![]() |
Nu-i bai, mai postäm, mai pastäm, cä ce treabä avem? :P
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
draga alex leo serban, aveam io o vaga banuiala ca acele doua cuvinte din finalul eseului ("va urma") asta intentionau sa spuna :lol: |
cel mai prost articol citit lately: "TIFF XXX" de Cristina Bazavan, in Catavencu.
Doamna cu pricina, autoarea unor panseuri mondene -cinefile (face ea tot felul de legaturi numai de ea intelese intre high life-ul bucurestean si filmele comentate) (daca nu ma insel domnul marx avea o slabiciune pentru ea :sick: ) incepe spunandu-ne ca Vanessa Redgrave e o doamna spre deosebire de "cuconetul" autohton. Corect, dar venind din partea ei, a se slabi :P . Apoi, ca sa-si pastreze probabil aerul de mare doamna, e intrigata de "criteriul de selectie sexual" a domnului Chirilov. E kipurile ingretosata de multitudinea de penisuri si de cupluri gay din selectia Tiff-ului. Halal cronicheta despre festival. Cum n-am auzit in nici un an pe cineva sa se planga de selectia lui kiri ( e vreo victima pe undeva si nu stiu eu? ) , de valoarea filmelor, a te transforma intr-un aparator al pudismului mi se pare de prost gust. hai siktir! sa ciocnim mai bine paharelele de sampanie si sa gustam niste piscoturi! P.S: rugaminte: m-am saturat ca in loc de comentarii despre filmele lui, sa citesc mereu aceleasi kestii despre corneliu porumboiu (ca se insoara, ca e "monosilabic" sau "lapidar in exprimare", ca nevasta-sa e frantuzoica...) :x |
mda, am citit si eu. penibil. o incoerenta dupa alta (zice k gustul artistic al lui kiri e incontestabil, dupa care il acuza de 'criterii de selectie sexuala'(wtf is that!?) si k ar trebui skimbat k selectioner - de pilda cu gorzo :lol: (bietul gorzo - el kiar n-are nici o vina...)
cred k duduia era pur si simplu indispusa. sau are a hidden agenda. sau e naturally blonde... whatever. o picatura intr-un ocean. si uite-asa, ink o data se ajunge la, si se adevereste vorba mea: oricine are dreptul la o parere, dar nu trebuie tinut cont de parerea oricui ;) |
Quote:
Ãsta e articolu' pt.cei ce nu-l au la-ndemînã. Mie unuia mi se pare cã tipa e cam...ne.ftutã? Fãrã sã fiu rãutãcios (defapt, ba da!), da' nici un un om normal nu spune asta, indiferent de situaþie:
Quote:
:lol: :w00t: |
(urmarea celor de mai sus:)
http://agenda.liternet.ro/articol.php?art=3019 cu precizarea k articolul se termina - asa cum va aparea in dilema - cu un link la postarile voastre; liternet-ul l-a suprimat... |
Originally Posted by EgoN:
Din acelasi ciclu (in more ways than one ;) ), acum cateva dupa-amieze dj-ita d l guerrilla (which otherwise rulz!radio-ul nu tipa!) din timisoara, i-a adresat unui tip care sunase sa castige ceva invitatie urmatoarea intrebare: "pe tine nu te deranjeaza cand mergi la mare si vezi atatea domnisoare topless? "Daca ai avea un copil cum i-ai explicat ceea ce vede?" eu eram "like WTF?!?", tipu s-a blocat si nici nu stiu daca a mai raspuns ceva pentru ca eu am schimbat de pe "radio speranta vocii evangheliei" |
Misto analiza ALSului asupra publicitatii 'intime'. (Ma rog, in advertising i se zicea publicitatea de lux si exista si divizii specializate care se ocupa de asta). A distins si polarizarea relatiilor inter-sexe atit in domeniul public cit si in cel privat. Nu trebuie luat pe bune, pentru ca e vorba doar de publicitate, mestesugul ala de soft lies and videotapes, dar e bine scris.
Articolul e aici Ah, iar Larry Sultan il face de departe pe Terry Richardson, iar imagini de sex explicit in reclame - as in two going at it - exista si ele. |
Als-ul a desfiintat-o pur si simplu pe Cristina Bazavan in comentariul din Dilema Veche ( preluat si pe liternet, in linkul de mai sus)
tineti minte cum il laudau vecinii nostri pe hagi pe vremea cand urmaream meciurile nationalei, pe bulgari: pai ziceau " strasnicu tuva hagi" cam asa a facut si als in argumentul de mai sus:asa ca "strasnicu tuva als., sicicu nema, Cristina Bazavan lol |
Originally Posted by Ambra Blu:
thnx :) intr-una din poze o veti fi recunoscut-o pe alexandra croitoru... iar intr-alta, pe kiri ;) iar in articolul de sapt. asta ('nudul masculin')... nu, nu veti recunoaste pe nimeni - sper! |
Eu, care credeam ca Gorzo nu are umor, am citit la recomandarea unui tovaras articolul lui Gorzo despre Azucena si am ris aproape tot timpul. Indiferent ce s-a scris si se va scrie (???) despre Azucena, Gorzo is king.
