Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Stelele noastre vs Stelele lor (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84021)

WraIth 16 Apr 2004 15:22

Originally Posted by Demona:

What's so funny?

Mi-a placut acolo cum ai spus ca Liv Tyiler nu seamana cu tine...cum o compari :lol: :lol:

Demona 16 Apr 2004 17:05

Originally Posted by WraIth:

Mi-a placut acolo cum ai spus ca Liv Tyiler nu seamana cu tine...cum o compari :lol: :lol:

Pai mi se pare normal! Doar nu o compar pe ea cu mine? Ce? Am mancat din aceeashi farfurie? Ete floeshc! Ca daca e de la Hollywood...tot nu e Jolie. La Jolie zic...nu seaman cu ea...alta mancare de peshte..get the idea? ;)

Anne Claire 16 Apr 2004 17:45

bad girl all the way!that's my girl!mi-am dat hibernate la pc.stupid me!demmie,thanks de avatar.:)

ogto 16 Apr 2004 20:39

Originally Posted by Undomiel:

freak,o preferi pe liv pentru ca seamana cu demona? ;)

Nu seamana cu mine deloc Liv Tyler...

Daca tot vb. cun cine semeni si cu cine nu, am auizt ca semeni oarecum cu Christina Ricci, este adevarat? :D :wink: :o

WraIth 16 Apr 2004 21:18

Pai mi se pare normal! Doar nu o compar pe ea cu mine? Ce? Am mancat din aceeashi farfurie? Ete floeshc! Ca daca e de la Hollywood...tot nu e Jolie. La Jolie zic...nu seaman cu ea...alta mancare de peshte..get the idea? ;)

i like it............

TLD 16 Apr 2004 21:46

Originally Posted by ogto:

Originally Posted by Undomiel:

freak,o preferi pe liv pentru ca seamana cu demona? ;)

Nu seamana cu mine deloc Liv Tyler...

Daca tot vb. cun cine semeni si cu cine nu, am auizt ca semeni oarecum cu Christina Ricci, este adevarat? :D :wink: :o

Christina ricci ii copil mai pe langa comaparatia jolie-demona... Oricum ce va mai chinuitit asa, demona este unica pe meleagurile noastre...

BeNnY 16 Apr 2004 21:55

Am mancat din aceeashi farfurie?

:o Fana BUG Mafia sau doar coincidenta?

Demona 17 Apr 2004 08:57

Originally Posted by ogto:

Cele mai multe comparatzii le am intradevar cu Christina Ricci. Au mai fost "nominalizate" shi Jessica Alba, Angelina Jolie o singura data Tia Carere or somethin`. Daca ar fii asha shi ash avea ate un pic ce au fiecare din ce au ales de sus...hmmm...dar nu e asha...asha ca...don't pay attention...

Demona 17 Apr 2004 08:58

Originally Posted by BeNnY:

:o Fana BUG Mafia sau doar coincidenta?

Nu sunt fana BUG Mafia. Geeeeeeeeez! De unde ai tras concluzia asta? :evil:

BeNnY 17 Apr 2004 12:12

Era faza asta intr-o melodie din '98 ... Mi s-a parut ciudat ca n-am mai auzit expresia asta in alta parte decat in melodia aia

Demona 17 Apr 2004 14:49

Originally Posted by BeNnY:

Era faza asta intr-o melodie din '98 ... Mi s-a parut ciudat ca n-am mai auzit expresia asta in alta parte decat in melodia aia

Then you don't know my family... De fapt, nici nu e indicat... :roll:

Demona 17 Apr 2004 16:07

Originally Posted by TLD:

Christina ricci ii copil mai pe langa comaparatia jolie-demona... Oricum ce va mai chinuitit asa, demona este unica pe meleagurile noastre...

Oh! Thank you dear! You are so totally cute... 8)

Freak_on_a_Leash 17 Apr 2004 16:12

Cele mai multe comparatzii le am intradevar cu Christina Ricci. Au mai fost "nominalizate" shi Jessica Alba, Angelina Jolie, o singura data Tia Carere or somethin`. Daca ar fii asha shi ash avea ate un pic ce au fiecare din ce au ales de sus...hmmm...dar nu e asha...asha ca...don't pay attention...

de fapt ai cate ceva de la fiecare.de aia esti mai frumoasa decat ele.cred ca de aia,they all pay attention.tld,ai dreptate...

raptor 18 Apr 2004 00:26

Cele mai multe comparatzii le am intradevar cu Christina Ricci. Au mai fost "nominalizate" shi Jessica Alba, Angelina Jolie, o singura data Tia Carere or somethin`. Daca ar fii asha shi ash avea ate un pic ce au fiecare din ce au ales de sus...hmmm...dar nu e asha...asha ca...don't pay attention...

Vrei sa zici ca ele au cele mai multe comparatii cu tine,poate? :wink: (*)

Demona 18 Apr 2004 13:41

Originally Posted by raptor:

Hai ca ai spus-o raptore. Right on dude! Ash vrea eu... :roll:

WraIth 18 Apr 2004 16:48

Originally Posted by raptor:

Hai ca ai spus-o raptore. Right on dude! Ash vrea eu... :roll:

:lol: :lol: :lol: Exact ca shi cu Liv Taylor :wink:

Demona 19 Apr 2004 11:17

:lol: :lol: :lol: Exact ca shi cu Liv Taylor :wink:

Huh???

Freak_on_a_Leash 19 Apr 2004 12:06

asa,sa va intre in cap la toti.Demona e mai buna ca Jolie,Tyler,Ricci si altele la un loc.

tld,pacat ca nu o sa fiu pe aici cand o sa bagi meciul Demona good vs Demona evil.

goodbye everybody!

TLD 19 Apr 2004 19:15

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

asa,sa va intre in cap la toti.Demona e mai buna ca Jolie,Tyler,Ricci si altele la un loc.

tld,pacat ca nu o sa fiu pe aici cand o sa bagi meciul Demona good vs Demona evil.

goodbye everybody!

Pai zi cand te intorci ca pot sa o mai lalai pe aici, meciul aal oricum o sa fie printre ultimele doar e crema! :roll:

Demona 19 Apr 2004 19:37

Originally Posted by TLD:

Pai zi cand te intorci ca pot sa o mai lalai pe aici, meciul aal oricum o sa fie printre ultimele doar e crema! :roll:

Pai el a plecat din tzara momentan. Nu se shtie cand se intoarce...shi de ce "crema" vorbeshti? :roll:

All times are GMT +2. The time now is 15:12.