![]() |
Urban Legend (1998) - un film horror cu o poveste interesanta si o atmosfera apasatoare, insa cu momente previzibile si fara sens! Il recomand fanilor genului pentru unul ceva mai usurel!
|
I Spit on Your Grave
|
Shutter,originalul-e foarte tare.....urmeaza ringu...
|
Hasta el viento tiene miedo - Horror clasic mexican. Merita vazut pentru atmosfera, nu pentru sperieturi.
|
The Rite -
|
Låt den rätte komma in (Let the Right One In) - e foarte tare filmu asta :D
Am vazut si varianta americana Let Me In dar e mai slab decat originalul. |
[REC], [REC]2, Quarantine
|
Paranormal Activity 2
|
Stephen King's It-3/4 din film e ok dar are un final extrem de dezamagitor,strica mai toata atmosfera filmului.
|
I spit on you grave - e destul de marfa, il recomand intr-o seara de vineri.
|
The Shining - terifiant prin atmosfera, muzica si, desigur, prin dezumanizarea lui nickolson, intr-un rol perfect pentru el.
|
Avem si topic special pt. el. Incearca-l fara teama!
|
Ultimele horroare vazute din moment ce n-am prea posta p'aci:
Break - Another slasher - 6/10 Graveyard Shift - Film reusit - avem si gore, si cimitir, si un liliac urias care mananca oameni, si un erou... - 7/10 Habitaciones para turistas - Another slasher, in black and white@-) - Acum serios, ce om trage un film in alb negru cand acesta e plin de gore? - 6/10 |
Drag Me to Hell >:)
|
I know what you did last summer - Acum stiu de ce am evitat filmul asta atata timp, in afara de actritele foarte atragatoare, a fost....... a fost ca mancarea fara condimente. Previzibil, plictisitor, finalul cu loc de continuare.....
Si ce e mai rau e ca s-au facut continuari: 2!!! 5 / 10 |
Originally Posted by chuckyfan:
Cred ca merita mai mult de nota 5 ;) |
Nu, nu merita. La cate vorbe bune am auzit de filmul asta trebuia sa fie ceva, dar n-a fost. De continuari nici nu vreau sa aud.
|
o sa ma uit si eu la el, din trailer pare unul bun :D
|
Orphan. A fost surprinzator, am ramas cateva zile marcata.
|
Originally Posted by NightChild:
Bestial film. :D Chiar a fost interesant. Si ultimul film horror vazut este: Wake Wood. Dar as spune ca nu a fost un horror in adevaratul sens, se putea mai bine. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |