Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Sm�agol-Gollum 25 Aug 2004 23:46

slab si intre foarte slab meciul!! iordache a avut o prestatie de kkt!! numai greseli a facut! :hmm: ....da ce sa ne mai ascundem dupa degete...nu are dinamo fata de liga campionilor! :shock:

herbert 26 Aug 2004 00:41

ne-au adus militienii cu picioarele in... balta noastra. oligofreni imbracati in rosu... o fraza logica a lui Cornel Dinu: "toate infringerile sunt jenante"...
eu as interzice fotbalul acesta mediocru si jegos in Romania si as investi banii in sporturile olimpice care mai scot Romania din anonimat (gimnastica, natatie, canotaj, atletism, scrima, lupte, box..., oina :D .)
ce ma enerveaza sintagma"generatia de aur". care aur, mai lume? cate titluri a castigat Romania la fotbal... si, mai ales, cand va castiga???
ma las de fotbal vreo doua saptamani. imi bag... picioarele in mare. sper sa nu fie apa prea rece...

M_olecula 26 Aug 2004 02:13

Ce bucurie mi-a facut Manchester... :D

Gaandalf 26 Aug 2004 07:42

Am venit akasa khiar la a2a repriza... in 20 de minute 3-o ... scurt shi la obiect. Degeaba au tzinut piept o repriza dk a 2a au facut-o varza ... ;)
Cainii din Stefan cel Mare Vs Diavolii de pe ld Trafford ... era evident ca vor fi sfashiatzi ca nishte caini.
golurile

TLD 26 Aug 2004 09:13

Sa abandonam subiectu dinamo... Diseara avem meci importat Partizan - Otelu... ca teoretic steaua n-ar trebuii sa se impiedice... Si vineri tragerea la sorti uefa si cl... Iar seara Supercupa (transmisa de pro...)

P.S: Nu stiam ca TV Sportul este al lui Sarbu... si de aceea vor transmite astia Champions League-ul... INTERESANT...

Gaandalf 26 Aug 2004 09:34

Gata nu mai transmite Pro Tv-ul Champions League ? Ce de kkt ... mie imi placea la ProTv ... ma obijnuisem.
Dar Tele Sport numai in Buc... are emisie ? Io Vreau NBA :(( :( :(( :(

TLD 26 Aug 2004 11:14

Originally Posted by Gaandalf:

Dar Tele Sport numai in Buc... are emisie ? Io Vreau NBA :(( :( :(( :(

Nenenenene... TV sportu si TELE sportu sunt 2 chestiitotal diferite... TELE sportul transimte NBA-ul si campionatul angliei, pe cand TV sportul transmite spania, divizia B, portugalia si mai nou Champions League-ul... De ce numai transmite PRO-ul cl-ul? Pt ca Sarbu, boss de la trustu pro a achizitionat TV sportul - deci vor fi aceeasi comentatori asa c anu va faceti griji... Acum buba.. TELE sprotu dupa cum ai zis si tu gandalfe dadea NBA-ul deci ceva car eera de urmarit... Dar din cauza chichitelor noi nu vom putea prinde tele sportul (pt moment). Dc? Pt ca astral si rcs (doua companii de cablu de aici din buc) au pachete de actiuni la tv sport, iar Sarbu le-a interzis sa preia TELE sportul pt ca altfelel va retragfe actiunile si astfel pierzandf niste bani astea 2 companii iubite (care printre altele sunt si principalele din buc) nu vor transmite tele sportul si noi nu vom prinde NBA-u... Rusiiiiniiiica!!!!!!!!!!!!!!!!

Gaandalf 26 Aug 2004 11:36

Shtiam diferentza... mey TLD... dar vreau sa shtiu de ce nu au emisie shi in tzara..
VREAU NBA :((
Am incercat sa gasesc pe cineva cu Tv Tuner sa le inregistreze ..
dar nimeni .. vreau NBA :(( :(

TLD 26 Aug 2004 11:43

Shtiam diferentza... mey TLD... dar vreau sa shtiu de ce nu au emisie shi in tzara..
VREAU NBA :((
Am incercat sa gasesc pe cineva cu Tv Tuner sa le inregistreze ..
dar nimeni .. vreau NBA :(( :(

Pai n-au emisie nicaieri.. Cauzele ti le-am zis mai sus! E o marlanie in 3... astral, rcs si tv sport... Restul abonatilor care nu sunt la rcs si astral pot prinde tele sport (dak au noroc). Oricum in tara exista cativa cert care prind tele sportul... Sau cei care au prin satelit, antena parabolica alea alea.. dar din august este codat tele sportul asa ca slabe sanse.. ;)

