![]() |
i'm just trying to make a point here:
de pe amazon : the dining rooms - Versioni Particolari [IMPORT] 7. You (Quantic Soul Orchestra Version) nu e remix, e reinterpretare, adica s-au pus astia pe instrumente si au cantat piesa in felul lor. QSO fac si cover-uri, dar nu remix-uri! PS (asta e scris in timp ce scriai tu ce ai raspuns mai jos!).Scuze! acu am recitit postul tau cu "qso version". ok suntem de acord! peace out! |
asta am zis si io, qso version. nu stiu ce e asa greu
peace (scris dupa ce am vazut modificarea postului tau) |
Chopin - Ballade no. 1 (op. 23)
Mendelssohn - Concert pt. Pian si Orch. de Corzi Brahms - Sextetul pt. Corzi nr. 1 Ornette Coleman: --- The Shape of Jazz to Come --- Free Jazz |
In loc de salut, doua cantece geniale mexicane:
-- La Sandunga in variantele: Mariachi Garibaldi, Marimba de los Hermanos Paniagua, Carlos y Emiliano, Coro Promúsica & Los Folkloristas -- La Malagueña, Mariachi Garibaldi, cu varianta -- Malaguena Salerosa de pe Kill Bill Vol. 2/Chingon/Rodriguez |
Gorgoroth - When love rages wild in my heart
Diana Krall - And I love him Nina Simone - Sinnerman Ozzy Osbourne - I just want you Joe Dassin - Je t'aime...moi non plus Noir Desir - Le vent nous portera si Disney original soundtracks (Beauty and the Beast,Mulan,Hercules, Thumbelina). |
Jack the ripper
|
Jack the ripper
|
David Krakauer & Socalled with Klezmer Madness
-Bubbemeister, lies my gramma told me. great. cine asculta Klezmer de obicei, will love this fusion of oldschool klezmer-jazz and newschool hiphip DJs. party musik. respect. |
apoptygma berzerk - soli deo gloria
|
The Faint - Danse Macabre
|
john surman-"thimar"
the clash-"combat rock" j.hendrix:all along the watchtower |
~ Sympathy for Lady Vengeance Soundtrack;
~ Gyorgy Ligeti - Sonata pentru Viola solo. |
N-am mai trecut de mult p-aici. Deci dezlegare la shuffle.
Aphex Twin - 26 Mixes for Cash: cit mi-ar displacea mie englezul, albumul asta are printre esecuri glitch si deraieri IDM si electronica de buna calitate, vezi mixurile la Jesus Jones, Nobukazu Takemura si Lickle Kings ft Shola. Ca eram pe zona, ca sa ma exprim asa, am bagat si niste Boards of Canada. M-am plictisit repede. Un Tricky - Back to Mine. Compilatie, bla, bla, bla. Si Tricky m-a mai dezamagit recent cu Au revoir Emmanuelle. Ntt, ntt, ntt. NSK, Greenday. WTF. Daca nu era shuffle, nu apucau baietii astia niciodat primul unspe. Tool - Parabola. Misto clip, apare si Tricky, bun. Tool cu Schism. Da, rupere. Track 11. Cine esti, fata mea. Tu esti Dorit Chrysler si suni ca sf-urile din anii '50. Pe allmusic.com nu apari, nu eu te-am pus la mine in playlist, esti dubioasa. Emiliana Torrini. Iata, o doamna. Honeymoon. |
b.bartok-"mikrosmos",varianta orchestrala.ascultat ptr. a curata gunoiul lasat in urechi de zgomotosul meu vecin(muzica imposibi;l de datat;ceva de prin anii '70,abba or sumthin...)
|
eu as fi multumit daca as avea vecini care asculta abba...
Gotan Project - aproape toata discografia over and over again.... Suna mult mai bine in concertele live inregistrate decat pe albumele de studio.... concertul "Gotan Project versus Yann Tiersen" e incredibil! ii invidiez pe cei care ajung la concertul lor... :(( |
Originally Posted by ulrich:
|
Lambchop - Is A Woman. Piesa calda, impacata, frumoasa.
