Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Hell-ador (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84108)

emanuel 01 Jul 2004 17:02

La multi ani, iepurilah si din partea CineMagiei!

Pinky 01 Jul 2004 17:06

La multi ani si din partea mea :) .

daniken 01 Jul 2004 23:29

Pentru sarbatorit!

Sa fie intr-un ceas bun! - stai sa vezi de acu` inainte.
La multi ani! - ce varsta domne, cu 2 in fata, ehe ce vremuri?
cu dedicatie:

http://www.linsner.com/images/covers/bunny.jpg

danIken ;)

iepurilah 02 Jul 2004 13:29

wow!...chiar ca sunt multe posturi! 10x again! :oops:

Nightwane 02 Jul 2004 13:42

shabby birthday :lol:

kiddin'..la multzi ani mah ... jazz jackrabbit :P

Demona 02 Jul 2004 18:51

Ai vazut cine are grija de tine!? ;) Ionutze...real cool signature! :)

Gaandalf 02 Jul 2004 19:31

Originally Posted by Demona:

Ai vazut cine are grija de tine!? ;) Ionutze...real cool signature! :)

true... true

Riddick 04 Jul 2004 18:57

pentru ca aici este un subiect unde de obicei oamenii isi spune nemultumirile,cred ca asta o sa fac si eu acum.tocmai am vazut un film,underworldul...pe computer.preferam sa-l vad la cinematograf si aici sursa nemultumirii mele.filmele la noi ajung prea tarziu si omul nu mai are rabdare si se arunca asupra computerului numai ca sa il vada.la cinematograf daca ma duc,ma enervez pe cretinii care ajung acum in aceste locuri sau cel mai GROAZNIC,nu ruleaza filmul,din cauza ca n-au destui spectatori.si asa trebuie eu sa-mi caut "prieteni" cu care sa merg la film,mai multi daca se poate,ca daca suntem 4-5 persoane ne ruleaza astia filmu.nu e patatic si revoltator? :x adica america face milioane de dolari cu filmele si la noi e specie pe cale de disparitie? :huh: this is not fair...!!!

multumsc ca m-ati ascultat... :?demona merci de topic...

Demona 04 Jul 2004 20:28

:shock: I so freakin` know what you mean!!! De unde eshti Riddick? Nu de alta, dar shi in Arad se intampla fazele astea, sa nu ruleze filmul la cinematograf, pentru ca sunt prea putzini spectatori. E ridicol shi jenant. Mai disperant pentru mine acum e faptul ca, din 4 cinematografe cate sunt in Arad, filme mai ruleaza la unul singur, 2 sunt in renovare :hmm: , unul ishi suspenda activitatea pana in septembrie :(( . Sunt disperata!!!

Ionutz55 04 Jul 2004 23:26

Demona a scris
Quote:

Ionutze...real cool signature!

Merci foarte mult :), un bun mod de a transmite un mesaj mai departe, nu? :D

Mai disperant pentru mine acum e faptul ca, din 4 cinematografe cate sunt in Arad, filme mai ruleaza la unul singur, 2 sunt in renovare :hmm: , unul ishi suspenda activitatea pana in septembrie :(( . Sunt disperata!!!

Mda, cam naspa, si la noi sunt cinematografe si ruleaza non-stop :lol:

BeNnY 05 Jul 2004 01:27

:shock: I so freakin` know what you mean!!! De unde eshti Riddick? Nu de alta, dar shi in Arad se intampla fazele astea, sa nu ruleze filmul la cinematograf, pentru ca sunt prea putzini spectatori. E ridicol shi jenant. Mai disperant pentru mine acum e faptul ca, din 4 cinematografe cate sunt in Arad, filme mai ruleaza la unul singur, 2 sunt in renovare :hmm: , unul ishi suspenda activitatea pana in septembrie :(( . Sunt disperata!!!

Sa te pisi pe ei, nu alta.
Lasa ca or sa vina vremuri mai bune...

BeNnY 05 Jul 2004 01:43

Nu prea imi place cum a ajuns topic-ul asta... Dar fie. S-ar putea sa fiu nevoit sa ma mut.