Ionutz55 26 Aug 2004 12:03

Liverpool 0-1 GAK
Anderlecht 3-0 Benfica
Monaco 6-0 Gorica
Internazionale 4-1 Basel
Deportivo 3-0 Shelbourne
M. Haifa 2-3* Rosenborg - dupa prelungiri
25/08/2004
Trabzonspor 0-2 Dynamo Kyiv
M. Tel-Aviv 1-0 PAOK
Rangers 1-1 CSKA Moskva
Sparta 2-0* Ferencváros - dupa prelungiri
Man. United 3-0 Dinamo Bucuresti
Club Brugge 2-2 Shakhtar
PSV 5-0 Red Star Belgrad
Ban�*k 2-1 Leverkusen
Djurgården 1-4 Juventus
Real Madrid 3-1 Wisla

Tele Sportul este receptionat in tara prin companiile de cablu de circa 600000 persoane, iar patronul televiziuni a spus ca daca RCS si Astral nu il vor include in lista de programe va informa consiliul concurentzei...

Gaandalf 26 Aug 2004 13:03

Originally Posted by Ionutz55:

Tele Sportul este receptionat in tara prin companiile de cablu de circa 600000 persoane, iar patronul televiziuni a spus ca daca RCS si Astral nu il vor include in lista de programe va informa consiliul concurentzei...

Asha asha .. bravos ... sa ne dea shi noua. .. :D

raptor 26 Aug 2004 14:47

...englezii s-or fi molesit de la five-o-clock tea de n-au dat decat 3 goluri?
bravos,Andone.asta da echipa campioana a Romaniei.

TLD 26 Aug 2004 15:26

Dea domnu sa vedem si noi NBA.. ca ne suparam dak nu... Si 600.000 la 22.000.000 cati suntem noi e extrem de putin... ;)

Ionutz55 26 Aug 2004 23:03

Pai daca companiile mari de cablu din fiecare oras nu il vor din cauza fazei cu tv sportul atunci o sa vedetzi un kk :D
Este receptionat in tara prin 2,3,4,5 compani de cablu, dar cele de mica importantza...
Deci daca RCS si Astral in buc, in alte orase nu stiu care sunt, nu vor sa ilo preia nu o sa mai vedem anglia, nba, sau alte sporturi :x

TLD 26 Aug 2004 23:19

Pana una alta ce ziceti de grupe?

GROUP H: Porto, Chelsea, Paris-SG, CSKA Moscow.
GROUP G: Valencia, Inter, Anderlecht, Werder Bremen.
GROUP F: Barcelona, AC Milan, Celtic, Shakhtar Dontetsk.
GROUP E: Arsenal, Panathinaikos, PSV, Rosenborg.
GROUP D: Man United, Lyon, Sparta Prague, Fenerbahçe.
GROUP C: Bayern Munich, Juventus, Ajax, Maccabi Tel-Aviv.
GROUP B: Real Madrid, Roma, Leverkusen, Dynamo Kiev
GROUP A: Deportivo, Liverpool, Monaco, Olympiakos.

P.S: IOara au jcuat infect echipele romanesti.. Check gsp.ro pt aberatii la metru patrat ale stelistilor...
p.s.2: Maine la 13,30 tragerea la sorti pt uefa! Si semifinalele la baschet la olimpiada dupa 21... ;)

Ionutz55 26 Aug 2004 23:28

Cea mai grea si totodata spectaculoasa grupa este cea a lui Juventus, iar cat despre Real nu pot sa zic decat ca locul 1 este asigurat, in privintza Valenciei au sanse sa prinda primul loc in dauna lui inter, dar oricum se califica, iar Barcelona..., cred ca o sa ia locul 2 dar eu le urez sa ii bata rau pe milanezi si sa prinda locul 1
In rest ce sa zic, sper sa vedem si alte meciuri la tv in afara de cele ale echipelor unde evolueaza romani..., nu ca anul trecut :x

TLD 26 Aug 2004 23:42

Hmmm.. eu zic ca cea mai grea grupa este cea cu barcelona si milan in ea... Apoi cea cu bayern... Oricum formatii ca real valencia man utd arsenal barcelona au deja calificarea asigurata zic eu... Fav mele inaintea inceperii sezonului... Barcelona, Leverkusen, Chelsea.... Am zis fav? Mai bine spus preferatele! :P

Si tot pro-ul cica transmite cl-ul...

