Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

TLD 27 Jan 2004 16:27

Originally Posted by Gaandalf:

De remarcat oameni BUNI shi RAI k Demona a trecut de 666 de posturi shi continua ... :D

Acuma e in stadiul de demonul contraataca! :P 26 feb ai? Ziua cea mare! ;)

Demona 27 Jan 2004 19:56

lupta din 1a parte sau a 3 a? k in a 3 a o sa o vedem in Extended Edition ... De abea ashtept sa vad cum i-o da gandalf lu saruman shi ii mai rupe shi toiagu in 2... :evil:

De remarcat oameni BUNI shi RAI k Demona a trecut de 666 de posturi shi continua ... :D

Lupta din prima parte! Aia cand Saruman shi Gandalf par doi Jedi Knights! :D Shi dap, am trecut de 666 shi I'll stay...this is for all my haters! ;)

Demona 27 Jan 2004 19:59

Originally Posted by TLD:

Acuma e in stadiul de demonul contraataca! :P 26 feb ai? Ziua cea mare! ;)

Duuuh, dude! Doar fac 22 de ani pe ziua aia! Tanananananana! Un motiv in plus sa dezamagesc. Iar se ashteapta de la mine maturizare shi eu...canci! Oops!...I did it again!

Demona 27 Jan 2004 20:04

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

P.S.nu o pot intelege pe Demona cand se joaca cu paianjenii si scorpionii si serpii... :o no offence demon!

Don't be such a sissy! Dude! Come on...are hust spiders and Shelob rulz! She was definatelly beautifull! :D

Akasha 27 Jan 2004 20:16

Originally Posted by Demona:

In ziua numaru 3, parca Aradu` s-a deshteptat! Aplauze la film, plansete, se radea numai cand era cazul (scenele cu Gimli sau Hobbitzii), ca eu cu Akasha am ramas mute! Ziceam ca suntem intr-o lume paralela.

Asta e mai rau decat dependetza de morfina...Geeeeeeeeeeezus! I need moreeeeeeeeeeeee! Daca atzi vazut "Queen of the Damned", dupa ce a fost transformat Lestat in vampir, se uita la Marius shi ii zice: "More!" ...well....MOREEEEEEEEEEEEE!!!

da,pe bune ca asa a fost.Chiar m-am mirat.mai ales ca Demona mi-a spus ce cretini au fost la film in zilele dinainte.credeam ca o sa ma enervez si eu.cum zice ea.nici eu nu inteleg oamenii ce merg la cinematograf sa vorbeasca,ca doar nu-i sezatoare!grrrrrrr!!!!!!!! :x

yeaaaaaaaaaaaah!vazut "Queen of the Damned".so much placut la mine! 8)

Akasha 27 Jan 2004 20:18

Duuuh, dude! Doar fac 22 de ani pe ziua aia! Tanananananana! Un motiv in plus sa dezamagesc. Iar se ashteapta de la mine maturizare shi eu...canci! Oops!...I did it again!

sper sa fim impreuna de ziua ta.mama mia ce iti fac pe 26!abia astept.si daca nu suntem,cand vi inapoi ai pus-o! :) dai chef?hai ca o data in viata faci 22...MATURO!!! ;)

Undomiel 27 Jan 2004 20:21

dar a vrut Demona sa se retraga? de ce? :cry:

Gaandalf 27 Jan 2004 20:35

Am fost azi la film shi io' shi ce am vazut nu mi-a venit sa cred: un om in varsta - 36-37 de ani plangea la final de am ramas cu falca in pamant. M-am oprit io' shi a inceput el ... Apoi m-am uitat mai atent shi am observat k plangea de emotzii ...

Deci mai sunt oameni care nu sunt lipsitzi de sentimente total, nu sunt goi pe dinauntru ... Iar finalul filmului a primit aplauze shi nici o huiduiala :D

Gaandalf 27 Jan 2004 20:44

Originally Posted by Akasha:

sper sa fim impreuna de ziua ta.mama mia ce iti fac pe 26!abia astept.si daca nu suntem,cand vi inapoi ai pus-o! :) dai chef?hai ca o data in viata faci 22...MATURO!!! ;)

io sper sa fitzi amandoua pe 26 la bucuresti ... k vreau sa o cunosc shi pe SORA faimoasei Demona! Queenie tu sa ai grija de fata akolo da? K vreau sa ii iau bratzara cu "the leaves of Lorien" :wink:

TLD 27 Jan 2004 20:49

Hmm... Da ce v-a venit chefu d elotr-uri! :lol: Numa eu il vad doar in weekend! Si Gandalfe! Vedem si matricea dak mai e la buc cand veniti! Doritori pt o vizionare?! :P

Gaandalf 27 Jan 2004 20:55

Raspunde-mi afirmativ la ceea ce urmeaza sa-tzi spun io' akuma :

Shtii k vreau shi io' ceea ce ai tu pah sidiu' ala cu LOTR nu ? :lol:

Stii ca te astept la bucuresti! Asta vien si ca un santaj ca sa fii prezent! ;) :lol: Poate sa-ti faca emanuel un sneak preview la hartile pe care i le-am trimis! :lol:

Nici o problema ... ma prezint ... cu cea mai mare placere .... se termina shi STRESIUNEA ... shi fac rost de $ shi va vizitez :lol:

TLD 27 Jan 2004 20:59

Nici o problema ... ma prezint ... cu cea mai mare placere .... se termina shi STRESIUNEA ... shi fac rost de $ shi va vizitez :lol:

Fa si tu niste vraji si scoate din palaria aia pe care nu ai mai purtat-o in The Two Towers si Return Of The King niste $$... Oricum tre sa vii pt niste cd-uri! Asa ca stiu ca vii sigur! ;)

Gaandalf 27 Jan 2004 21:04

Fa si tu niste vraji si scoate din palaria aia pe care nu ai mai purtat-o in The Two Towers si Return Of The King niste $$... Oricum tre sa vii pt niste cd-uri! Asa ca stiu ca vii sigur! ;)

Asta e shantaj pe fatza ... Dk ar auzi tolkin k il shantajezi pe marele Gandalf ... cred k s-ar rasuci in mormant akuma... :lol: da' las' k pun io' o vorba buna ptr tine :lol:

TLD 27 Jan 2004 21:13

Asta e shantaj pe fatza ... Dk ar auzi tolkin k il shantajezi pe marele Gandalf ... cred k s-ar rasuci in mormant akuma... :lol: da' las' k pun io' o vorba buna ptr tine :lol:

Las ca-L ia Dracu si pe Tolkien dak se pune cu TLD! :lol: Si ca tot veni vorba de palaria lu gandalf - care mi-am adus aminte ca a mai purtat-o la finalul lui rotk... de ce nu a mai purtat-o si in ttt si in rotk in primele 3 ore? :P A dus-o cumva la spalat! Si au venit intre timp iorcii si i-au sutit-o, in final recuperand-o din turnu lu sauron dupa ce si-au facut de cap orcii cu ea?! Sau ce... Elucidati-ma!

Gaandalf 27 Jan 2004 21:39

Las ca-L ia Dracu si pe Tolkien dak se pune cu TLD! :lol: Si ca tot veni vorba de palaria lu gandalf - care mi-am adus aminte ca a mai purtat-o la finalul lui rotk... de ce nu a mai purtat-o si in ttt si in rotk in primele 3 ore? :P A dus-o cumva la spalat! Si au venit intre timp iorcii si i-au sutit-o, in final recuperand-o din turnu lu sauron dupa ce si-au facut de cap orcii cu ea?! Sau ce... Elucidati-ma!

Knd a purtat mah palarie la final ? ... poate gluga atuncea knd era in carutza cu Frodo shi cu Bilbo... da altceva de genu asta nu shtiu ...

Demona 27 Jan 2004 21:39

Am fost azi la film shi io' shi ce am vazut nu mi-a venit sa cred: un om in varsta - 36-37 de ani plangea la final de am ramas cu falca in pamant. M-am oprit io' shi a inceput el ... Apoi m-am uitat mai atent shi am observat k plangea de emotzii ...

Deci mai sunt oameni care nu sunt lipsitzi de sentimente total, nu sunt goi pe dinauntru ... Iar finalul filmului a primit aplauze shi nici o huiduiala :D

]

Deci itzi dai seama cum am ramas eu shi Akasha cand au inceput ashtia sa planga shi sa aplaude la film! :)

Demona 27 Jan 2004 21:42

io sper sa fitzi amandoua pe 26 la bucuresti ... k vreau sa o cunosc shi pe SORA faimoasei Demona! Queenie tu sa ai grija de fata akolo da? K vreau sa ii iau bratzara cu "the leaves of Lorien" :wink:

Hahaha! Tu itzi dai seama ce o sa fie daca venim amandoua? Oh yeah! The Queen and the Queenie are in town! Armaggedonu` o sa fie nika` !!! Simte ce modesta sunt lately! ;) Okey bia*** chill now! Usaaaah! ;)

Gaandalf 27 Jan 2004 21:42

Deci itzi dai seama cum am ramas eu shi Akasha cand au inceput ashtia sa planga shi sa aplaude la film! :)

Tu pe unde umblii mey ? Eshti la Net sau la vecinele tale ?

