![]() |
da, el, nesimtitu'
|
Fondatorii The Pirate Bay au inventat atacul DDo$
In urma procesului de acum cateva luni, fondatorii The Pirate Bay au primit o amenda de 30 milioane SEK pe care nu vor sa o plateasca. In schimb, au incurajat utilizatorii sa transfere cate o coroana suedeza (1SEK, aprox. $0.13) in contul amenzii catre firma de avocatura care a reprezentat casele de discuri in procesul castigat. Partea amuzanta este ca dupa 1000 de tranzactii, banca percepe o taxa de 2SEK pentru fiecare transfer, astfel firma de avocatura pierde in loc sa castige bani. si de pe alt site: Pirate Bay founder Gottfrid Svartholm (aka anakata) received a bill for the 30 million SEK that he, along with Peter Sunde (aka brokep), Fredrik Neij (aka TiAMO ), and Carl Lundstrom, was fined in the verdict of the Pirate Bay trial just over three weeks ago. The bill inspired anakata to devise a plan involving sending money to Danowsky’s law firm, but not to pay the fine of course which they say will never be payed. Anakata’s clever plan is called internet-avgift, internet-fee in English. Anakata encourages all Internet users to pay extremely small sums around 1 SEK (0.13 USD) to Danowsky’s law firm, which represented the music companies at the Pirate Bay trial. The music companies will not benefit from this, instead it will cost them money to handle and process all the money. The plan can be called a Distributed Denial of Dollars attack (DDo$). The plan is an away-from-keyboard DDoS attack. DDoS attacks involve lots of users overloading the victim with internet traffic damaging their ability to provide services. Money, instead of Internet traffic is used in this case. The victim is Danowsky’s law firm which represented the IFPI at the Pirate Bay trial. A friend of anakata told Blog Pirate that the bank account to which the payments are directed has only 1000 free transfers, after which any transfers have a surcharge of 2 SEK for the account holder. Any internet-fee payments made after the first 1000, which includes the law firm’s ordinary transfers, will instead of giving 1 SEK, cost 1 SEK to the law firm. Since Danowsky & Partners Advokatbyrå is a small firm, all the transactions are handled by hand. Handling all payments will be time consuming, costing the law firm in productivity. Maybe it will even affect their success in other cases. Additionally if after paying the internet-fee you determine that your payment was erroneous, Swedish law states that you can request the money back, putting an additional load on Danowsky’s law firm. |
|
fain
|
Quote:
Undeva pe prima pagina.Pe la remake`ul Conan. |
Oare a adaugat-o cineva in lista de mess? :D
|
I hope not.
|
|
|
in america
dintr-o discutie cu un amic: - m-a cam secat un politist in new york mi-a dat ticket pentru o balarie - da ce ai facut ? - cica am intrat intr-o parcare ca sa evit semaforul, da d efapt era o benzinarie - hahahahaaaaa. ce kkt. astia is paranoici - nu-mi dadeam seama de c em-a oprit. el o tinea cu parcarea - da nu inteleg..cum adica sa eviti semaforul ? - eu ii ziceam ca era gas station. adica ca s anu stau la semafor am evitat intersectia prin parcare. si cica asta e ilegal - JESUS !!!!!!!!! - in sfarsit ma duc la court. am pledat not guilty. m-am enervat rau. si mai era si un idiot. fara maniere. in general aici politistii sunt mai manierati - si pana la urma a trebuit sa pl amenda? - nu. merg la tribunalul d etrafic. in fata judecatorului cu politistu to be continued |
"Dumneavoasträ sunteti o persoanä tonicä, deschisä, lipsitä de dezinhibitii..."
(Märutä cätre Anca Pandrea, uite-acu'.) |
"Cine stie despre ce e vorba în acele dosare? Vedeti? Asta este. Dumnezeu are grijä de toate."
(Roberta Anastase - azi) |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=WHDSUbQtLJY
:)) =)) :x :x :x |
poate ca stirea asta mergea mai bine la sectiunea despre Oscar. numarul de nominalizari pentru cel mai bun film a crescut la 10. daca e bine sau nu....ramane de vazut :
http://www.deadlinehollywooddaily.co...ture-category/ |
Oh man,this is so old :))
|
De ce e incredibil?
|
|
|
vad ca Ionescu a creat nu numai teatru absurd, dar si o fiica absurda. :(
|
Firesc - p-asta n-a creat-o cu capu' de sus!
|
M-am dat cu avionul. M-a dus Judex. Am zburat ca fulgii. Piloteaza bine. :))
Ocoleste perfect golurile de aer. Zburati cu Judex! :)) |
=))
Zbuati cu mine. =)) Ti-a fost rau? Dar ti se va face rau vreodata? Sau ti s-a parut vreodata ca am facut misto de munca ta? |
Vad ca sunt cativa foarte ofuscati de atitudinea fiicei lui Ionescu. Poate mai inainte sa arunce piatra, ar trebui sa arunce si un ochi peste cartea Sandai Stolojan- Nori peste balcoane, ca sa vada cat de mult s-a implicat duduia asta in actiunile impotriva regimului ceausit.
Eu nu-nteleg totusi ceva, ce cauta cuvantul dandisme, intre copy-pasteuri si aberatii, e ca si cum ai pune catifeaua langa branză si carnati. |
I-am trimis linkul cuiva "de-acolo", care le stie, si mi-a räspuns:
"M-F Ionesco e o jigodie complexata. Ii e rusine de originea ei si face ori ce ca sa o stearga. De ani de zile flirteaza cu Lucian Pintilie. Cred ca "marele" regizor ar trebui sa fie jignit de antiromanismul ei - sau si el se considera......francez." |
Sunt prea tânar pe forum şi prefer sa ma tin departe de polemici, insa am o cu totul alta opinie referitor la chestiune.
|
Mä rog, eu nu pot avea decât opinii, de la distanta asta - dar sursa citatului de mai sus e-n miezul cestiunii, deci mentionezä fapte concrete.
|
Pauline, citeste asta: ;)
Cine este urmatorul, va rog? Domnisoara... Noru. Noru Alexandra. Asa, extrageti, va rog, un biletel. Ce numar are? Ok, luati loc in banca. Uf, ce ma omoara caldura asta. Si nu m-am pisat de dimineata. Si mor dupa o tigara. Fato, nici nu stiu cum am acceptat sa fiu in comisie pe banii astia. Stai putin... domnisoara Noru, ce aveti de vorbit cu colega? Ce-ti ziceam? A, da, m-am luat cu vaca asta, parca n-o vad ca are fituica la picior. Uite-o, si grasa, si proasta. Cind eram de virsta ei eram brici, tita tita, curu cur. Asta, ia uite, ce lasata e. Ziceam de bani, ca-s putini, dar la anu’ are si fiu-miu bacul, tre sa joc in hora. Plus ca mai am niste obligatii. Noru asta e pila ta? Atunci ii punem sapte, da-o-n ma-sa! Spuneti, va rog, domnisoara, subiectul intii. Mama, ce am transpirat. Abia astept vacanta. Sa plec, sa uit de toti dracii pe care mi i-am facut anul asta. Subiectul doi, domnisoara. Ia uite aici, oferta Carrefour, capsuni la 5 lei. As lua vreo zece kile sa fac dulceata, fiu-miu maninca dimineata. Oricum, nu-mi mai bat capul ca inainte, cind ma apuca noaptea fierbind conserve. Nu mai merita. Mai face soacra-mea, dar nu-i cer. Ca sa aiba ce comenta... Subiectul trei, domnisoara. Ia uite ce pantofi are, zici ca-i barbat. Pfui, simbata cealalta am nunta, la seful lui barbata-miu, isi insoara baiatul cu una din Predeal. Sef, de fapt e sef numai cu numele, ca daca n-ar fi Tomniuc al meu s-ar alege praful de unitatea aia. El face dosarele, el verifica, dar asta e, daca nu s-a dus la Academie. Plus ca seful e pila generalului, ii cara de toate. Multumim, domnisoara, nu prea ati fost pregatita, nota sapte. Cine urmeaza? Domnul Onofriescu Adelin. Fato, o fi ruda cu Onofriescu? Nu pot sa-l intreb, ca bate la ochi. Ii pun zece, ca poate e. Mare om, mare doctor. Cred ca mi-a facut in total cinspe intreruperi. Si nu era ca acuma, trebuia sa te feresti. Ca pe Tomniuc nu-l interesa de ciclu, de calendar, el venea acasa si trebuia sa reguleze. Niciodata nu l-am refuzat, dar a trebuit sa fac avorturi de m-am ciuruit toata. Si dureri de sin, si par la greu. Noroc de doctor. Pe Sebilica tot cu el l-am nascut. Sarcina toxica, probleme. Dar a trecut, sa-l vezi ce zdrahon e. Acum il invata Tomniuc despre sex, ca sa-si faca datoria de tata. Dar cred ca stie el mai multe ca noi, astia batrinii. Cu toate ca multe chestii noi nu puteau sa apara, Doamne iarta-ma. Doar cu poponarii, parca nu erau atitia, pe la televizoare. Erau Mihalea si Dorobantu, plus ala de populara. I-am zis lui Sebilica: Sebilica mama, tu sa mergi cu fete. Nota zece, domnul Onofriescu. Nu mai pot, ma pis pe mine VOI N-ATI INTREBAT fara zahar VA RASPUNDE / Suplimentul de cultura |
=)) ....:)) )))))) =))
|
=))
parca asculti Parazitii cand citesti alea |
Originally Posted by bremen1980:
Neaparat cu breton! =)) |
...
