |
lui pitbull ii place sa auda kestii de bine despre el pt k scrie atat de des pe acest topic! :happy:
|
nu-l stiu pe omul asta
=)))))) (despre mesajele anterioare si ale celui de sus) |
Supastar mi-a spus cândva "vezi cä am onoare, domnule"?
A fost un moment foarte agreabil. (Sau, poate, lui Pitbull îi place chiar mai mult sä spunä something nice-uri despre altii - când e cazul! Si, dupä cum Supi tocmai a constatat, e cazul foarte des!) L.E. Films4all mi-a luat-o înainte. E un tip de caracter si plin de entuziasm. |
.
Un caine rau. (In sensul bun al cuvantului, adica.. musca... spre binele prostimii)
|
un guru?!?!?
|
o lady?!?!?!?
|
a SIN(City)ner? :)
|
o Mandalayana? :w00t: :love: (putem s-o tinem pana imbatranim asa, hai sa trecem si la alt gen de intrebari 8) )
|
intr-adevar mi s-au epuizat toate indiciile. sunt novice ce sa-i faci. despre films4all nu stiu nimic. adevarul doare. :))
|
despre Lady B. probabil ar trebui sa stiu ca e o lady in toata puterea cuvantului si ca iubeste catelusii si pisicutele. Este o fata cu picioarele pe pamant mereu dispusa sa sara in ajutor. Ii place sa citeasca si sa se uite la filme. :)
Genul asta de adevar nu doare. :P |
He gives out films four all the people to see :happy:
(no, zîceþi, acu' :P ) |
All times are GMT +2. The time now is 16:00. |