Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

buticut 15 Feb 2012 11:48

Originally Posted by Flavio:

pareri AC Milan - Arsenal si Zenit - Benfica ?

1 si X I'd say

ghost90 15 Feb 2012 11:55

Originally Posted by vave:

Ai apăsat greșit pe tastatură?

Scuze,n-am vrut sa te ofensez,doar ca eram fericit ca nu-s singurul lor fan de aici.

Other than that... nu am venit să stau. Fotbalul nu mă mai pasionează de multă vreme. Și oricum nu mai știu cine, ce și unde mai joacă. Mai ales că eu eram strict legată de campionatele mondiale și europene.

Cum,acuma ca are si Universitatea echipa de luat in seama in Liga 1? :(

vave 15 Feb 2012 12:02

Nu m-ai ofensat, mi s-a părut că mă iei peste picior. vave, babe... e doar la o literă distanță. :))

Nu țin cu echipele din Cluj, nici de ciudă. De fapt nu pot ține cu echipele din România în general că din câte m-am mai uitat așa pe fugă nu mai joacă de mult fotbal. Și la fotbal (în lumea mea de naivă) fain e... fotbalul în sine. :P

ghost90 15 Feb 2012 12:15

Zici ca in campionatul nostru e un fotbal de tot rahatu'.Aici nu o sa te contrazica nimeni.Dar cand cresti cu o echipa,mergi la meciuri,vezi clubul in pragul falimentului dar se salveaza datorita suporterilor,iti cam intra la suflet lucrul asta.Sunt multe echipe din multe tari cu suporteri fanatici,fara a avea cine stie ce succese pe plan european,si cu campionat sub cel al nostru.Cluburi din Serbia,Cipru,Croatia,Israel etc cu suporteri care isi sustin echipa indiferent de situatie.Asta mi se pare un lucru de admirat :).

vave 15 Feb 2012 12:25

Eh, vezi! Aici am eu o problemă. Ce înseamnă echipă? Nu e făcută din oameni? Adică țin cu x că joacă la echipa mea, dar dacă pleacă de acolo gata! nu mai vreau să aud de el?

Ca să înțelegi la ce mă refer: fiind pasionată de F1 pot spune că faza cu echipa la mine nu merge. Țineam cândva cu Ferrari, dar de când au ajuns în echipă piloți pe care nu îi suport (sau au plecat oameni dragi mie), nu mai pot ține nicicum cu echipa respectivă.

Flavio 15 Feb 2012 12:31

Eh, vezi! Aici am eu o problemă. Ce înseamnă echipă? Nu e făcută din oameni? Adică țin cu x că joacă la echipa mea, dar dacă pleacă de acolo gata! nu mai vreau să aud de el?

Ca să înțelegi la ce mă refer: fiind pasionată de F1 pot spune că faza cu echipa la mine nu merge. Țineam cândva cu Ferrari, dar de când au ajuns în echipă piloți pe care nu îi suport (sau au plecat oameni dragi mie), nu mai pot ține nicicum cu echipa respectivă.

iti pastrezi echipa favorita iar pe cel care a plecat de la ea il urmaresti la alte echipe daca te mai intereseaza de viata lui, daca nu ramai fidel echipei indiferent de categoria oamenilor ce fac parte din ea

ghost90 15 Feb 2012 12:37

Probabil ca m-am exprimat gresit,desi asta se cam intampla destul de mult si in mass-media si probabil de acolo mi se trage.Cand ziceam echipa,ma refeream la un club.Normal ca o sa iubesc un club,si nu un jucator.Daca Dodel(pentru care am o admiratie extraordinara)joaca la Steaua,iubesc Steaua,si daca se transfera la Dinamo ce fac?Incep sa tin cu toate cluburile pe la care incearca sa joace fotbal,ca si fanii Cristiano Ronaldo?Aici poate avem o diferenta de opinii.

iiii 15 Feb 2012 12:42

vave, nu e chiar ok sa compari o echipa de fotbal cu una de F1....

inteleg ce zici sa ai un jucator favorit. dar acel jucator mai are inca 10 coechipieri....

