Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Frame: O noua provocare CineMagia! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84054)

Demona 02 Jun 2004 21:46

Originally Posted by Freaak:

Pe Demona o invit eu la cumparaturi ca e din Arad si poate nu stie exact ce si cum (nu vreau s-o jignesc, dar ma gandesc si eu cum i-o fi mai usor). Si la urma urmei, ce aveti cu ea? Arata cumva mai mult a Inger decat a Demon(a)?

Of course ca arat a inger ;) de aia sunt Demon(a)... Simte "explicatziune"...

Sm�agol-Gollum 02 Jun 2004 21:51

shi pot sa comand,cumva, pe net aceste carti?

Demona 02 Jun 2004 21:54

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

shi pot sa comand,cumva, pe net aceste carti?

Bey da` greu e sa te ridici din pat shi sa mergi pana la librarie!

Freaak 02 Jun 2004 21:56

Sau daca nu la librarie, la posta oricum te duci. Iti recomand raft.ro. Sau prin amazon.com. La raft nu cred ca gasesti, ca tolkien-ienele sunt carti de import si pe site gasesti doar in romana. Iar varianta a doua, decat sa stai 3 saptamani sa-ti ajunga cartea, mai bine ma rogi pe mine sa ti-o cumpar si ti-o aduc la intrunire (daca nu stai in Bucuresti).

Sm�agol-Gollum 02 Jun 2004 21:57

da...asa sunt eu mai puturos din fire...
shi daca merg la librarie crezi ca stiu boschetele alea de vanzatoare despre tolkien?

Freaak 02 Jun 2004 22:03

Omule, asa n-ajungem nicaieri. Alea trebuie sa stie, e de datoria lor. Daca habar n-au pierde-te intre rafturi. Daca asta nu-ti convine atunci nu esti fan adevarat.

Adica eu am stat sa caut 4 ore Eragon in Salonic, nu l-am gasit si imi mancsem si timpul de alte cumparaturi. Si mi-a parut rau ca nu l-am gasit, nu ca am pierdut timpul. La Ljubliana la fel, aici am aflat ca au auzit de el, insa era epuizat. Cartea are cautare. Si totusi, nici un fantasy lover de pe aici n-a auzit de el. De ce oare?

raptor 03 Jun 2004 09:59

'cause it's a shitty book.

"parerea mea"

Freaak 03 Jun 2004 10:50

Ai apucat sa o citesti cumva? Sau ai raspuns ca sa te afli in treaba? Poate ti-am ranit cumva orgoliul de fantasy lover? Ha?

Charlotte 07 Jun 2004 10:19

cand apar pozele de la intalnire?ca vreau sa le vad si eu.noi astia care nu prea mergem,ne uitam pe pozele voastre sa vedem cum era dispozitia.cine a fost la intalnire?

raptor 07 Jun 2004 13:40

Originally Posted by Freaak:

Ai apucat sa o citesti cumva? Sau ai raspuns ca sa te afli in treaba? Poate ti-am ranit cumva orgoliul de fantasy lover? Ha?

Care orgoliu de fantasy lover?Eu nu obisnuiesc 'fantasy'...poate v-am indus in eroare.Eu prefer fantezia si mitologia curata,nefacuta 'contra cost' daca ma intelegi.?

BeNnY 07 Jun 2004 17:26

Originally Posted by Charlotte:

cand apar pozele de la intalnire?ca vreau sa le vad si eu.noi astia care nu prea mergem,ne uitam pe pozele voastre sa vedem cum era dispozitia.cine a fost la intalnire?

In curand...

Jay 07 Jun 2004 17:52

Este o adevarata placere sa citesti de pe paginile astea de forum. Voi va cunoasteti super bine si toata lumea e amabila cu toata lumea. God Damn I'm so gelous :sad: . Mai scrieti ce mai faceti pe la intalnirile astea si la ce filme mai mergeti ... si daca sunt si poze.... Atunci, may I see them?? pretty please with sugar on top (Mi-a placut la nebunie replica lui Keitel)

Nightwane 07 Jun 2004 20:40

Originally Posted by Jay:

Mai scrieti ce mai faceti pe la intalnirile astea

Action-packed... lotsa larfs & sex... gorgeous gals... thrills & chills... Transylvanian parties... romance... ;)

Freaak 07 Jun 2004 22:01

Cand are loc urmatoarea intalnire CineMagia?

BeNnY 07 Jun 2004 22:06

Joi 17 iunie

Jay 08 Jun 2004 08:35

Si cine e invitat??

emanuel 08 Jun 2004 12:39

Originally Posted by BeNnY:

Joi 17 iunie

De unde ati scos-o?
Frame s-a inchis...
In ceea ce ma priveste, probabil o intalnire oficiala va mai fi peste vreo luna sau 2 depinde de local, sau daca facem rost de filme pt vizionare.
Daca vreti sa faceti o intalnire neoficiala, sunteti liberi.

Jay 08 Jun 2004 13:12

Care este diferenta dintre o intalnire oficiala si una neoficiala??

emanuel 08 Jun 2004 13:15

Probabil ca nu vor veni atat de multi forumisti...

Leonard 08 Jun 2004 15:21

Originally Posted by emanuel:

Originally Posted by BeNnY:

Joi 17 iunie

De unde ati scos-o?
Frame s-a inchis...
In ceea ce ma priveste, probabil o intalnire oficiala va mai fi peste vreo luna sau 2 depinde de local, sau daca facem rost de filme pt vizionare.
Daca vreti sa faceti o intalnire neoficiala, sunteti liberi.

daca s-a inchis atunci de ce i se mai face reclama in 7seri si b-24?

All times are GMT +2. The time now is 05:59.