![]() |
din inertie.
|
Originally Posted by Leonard:
Asta nu am de unde sa o mai stiu. Ei mi-au zis ca sunt in renovare, sau concediu pana in septembrie, cand vom relua intalnirile... |
Originally Posted by Leonard:
revenind la "intersectarea" (ne)oficiala a forumishtilor, e o kestiune pan' la urma relativa, ce depinde de c(at)eva variabile. da' cum locatzii sunt suficiente iar timpu' disponibil poate fi imblanzit, sistemu' de ecuatzii nu-i de nerezolvat, ba kiar poate avea soluztii multiple. in fine, ideea e ca daca-i da careva de cap (adica se stabileste ceva concret), da-tzi-mi shi mie un semnal, ok? |
Sa inteleg ca va fi o intalnire pana la urma sau macar in viitorul apropiat?!
|
Ok, forumistilor, listen up!
Our very own Mircius a venit cu o propunere. Cine vrea/poate/are chef sa mearga in ultimul weekend al lunii iunie la Brasov? Am putea merge mai multi si chiar acolo sa ne intalnim cu raptor sau altii care stau mai aproape de brasov decat bucuresti, sa mergem in noul mall. fun fun FUN So... sa auzim reactii |
ce legatura are cu "Frame: o noua provocare"?
|
La cat "succes" avea Frame...eu unul m-as mira sa se mai redeschida.
|
Originally Posted by Danny:
Indeed. Daca ar pune aia cateva scaune in plus si inca vreo 5 becuri mai puternice, cred ca ar avea barul ala 50% mai mult succes... |
Deci asha fain era pe acolo...Aia cu Brashovu` suna fain...cand anume?
|
Brasovu' ca Brasovu', da nu mai bine o comitem la mare? :D
|
Am zis Brashov pt ca e mult mai aproape de cei din provincie.... Demona, Raptor, Ililalisa...dar se pare ca nu suntem suficienti ca se adunam si noi sa mergem.... ma rog, era o idee.....
|
Originally Posted by Mircius:
Thank you...thank you for thinkin` at us... :D :love: |
Originally Posted by iepurilah:
acuma serios ;) e mai buna ideea cu marea (nisip, valuri, bikini 8) ) |
dar prin botosani sau suceava nu veniti?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Daca vi tu in Buc. sigur plecam de aici. Poate vom trece prin botosani sau suceava. |
Ai spus Suceava.... iupii.. Acolo am sa vin eu.
|
Se pare ca nu ne intzelegem de nici o culoare... :hmm:
|
Originally Posted by Demona:
Se pare ca ai dreptate. :happy: |
Originally Posted by ogto:
pai eu am fost in buc acum o luna dar nu am stat prea mult.....a trebuit sa merg la otopeni... :) |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Si sa ramain acolo, inchis, intr-o cusca! |
All times are GMT +2. The time now is 21:20. |