Rideti si voi aici |
da, recunosc k si eu - pina sa-l cunosc mai bine - aveam aceeasi impresie dspr andrei... (am scris kiar o kestie dspr un fest. al filmului britanic in care, intr-o paranteza, relatind o vizionare comuna, scriam ceva gen: 'da. gorzo ride!' - k un clin d'oeil la 'garbo laughs!') well, mea maxima culpa!, gorzo ride copios :)
re: cronik la 'azucena', insa - dincolo de savoarea textului -, eu am o rezerva de principiu la acest tip de txt/comentariu/analiza/whatever: mi se pare k, in felul asta, se minimalizeaza, k sa zic asha, porcaria de pe ecran... cind rizi de ceva, il transformi intr-un obiect simpatic, haios, harmless. or, din ce-am inteles, 'azucena' is anything but; la ce sa rizi?? k mureshan a bagat mina-n buzunaru tuturor for this shit? :sick: |
n-a fortat-o el; au alintat-o usor, catre destinatie, altii...
|
boy, eu aveam impresia ca, on the contrary, gorzo rade prea mult si prea copios... a stat o data in spatele meu si tresaream in scaun de fiecare data cand izbucnea... acoperea orice zgomot pe o raza de cativa metri si ma facea sa vreau sa ma intorc si sa ma uit urat la el... din pacate eu nu pot sa ma uit urat (mai ales la cineva care rade)
|
Ei, dar daca despre Gorzo se poate zice ca umorul gemea in stare latenta, aici, la domnisoara aceasta, nici o urma de umor sau umori. Ni se compileaza intr-un stil steril diverse informatii bio-bibliografice despre Gregg Araki, un regizor minor(itar sexual), cunoscut celor dusi pe la salile de ODC prin Mysterious Skin, Threesome si The Doom Generation. Stilul domnisoarei abunda in expresii de o admirabila plasticitate precum: violenta cartoonizata, ultra-sexualizant, erotic, productii-cult: the whole holy family (ultima sintagma imi apartine si se remarca detasat de galeria cuvintelor dubioase, pline de ele ca prezervativul de aer). Remarc cu insuficienta nepasare lipsa cuvintelor star de genul 'schizoid' si 'psihotic' si a semnului '&'. Se pare ca, de cind ALS nu-l mai foloseste, semnul nu mai e la moda.
Si o concluzie, pe final, ca trebuie sa plec: se pare ca doar fetele """"deosebite"""" (am pus 8 ghilimele, pentru a sublinia eufemismul dintre ele, ruda mai frumoasa a cuvintului "clorotica") pot vorbi cu candoare despre homosexuali atunci cind fac filme penale. |
Originally Posted by Ambra Blu:
oricum o sã caut ºi eu filmele regizorului cã mi-a trezit curiozitatea. |
Uite, in biletelul asta pe servetel in care ii da limbi lui ALS sint mai multe. Iti zic eu, '&' nu mai e hip.
|
n-am zis cã e hip. mie demult nu mai îmi place (dacã mi-o fi plãcut vreodatã) &-ul, nici la als nici la alþii. voiam doar sã-þi arãt, fãrã nicio insinuare, cã þi-a scãpat unul, zicînd cã lipseºte. Pe mine m-au intrigat în articol niºte propoziþii fãrã predicat. În rest e ok. Evident, nu lipsesc nici multiplele slash-uri care îngreuneazã cititul (tre sã citesc fraza de 2 (sau cîte slash-uri are) ori pentru a compila fiecare sens în parte)
|
Cind vad ////// intr-un text, ma gindesc ca auctorele n/a avut puterea deciziei, sa taie ce trebuie, sa dea jos balastul, sa ramina silueta.
Si, fara legatura cu subiectul discutat, ma mai gindesc la Pinocchio, singur pe insula lui Robinson, facindu-si crestaturi pe pula. |
whatever.
eu zic k bati cimpii cu slashurile: nu e kestia de indecizie, ci de 'multiple entries', as in 'cutare is a X slash Y', a.s.o. eu am o rubrik la dilema care se keama 'citit/auzit'... cum adik sa ma 'decid' ?? slashurile sint utile. plus k dau textului asha, ceva... interesant? (ador cuvintul asta! :lol: ) PS intr-adevar, la '&' am renuntat... dar care e problema dk unii vor sa-l perpetueze? va pierdeti in detalii - unde stim noi cine sta ;) |
All times are GMT +2. The time now is 00:15. |