Demona 27 Jan 2004 21:45

Nu sunt la vecinele mele. Sunt la lucru. In Mentenance/Toolroom. Ma lasa sa ma dau pe net! :) Pana la 23:00 cand pleaca ei. Dupa aia inchid shi ei tot shi izolatzi de lume suntem! :) ...adica sunt eu...ca eu raman la schimbu` 3! :D

TLD 27 Jan 2004 21:45

Greseala mea! Semana cu palarie aia din capu lu ganalf la finalu lu rotk! :lol: Tre sa mai bag o vizionare asta e... :roll: Ma voi sacrifica! ;)

Demona 27 Jan 2004 21:49

Originally Posted by Undomiel:

dar a vrut Demona sa se retraga? de ce? :cry:

Am vrut...dar nu se mai intampla asha ceva! :) Sacai pe prea multzi pe aici...asha ca raman...doar de dragul lor! ;) Totushi nu intzeleg de ce interesul tuturor pentru persoana mea..Flatterin` thou! ;)

Demona 27 Jan 2004 21:52

Greseala mea! Semana cu palarie aia din capu lu ganalf la finalu lu rotk! :lol: Tre sa mai bag o vizionare asta e... :roll: Ma voi sacrifica! ;)

Bey...Apostrof-Virgula-Trefla! :) acum vad ce semnatura ai tu! :) Tu fan "Matrice" ai deja "Febra Inelelor"? I'm impressed! Very good young Pedawan! I see you learn to use the Force. ;)

Gaandalf 27 Jan 2004 21:54

Nu sunt la vecinele mele. Sunt la lucru. In Mentenance/Toolroom. Ma lasa sa ma dau pe net! :) Pana la 23:00 cand pleaca ei. Dupa aia inchid shi ei tot shi izolatzi de lume suntem! :) ...adica sunt eu...ca eu raman la schimbu` 3! :D

Ah! SPOR LA TREABA ATUNCEA! Knd nu mai stai sa ne anuntzi shi pe noi da?
I-am trimis lu' Raptor un private message sa vina shi el pe 26 asha ca sa ne strangem mai multzi ... poate o sa iasa shi mai marpha de atata :P Cu cat mai multzi cu atat mai bine ... Sper sa iasa klume RAU de tot...

Apropo ... Demi ... am vb cu TLD shi am stabilit o vizionare ROTK shi una la Revolutions ... te bagi shi tu ?

Demona 27 Jan 2004 21:55

Originally Posted by Akasha:

Tzi-ai gasit pe cine sa faci matura! Hahahahaha!

Gaandalf 27 Jan 2004 21:58

Bey...Apostrof-Virgula-Trefla! :) acum vad ce semnatura ai tu! :) Tu fan "Matrice" ai deja "Febra Inelelor"? I'm impressed! Very good young Pedawan! I see you learn to use the Force. ;)

io tzi-am zis k al nostru a zis k i-a placut mai mult k Revolutions ... ma sperie shi ma incanta in acelashi timp ... TLD ... las' k bagam cu el o vizionare shi la ROTK shi la Revolutions k sa scapam de stres ... io' cel putzin am chef de un Revolutions k de aer ... :lol:

TLD 27 Jan 2004 21:58

Mai bine ca ai vazut-o mai tarziu decat niciodata! ;) Si cu trafla virgula si apostrofoiu, mai vb noi duap c ema apuc si je d eelfa! :lol: Da mi easa o leneeeeeeeee... :roll:

Demona 27 Jan 2004 21:59

Ah! SPOR LA TREABA ATUNCEA! Knd nu mai stai sa ne anuntzi shi pe noi da?
I-am trimis lu' Raptor un private message sa vina shi el pe 26 asha ca sa ne strangem mai multzi ... poate o sa iasa shi mai marpha de atata :P Cu cat mai multzi cu atat mai bine ... Sper sa iasa klume RAU de tot...

Apropo ... Demi ... am vb cu TLD shi am stabilit o vizionare ROTK shi una la Revolutions ... te bagi shi tu ?

Thx, o sa am nevoie. Mai un pic shi plec. Sper sa vina shi raptor. Aia chiar ca ar fii the best b-day of my life then! :) Cat despre vizionare...I'm in!!!

Demona 27 Jan 2004 22:02

Aragorn's Coronation Song...

Et Earello Endorenna utulien
Sinome maruvan ar Hildinyar tenn' Ambar-metta

Enjoy all!!! I'm off for tonight!!!

