![]() |
Eu plec.
Pa si pussy! |
Originally Posted by BeNnY:
Pleci unde? :shock: |
Originally Posted by raptor:
Cow-boy, o sa se intoarca. Missy a mea(catzelusha) a disparut o noapte intreaga shi tot s-a intors. True, ca am spart chestii in noaptea aia shi i-am amenintzat pe ai mei cu moartea, daca nu o mai vad, dar la 5 dimineatza era deja animalu` in casa shi imi dadea trezierea. Era uda leoarca shi murdara shi plouata shi speriata, but alive and kickin` and she was...home! Induioshator...asha-i? :love: |
Originally Posted by Demona:
scuze ca te intreb asta, dar.....do u live with your parents? :huh: :happy: |
dar tu cum locuiesti:d
|
Originally Posted by Ionutz55:
lol....da eu sunt inca minor!!!....demona isn't!!! |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
shi ce crezi ca la 18 parintii te dau afara din casa?ca nu mai eshti minor?daca te comporti frumos poti sa mai stai prin preajma pana cand termini facultatea...daca nu .... :sleep: :(( |
Voi va credetzi americani - care la 18 ani ii trimit la facultate in celalalt coltz al Americii - sa se descurce doar cu taxa ptr faculta. This is Romania PEOPLE! :shock:
|
za cat iz back... :) a adus un sobolan in casa cu ocazia asta,dar toate se iarta in viata :)
Benny,poa' da dracu' sa pleci! :x |
Basicly they live with me...The place has MY NAME on it...What's the big deal? |
Originally Posted by Gaandalf:
Nu ca la ei e ushor in fras, da` a ishi i-a loc de munca sa vada cum e sa tragi...da` in fine...las` ca shtiu "shoimii patriei"... |
Originally Posted by Demona:
nu e nici un "deal"....faza e ca, banuiam ca locuiesti all by yourself... ;) :) |
Yeah right! In my f***in` dreams!!! :x |
Nu e pont ... intotdeauna... sa stai singur... eu m-am saturat ... I'll take your parents... :D
|
ab e bine sa stai singur,chiar daca iti faci singur curat si toate acele multe lucruri care de obicei le face mama.sa n-au comentarii de genul,fa muzica mai incet sau altele e o adevarata binecuvantare.......
|
Originally Posted by Riddick:
|
sa stau singura?acum depinde poate nu cu parintii,desi eu ma simt bine momentan cu ai mei si inca nu vreau sa schimb nimic.poate pe viitor cu...sotul.cred ca acum va prapaditi de ras. :oops:
|
Originally Posted by Undomiel:
|
Pai zici ca la 22 de ani incepe distractia?? Hm.. mai ai un an ...
P.S. m-am bagat si eu in seama, ca vorbim de ani si varsta, si eh.. tocmai azi e si ziua mea... si de cand m-am trezit, tot am un nod in gat care ma omoara... jalnica mai e si ziua asta... :(( |
Originally Posted by Jay:
PS. -happy b-day 2 you! :P |
All times are GMT +2. The time now is 05:42. |