Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Muzica (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81771)

Nightwane 25 Jan 2005 17:08

it's finally here: Human after all , cel mai nou album Daft Punk . Extraordinar. 10/10

PS: nu seamana nici cu Homework si nici cu Discovery.

KORBEN 04 Feb 2005 14:13

dupa vreo trei ascultari as zice dsp human afterall ca e non-human after all si ca nu ma misca in vreun fel decat mici parti...
prefer homework

Nightwane 04 Feb 2005 14:28

Originally Posted by KORBEN:

dupa vreo trei ascultari as zice dsp human afterall ca e non-human after all si ca nu ma misca in vreun fel decat mici parti...
prefer homework

daaaarling....sugarbun...honeypuff whaevah :P

mie chiar mi-a placut HAA-ul .... nu mai mult ca Discovery though :D

but anyway...i'd listen to Discovery anytime :D

Ambra Blu 09 Feb 2005 21:05

Recomandari pt K's, Jay si altii care mai asculta electronica & trip: Blanos Distruzos (proiect autohton), Matze (Ultima gaina a europei) si Endless Blue. La Robots in Disguise am cam adormit. Mai merita incercate si Andrea Parker (mult) si Anja Garbarek (mai subtire).

Jay 10 Feb 2005 10:41

Originally Posted by Ambra Blu:

Recomandari pt K's, Jay si altii care mai asculta electronica & trip: Blanos Distruzos (proiect autohton), Matze (Ultima gaina a europei) si Endless Blue. La Robots in Disguise am cam adormit. Mai merita incercate si Andrea Parker (mult) si Anja Garbarek (mai subtire).

Mi-a mai spus cineva de Blanos Distruzos dar eu am inceput sa rad.... they are good? Hm... I'll check... iar matze... only in the dispozition(a fost in web cu vasile intr-o seara si a pus minimalisme de-ale lui... nu intelegea nimeni nimic...:P

Ambra Blu 10 Feb 2005 13:00

Originally Posted by Jay:

iar matze... only in the dispozition(a fost in web cu vasile intr-o seara si a pus minimalisme de-ale lui... nu intelegea nimeni nimic...:P

Si isi incruntau sprincenele a mirare? Ca nu mai puteau sa topaie? Si se mutau de pe un picior pe altul, cu o tigara intr-o mina si geanta pe celalalt umar. As baga un emoticon sa rid pina ma cac pe mine, dar prea sint penale emoticoanele astea.

K's 11 Feb 2005 01:06

Tosca - Suzuki

cu Honey (pe care le-a si mixat-o Dorfmeister - "Different Tastes of Honey") si Boss on the Boat ceva mai cunoscute.

Ambra Blu 11 Feb 2005 09:31

Emiliiana Torrini - Fisherman's Woman, mult mai clasic si mai electronica-less + feture-ul ei cu Thievery Corporation, Until the Morning, de pe their upcoming album.

Jay 11 Feb 2005 13:36

O retrospectiva pe care am facut-o aseara... tot Groove Armada... au niste chestii foarte tari... de la Vertigo(check it out) la Lovebox se vad multe schimbari... mai ales in rau... oricum Another Late Night-ul ramane one of my favorite...

radu83 12 Feb 2005 17:21

a auzit cineva de Brenda Kahn?

am ascultat acum ceva vreme si am ramas f impresionat de voce (printre altele). din cand in cand mai caut, dar pana acum n-am gasit nici un album...

Gaandalf 12 Feb 2005 18:22

Donell Jones - Do you wanna love me
Luther Vandross - If i didn't know better ...
Originally Posted by KORBEN:

descoperit MYLO, eltro-retro si foarte ascultabil
de downloadat si testat

in mod surprinzator mi-a placut ...

albumele Portishead - absolut tot ce a scos pana in mometul de fatza.
:love:

Ambra Blu 14 Feb 2005 10:15

Pentru toti prietenii si fanii mei, citeva sunete: Blockhead - Music by Cavelight, Prefuse 73 - Vocal Studies & Uprock Narratives, Emiliana Torrini - Fisherman's Woman, Anja Garbarek - Baloon Mood si, in cele din urma, Rj2 cu Since We Last Spoke. Pentru restul, discoteca si playlisturi de radio functionind in sistem heavy rotation.

Gaandalf 14 Feb 2005 10:20

Pentru toti prietenii si fanii mei discoteca si playlisturi de radio functionind in sistem heavy rotation.

Flashdance... :lol:

Gaandalf 14 Feb 2005 10:24

in general ...

Jill Scott - Whatever
213 - joystick
ruff endz - love crimes
dave hollister - almost
erykah badu - on & on
Silk - Ebony Eyes
213 - sassy ways

Ambra Blu 15 Feb 2005 11:19

Tosca - Dehli, doar pentru cei care nu asculta discoteci si haus.

kadi 15 Feb 2005 15:33

Am ascultat-o pe Emiliana Torrini la Fnacu din orasul lui Eco si al gorgonzolei.O voce singulara, friabila , cu timbrul lui Bjork si stilul lui Drake din Pink Moon sau genul soptit Iron and Wine.Mi-a amintit si de Nebraska , manifest al periferiei si dezagregarii sociale.Torrini se aseamana putin si cu Joanna Newsom,alta voce in plina prostratie, mai aspra si bizara.

Jay 15 Feb 2005 21:11

Tosca - Dehli,

Trebuie sa fiu intr-o dispozitie ambianta sa trec de a doua jumatate a albumului

Ambra Blu 15 Feb 2005 21:42

Savath & Savalas, cu o pregnanta voce de world music. O compilatie Warp- The Nexus Phase, un fel de all-star game. Un Recoil vechi, Unsound Methods, mai rough, urmarit inca de ecouri DM.

Airlight 16 Feb 2005 11:29

:)

SHPONGLE.

BeNnY 16 Feb 2005 18:16

Chemical Brothers - ultimul album - Push the Button - excelent (thx KORBEN)

Un Top 3 melodii de pe album

1. Galvanize
2. Shake Break Bounce
3. Close your eyes

All times are GMT +2. The time now is 16:05.