![]() |
Vreau doar sa mentionez ca anul trecut, pentru un concurs de literatura, am pregatit un eseu numit : "Matrix vs Luceafarul" :D.
Si nu am castigat nimic.... Vorba lui Einstein: "Great spirits have always found violent opposition from mediocrities." |
Originally Posted by Demona:
|
Matrix
Ceea ce vreti sa aflati despre Matrix exista in cartea "Matrix - stiinta, filozofie si religie" editata de editura amaltea, www.amaltea.ro. (*) :D
|
Re: Matrix
Originally Posted by mara:
|
nu
Chiar crezi ca stii totul. Fara suparare. :D
Matrixul este foarte complex din toate punctele de vedere. |
Re: nu
|
Nu am vrut sa para ca reclama am vrut
sa afle si altii ceea ce am citit. Si mi sa parut interesant sa impart informatia si la altii.
|
Re: Matrix
|
http://www.movie-update.com/ - luatzi I,ROBOT shi vetzi vedea o ecranizare a animeului "The Reneissance" - ANIMATRIX in care un robot se revolta impotriva sistemului ... Muzica din trailer este din Matrix Revolutions, subiectul este identic shi multe alte chestii sunt identice cu Matrix Revolutions... This SUX ASS! :evil:
|
Originally Posted by Gaandalf:
Puteau s aincerce si ei sa incerce sa faca ceva mai inovator sau macar sa-i dea titlu de animatrix ecranizat! :P |
Am gasit un emoticon misto cu Matrix si anume
![]() |
Originally Posted by BeNnY:
hm..very nice Benny..cu Trinity nu aveau? |
Primele date despre dvd box set edition la trilogia matrix:
"Dimp Paddy' pointed us to the website for Eric Matthies Productions who are currently working on box set of The Matrix trilogy. We are currently in development on over one dozen hours of new material for this upcoming collectors edition release. This expanded edition of discs will include detailed documentaries on the philosophy and science behind the Matrix scripts as well as a look at the history of action cinema. EMP is also creating a densely layered documentary package estimated at nine total hours using footage that has not been seen in the other Matrix releases. Stay tuned for an official announcement from Warner Home Video on this." |
Ce pot zice mai mult ca ma uit cam ca matza in calendar:)) :?
Sunt shi eu la incepu..iar dak fac vreo afirmatzie eronata despre ceva anume sa ma luatzi ushor.Sunt cam plangacios de felul meu shtiu...dar slow down! |
Originally Posted by Dominic:
Join the little sexy club! :P Suntem putini da aia sunt adevarti fani! Fani care asteapta dvd box setul si care se trezesc din adormeala... Hai lume mai e doar o vara pan ala dvd-ul ala! :P |
Ma uit la revolutions chiar in momentul asta si I noticed something.
Oamenii injura penibil in film. Dovada: "What the shit is going on here?" HUH!? Sau folosirea din 5 in 5 minute a expresiei "goddamn". 8) I miss the f-word. |
Originally Posted by Lady_Skar:
|
De’ mona...
Originally Posted by Demona:
asta E, oricum mi-a placut, indiferent de ce va urma, dar cine poate sti? dan I ken ; ) grey q***~L |
MATRIX = TWIN PEAKS ??
Originally Posted by TLD:
As vrea sa cumpar aceasta carte. Poate este de fapt , MANUAL DE INTELEGERE GANDIRII MATRIXIENE.... Stiti ce-mi place?....toata lume spune ca Matrixul este PLIN de filosofie si atat de complex ca are tz'shpe mii de intelesuri. Din pacate in afara de primul film care a fost chiar OK, Reloaded si Revolutions au fost...aiurea si la fel...sau....la fel de aiurea. Mai tineti minte serialul TWIN PEAKS ? Cred ca este acelasi lucru, o aiureala care se vrea filosofica iar lumea incearca s-o inteleaga si ptr ca nu pricepe (desi e clar ca nu e nimic de priceput), mai cumpara o carte, mai cumpara jocul ENTER THE MATRIX, se mai uita la ANIMATRIX si totul se reduce la ....BANI. Mai tineti minte cum toate pustoaicele de liceu cumparau JURNALUL LAUREI PALMER....Prin vremuri oribile am trecut cu acel serial.... |
Re: MATRIX = TWIN PEAKS ??
Originally Posted by lucian_tm_ro:
mai era inca o carte despre Dale Cooper 8) Prin ce vremuri frumoase am trecut cu acel serial 8) |
All times are GMT +2. The time now is 14:06. |