Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   Seriale TV (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95269)

Dragomara 08 Oct 2009 05:42

Originally Posted by Deleted:

îmi plăcea şi Six feet under

Me too.

marcusARCUS 08 Oct 2009 12:32

Futurama.Am vazut primul sezon si m-am distrat copios.Cu Bender.

paul_aramis 08 Oct 2009 12:34

Originally Posted by marcusARCUS:

Futurama.Am vazut primul sezon si m-am distrat copios.Cu Bender.

o fi, dar serialele de animaţie merg la ... animaţie

Pitbull 08 Oct 2009 16:53

Dacä sunt exclusiv de televiziune, pot merge în egalä mäsurä si aici.
Si cum sectiunea asta e tânärä si neprihänitä, propun ca, în limite rezonabile, s-o ajutäm.

paul_aramis 08 Oct 2009 17:05

s-o ajutăm da, dar parcă văd că de la seriale se ajunge să se discute animaţie aici!

marcusARCUS 08 Oct 2009 19:16

Bine imi iau catrafusele si ma car.

keepwalking 25 Oct 2009 23:22

Lui, 26 octombrie, la 19.30, pe Prima TV, "Fete de maritat".
Un episod scris de mine ;)

Dragomara 26 Oct 2009 05:23

Originally Posted by keepwalking:

Sper că n-ai bătut vreun apropo pe-acolo?! ;) :P

keepwalking 26 Oct 2009 07:21

Originally Posted by Dragomara:

Sper că n-ai bătut vreun apropo pe-acolo?! ;) :P

Nu, sunt insurat.

Dragomara 26 Oct 2009 11:25

Off-topic... de nevoie.

Nu, sunt insurat.

oh, da, cu tine însuţi. cunoaştem. :P
NU am înţeles niciodată obiceiul persoanleor căsătorite de a-şi petrece nopţile ONLINE pe Net. :-O Mă rog, excepţie face tata, cel care are 66 de ani, şi care e-nsurat doar de 37 de ani şi 18 zile. ;)
Acuma de, n'oi fi eu la curent cu obiceiurile contemporate, dar totuşi am o mulţime de prieteni relativ tineri, cu familie, care nu stau online la ore tinere din noapte.

(PS: nu mă referisem la tine în acel apropo, de obicei bărbaţii se însoară, da'dacă tu te-am măritat, treacă de la mine. no, casă de piatră! şi nu mai sta pe Internet, pune mâna şi fă copii, vb vine mâna! :)) :"> )

keepwalking 26 Oct 2009 11:36

Originally Posted by Dragomara:

Nu, sunt insurat.

oh, da, cu tine însuţi. cunoaştem. :P
NU am înţeles niciodată obiceiul persoanleor căsătorite de a-şi petrece nopţile ONLINE pe Net. :-O Mă rog, excepţie face tata, cel care are 66 de ani, şi care e-nsurat doar de 37 de ani şi 18 zile. ;)
Acuma de, n'oi fi eu la curent cu obiceiurile contemporate, dar totuşi am o mulţime de prieteni relativ tineri, cu familie, care nu stau online la ore tinere din noapte.

(PS: nu mă referisem la tine în acel apropo, de obicei bărbaţii se însoară, da'dacă tu te-am măritat, treacă de la mine. no, casă de piatră! şi nu mai sta pe Internet, pune mâna şi fă copii, vb vine mâna! :)) :"> )

nu cred ca m-ai vazut noaptea pe internet.
in rest, aceleasi aciditati de neam prost din partea ta.

Kramer 26 Oct 2009 14:43

Doar asta e scris de tine? Pentru ca m-am uitat la primul episod al seriei si mi s-a parut o tampenie.

keepwalking 26 Oct 2009 14:46

Originally Posted by Kramer:

Doar asta e scris de tine? Pentru ca m-am uitat la primul episod al seriei si mi s-a parut o tampenie.

Spune-mi cateva sitcomuri straine care iti plac si putem discuta.

PoliFanAthic 26 Oct 2009 14:49

Glee e fain, dar de departe cel mai simpatic serial la care ma uit zilele astea e Modern Family.

Kramer 26 Oct 2009 19:35

Trebuie sa recunosc, nu e chiar o tampenie. Poate doar primul episod a fost asa, asta de astazi a fost chiar ok. Am si ras la cateva faze...Dar din pacate unii actori nu au nici o treaba cu actoria. Cel putin Liana Petrescu (parca asa o cheama) pe cat e de frumoasa pe atat e de slaba ca actrita.

keepwalking 26 Oct 2009 23:03

Originally Posted by Kramer:

Trebuie sa recunosc, nu e chiar o tampenie. Poate doar primul episod a fost asa, asta de astazi a fost chiar ok. Am si ras la cateva faze...Dar din pacate unii actori nu au nici o treaba cu actoria. Cel putin Liana Petrescu (parca asa o cheama) pe cat e de frumoasa pe atat e de slaba ca actrita.

Eu cred totusi ca sitcomul e apanajul popoarelor anglo-saxone.
Fireste, americanii detin suprematia.
Latinii inca schioapata la capitolul asta.
Vezi sitcomurile frantuzesti, italiene...
Cred ca ceea ce ne lipseste sunt dialoghistii...si nici nu ai de unde sa-i iei, la urma urmei... romanii nu sunt foarte inzestrati cu harul asta.

Dany23 31 Oct 2009 12:15

Ce urat ca s-a terminat Entourage ultimul episod a fost :-O,s-au sters repede cu buretele petele de pe durata sez6 cu ultimul episod,de departe cel mai bun serial in lista mea:D,flash forward merge binisor si modern family is fucking funny....de californication numai zic ca ma surprinde cu fiecare episod,foarte foarte smecher,si cea mai mare dezamagire pateticul sezon 4 din heroes,de tot rahatul...

Judex 21 Jan 2010 23:03

Urmareste cineva Numb3rs?
Eu mai prind cate-un episod. Mi se pare beeeeetooon =- Ridley si Tony, deh ;) - dar in genere nu-s un maniac al serialelor, asa ca nu ma uit constant. In perioada asta la Prima dau astia sezonul 3, cam pe la mezzonotte in zilele lucratoare. Math is cool! B-)

paul_aramis 22 Jan 2010 00:35

eu mai văd când şi când câte un episod, da' tot back-to-back

"Criminal minds" rulează pe acasă? da' "Saving Grace" şi "The Closer"?

hellsteed 22 Jan 2010 13:41

Va rula oare si "Croitorii' ? Candva ?

All times are GMT +2. The time now is 07:23.