![]() |
Deci ma uit la film, si cred ca este momentul sa-mi rezolv o dilema mea:
Keanu poarte peruca in filmul asta? Sau scenele in care avea parul scurt au fost filmate inaine si dupa accea i-a crescut parul? Intotdeauna m-am intrebat chestia asta... :roll: |
Intodeauna mam intrebat ce draqu vedetzi la acest film?? Putetzi sami datzi raspunsul?
|
Originally Posted by Ionutz55:
dude, don't go there. daca ai nervi sau ceva de ce nu ti-i vershi in alta parte? Daca te-ar interesa cu adevarat subiectul ai citi cateva dintre thread-urile deja existente despre acest film si nu ai incepe o noua disputa inutila. |
Originally Posted by Lady_Skar:
How true.... |
Nu are rost sa dam Pro si Con la cest film. Unora le place, unora nu. Nu enici o disputa si este de nediscutat. Cui ii place, bine, cui nu, parerea lor. Matrix este genul de film la care nu exista o intelegre sau "convertire" de fani. daca nu-ti place din prima, nu o sa-ti placa niciodata. Live with it...
|
nu !nu poarta peruca !s-a ras in cap shi si-a ras shi sprancenele pt scena cand iese din matrix apoi au fost filmate scenele cand are parul f. scurt ...celelate cand are parul "normal " fiind filmate inainte ...Keanu arata f. ciudat cu sprancenele shi capul ras shi a declarat intr-un interviu ca nimeni nu-l mai privea in ochi cand vb cu el ....poor guy!!ti-am raspuns la intrebare???daca mai vrei detalii mai cere!! :wink: |
Originally Posted by BeNnY:
Nu am neri scuze dar mi-am spus parerea. Matreix 1 merita vazut dar 2 si 3 sunt de kko |
DA! sunt FOARTE DEACORD. Matrix 2 si 3 sunt porcarii... TRebuia sa lase doar pe 1 ca era destul... Unu e o capodopera, restul este kkt...
|
Cineva e de acord cu mine,hmm un inceput. Din 2 si 3 nu prea intelegi, doar efectele sunt de ele in rest pa
|
Nu-i adevarat... Efectele din 2 si 3 sunt MULT mai proste decat in 1... In 1 esaru facute in realitate si editate pe comp... In 2 si 3 erau facute pe comp 99,9%... Un mare minus. In 1 au iesit mult mai bine! Nu este nimic de capul lui 2 si 3... Primul este CEL mai bun pe departe!!!
|
Da ai dreptate ori sunt aceleasi ori sunt proaste. Lupta de la sfarsit dintre smith si noe in 3 e de kko. Din 2 mi-au placut cel mai mult fantomele alea albe, care pot sa zic ca se miscau super calumea plus urmarirea dupa autostrada
|
Deci la faza asta sunt shi eu in dilema. Cred ca a fost cu peruca...sau i-au facut implant de par... |
Nu a fost nici un implant de par mey ...
1st - au filmat scenele din Nebudkanezzar - REALITATEA 2nd - au inceput filmarile in matrice... cu antrenament, cu mersul la oracol, cu scandal... iar apoi Reloaded shi Rvolutions nu a mai fost nevoie de nici un implant ... |
Originally Posted by ogto:
|
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by Gaandalf:
U TELL THEM GAANDALF!!!!MATRIX RULEZ!!!!!!!!!!!!! |
oi avea dreptate, poate e prea complicat pt mine, dar leam vazut de 5 ori pe toate iar din 2,3 nu mi sa parut nimic bun. matrix a vrut sa revolutioneze prin efectele speciale iar asta a si facut. am mai auzit pe la cineva ca a fost studiat de nu stiu ce filozofi, pt. ca cica aceasta problema trebuie luata in considerare, hai ma sa o lasam moarta. daca voua va place BRAVO, dar cred ca avem dreptu sa ne spunem parere, sau nu? :P
|
Originally Posted by Gaandalf:
Nu mey! Nu era vorba de Revolutions shi Reloaded. E chestia ca in orice Matrix, cand e in real world e chel. Apoi in Matrix are par in cap. Eu in poza l-am vazut la un moment dat chel. Asha ca l-a scenele cu par ori i-au pus peruca, ori alea au fost filmate inainte, dupa l-au chelit shi au filmat scenele din real world...Aia e faza!!! Dar mai ushor poate i-au pus un plastic pe cap shi gata... :) |
Yo inca cred ca a chelit de la petele aparute pe creier! Inc aun motiv pentru care cred ca: "I'm fucking Neeeeeeeo!" :lol:
|
Originally Posted by TLD:
Undercover Hobbit or somethin`? ;) |
All times are GMT +2. The time now is 22:15. |