M_olecula 27 Aug 2004 00:14

Cred ca grupa A e cea mai interesanta .
Sper ca Steaua sa cada maine cu cel mai dificil adversar , poate vor mai invata inca o lectie a fotbalului dupa cea din seara asta . Admir extrem de mult Fck Zeleznik pentru curajul si atitudinea din aceasta seara , au venit sa-si joace sansa si au facut mai mult de atat , au umilit o Steaua care a fost penibila si care s-a facut de ras in fata unui stadion plin in proportie de 70-80% .
De ce l-o fi adus becali pe zenga la echipa nu stiu....

TLD 27 Aug 2004 13:03

Partizan Belgrad vs Dinamo Bucuresti
SI
Steaua Bucuresti vs TSKA Sofia...

Putea fi si mai rau...

iepurilah 27 Aug 2004 19:59

Originally Posted by TLD:

Steaua Bucuresti vs CSKA Moscova...

Putea fi si mai rau...

Sofia....toata lumea zice la stiri ca sunt accesibile...sa speram ca o sa fie asa!

Ionutz55 27 Aug 2004 20:05

Grupa A nu are cum sa fie cea mai grea, cu cine ???, cu Deportivo ??, grupa C este cea mai grea si totodata spectaculoasa, deci cam asa stau lucrurile in CL

Parerile mele despre cine se califica in CL din grupe

Grupa A

1 Deportivo
2 Liverpool
3 Mónaco
4 Olympiacos

Grupa B

1 Bayer Leverkusen
2 Dinamo Kiev
3 R. Madrid
4 Roma

Grupa C

1 Ajax, cel putin asa sper :D
2 Bayern Munich
3 Juventus
4 Maccabi

Grupa D

1 Fenerbahce
2 Manchester Utd.
3 Olym. Lyon
4 Sparta Praga

Grupa E

1 Arsenal
2 Panathinaikos
3 PSV Eindhoven
4 Rosenborg

Grupa F

1 Barcelona
2 Celtic Glasgow
3 Milan
4 Shakhtar Donetsk

Grupa G

1 Anderlecht
2 Inter Milán
3 Valencia
4 Werder Bremen

Grupa H

1 Chelsea
2 CSKA Moscú
3 FC Porto
4 PSG

* Echipele scrise cu Bold vor merge mai departe in Champions League

** Echipele subliniate merg mai departe in Cupa Uefa

TLD 27 Aug 2004 20:45

In mare parte sunt de acord cu tine, dar in C zic ca se duce Bayern langa Juve... Iar in B realu si leverkusen zic eu... ;)

TLD 27 Aug 2004 22:50

Originally Posted by iepurilah:

Steaua Bucuresti vs CSKA Moscova...

Putea fi si mai rau...

Sofia....toata lumea zice la stiri ca sunt accesibile...sa speram ca o sa fie asa!

Am modificat! ;)
Din cazua lui CSKA Moscova e chemat Abramovici la comisia uefa.. pt ca nu au voie sa se intalneasca doua echipe care au acelasi investitor.. Sa vedem ce decizie va lua uefa...

Ionutz55 27 Aug 2004 23:07

Singura decizie corecta ar fi ca CSKA Moscova sa fie mutata in alta grupa, alta eu nu vad... :?

Jay 27 Aug 2004 23:10

Sa renunte abrambovici la Chelsea... :P

herbert 27 Aug 2004 23:26

abramovici va fi "rezolvat" de FSB-ul rusesc si de fisc. a cam furat evreiasul si e pandit rau... nu cred ca va risca sa vina la Moscova daca CSKA va ramane in aceeasi grupa.
Ionutz, esti un adevarat expert! sa se implineasca gandul cu Real...

TLD 27 Aug 2004 23:27

Probabil c avor mut auna din echipe... Ca nu o sa-l descalifice ei tocmai pe abramovici... :D

P.S: Supercupa castigata de valencia prin 2 supergoluri... dar nici golul lui porto nu e de uitat... In rest mai mutl plimbarea mingii...

Ionutz55 27 Aug 2004 23:35

Originally Posted by herbert:

abramovici va fi "rezolvat" de FSB-ul rusesc si de fisc. a cam furat evreiasul si e pandit rau... nu cred ca va risca sa vina la Moscova daca CSKA va ramane in aceeasi grupa.
Ionutz, esti un adevarat expert! sa se implineasca gandul cu Real...

