![]() |
Originally Posted by Windom:
Daaa, Sátántangó :)) :-SS (:| (glumesc) Fassbinder +1 cu: Die bitteren Tränen der Petra von Kant Ali: Fear Eats the Soul |
Carl Theodor Dreyer
The Passion of Joan of Arc Ordet Gertrud Vampyr Day of Wrath Akira Kurosawa Red Beard High and low Stray Dog Drunken Angel Dreams La Kurosawa astea m-ar interesa pe mine din ce n-am vazut. Lista cu nominalizari poate creste, de evitat as zice ca e doar Seven Samurai (poate Yojimbo & Sanjuro). Fassbinder +1 Ali: Fear Eats the Soul +1 @omuldindulap - Da, si mie mi-e putin teama ca o sa avem probleme la unele filme. Inainte sa validez ca participante o sa ma asigur ca putem intra cumva in posesia lor, iar daca nu e posibil inlocuim filmele respective cu altele. @loud.rocks - Nu am luat vot pentru Fassbinder din partea ta. Daca vrei sa-l votezi anunta intr-un mesaj viitor. |
Votez:
Sam Peckinpah (+1) Rainer Werner Fassbinder (+1) Cu mentiunea ca: omul... rade de Sátántangó Eu zic sa nu va dea prin minte sa ajunga in turneu Berlin Alexanderplatz ca s-a terminat 'smecheria'. :D :P Adica eu vreau sa il vad candva, dar in vreo 2 luni de zile cu multe stopuri. Berlin Alexanderplatz (-10) :D :P |
Liviu,
Muta te rog barbierul de la Haneke la Mihalkov Am si eu citeva propuneri de regizori si filme Abbas Kiarostami Life and Nothing More... Taste of cherry The wind will carry us Ten Copie conforme Aki Kaurismaki I Hired a Contract Killer La vie de Boheme Take care of your scarf, Tatiana Drifting Clouds Juha The Man Without a Past Lights in the dusk Alexantru Tatos (As vrea sa vad mai multe propuneri de regizori romani. Nu stiu daca vreti sa-i evitati, in orice caz il propun pe Tatos pe post de tatonare :) ) Secvente Intunecare Mere rosii Casa dintre cimpuri Duios Anastasia trecea Andrey Konchalovsky Din pacate nu-l cunosc, as vrea sa vad propuneri de la altii. Uncle Vania Bertrand Blier Les valseuses Préparez vos mouchoirs Buffet froid Beau-père Tenue de soirée Tros belle pour toi Combien tu m'aimes? Bertrand Tavernier Coup de torchon e foarte sus, alte filme de-ale lui n-am vazut si as vrea sa propuna cine stie. Chantal Akerman Am vazut putin, asa ca unele sint puse la nimereala Jeanne Dielman, 23 Quai du Commerce, 1080 Bruxelles Je, tu, il, elle News from home Les rendez-vous d'Anna Toute une nuit Portrait d'une jeune fille de la fin des années 60 �* Bruxelles De l'autre côté Claude Chabrol Eu nu pot sa reduc din lista, eventual as mai adauga. Reduceti voi. Le beau Serge Les cousins La femme infidele Le boucher Juste avant la nuit Les innocents aux mains sales Violette Noziere Une affaire de femmes Madame Bovary La ceremonie Au coeur du mensonge La demoiselle d'honneur Eldar Ryazanov Irony of fate - Revelion la baia de aburi Gara pentru doi A forgotten tune for the flute Office romance Dorogaya Yelena Sergeevna Fatih Akin Kutz und schmerlos Im Juli Gegen die wand The edge of heaven Soul kitchen Francis Veber Le jouet Le diner de cons Le Placard Les fugutifs Tais-toi! Mike Leigh Am redus tot ce se putea High hopes Life is sweet Naked Secrets and lies All or nothing Vera Drake Milos Forman Black Peter The loves of a blonde The firemen's ball Ragtime Man on the moon Neil Jordan The good thief The crying game The butcher boy The end of the affair Breakfast on Pluto Mona Lisa The miracle In dreams Nicholas Ray They live by night In a Lonely Place On Dangerous Ground The Lusty Men Johnny Guitar Rebel Without a Cause Bigger than life The Savage Innocents Nikita Michalkov Oblomov Close to Eden Burnt by the Sun 1 Burnt by the Sun 2 The barber of Siberia Paolo Sorrentino One man up Le conseguenze dell'amore L'amico di famiglia Il divo This Must Be the Place – poate apare pina ajunge sa concureze Patrice Leconte Monsieur Hire La veuve de Saint-Pierre Rue de plaisirs Confidences trop intimes Mon meilleur ami Robert Aldrich As vrea sa propuna filme cineva care-i stie filmele Robert Altman Too much? Sidney Lumet Dog day afternoon Network The verdict Liviu, imi dau seama ca am prea multe pretentii, dar daca ai actualiza lista in ordine alfabetica.... