Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Gaandalf 22 Sep 2003 15:46

Originally Posted by raptor:

:P Pentru aceste ganduri negativiste care intuneca lumea noastra atat de curata shi inocenta...maaaaiiii gaaandalf.Daca ai drum prin Cluj itzi spun eu exact de unde sa cumperi FOTR shi TTT in engleza(ca rotk s-a vandut).Eu nu le cumpar ca...duh!sunt in criza financiara shi prefer sa-mi procur unfinished tales si sir gawain & the green knight cat mai am ocazia(tot de tolkien:)Da' daca da,atunci grabeshte-te,ca eu de 3 ani le caut shi abia saptamanile astea au primit un nr redus din ele.
ps.Io's fanu' ala care confirma regula shi caruia i-a placut traducerea(mai putzin greshelile de ortografie...)so don't kick my head....and all.Yo am akas' kte ceva in engleza(ROTkU',The Tolkien Reader,Farmer Giles... shi Silmarillionu,da shti shi tu cum merge faza cu obsesia...ca nici pe sor'mea
n'o las sa se apropie de ele....

Bey gandalf,ce dreku',numa din kand in kand o privire pt The Two Towers? :D Shi yo cred ca ar treb'y sa mergi mai mult pe-acolo,asha,ca sa vezi...nu dau shi ROTK? :D :D

da raptor ar trebui sa-tzi dau dreptate la faza cu obsesia.. da' tot n-am intzeles ce vrei sa spui la ultima fraza ... mai mult sens dk se poate ...

Apropo libraria aia kre are Silmarillionu' in Engleza shi trilogia are vreo adresa de e-mail k sa pot sa-i contactez shi JE sa vad dk fac "special deliveries" la mine akasa ... k in Cluj nu ajung io' in viitorul apropriat ... :lol:

Gaandalf 22 Sep 2003 16:17

An image of the splendor of the kings of men...People i give you :

THE KING

http://img-nex.theonering.net/images/scrapbook/8588.jpg

raptor 22 Sep 2003 17:02

era vorba de klubu' ala de cari povesteai...

Shi care'i faza cu rao?Ca mie imi da o MMMMAAAAAAARRRREEEEE shi lata EEEEERRRRROOOOAAAAARRREEEE DDE GGAAASIIIRRREEE DEEE SERVER?

raptor 23 Sep 2003 17:36

Aha-aha...hmmm...hmmm.So,it is true.MUAHAAAAAAHAAA!!!!!Il kumpar!

Demona 24 Sep 2003 10:55

Originally Posted by emanuel:

CE ZICETI DE ASTA FANI?

http://www.editurarao.ro/editie.asp?id=992

IN SFARSIT ASTEPTAREA A LUAT SFARSIT!

Ete fleoshc!!! Cartea iar e tradusa de Irina Horea! Eu o dau in judecata pe aia! Cica Silmarillii erau Inele...Cand alea erau de fapt nishte bijuterii in care Feanor in Valinor shi in care a inchis lumina celor 2 copaci "Laurelin" shi "Telperion", inainte ca ei sa fie disturshi...in fine...Cica Irina shtie mai bine!!!

Demona 24 Sep 2003 11:11

:da shti shi tu cum merge faza cu obsesia...ca nici pe sor'mea

...hehehe...We all know the feelin`! :D

Akasha 24 Sep 2003 12:07

Originally Posted by Demona:

:da shti shi tu cum merge faza cu obsesia...ca nici pe sor'mea

...hehehe...We all know the feelin`! :D

Ha-ha-ha! :roll: You are meeeeeeeeeeeeeeean to us Demona! :cry: Come ooooooooon! Give us the books! Give us the knowledge! :(

Akasha 24 Sep 2003 12:09

Ete fleoshc!!! Cartea iar e tradusa de Irina Horea! Eu o dau in judecata pe aia! Cica Silmarillii erau Inele...Cand alea erau de fapt nishte bijuterii in care Feanor in Valinor shi in care a inchis lumina celor 2 copaci "Laurelin" shi "Telperion", inainte ca ei sa fie disturshi...in fine...Cica Irina shtie mai bine!!!

deci asta e tipa pe care o injurai?sper ca iti dai seama ca era sa arzi cartile din cauza ei.Yo Hitler! ;) was just a joke sis! :D :oops:

Gaandalf 25 Sep 2003 10:17

Online fighting ... yeah baby :lol: ! This time we have no "mud wrestling" no "oil wrestling"... we have sister wrestling ... h3h3h3!

In legatura cu Silmarillionu' - pe mine Demona m-a descurajat intr-un hal fara de hal... ma bucuram shi Je k o sa cumpar cartea shi... ce patzesc... aud k aceasta traducere este facuta de unakre n-are nici o treaba... eu unul o cred pe Demona :wink:

Are you ready 4 the king yet?

Gaandalf 25 Sep 2003 10:29

Vrem shi noi ... dk esti amabila sa ne zici de unde putem ... Demona ... procura aceasta carte in Engleza... k shi pe mine ma enerveaza k tre sa le citesc in romana ? ... :evil: - "rage taking over..." - "Mistery Men"

thx! 8)

Demona 25 Sep 2003 12:16

Originally Posted by Gaandalf:

Vrem shi noi ... dk esti amabila sa ne zici de unde putem ... Demona ... procura aceasta carte in Engleza... k shi pe mine ma enerveaza k tre sa le citesc in romana ? ... :evil: - "rage taking over..." - "Mistery Men"

thx! 8)

Bey..uite o sa itzi trag Silmarillion-ul la xerox shi o sa tzi-l trimit. Acuma pe bune...tipa incurca Silmerillii cu Narya, Nenya shi Vilya...cele trei Inele ale Elfilor...biiiiiiiiiiiatch!

