![]() |
hai si io cu Cristina :o :huh: CHRISTO..my bad! :huh:
|
WOW!
Va multumesc prietenii mei care va cunosc din CineMagia, si cei pe care nu-i cunosc, le multumesc si lor pentru votul dat. Va astept la intalnirile CineMagia... imi pare rau ca nu pot scrie mai mult pe forum, dar are grija frate-miu' sa umple paginile si pentru mine... :D Iubesc acest site, de-aia nu vreau sa-l stric cu prezenta mea. Prefer sa fiu "persoana din umbra" dar care stie tot! :) Pentru mine toti de pe forumul CineMagia sunteti vedete in felul vostru special. Va multumesc inca o data. Fratele cel mic al CineMagiei, eternul Wolverine. Multumesc si Demonei ca m-a facut vedeta! :P |
i vote for....wolverine (cristo that is)
|
Ca de fan LOTR la fan LOTR :D Christo
|
Iubitul si stimatul meu frate bineinteles are votul meu!
That's for you Cristo! |
11 - 0 pentru Cristoverine! ;)
|
Originally Posted by WraIth:
Yep, ultimul meci. De aici incolo o sa inceapa razboiul! O sa fie nasol. Shi 2 persoane de pe forum vor fii urate. Una sunt eu...celalalta vedetzi voi! Stay tunned! |
Originally Posted by Demona:
roger that wraith over and out :P |
What KIND of freaky shit are you planing? :shock: :huh: |
cred ca stiu ce vrea sa faca.mi-a spus o data ca vrea chestia asta,dar apoi s-a razgandit apoi iar a revenit la idee.foarte posibil ca multi nu vor agrea idea. |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
It's gonna be Hell... |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
Si eu stiu... Sunt de aceeasi parere cu tine... Multi nu o vor agrea... Depinde si de meciuri |
Originally Posted by BeNnY:
Cartzile sunt pe cale sa fie aruncate...vom vedea ce o ieshi... |
raptor,de ce ti-ai schimbat avatarul?era mult mai misto cel dinainte!parerea mea umila...
|
:D aaah...paaai...avatarul...era timpul pentru o schimbare...'the world is changing...i feel it in the earth'... :) oricum,e nitel temporar...deocamdata merge...apropos,bun venit inapoi(stiu cum e cu plecatu',am incercat si eu o data... :) )
Demona,atita invirtzi maioneza aia de pina la urma o sa se taie!!! 8) :) Suspansul e bun da' nu in exces...astept cu interes 'MAREA SCHEMATZIUNE'...curios sa vad ce-o fi... |
Oameni care au avatar cu background alb pe un forum cu background nebru ar trebui batuti... Era mai misto celalat avatar Raptor :((
|
un pic de libertate si uite cine s-a reintors in randurile noastre,FREAK,bine te-ai intors.nu ne mai speria cu faze cu plecatul.one good looking guy like you should stay around! ;) demono...soare!ti-ai tras un avatar,sa moara jolia de invidie,nu alta! ;)
|
Originally Posted by Anne Claire:
|
Originally Posted by raptor:
Tzi se pare ca shtiu sa gatesc? ;) Oricum, mai e vreme...doar mai e meciul asta pana la sfarshitul saptamanii... |
Originally Posted by Anne Claire:
TRAISCA JOLIE & AVATARUL MEU!!! ;) |
All times are GMT +2. The time now is 06:24. |