![]() |
Originally Posted by Demona:
Mi-a placut acolo cum ai spus ca Liv Tyiler nu seamana cu tine...cum o compari :lol: :lol: |
Originally Posted by WraIth:
Pai mi se pare normal! Doar nu o compar pe ea cu mine? Ce? Am mancat din aceeashi farfurie? Ete floeshc! Ca daca e de la Hollywood...tot nu e Jolie. La Jolie zic...nu seaman cu ea...alta mancare de peshte..get the idea? ;) |
bad girl all the way!that's my girl!mi-am dat hibernate la pc.stupid me!demmie,thanks de avatar.:)
|
Daca tot vb. cun cine semeni si cu cine nu, am auizt ca semeni oarecum cu Christina Ricci, este adevarat? :D :wink: :o |
i like it............ |
Originally Posted by ogto:
|
:o Fana BUG Mafia sau doar coincidenta? |
Originally Posted by ogto:
Cele mai multe comparatzii le am intradevar cu Christina Ricci. Au mai fost "nominalizate" shi Jessica Alba, Angelina Jolie o singura data Tia Carere or somethin`. Daca ar fii asha shi ash avea ate un pic ce au fiecare din ce au ales de sus...hmmm...dar nu e asha...asha ca...don't pay attention... |
Originally Posted by BeNnY:
Nu sunt fana BUG Mafia. Geeeeeeeeez! De unde ai tras concluzia asta? :evil: |
Era faza asta intr-o melodie din '98 ... Mi s-a parut ciudat ca n-am mai auzit expresia asta in alta parte decat in melodia aia
|
Originally Posted by BeNnY:
Then you don't know my family... De fapt, nici nu e indicat... :roll: |
Originally Posted by TLD:
Oh! Thank you dear! You are so totally cute... 8) |
de fapt ai cate ceva de la fiecare.de aia esti mai frumoasa decat ele.cred ca de aia,they all pay attention.tld,ai dreptate... |
Vrei sa zici ca ele au cele mai multe comparatii cu tine,poate? :wink: (*) |
Originally Posted by raptor:
Hai ca ai spus-o raptore. Right on dude! Ash vrea eu... :roll: |
|
Originally Posted by WraIth:
Huh??? |
asa,sa va intre in cap la toti.Demona e mai buna ca Jolie,Tyler,Ricci si altele la un loc.
tld,pacat ca nu o sa fiu pe aici cand o sa bagi meciul Demona good vs Demona evil. goodbye everybody! |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
|
Originally Posted by TLD:
Pai el a plecat din tzara momentan. Nu se shtie cand se intoarce...shi de ce "crema" vorbeshti? :roll: |
All times are GMT +2. The time now is 15:12. |