Cat despre mud wreslin`...hehehe...vad ca va merge imaginatzia nu gluma... ;) Dream on!!!

Demona 25 Sep 2003 12:23

Originally Posted by Akasha:

deci asta e tipa pe care o injurai?sper ca iti dai seama ca era sa arzi cartile din cauza ei.Yo Hitler! ;) was just a joke sis! :D :oops:

Da...aia e tipa pe care am facut shi voodoo...vad ca nu s-a uscat. Las` ca facem alt voodoo mai puternic..sa crape dreq-ului! :evil: Shi apropo de Hitler, era sa zic ceva...da` mi-e ca ma dau ashtia afara de pe Forum!!! Hitler my a** !!! Voi nu punetzi mana pe cartzi..in primul rand ca totdeauna avetzi chef de citit cand mancatzi...ete fleoshc!!! Se poarta manushi cand se citesc cartzile alea...Se deterioreaza altfel...! Capisci?!

Gaandalf 25 Sep 2003 15:06

Bey..uite o sa itzi trag Silmarillion-ul la xerox shi o sa tzi-l trimit. Acuma pe bune...tipa incurca Silmerillii cu Narya, Nenya shi Vilya...cele trei Inele ale Elfilor...biiiiiiiiiiiatch!

Cat despre mud wreslin`...hehehe...vad ca va merge imaginatzia nu gluma... ;) Dream on!!!

Da' nu ... no way ... i want to read the English version ... original if possible ... ia zi-mi tu de unde le-ai luat in Engleza?

Adik - itzi impartashesc parerea in privintza manushilor :lol: ... ex: "Gollum shi gandalf + ShadowFax - original toys - le curatz in fiekre zi + s-a suparat varul meu de 7 ani k nu i-am dat shi lui sa se joace - Yeah Right! - vezi sa nu - a mobilizat toata familia impotriva mea shi le-am zis la totzi EJECT" ... Akuma io' vreau versiunile in Engleza - ce ma fac Demona ... "tell me master - sholud i meditate more on this ?" What should i do ?

WHAT SHOULD I DO ?

Gaandalf 25 Sep 2003 15:23

looolza! :lol: :lol: :lol: - am vazut azi iar TTT nu va mai zic atata oara k sigur m-atzi trecut pe lista cu cei "irecuperabili" ... dar e o faza in film .. la Helm's Deep ... cand Legolas trage o sageata shi scara aia mare plina cu orci da' sa cada shi se aude printre strigatele de disperare shi urmatoarea exclamatzie : Cowabunga!!!

ia sa urmaritzi cu atentzie shi sa-mi spunetzi poate nu mai aud bine sau aud in + ...

Keep the fame of ring ALIVE!!!

Gaandalf 25 Sep 2003 19:24

This message is for our teacher ...

Dear teacher Demona ... am shi io' o intrebare ... limba elfa nu ne mai invetzi ... am vazut k altzii nu s-au alarmat k n-au mai primit lectzii... insa eu imi arat aceasta ingrijorare ... noi vrem sa invatzam cu tine ...

Dk ai fost ocupata te intzelegem da' eu tot vreau sa mai invatz ...

God day teacher ... :wink:

Demona 26 Sep 2003 10:09

Da' nu ... no way ... i want to read the English version ... original if possible ... ia zi-mi tu de unde le-ai luat in Engleza?

E in engleza! Can you chill 4 just one minute!? Am impresia ca atunci cand scrii pe forum sari in scaun ca un cangur!!! Damn...CHILL BOY!!!

Demona 26 Sep 2003 10:14

This message is for our teacher ...

Dear teacher Demona ... am shi io' o intrebare ... limba elfa nu ne mai invetzi ... am vazut k altzii nu s-au alarmat k n-au mai primit lectzii... insa eu imi arat aceasta ingrijorare ... noi vrem sa invatzam cu tine ...

Dk ai fost ocupata te intzelegem da' eu tot vreau sa mai invatz ...

God day teacher ... :wink:

ne limitam la o lectzie pe saptamana...I got way to much to do in real life...But no worry...vine shi extau` ! ;) Sa va vad la teza!!!

Gaandalf 26 Sep 2003 13:30

E in engleza! Can you chill 4 just one minute!? Am impresia ca atunci cand scrii pe forum sari in scaun ca un cangur!!! Damn...CHILL BOY!!!

This is what the paramedics call - "mental disruption" ... rare cases but i'm the one that's carrying it ... :lol:

Psych Ward ... no.213187 - please proceeed with caution ...

Gaandalf 26 Sep 2003 13:34

apropo ... io' ma refeream la carte - adik "the whereabouts" - de unde ai cumparat-o ... nu eram "disperat" in legatura cu faptul k era in romana ... sau faptul k le trageai la Xerox ... :wink:

Demona 27 Sep 2003 10:38

E luata de pe net...In engleaza...!!!!!! CHILL !!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 15:10.