|
I'm Fucking Matt Damon - Jimmy Kimmel "Late Night"
part. 1 http://www.youtube.com/watch?v=pd4o_...eature=related part. 2 http://www.youtube.com/watch?v=4rQNo...eature=related part. 3 http://www.youtube.com/watch?v=-PZNf...eature=related part. 4 http://www.youtube.com/watch?v=C9O1L...eature=related |
Originally Posted by Pitbull:
Iar a venit ursu' peste unii... "Mamä, ce-mi tremurä mâinile, sä-mi bag picioarele!" (Acum, la Stirile PRO-TV) (Oare, dacä-i tremurau picioarele, ar fi vrut sä-si bage mâinile?) |
|
Quote:
Kitty Cepraga in rolul lui Bardot ? Bleah.A facut o optiune buna regizorul ? |
Depinde cum e dezvoltat personajul; mä astept sä fie un rol episodic, în care sä conteze doar asemänarea fizicä - gen secventele din "Stefan Luchian" când apar Arghezi (Florin Cälinescu - o prezentä färä text, cu replica unui ziarist: "Poate ne spune ceva si domnul Arghezi...?") sau Nicolae Grigorescu (un bätrânel ales pentru fizionomie).
|
Daca mai zicveti ceva de Kitty va iau la omor pe toti! :D
|
Care Kitty - proasta aia din "Dragoste pierdutä"...? ;;)
|
> Circulara
> > > > Ce se intampla > cand si staff-ul de natie straina din firma invata cateva > cuvinte romanesti! > > Acesta este un > e-mail intern (pentru angajatii romani) de la o > reprezentanta din Romania a unei mari corporatii (faza e pe > bune!) > > > > To: All Romanian > Speaking Staff > Subject: Improper Language Usage > > It has been brought to our attention by several officials > visiting our office in Romania that offensive language is > commonly used by our Romanian speaking staff. Such behavior, > in addition to violating our policy, is highly > unprofessional and offensive to both visitors and > staff. > > > All personnel will immediately adhere to the following > rules: > > > 1. Words like 'futui', 'în pula mea', > 'pula' and other such expressions will not be > tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no matter > how heated a discussion may become. > 2. You will not say 'si-a bagat pula' when someone > makes a mistake, or 's-a cacat pe el' if you see > someone being reprehended, or 'baga-mi-as', when a > major mistake has been made. All forms and derivations of > the verb 'se caca' and 'se fute' are utterly > inappropriate and unacceptable in our environment. > 3. No project manager, section head or administrator under > any circumstances will be referred to as 'pula de > om', 'cacanaru' or 'boul'. > 4. Lack of determination will not be referred to as > 'pulalau' nor will persons who lack initiative be > referred to as 'muiangiu'. > 5. Unusual or creative ideas offered by management are not > to be referred to as 'porcarii'. > 6. Do > not > say 'futu-ti mata' if somebody is persistent; do > not add 'pula mea', if a colleague is going through > a difficult situation. Furthermore, you must not say 'am > pus-o' (refer to item 2) nor 'o sa ne-o traga' > when a matter becomes excessively complicated. > 7. When asking someone to leave you alone, you must not say > 'du-te-n pula mea' or should you ever substitute > "May I help you?" with, 'ce pula mea > vrei?'. > 8. Under no circumstances should you ever call your elderly > industrial partners 'bosorogi împutiti'. > 9. Do not say 'ia mai mereti-n pula cu cacatu asta' > when a relevant project is presented to you, nor should you > ever answer 'futu-te-n cur' when your assistance is > required. > 10. You should never call partner representatives as > 'boul dracului' or 'tâmpitu' ala'. > 11. The physical appearances of our staff is not to be > discussed in terms such as 'pizdulica buna', > 'futaciosu' or 'homalau lu peste'. > 12. Last but not least, after reading > this note, please do not say 'ma sterg la cur cu > textul asta'. Just keep it clean and dispose of it > properly. > > > > We appreciate your > understanding. |
@Pitbull
In pula mea, n-am vazut 'Dragoste pierduta'. Iar Kittyshor nu e proasta si e o dulce. :x |
dacă tot e de copy-paste ... da' cum fac un embed de la trilulilu? că prin alte părţi merge, da acilea ba.
|
Nu-nteleeeeeeeeg. :D
|
nici asta nu mi-a mers. ce trebuie să bifez/debifez şi de pe unde ca să pot face embed de şi de la youtube?
|
Yete - aci nu pupi embed. :D
|
da' poze de ce merge?
|
E alta treaba. Poze merge cam peste tot. Embed mai putin. Tre sa umble Daniel la vBulletin.
|
![]() |
@redmen,
:)) pomana in stil romanesc. |
All times are GMT +2. The time now is 15:11. |