TLD 27 Jan 2004 22:04

io tzi-am zis k al nostru a zis k i-a placut mai mult k Revolutions ... ma sperie shi ma incanta in acelashi timp ... TLD ... las' k bagam cu el o vizionare shi la ROTK shi la Revolutions k sa scapam de stres ... io' cel putzin am chef de un Revolutions k de aer ... :lol:

Matricea mea a fost virusata! Acuma chair mi-a placut mult mai mult atmosfera fantasy din rotk, decat cea BMF-arista din matrice! :lol: Practic nu poti compara 2 genuri diferite! ;)

Gaandalf 27 Jan 2004 23:14

http://www.killermovies.com/o/oscars/articles/3557.html

Nominalizarile ptr anu' asta la Return Of The King sunt 12 la numar :o

Gaandalf 27 Jan 2004 23:19

Aragorn's Coronation Song...

Et Earello Endorenna utulien
Sinome maruvan ar Hildinyar tenn' Ambar-metta
shi

Song to Tinuviel

Tinuviel elvanui
Elleth alfirin edhelhael
O hon ring finnil fuinui
A renc gelebrin thiliol...

Enjoy all!!! I'm off for tonight!!!

Asta era cantecvu pe care vroiam sa-l invatz... dupa ce azi am primit apel de la tine chiar knd incepuse sa cante Aragorn ... That's Weird ...

+ ai mai dat un apel ... chiar knd Elrond ii zice lui Undomiel : "I looked into your future and i saw DEATH!" - now that freaked me out also! :o

TLD 27 Jan 2004 23:24

http://www.killermovies.com/o/oscars/articles/3557.html

Nominalizarile ptr anu' asta la Return Of The King sunt 12 la numar :o

Nu-mi fac iluzii cu bastarzii de la oscar, dar poate isi revin si ei dupa ce au facut cateva greseli l anominalizari pana acuma! ;)

TLD 27 Jan 2004 23:36

E oficial, e o prospatura, e marimea dvd extendedului!
Informatii aici sau mult mai sumar aici

In final doar 4h 10 MIN! ;) Ce ziceti fanilor?! S-au cam zgarcit...

ricutza 27 Jan 2004 23:43

:cry: eu ma pregatisem sufleteste pt 5 ore...ce e asta: 4h si 10 min!?...vreau si restul de 50 de minute! :P

TLD 27 Jan 2004 23:46

Originally Posted by ricutza:

:cry: eu ma pregatisem sufleteste pt 5 ore...ce e asta: 4h si 10 min!?...vreau si restul de 50 de minute! :P

Ehhh... poate mai intra niste minute in plus si nu in minus prin extended :lol: Asta doar cu amabilitatea domnului Jackson! :lol:

Gaandalf 27 Jan 2004 23:49

Nu te grabi ... vom afla de pe DVD-ul Return Of the King cand va ieshi ... akolo vom avea shi imagini shi durata totala shi tot ...

Asha a fost cu TTT - m-a lamurit in toate privintzele...shi asha va face shi ROTK-ul. Si dk ar fi doar 1 ora in + oricum e mai mult k primele 2, deci:
I AM SATISFIED!

TLD 27 Jan 2004 23:53

Pai intr-o ora nu stiu dak pot ei sa insereze tot ce mai era in carte si nu a intrat in film... :roll: Dar ma rog macar sa apara gandalf vs za witch king si in fata portii infernului sa vedem mai mult! ;)

Gaandalf 28 Jan 2004 12:20

Pai intr-o ora nu stiu dak pot ei sa insereze tot ce mai era in carte si nu a intrat in film... :roll: Dar ma rog macar sa apara gandalf vs za witch king si in fata portii infernului sa vedem mai mult! ;)

sau mai bine zis ... duelul SAURMAN VS GANDALF :o

TLD 28 Jan 2004 16:28

sau mai bine zis ... duelul SAURMAN VS GANDALF :o

Ala are in jur de 7 min! Sa te saturi! Sunt curios cat au bagat la ganda;f vs the witch king... Sau poate HOh... vedem noi prin ma cand apare dvd-ul! ;)

Demona 28 Jan 2004 19:39

[]

Asta era cantecvu pe care vroiam sa-l invatz... dupa ce azi am primit apel de la tine chiar knd incepuse sa cante Aragorn ... That's Weird ...