Matze - Pa sufizant - ma rog Recoil - unde provocator suna chemarea ' I want some slashes to go with those long eyelashes' Wagon Christ - Saddic Gladdic, nu stiu de ce imi suna a robot din anii '70, dezafectat Llorca - Lights Behind Windows; acid jazz trei la zece mii; sau poate n-am eu organ pt jazzy weather. Coldcut - Panopticon; cu doza ambientala de rigoare, sampleuri sincopate, loose; unii din artistii mei favoriti Cheloo - Calamitati literare; self-explanatory RJD2 - Salud (data pe repede-inainte) Tricky - Hell Is Round the Corner; timeless masterpiece. Jimmy Edgar - I Wanna Be Your STD; un glitch ritmat, obraznic, cu apucaturi de neo-electro |
ieri si azi Rita Pavone . cred ca are exclusivitate cel putin o saptamana
|
Originally Posted by Supastar:
dupa ce am vazut concertul as zice ca GP suna mai bine inregistrat decit live.. anyways, Sala Palatului sucks, asta nu e loc unde sa asculti genul asta de muzica. |
la inceput (primele 3 piese) a sunat de cacat, dar nu din vina lor. dar mai apoi mi-a placut. "bisuiala" a fost excelenta ! vizualuri fff cool
8) |
beth orton - comfort of strangers. aceeasi liga cu alte doamne: cat power, joni mitchell :love:
|
Originally Posted by cherryblossom:
orice inregistrare suna mai bine decit un live - nu stiai? eu am refuzat o invitatie... not my cup of tea anyway :sleep: |
1. James
2. The Smiths 3. Pulp 4. The Faint asta pe ziua de azi. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
in primul rand din cauza unor diferente aparute, la unele concerte participa mai multi instumentisti decat in varianta inregistrata in studio, de unde sansa de a suna mai bine. in al doilea rand, daca echipamentul si sala sunt destul de bune pot conferi unui concert un plus de profunzime si putere care fac dintr-o auditie live una superioara. adevarul e k nu pt toate genurile muzicale e valabila kestia asta, jazz-ul (si cu toate derivatele imaginabile) si alte genuri asemanatoare ofera suficienta libertate muzicienilor pt k unele concerte live sa sune mai bine decat inregistrarile din studio. semi-offtopic: acum 2 ani in seara de craciun cand m intorceam acasa cu trenul, singur in tot vagonul, la un moment dat m-au vizitat doi tigani si dupa numeroase aventuri, unul dintre ei care era ceva "copil de aur" inainte sa-mi traga o cantare de vreo 4 manele, m-a intrebat daca imi plac manele, muzica house si muzica live :happy: |
nu stiam |
Some chick music:
Beth Anderson - Rosemary Swale (8/10) Belinda Reynold - Yawp (6/10) Si neaparat un pic de Ellington, ca am de invatat: --- Echoes of Harlem --- Caravan --- Sophisticated Lady --- Harlem Sreaks --- Take the A Train --- Ain't Misbehavin' --- Diminuendo in Blue |
chopin
l'orchestre noir-cantos si n'ste muz trad. din estonia... |
Un program excelent din compozitori francezi (sau aproape francezi), pe ceva post de radio de pe net:
Ernest Chausson --- Simfonia in Si bemol Gabriel Faure --- Pavane, Preludiu "Penelope" Henri Vieuxtemps --- Concertul pentru vioara nr. 1 Jacques Ibert --- Concertino Da Camera Francis Poulenc --- Les Biches Suite Darius Milhaud --- Simfonia nr. 7 George Enescu --- Cvintetul cu pian, op. 29 Francois Couperin --- Les concerts royaux |
Monsieur Gainsbourg Revisited.
