![]() |
ce ma enerveaza asta, a venit el repede cu termenii astai de academie, auzi, cratima
linuta la mijloc ce-are? |
Originally Posted by Pitbull:
|
In jur de 20, +/- 2, este...?
Originally Posted by illotempore2002:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Ete intru io pe Google în noaptea de Inviere la 03:20.
Ve-sä nu! |
Mă refer aşa,în general.
|
Am terminat „Pe-n piior de plai” şi n-am găsit replia din semnătura ta Pit.
|
Originally Posted by Liviu-:
Si sa bem ... hic ... hic ... parerea mea ... SAMPANIEEEEEE !!! ;) |
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Originally Posted by norww3:
|
Originally Posted by Judex:
Aha ... hic .. deci ... hic ... esti recalcitrant ... hic ... parerea mea ... atunci beau singur ... hic ... barman ... hic ... un metru de vin ... :p |
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
|
OK ... atunci ... hic ... hic ... faci cinste ... barman ... hic ... 2 metri de vin alb si dulce si te duce ... Domnu' plateste :cool: hic ... |
Hic! |
Esti manga de ranga ai ? Hic ... aia RAPIDU' nu's roz ... hic ... hic ... sint ALBASTRI ... hic hic ... ii vad foarte ... hic ... calr ... calar ... hic ... clar ... :cool: ... ia mai toarna un paharel ... ma uit la DEFIANCE cu Daniel Craig ... misto kestia ... dupa atita timp inca se fac filme cu partizani ... Baaaaarmaaaaan ... ia o vioara si cinta ... cinta ... hic ... hic ... hiiiic ... PLATETSTE DOMNU' ... :-D |
Rapid is rozalii......
http://www.trilulilu.ro/jaj/afa53928205cf9 |
Baga baga ... hic hic ... te umplu de EURO ... ( DATORII ) ... ra ra ra ... zi'le tu ... cu vioara aia fermecata ... hic ... hic ... Barman , ai o vaza ? Mama lui de pahar ... e asa mic ... hic ... hic ... Ma intelegi ... ;) hic ... |
Deci pana la datorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.trilulilu.ro/tzutzuu/0daa8db85d7181 |
atunci baga 2 brunete sa bage dans de ala la inima albastra - rapid albastrii hic ... hic ... hic |
All times are GMT +2. The time now is 13:20. |