![]() |
Cred ca discutia noastra ar face subiectul unui alt topic!
|
La Cafenea, evident. Il deschizi tu?
Apropo, am avut asa ceva si acu' un an jumate, în perioada 322; fulminant! Ia uite-l: ;) http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=13421 |
Da!
O sa-i dau titlul "Tu cu cine votezi?" |
Sunteti off. Aici se discuta despre alte jeg(uri).
|
Luminiþa Anghel ºi Sergiu Nicolaescu-printre candidaþii la Parlament validaþi de PSD Bucureºti
Consiliul PSD Bucureºti a validat, prin vot secret, candidaþii care se vor înscrie în cursa pentru Parlament, printre cele mai cunoscute nume figurând Cristian Diaconescu,Rãzvan Theodorescu,dar ºi personalitãþi ale vieþii culturale ºi din show-biz precum Sergiu Nicolaescu sau Luminiþa Anghel. |
Vai ce bine-mi pare.
|
bagati de seama ca asta o sa ajunga Tunarul no. 1 al politicii romanesti
|
Sergiu Nicolaescu: “Mi-am renegat familia!”
15 Octombrie 2008, ora 16:04 | Articol semnat de Iulia Bordeianu Cu o carierã colosalã in spate, regizorul este insã bantuit ºi acum de fragmente mai puþin plãcute din trecutul sãu, pe care nu le-a mai povestit pânã acum. Nãscut intr-o familie de burghezi, Sergiu Nicolaescu nu s-a putut bucura de averea tatãlui sãu, arestat de cãtre comuniºti. Rãmas fãrã vreo susþinere financiarã, Nicolaescu a trebuit sã mintã în privinþa originilor sale pentru a putea fi primit în facultate. „A fost poate cel mai greu moment al tinereþii mele. Am trãit în minciunã. E foarte dificil sã nu poþi sã spui cine eºti, mai ales când eºti mândru de familia ta. Mi-am renegat originea ºi familia”, a povestit Sergiu Nicolaescu pentru libertatea.ro. "Eu eram la Scoala de ofiteri de marina cand a fost arestat. Intrasem de cateva zile in vacanta de Craciun atunci cand au venit, in 5 ianuarie 1948. Eram de fata cand l-au luat pe tata. Incepusera deja sa loveasca in familie. Ai mei au avut de suferit de pe urma regimului. Eu am fost cel care a reusit, totusi, sa traiasca bine atunci" (Sergiu Nicolaescu) |
"«Un fleac. M-au amendat.» Asa si-a spus, probabil, Sergiu Nicolaescu, asearä, dupä ce o patrulä a politiei rutiere..." etc.
- Andreea Esca, Stirile PRO-TV, mai adineaurea |
aoleu! acest sergiu nicolaescu este o fiinta complet deformata... comunistii i-au arestat familia, asa cum marturiseste, iar el s-a inhaitat, dupa revolutie, cu kgb-sti ca iliescu...
|
Nope, s-a înhäitat dupä familiarestare cu kgb-istii lui Dej.
Dej, Nea Nicu, Iliescu... Asta e Nicolaescu. :hmm: |
pitbull, am evidentiat perioada de "dupa revolutie", pentru ca atunci a fost liber sa fie cel adevarat... el nu mai avea, din pacate, ce "repara"...
|
Eu speram sä-ti placä distihul meu... :((
|
da, da, distihul e foarte OK, dar mi-a fost teama sa nu sufere adevarul :)
|
Dacä sufere Adevärul, nu-i mare lucru.
România liberä sä nu sufere. Cât despre Evenimentul zilei, mai vedem... |
Originally Posted by Pitbull:
ce sa-ti spun, my brother? la Adevarul am cativa prieteni care sustin rubrici bine platite. nu dau nume, poate ca nu se afla :D din pacate, Romania libera e foarte plicticoasa in ultimul timp. doar comentariile Alinei Mungiu ma intereseaza... EVZ e viu, am cativa rubricarzi pe care-i citesc cu interes... imi place Cotidianul - 2-3 editorialisti buni. tare si compartimentul cultura. |
Adevärului nu-i pot ierta rolul anti-national si subversiv pe care l-a jucat în 1990, cot la cot cu Libertatea si câteva fituici mosite anume (Dimineata si Azi) - chit cä garnitura si multe altele s-au schimbat... S-ar fi impus mäcar un mea culpa tardiv, în raport cu mizeriile fostei gästi Noväceanu-Andon.
Rämân la România liberä; nu mä plictiseste si consider cä mä informeazä acceptabil de corect. Ev.Z = backup (când n-o mai prind) |
hehehe, esti mare musiu Sherbet.
nenea Pit incearca sa te convinga sa va jucati o mica tzurca sau un tzintar, sau orice, doar joc sa fie, si dvs. o tineti doar in raspunsuri scrobite, seniorale, solemne si intzepenite intr-un tzel gospodaresc. mijto apret! |
Las-cä mie-mi place: el serveste cu racheta Dunlop, eu i-o întorc pe rever cu fundu' de täiat ceapä de la bucätärie... E mai spectaculos asa.
|
Originally Posted by Pitbull:
raketa nu e Dunlop, ci Soiuz ceapa e CEKA camuflata bucataria nu e bucatarie (detalii doar la radio erevan). |
All times are GMT +2. The time now is 23:38. |