![]() |
it's finally here: Human after all , cel mai nou album Daft Punk . Extraordinar. 10/10
PS: nu seamana nici cu Homework si nici cu Discovery. |
dupa vreo trei ascultari as zice dsp human afterall ca e non-human after all si ca nu ma misca in vreun fel decat mici parti...
prefer homework |
Originally Posted by KORBEN:
daaaarling....sugarbun...honeypuff whaevah :P mie chiar mi-a placut HAA-ul .... nu mai mult ca Discovery though :D but anyway...i'd listen to Discovery anytime :D |
Recomandari pt K's, Jay si altii care mai asculta electronica & trip: Blanos Distruzos (proiect autohton), Matze (Ultima gaina a europei) si Endless Blue. La Robots in Disguise am cam adormit. Mai merita incercate si Andrea Parker (mult) si Anja Garbarek (mai subtire).
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Mi-a mai spus cineva de Blanos Distruzos dar eu am inceput sa rad.... they are good? Hm... I'll check... iar matze... only in the dispozition(a fost in web cu vasile intr-o seara si a pus minimalisme de-ale lui... nu intelegea nimeni nimic...:P |
Originally Posted by Jay:
Si isi incruntau sprincenele a mirare? Ca nu mai puteau sa topaie? Si se mutau de pe un picior pe altul, cu o tigara intr-o mina si geanta pe celalalt umar. As baga un emoticon sa rid pina ma cac pe mine, dar prea sint penale emoticoanele astea. |
Tosca - Suzuki
cu Honey (pe care le-a si mixat-o Dorfmeister - "Different Tastes of Honey") si Boss on the Boat ceva mai cunoscute. |
Emiliiana Torrini - Fisherman's Woman, mult mai clasic si mai electronica-less + feture-ul ei cu Thievery Corporation, Until the Morning, de pe their upcoming album.
|
O retrospectiva pe care am facut-o aseara... tot Groove Armada... au niste chestii foarte tari... de la Vertigo(check it out) la Lovebox se vad multe schimbari... mai ales in rau... oricum Another Late Night-ul ramane one of my favorite...
|
a auzit cineva de Brenda Kahn?
am ascultat acum ceva vreme si am ramas f impresionat de voce (printre altele). din cand in cand mai caut, dar pana acum n-am gasit nici un album... |
Donell Jones - Do you wanna love me
Luther Vandross - If i didn't know better ...
Originally Posted by KORBEN:
albumele Portishead - absolut tot ce a scos pana in mometul de fatza. :love: |
Pentru toti prietenii si fanii mei, citeva sunete: Blockhead - Music by Cavelight, Prefuse 73 - Vocal Studies & Uprock Narratives, Emiliana Torrini - Fisherman's Woman, Anja Garbarek - Baloon Mood si, in cele din urma, Rj2 cu Since We Last Spoke. Pentru restul, discoteca si playlisturi de radio functionind in sistem heavy rotation.
|
|
in general ...
Jill Scott - Whatever 213 - joystick ruff endz - love crimes dave hollister - almost erykah badu - on & on Silk - Ebony Eyes 213 - sassy ways |
Tosca - Dehli, doar pentru cei care nu asculta discoteci si haus.
|
Am ascultat-o pe Emiliana Torrini la Fnacu din orasul lui Eco si al gorgonzolei.O voce singulara, friabila , cu timbrul lui Bjork si stilul lui Drake din Pink Moon sau genul soptit Iron and Wine.Mi-a amintit si de Nebraska , manifest al periferiei si dezagregarii sociale.Torrini se aseamana putin si cu Joanna Newsom,alta voce in plina prostratie, mai aspra si bizara.
|
Trebuie sa fiu intr-o dispozitie ambianta sa trec de a doua jumatate a albumului |
Savath & Savalas, cu o pregnanta voce de world music. O compilatie Warp- The Nexus Phase, un fel de all-star game. Un Recoil vechi, Unsound Methods, mai rough, urmarit inca de ecouri DM.
|
:)
SHPONGLE. |
Chemical Brothers - ultimul album - Push the Button - excelent (thx KORBEN)
Un Top 3 melodii de pe album 1. Galvanize 2. Shake Break Bounce 3. Close your eyes |
All times are GMT +2. The time now is 16:05. |