Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Say something nice about the person above you (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86674)

Pitbull 03 May 2008 16:30

Pe forum pare mai gingasä si relativ timidä, dar în realitate e o gagicä de viatä, dezghetatä, energicä, vitalä, sigurä pe sine, truly great company.

Alex Leo Serban 03 May 2008 19:11

ma tem k ai inkis jocu... :lol:

hai sa zic totush, k e pakt:
e notoriu k nea pitbull face pt fiekre, din orice intimplare, fabule evoktoare & poezele impaciuitoare :)

EgoN 03 May 2008 21:47

e autorul singurei dietetice cool ce o cunosc.

Alex Leo Serban 04 May 2008 00:49

e un tip f cool asha k n-are nevoie d nicio dietetik 8)

Pitbull 04 May 2008 01:15

el face trafic, dragomara pleak, tv marx minte cu nerushinare
(Incheiat citatul)

Alex Leo Serban 04 May 2008 10:07

... iar pitbull is fishing for compliments ;)

ps plus k trishezi - era vba sa scrii cva d bine numai dspr mine!

gheorghe orban si baba 04 May 2008 10:22

parafrazandu-l pe sir paul smith, as spune despre als ca e "cool with a twist"
adik asa ceva: 8) :w00t:

Lady B. 04 May 2008 16:50

monsieur Pitbull a stat in fata mea la ÉCU ( L'Estate d'Inverno/ The Summer in Winter ) si arunca priviri acide cu tipul de langa mine(implicit din spatele lui-nu-i cunosc numele-shame on me). privirile acide se refereau la domnisoara (al carei nume iar nu il stiu) careia nu ii mai tacea gura la discutia de dupa film. fraza care mi-a ramas in minte in timp ce ea nu intelegea esenta filmului si intrase in polemici de genul "inainte de sex este preludiu" (fraza la care catalin leescu intreaba:"domnisoara, dumneavoatrsa v-ati prins despre ce e vb in film?"-genial) ii apartine tipului de langa mine si din spatele lui pitbull: "data viitoare nu o mai invitam, clar!"...:)

Pitbull 04 May 2008 17:02

Lady B. este o Lady (de categorie A.!) care se cuvine sä afle:
- Domnisoara cu pricina era vestita Irene Marlyne Monroe (aka IMM) - vezi "Vreau sä stiu > Vreau sa fiu actrita")
- Tipul care a zis "Data viitoare nu o mai invitäm, clar!" era StefanDo.
- Aici scriem despre persoana aflatä IMEDIAT deasupra, nu la trei etaje mai sus.
Aceeasi Lady B. este o persoanä cäreia i se solicitä sä spunä cum se poate sä-l idenifice vizual pe Monsieur Pitbull, dar nu si pe Mister StefanDo.
...si e invitatä sä observe jongleriile lui Monsieur Pitbull pentru a conversa aici rämânând on-topic. ;)

Supastar 04 May 2008 19:06

lui pitbull ii place sa auda kestii de bine despre el pt k scrie atat de des pe acest topic! :happy:

films4all 04 May 2008 20:31

nu-l stiu pe omul asta
=)))))) (despre mesajele anterioare si ale celui de sus)

Pitbull 04 May 2008 20:33

Supastar mi-a spus cândva "vezi cä am onoare, domnule"?
A fost un moment foarte agreabil.

(Sau, poate, lui Pitbull îi place chiar mai mult sä spunä something nice-uri despre altii - când e cazul! Si, dupä cum Supi tocmai a constatat, e cazul foarte des!)

L.E.
Films4all mi-a luat-o înainte.
E un tip de caracter si plin de entuziasm.

films4all 04 May 2008 20:33

.

Un caine rau. (In sensul bun al cuvantului, adica.. musca... spre binele prostimii)

Lady B. 04 May 2008 20:48

un guru?!?!?

films4all 04 May 2008 21:42

o lady?!?!?!?

Lady B. 04 May 2008 22:22

a SIN(City)ner? :)

films4all 04 May 2008 23:16

o Mandalayana? :w00t: :love: (putem s-o tinem pana imbatranim asa, hai sa trecem si la alt gen de intrebari 8) )

Lady B. 04 May 2008 23:37

intr-adevar mi s-au epuizat toate indiciile. sunt novice ce sa-i faci. despre films4all nu stiu nimic. adevarul doare. :))

films4all 05 May 2008 07:51

despre Lady B. probabil ar trebui sa stiu ca e o lady in toata puterea cuvantului si ca iubeste catelusii si pisicutele. Este o fata cu picioarele pe pamant mereu dispusa sa sara in ajutor. Ii place sa citeasca si sa se uite la filme. :)

Genul asta de adevar nu doare. :P

Planmaker 05 May 2008 23:49

He gives out films four all the people to see :happy:

(no, zîceþi, acu' :P )

All times are GMT +2. The time now is 16:00.