pe la o echipa/club se pot perinda multi jucatori, si importante sunt rezultatele...

cupa campionilor europeni din 86 nu o are dukadam acasa....

si cat despre F1, ma uitam in trecut, dar incepuse sa ma plictiseasca.

vave 15 Feb 2012 12:48

Nu cred că ai înțeles. Ce anume face ca o echipă să fie echipa favorită? Culoarea tricourilor sau oamenii care joacă acolo? :)

iiii 15 Feb 2012 12:50

in general echipele de fotbal sunt din orase.... din cartiere etc ( asta in cazul unde sunt mai multe echipe intr-un iras ) , apoi ca echipele au plecat de la cluburi, de la fabrici, reprezentau ceva social... etc

vave 15 Feb 2012 12:54

Dar nu vorbeam în general și în niciun caz nu era vorba de unde apar echipele. Vă întrebam pe voi, microbiștii, de ce țineți de obicei cu o echipă. Mi-e greu să cred că majoritatea țin cu o echipă pentru că sunt din același cartier/zonă. :-?

iiii 15 Feb 2012 13:06

in general, daca iti place fotbalul , jocul in sine, iti place sa il vezi... te duci la meci... ajungi sa ti cu echipa respectiva... si asta se face de mic.

cunosc multe cazuri de suporteri care , de la parinti , tin cu anumite echipe... de genu... tata era dinamovist... sunt si eu dinamovist.... ma ducea la meci etc.

eu, tin cu steaua din cauza mamei mele care e microbista

vave 15 Feb 2012 13:17

Bine, nu sunt 100% lămurită. Mai bine mă retrag de aici până nu începe careva să mă înjure. :))

ghost90 15 Feb 2012 14:20

vave tu te referi la o echipa de fatbal ca la un club adica:FC Steaua Bucuresti,FC Universitatea Cluj,Kolozsvári Vasutas Sport Club?Sau te referi la echipa strict prin componenta ei reprezentata de jucatori?Ca aci nu inteleg eu :).

Cristina_ 15 Feb 2012 16:51

Adevarul e ca fotbalul intern "sucks".Iar fotbalistii din campionatul intern sunt plini de fitze am avut ocazia sa ma intalnesc cu unii jucatori de la CFR Cluj anul trecut in club aici in Cluj.Credeau daca au portofelul gros pot sa stea de vorba cu oricine.Bila neagra pentru CFR Cluj.:-q

ghost90 15 Feb 2012 17:02

Tu crezi ca aia de la "U" nu-s asa?De cate ori crezi ca i-au trimis suporterii acasa din club?:))
Vorba asta

Kriss_Kringle 15 Feb 2012 22:00

Arsenalu' meu e praf.Sa-i fie rusine lui Wenger pentru superficialitatea cu care a pregatit acest meci.Nici o indicatie tactica,apararea e peste tot,mijlocul inexistent.Cum dracu sa nu fie 3-0 pentru clubul pensionarilor?
Wenger just FUCK OFF!

ghost90 15 Feb 2012 22:46

Nu ma asteptam la asa ceva.Urat,urat.Arsenal pur si simplu n-a existat pe teren,daca Milan mai forta pe final cred ca le mai dadea linistit inca doua.Singurul care s-a mai zbatut pe final sa mai scoata ceva a fost Van Persie.Mai spera cineva ceva pe Emirates?:)

Kriss_Kringle 15 Feb 2012 22:59

Ce sa mai spere ca-s out deja.Wenger deja pregateste o echipa de mijlocul clasamentului.Pur si simplu nu exista ambitie la clubul asta,tactica nu mai zic,se joaca dupa ureche.Din sezonul urmator cred ca nici nu-mi mai bat capul sa-i mai urmaresc ca pur si simplu n-am ce sa vad.Fac 1 pas inainte si 3 inapoi.

iiii 15 Feb 2012 23:06

kriss.... am vazut si eu meciul... grav cois... mai ales ca eu tin cu echipele englezesti... urat, dar sa fim realisti, v-au facut!! :(

All times are GMT +2. The time now is 17:00.