![]() |
Originally Posted by Freaak:
Of course ca arat a inger ;) de aia sunt Demon(a)... Simte "explicatziune"... |
shi pot sa comand,cumva, pe net aceste carti?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Bey da` greu e sa te ridici din pat shi sa mergi pana la librarie! |
Sau daca nu la librarie, la posta oricum te duci. Iti recomand raft.ro. Sau prin amazon.com. La raft nu cred ca gasesti, ca tolkien-ienele sunt carti de import si pe site gasesti doar in romana. Iar varianta a doua, decat sa stai 3 saptamani sa-ti ajunga cartea, mai bine ma rogi pe mine sa ti-o cumpar si ti-o aduc la intrunire (daca nu stai in Bucuresti).
|
da...asa sunt eu mai puturos din fire...
shi daca merg la librarie crezi ca stiu boschetele alea de vanzatoare despre tolkien? |
Omule, asa n-ajungem nicaieri. Alea trebuie sa stie, e de datoria lor. Daca habar n-au pierde-te intre rafturi. Daca asta nu-ti convine atunci nu esti fan adevarat.
Adica eu am stat sa caut 4 ore Eragon in Salonic, nu l-am gasit si imi mancsem si timpul de alte cumparaturi. Si mi-a parut rau ca nu l-am gasit, nu ca am pierdut timpul. La Ljubliana la fel, aici am aflat ca au auzit de el, insa era epuizat. Cartea are cautare. Si totusi, nici un fantasy lover de pe aici n-a auzit de el. De ce oare? |
'cause it's a shitty book.
"parerea mea" |
Ai apucat sa o citesti cumva? Sau ai raspuns ca sa te afli in treaba? Poate ti-am ranit cumva orgoliul de fantasy lover? Ha?
|
cand apar pozele de la intalnire?ca vreau sa le vad si eu.noi astia care nu prea mergem,ne uitam pe pozele voastre sa vedem cum era dispozitia.cine a fost la intalnire?
|
Originally Posted by Freaak:
Care orgoliu de fantasy lover?Eu nu obisnuiesc 'fantasy'...poate v-am indus in eroare.Eu prefer fantezia si mitologia curata,nefacuta 'contra cost' daca ma intelegi.? |
Originally Posted by Charlotte:
In curand... |
Este o adevarata placere sa citesti de pe paginile astea de forum. Voi va cunoasteti super bine si toata lumea e amabila cu toata lumea. God Damn I'm so gelous :sad: . Mai scrieti ce mai faceti pe la intalnirile astea si la ce filme mai mergeti ... si daca sunt si poze.... Atunci, may I see them?? pretty please with sugar on top (Mi-a placut la nebunie replica lui Keitel)
|
Originally Posted by Jay:
Action-packed... lotsa larfs & sex... gorgeous gals... thrills & chills... Transylvanian parties... romance... ;) |
Cand are loc urmatoarea intalnire CineMagia?
|
Joi 17 iunie
|
Si cine e invitat??
|
Originally Posted by BeNnY:
De unde ati scos-o? Frame s-a inchis... In ceea ce ma priveste, probabil o intalnire oficiala va mai fi peste vreo luna sau 2 depinde de local, sau daca facem rost de filme pt vizionare. Daca vreti sa faceti o intalnire neoficiala, sunteti liberi. |
Care este diferenta dintre o intalnire oficiala si una neoficiala??
|
Probabil ca nu vor veni atat de multi forumisti...
|
Originally Posted by emanuel:
daca s-a inchis atunci de ce i se mai face reclama in 7seri si b-24? |
All times are GMT +2. The time now is 05:59. |