Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Best Male Cinemagia vs Best Male Hollywood (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84035)

Nightwane 02 May 2004 16:15

hai si io cu Cristina :o :huh: CHRISTO..my bad! :huh:

wolverine 02 May 2004 21:40

WOW!
Va multumesc prietenii mei care va cunosc din CineMagia, si cei pe care nu-i cunosc, le multumesc si lor pentru votul dat.
Va astept la intalnirile CineMagia... imi pare rau ca nu pot scrie mai mult pe forum, dar are grija frate-miu' sa umple paginile si pentru mine... :D

Iubesc acest site, de-aia nu vreau sa-l stric cu prezenta mea. Prefer sa fiu "persoana din umbra" dar care stie tot! :)

Pentru mine toti de pe forumul CineMagia sunteti vedete in felul vostru special.

Va multumesc inca o data.

Fratele cel mic al CineMagiei, eternul Wolverine.

Multumesc si Demonei ca m-a facut vedeta! :P

Sm�agol-Gollum 02 May 2004 21:58

i vote for....wolverine (cristo that is)

raptor 03 May 2004 10:36

Ca de fan LOTR la fan LOTR :D Christo

emanuel 03 May 2004 10:45

Iubitul si stimatul meu frate bineinteles are votul meu!
That's for you Cristo!

Demona 03 May 2004 19:18

11 - 0 pentru Cristoverine! ;)

Demona 03 May 2004 19:19

Originally Posted by WraIth:

ultimul ? :(( :((

Yep, ultimul meci. De aici incolo o sa inceapa razboiul! O sa fie nasol. Shi 2 persoane de pe forum vor fii urate. Una sunt eu...celalalta vedetzi voi! Stay tunned!

WraIth 03 May 2004 21:27

Originally Posted by Demona:

Yep, ultimul meci. De aici incolo o sa inceapa razboiul! O sa fie nasol. Shi 2 persoane de pe forum vor fii urate. Una sunt eu...celalalta vedetzi voi! Stay tunned!

roger that
wraith over and out :P

ogto 05 May 2004 10:56

What KIND of freaky shit are you planing? :shock: :huh:

Freak_on_a_Leash 05 May 2004 17:26

cred ca stiu ce vrea sa faca.mi-a spus o data ca vrea chestia asta,dar apoi s-a razgandit apoi iar a revenit la idee.foarte posibil ca multi nu vor agrea idea.

Demona 05 May 2004 19:04

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

cred ca stiu ce vrea sa faca.mi-a spus o data ca vrea chestia asta,dar apoi s-a razgandit apoi iar a revenit la idee.foarte posibil ca multi nu vor agrea idea.

It's gonna be Hell...

BeNnY 05 May 2004 19:06

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

Si eu stiu... Sunt de aceeasi parere cu tine... Multi nu o vor agrea... Depinde si de meciuri

Demona 05 May 2004 20:49

Originally Posted by BeNnY:

Si eu stiu... Sunt de aceeasi parere cu tine... Multi nu o vor agrea... Depinde si de meciuri

Cartzile sunt pe cale sa fie aruncate...vom vedea ce o ieshi...

Freak_on_a_Leash 05 May 2004 21:33

raptor,de ce ti-ai schimbat avatarul?era mult mai misto cel dinainte!parerea mea umila...

raptor 05 May 2004 22:13

:D aaah...paaai...avatarul...era timpul pentru o schimbare...'the world is changing...i feel it in the earth'... :) oricum,e nitel temporar...deocamdata merge...apropos,bun venit inapoi(stiu cum e cu plecatu',am incercat si eu o data... :) )

Demona,atita invirtzi maioneza aia de pina la urma o sa se taie!!! 8) :) Suspansul e bun da' nu in exces...astept cu interes 'MAREA SCHEMATZIUNE'...curios sa vad ce-o fi...

ogto 06 May 2004 06:17

Oameni care au avatar cu background alb pe un forum cu background nebru ar trebui batuti... Era mai misto celalat avatar Raptor :((

Anne Claire 06 May 2004 12:20

un pic de libertate si uite cine s-a reintors in randurile noastre,FREAK,bine te-ai intors.nu ne mai speria cu faze cu plecatul.one good looking guy like you should stay around! ;) demono...soare!ti-ai tras un avatar,sa moara jolia de invidie,nu alta! ;)

Nightwane 06 May 2004 12:22

Originally Posted by Anne Claire:

un pic de libertate si uite cine s-a reintors in randurile noastre,FREAK,bine te-ai intors.nu ne mai speria cu faze cu plecatul.one good looking guy like you should stay around! ;) demono...soare!ti-ai tras un avatar,sa moara jolia de invidie,nu alta! ;)

ne-au pleznit hormonii... :sleep: :sleep:

Demona 06 May 2004 12:32

Originally Posted by raptor:

Demona,atita invirtzi maioneza aia de pina la urma o sa se taie!!! 8) :) Suspansul e bun da' nu in exces...astept cu interes 'MAREA SCHEMATZIUNE'...curios sa vad ce-o fi...

Tzi se pare ca shtiu sa gatesc? ;) Oricum, mai e vreme...doar mai e meciul asta pana la sfarshitul saptamanii...

Demona 06 May 2004 12:35

Originally Posted by Anne Claire:

TRAISCA JOLIE & AVATARUL MEU!!! ;)

All times are GMT +2. The time now is 06:24.