+ ai mai dat un apel ... chiar knd Elrond ii zice lui Undomiel : "I looked into your future and i saw DEATH!" - now that freaked me out also! :o

Yeah...I usually got that effect on people! ;)

Demona 28 Jan 2004 19:40

Las` ca-l facem noi de 7 ore daca trebuie! :D

Demona 28 Jan 2004 19:43

Deci, daca ma prinde careva acuma pe net...asha am pus-o! Je spera ca au plecat totzi shefii!!!

TLD 28 Jan 2004 19:47

Deci, daca ma prinde careva acuma pe net...asha am pus-o! Je spera ca au plecat totzi shefii!!!

Las ca le mai zici o strofa din catecul lui Pippin si pleaca ei imdeidat din sediu! :lol: Mai avusesi vizionare si azi? Si MACTRICEA NUMAI E LA MALL! ANUNT PT CINE TREBUIA SA AUDA! ;)

Demona 28 Jan 2004 19:50

[
Las ca le mai zici o strofa din catecul lui Pippin si pleaca ei imdeidat din sediu! :lol: Mai avusesi vizionare si azi?

Nu ca le place! Nu mere`. Deja m-au ginit pe net 3 femei de servici shi 2 ingineri. Sa vezi maine para! Ata ete! Shit happens! Azi am avut shi le-am zis ca am avut examen! :P Maine e ultima zi...I'll be there!

Gaandalf 28 Jan 2004 19:52

Las ca le mai zici o strofa din catecul lui Pippin si pleaca ei imdeidat din sediu! :lol: Mai avusesi vizionare si azi? Si MACTRICEA NUMAI E LA MALL! ANUNT PT CINE TREBUIA SA AUDA! ;)

:evil: - vreau sa vad Revolutions.... Azi am vazut Matrix, Matrix- Reloaded shi Animatrix shi am azi un chef nebunesc de Revolutions ... dk nu mai e la Mall ac urat... :x

TLD 28 Jan 2004 19:53

Nu ca le place! Nu mere`. Deja m-au ginit pe net 3 femei de servici shi 2 ingineri. Sa vezi maine para!

Pai gineste si tu pe cineva! :lol: Si bafta maine la examen :roll: :lol: FANATICO! - ca poate intra sefii pe cinemagia si sa nu te demasc ;)

TLD 28 Jan 2004 19:55

:evil: - vreau sa vad Revolutions.... Azi am vazut Matrix, Matrix- Reloaded shi Animatrix shi am azi un chef nebunesc de Revolutions ... dk nu mai e la Mall fac urat... :x

Las ca stiu eu un cinematograf micutz vai de capu lui! Facem vizionare acolo... Sunet din parti, rola pe bucati si aia! :lol: Tu vezi cum aduni banii sa vii aici ca sa-ti dau cd-urile! Mai tii minte santaju? :P

Demona 28 Jan 2004 19:55

Pai gineste si tu pe cineva! :lol: Si bafta maine la examen :roll: :lol: FANATICO! - ca poate intra sefii pe cinemagia si sa nu te demasc ;)

Fras, ca dupa ce am anuntzat in difuzoare ca e premiera LOTR in Arad au vrut sa ma dea afara! :) Tzapa...I'm to good to be kicked out! :P

Gaandalf 28 Jan 2004 19:56

[
Las ca le mai zici o strofa din catecul lui Pippin si pleaca ei imdeidat din sediu! :lol: Mai avusesi vizionare si azi?

Nu ca le place! Nu mere`. Deja m-au ginit pe net 3 femei de servici shi 2 ingineri. Sa vezi maine para! Ata ete! Shit happens! Azi am avut shi le-am zis ca am avut examen! :P Maine e ultima zi...I'll be there!

De abea ashtept sa vina 26 ... chiar nu mai am nici un fel de rabdare... da' las k timpu trece repede shi ne vedem destul de curand... la VIZIONARE ROTK shi la un a bucata REVOLUTIONS! :lol:

Gaandalf 28 Jan 2004 20:00

:evil: - vreau sa vad Revolutions.... Azi am vazut Matrix, Matrix- Reloaded shi Animatrix shi am azi un chef nebunesc de Revolutions ... dk nu mai e la Mall fac urat... :x

Las ca stiu eu un cinematograf micutz vai de capu lui! Facem vizionare acolo... Sunet din parti, rola pe bucati si aia! :lol: Tu vezi cum aduni banii sa vii aici ca sa-ti dau cd-urile! Mai tii minte santaju? :P

Vin mah sigur ... numai sa merg la munte sa fac 2 zile snowboarding k nu mai tzine ... s-a adunat prea mult de iarna viitoare. Adrenaline freaku' din mine face cerere la snowboarding. 8)

All times are GMT +2. The time now is 01:53.