![]() |
gandlf noi ramanem la pariul nostru nu?, 10 beri pt finala
daca pierd vedem noi cum facem sa intri in posesia lor, totusi imi respect pariurile :D |
spunetimi si mie cine credea ca grecia va face egal cu spania si va fi pe primul loc la egalitate cu spanioli
plin de surprize acest Euro 2004 |
Grecia-Spania: 1-1. Ce v-am spus? :P 8) ;)
|
Originally Posted by Ionutz55:
Eu... |
Portugalia-Rusia 3-1
Goluri: Cristiano Ronaldo (2), Luis Figo / Smertin La pauza: 2-0 Ce ziceti? |
din pacate " The Hooligans" au revenit si au reusit sa creeze probleme... :(
|
Pacat ... dar cand ma gandesc cum joaca Rooney, nu ma mir. Imi place de el, da' e cioban rau.
|
Asa ceva nu se poate!!!!!!!!!!!!!!
Portugalia marea echipa este ajutata de arbitri, pai spunetzi si voi sa nu te apuce boala Daca va uitatzi mai atnent vetzi vedea ca la faza in care portarul a luat cartonas rosu nu a fost nici fault nici hent Portugalia=Corea de Sud la CM 2002 |
A fost hent la portarul rus.... a oprit mingea cu mana... Arbitrul e acoperit de regulament
|
priveste faza cu reluarea din spate, de langa poarta si o sa vezi ca nu a fost
si oricum chiar daca ar fi fost hent nu ar fi trebuit sa se dea rosu deoarece jucatorul sarise peste portar si era destul de departe |
a oprit mingea cu mana pt ca i s-a izbit mingea in mana, deci a fost un pic neintentionat.......parerea mea
|
A dat rosu pentru ca asa e ca la carte. La nivelul asta nu mai conteaza daca jucatorul ar fi continuat faza sau nu. A facut hent in postura de ultim aparator, iar daca trecea mingea de el era clar gol. Mi s-a parut involuntar, dar a avut ghinion.
|
pana nu mai vad reluarea inca de 10 ori sa ma conving ca a fsot eu tot sustin ca nu a fost
|
Din pacate castiga portughezii. Pacat de Ovchinikov, dar poate, cu noroc, prinde Akinfeev echipa in meciul cu Grecia.
Altfel, sper numai de bine pentru Suedia si Cehia in continuare. Maine mi se anunta zi plicticoasa. |
|
Sa vedem ce face Ronaldo(Portugal)
|
ma asteptam sa castige Portugalia....din pacate nu am vazut meciul ca am dormit!
PS: Gandalf, zi mah, merge treaba cu berile....ca uite, pana acu aveai o bere :P |
Oricum nu avea Rusia sanse sa castige. Acolo nu e chiar cartonas rosu, dar e discutabil, anyway...
Originally Posted by Eu:
Damn, I'm good... Astazi: Anglia - Elvetia: 2-1 Croatia - Franta: 0-2 |
Anglia - Elvetia 3-1
Croatia - Franta 0-3 |
Ce mi-as dori s-o incaseze Anglia. :happy:
Anglia - Elvetia 0-0 Croatia - Franta 0-3 |
All times are GMT +2. The time now is 15:44. |