Nu cred ca el va avea aceiasi soarta ca Hodorkovski < nu stiu cum se scrie>, patronul gigantului Yukos, daca era ceva cred ca il ridicau de mult pana acum, mai ales ca el este impotriva lui putin < si atzi vazut ca totzi care nu sunt cu putin ori sunt arestatzi ori omoratzi >, deci cred ca Abramovich este "curat"
Si... de ce sa nu vina la moscova ???, oricum indiferent daca cska va ramane in grupa, dar sigur nu va ramane, lui nu cred ca au ce sa ii faca...

herbert 27 Aug 2004 23:54

nu mor eu de grija lui abramovici, dar va sfarsi destul de rau... e o lege pentru fauna aceasta.

Gaandalf 30 Aug 2004 10:56

Steaua 5 Craiova 0 - sa ma "ceva" pe meciul lor... un circ de meci. Stelishtii au dormit cu "gegetu'n cur" shi au aterizat la meci cu mana imputzita de bulan shi noroc chior.

Fimi-ar scarba ... :sick:

Jay 30 Aug 2004 11:37

??? in afara de injuraturi nu am inteles nimic! Nu ti-a placut meciul? sau te oftici ca a castigat steaua la pas? sau ca a pierdut si Dinamo si Rapid?

iepurilah 30 Aug 2004 15:34

un circ de meci

Yo cred ca Gaandalf e redactor la gsp...exact asta e titlul de pe prima pagina!
Deci...a fost un meci, aaa, de fapt un macel excelent. Plutonu' de executie Dica, Neaga, Cristea excelent. S-a vazut ca a fost rezerva "Caprita". Pacat ca "Piticu'" Fl Dumitru a jucat de kkt. Surprinzator de bine a jucat si "balerinul" de Falemi. Deci...weekend perfect...Dinamo si-a luat-o frumos de la CFR, echipa prietenului Sechelariu i-a ars pe Rapid. BE-A-UTIFUL!

PS: Azi cik ii legitimeaza Steaua pe Lovin si Baciu de la Bacau, si cand ii vine cartea verde, se pare ca o sa vina si Mitrovici, pe 250.000 de coco.

iepurilah 30 Aug 2004 15:45

PS: Azi cik ii legitimeaza Steaua pe Lovin si Baciu de la Bacau, si cand ii vine cartea verde, se pare ca o sa vina si Mitrovici, pe 250.000 de coco.

Rectific..acum am citit ca gata, Lovin si Baciu au semnat pe 5 ani!

raptor 30 Aug 2004 16:23

Sunt mandru ca sunt clujean/ 8)

TLD 31 Aug 2004 09:14

Rectific..acum am citit ca gata, Lovin si Baciu au semnat pe 5 ani!

Au venit si astia pe moka ca nenea cristea la inceputul sezonul, datorita prieteniei dintre becali si seche (futule prietenia lor... ) :sleep:

iepurilah 31 Aug 2004 19:39

Au venit si astia pe moka ca nenea cristea la inceputul sezonul, datorita prieteniei dintre becali si seche (futule prietenia lor... ) :sleep:

Si nu-i bine? :D

MinRep 31 Aug 2004 22:50

Originally Posted by raptor:

Sunt mandru ca sunt clujean/ 8)

Si eu! :lol: :lol: :lol:

herbert 01 Sep 2004 00:09

mai clujenilor, nu supralicitati, ca inainte mult mai este. eu sunt neutru si mi-ar place sa se ridice Clujul si Timisoara si... poate Iasiul, dar acolo e mai greu.

iepurilah 03 Sep 2004 11:26

s-a intarit dinamo...a semnat Stelea....ahahahahahah! jale de achizitie!

Ionutz55 03 Sep 2004 17:28

Adevar graiesti :x , parca nu aveau portar, pe Munteanu, dar cred ca stelea va juca fundas central :D

iepurilah 04 Sep 2004 11:07

dar cred ca stelea va juca fundas central :D

Eventual extrema ascunsa! :lol: ....desi comparand cu fundasii centrali pe care ii are Dinamo, cred ca ar face treaba mai buna! :lol:

TLD 05 Sep 2004 09:35

Se mai aude ceva cu transferu ala a lu mihalcea... Poate revigoreaza el atacul ca aseara danciulescu n-a facut nimik la nationala... de fapt toata echipa n-a miscat :| Dak jucam asa si cu cehia si olanda mai batem noi... in mileniu viitor! ;) (nu s-or fi uitat si astia al tineret? 5-1...:|)

PoliFanAthic 05 Sep 2004 09:54

Ce usurat sunt ca n-a venit Stelica la Timisoara, phew! E bine ca s-a dus la o echipa mai nevoiasa, ca Dinamo.