PS Uite o problema. Cooler-ul meu a invatat sa fluiere - nu e bine. Sare de la 4440 RPM la 2000 RPM ... Nici asta nu e bine. Nu stiam cine ma fluiera

Demona 05 Jul 2004 06:31

Originally Posted by BeNnY:

Nu prea imi place cum a ajuns topic-ul asta... Dar fie. S-ar putea sa fiu nevoit sa ma mut.

PS Uite o problema. Cooler-ul meu a invatat sa fluiere - nu e bine. Sare de la 4440 RPM la 2000 RPM ... Nici asta nu e bine. Nu stiam cine ma fluiera

Adica ce nu-tzi place la el? ...Your choise thou...I'm up to work...bye now!

Gaandalf 05 Jul 2004 11:49

Originally Posted by Riddick:

pentru ca aici este un subiect unde de obicei oamenii isi spune nemultumirile,cred ca asta o sa fac si eu acum.tocmai am vazut un film,underworldul...pe computer.preferam sa-l vad la cinematograf si aici sursa nemultumirii mele.filmele la noi ajung prea tarziu si omul nu mai are rabdare si se arunca asupra computerului numai ca sa il vada.la cinematograf daca ma duc,ma enervez pe cretinii care ajung acum in aceste locuri sau cel mai GROAZNIC,nu ruleaza filmul,din cauza ca n-au destui spectatori.si asa trebuie eu sa-mi caut "prieteni" cu care sa merg la film,mai multi daca se poate,ca daca suntem 4-5 persoane ne ruleaza astia filmu.nu e patatic si revoltator? :x adica america face milioane de dolari cu filmele si la noi e specie pe cale de disparitie? :huh: this is not fair...!!!
...

Apropo de Underworld pe mine m-a enervat ca a trebuit sa vad Chronicles Of Riddik la calculator. Deshi s-a vazut bine merita Wide Screen. :x

Riddick 10 Jul 2004 10:12

Originally Posted by Gaandalf:

Apropo de Underworld pe mine m-a enervat ca a trebuit sa vad Chronicles Of Riddik la calculator. Deshi s-a vazut bine merita Wide Screen. :x

intradevar e destul de aiurea.oricum,parerea mea ca indiferent cum vezi filmul,cand esti un cinefil mergi si la cinematograf.cel putin eu asa fac.desi imi mananc o groaza de bani,nu ma intereseaza.obsesia cere sa fie hranita.:)deci ai vazut riddick!te invidiez.eu mai astept si sper ca asteptarea mea sa merite.:)

Demona 10 Jul 2004 16:14

Bingo...ce altceva mai potzi adauga?

raptor 10 Jul 2004 22:14

eu mi-am dat seama ca sunt un porc snob si plictisitor.daca am zis cretinarii in ultima vreme imi pare sincer rau. :((

Demona 11 Jul 2004 16:01

Originally Posted by raptor:

eu mi-am dat seama ca sunt un porc snob si plictisitor.daca am zis cretinarii in ultima vreme imi pare sincer rau. :((

:huh: Cow-boy...I mean...dude! What's wrong with you? In ultima vreme n-ai zis cratinarii..and I totally don't agree with that shit! Ce-tzi veni? Middle-age crisis? Chill... :? You're...you know..."n-o-r-m-a-l"... we still :love: you...

raptor 11 Jul 2004 20:06

:huh: Cow-boy...I mean...dude! What's wrong with you? In ultima vreme n-ai zis cratinarii..and I totally don't agree with that shit! Ce-tzi veni? Middle-age crisis? Chill... :? You're...you know..."n-o-r-m-a-l"... we still :love: you...

tnx...inseamna ca am fost asa doar in viata de zi cu zi... :( totul se plateste...
mi-am pierdut motanul.daca il vede careva pls gimme a sign.are dungi, o coada si face 'miau!' din cind in cind.... :((

Sm�agol-Gollum 11 Jul 2004 22:18

Originally Posted by raptor:

mi-am pierdut motanul.daca il vede careva pls gimme a sign.are dungi, o coada si face 'miau!' din cind in cind.... :((

naspa frate..... :(
daca o sa vad un motan care se potriveste "descrerii", i'll let u know!! :P :)

All times are GMT +2. The time now is 15:24.