Cu heavy repeat pe melodia ''I just came to tell you that i'm going''. Doamne, ce voce are Jarvis Cocker. |
playlist concert depeche mode, set 21.00 - 23.00:
>> 01. Intro: The Darkest Star (instr. edit) >> 02. A Pain That I m Used To >> 03. A Question Of Time >> 04. It?s No Good >> 05. John The Revelator >> 06. Dream On >> 07. Walking In My Shoes >> 08. Precious (acoustic) >> 09. Home >> 10. A Question Of Lust >> 11. The Sinner In Me >> 12. I Feel You >> 13. Behind The Wheel >> 14. World in My Eyes >> 15. Suffer Well >> 16. Enjoy The Silence >> 17. Personal Jesus >> 18. [different acoustic songs] >> 19. Stripped >> 20. Everything Counts >> 21. In Your Room >> 22. Never Let Me Down Again |
bronski beat - the age of consent
calexico - a fist of wire martin horngren - sidor och alternativ the knife - hannah med h calexico - garden ruin death from above 1979 - you're a woman, i'm a machine garden state ost hakan helstrom - luften bor i mina steg jefferson airplane surrealistic pillow pet shop boys - fundamental the knife - deep cuts the divine comedy - liberation thom yorke - eraser softcell - the bedsit tapes tangerine dream - dreamsequence |
d-aia---oare visul tau..........o formatie destul de tanara din vl.....mult prea tare ( cel putin melodia asta cu visu')....ar merita cat de cat promovata
|
Miruna Oprea - Nu mi-e frica de bau-bau :lol:
cu multumirile de rigoare adresate lui Nighty |
death metal extraordinaire
|
melotron-cliche
david gilmour - about face, on an island leonard minoy -spaced out nick cave & warren ellis -the proposition ff3 (tokyo drift) ost |
Originally Posted by Nightwane:
coolest choice! :love: 8) :happy: |
Tori Amos - Crucify
Placebo - English Summer Rain Muse - Butterflies and Hurricanes si poate o Lhasa, mai tarziu, ca sa invoc o ploaie... |
Frank Sinatra, Frank Sinatra
si se prea poate Dropkick Murphys deseara, printre doua beri. |
FOCUS - Carnival fugue, la 3:35 dimineatza
|
pink floyd -wish u were here
pink floyd - darkside of the moon grace jones - island life + living my life directia 5 -ambiental |
Of Montreal - Sunlandic Twins cu heavy repeat pe Oslo In The Summertime
|
Talking Heads:
--- Lifetime Piling Up --- Road to Nowhere --- Slippery People Anton Bruckner --- Simfoniile nr. 2&4 Philip Glass --- Concertul pentru violocel Gloria Coates --- Simfonia nr. 7 |
Tito & Tarantula - Hungry Sally & Other Killer Lullabies
|
Originally Posted by MinRep:
|
Jarvis Cocker - Cunts Are Still Running The World
Pe mega-heavy reapeat. over and over and over and over and over again. De-abia astept albumul. Si in rest: Ultravox Alphaville Pet Shop Boys |
Originally Posted by Leonard:
Charles Ives - String Quartet no. 1 Aaron Copland - Sonata pentru Vioara si Pian Stravinski - Orpheus |
Originally Posted by Nightwane:
.detest. scirbiciosi. azi: aleksandrov red army choir et ost joan of arc: the messenger et ost nosferatu' et nimic altceva. |
e misto red armi.
la mine: phutureprimitive jaia pitch black (nu rapperii aia tristi) sounds from the ground si in principiu tot ce aduce forrest pe radioio. |
Schubert:
--- Simfoniile 3 & 4; --- Qvintetul cu pian D 667 "Pastravul" --- "Arpeggione Sonata" (aranjament pentru orchestra) Bruch: --- Serenada pentru Vioara si Orchestra |
de cind m-am intors din italia, to keep my spirits up, ascult in bucla ottorino respighi - 'fintinile & pinii din roma'...
|
All times are GMT +2. The time now is 13:28. |