iepurilah 05 Sep 2004 12:24

Mdea...slab tare jocul nationalei. Am ajuns sa strangem din buci si sa ne rugam de arbitru sa fluiere mai repede la un meci cu descultii aia de macedoneni! Ce kkt!
Dar pe mine m-a enervat rau de tot ca astia prin ziare, s-au apucat sa faca ditamai scandalu' ca au fost Mutu, Lobont si cu Neaga la striptease. Da ce draq ma intereseaza pe mine ce fac astia in timpul liber?...Din partea mea poa' sa faca ce-or vreaMi se pare aiurea rau, sa te bagi chiara asa in viata lor!

Gaandalf 06 Sep 2004 09:34

Mdea...slab tare jocul nationalei. Am ajuns sa strangem din buci si sa ne rugam de arbitru sa fluiere mai repede la un meci cu descultii aia de macedoneni! Ce kkt!
Dar pe mine m-a enervat rau de tot ca astia prin ziare, s-au apucat sa faca ditamai scandalu' ca au fost Mutu, Lobont si cu Neaga la striptease. Da ce draq ma intereseaza pe mine ce fac astia in timpul liber?...Din partea mea poa' sa faca ce-or vreaMi se pare aiurea rau, sa te bagi chiara asa in viata lor!

vorba ta iepurilah ... dk am ajuns sa strangem din buci la un meci cu Macedonia... shi chiar asta am facut ... atuncea putem sa ne luam la revedere de la CM 2006. De vina este o singura persoana ... boul ala de Iordanescu care de 30 de ani aceeashi strategie: dupa ce dam gol ne-a ajuns ... trecem in aparare. Macar dk aveam aparare buna dar la noi e varza (vezi golul macedonenilor in kre ai noshtrii se uitau la stele shi careul era gol). Shi cum ziceam cu Iordanescu asta sa se duc dracului in POLITICA k ne omoara cu zile.
Noroc cu MUTU kre a dat golul ala superb k altfel deschideam macelarioe cu Iordanescu in prim plan....

Cat de rau mi-a parut ca foarfeca aia a lu' Mutu nu a intrat in poarta - merita 100 la mie.

2nd: scandalul cu stiptease mi se pare iar o tentativa a presei de a copia OCCIDENTUl ... especially US - cum aia barfesc despre absolut orice. Lasa-i in boala lor sunt barbazi pana la urma. Shi iar ajung la vb ta iepurilah ... ce imi pasa mie sa citesc ca aia 3 s-au dus la striptease ? Am fot shi io' luna trecuta. SO ? Este deja patetic.
La fel shi faza cu carnetu' lu Mutu - il doare pe ala in pix k i-au ridicat ashtia carnetul de conducere. Oricum ptr el 3 luni la Londra trec cat ai zice: MUTU. Ce a declarat: "Am crezut k imi face cu mana!" :lol: :lol: :lol:

Jay 06 Sep 2004 11:27

"Eshti frumoasa k o stele/
Tu mi-ai rupt inima'n doi"

What that??

Gaandalf 06 Sep 2004 11:37

Eram cu baietzii la club Motor in CTA shi eram facutzi pulbere. Shi faceam mishto de oricine intra la kreimi zice una: "ce face baietzii ?" shi i-am zis : Bine FACE baietzii! urat de: Eshti frumoasa k o stele / Tu mi-ai rupt inima'n doi ... am ras de ne-am rupt ...
De atunci facem mishto de toate bashinoasele shi toate incultele :lol: :lol:

iepurilah 06 Sep 2004 13:29

Nota 10 pentru interventia telefonica a lui Mutu de la Recursul Etapei, cine-a vazut

Jay 06 Sep 2004 13:31

Da ce-a zis? :o

iepurilah 06 Sep 2004 13:37

Pai vorbea Cristian Tudor-Popescu de-ampulea....si a zis ceva de genu ca accepta toate criticile legate de prestatia pe teren, dar in afara terenului nu-i treaba nimanui. Ma rog, si a mai zis mai multe, a negat faza cu "Flora", a explicat faza cu carnetu'(ma rog, a cam exagerat la faza cu "sa se termine cu coruptia, chiar daca asta inseamna sa se inceapa cu mine, Adrian Mutu"...la asta m-a cam luat rasu')...si in fine, a zis mai multe chestii care mi-au lasat o impresie buna despre el, adica a dovedit inca o data ca n-are capu mare degeaba :))

All times are GMT +2. The time now is 05:07.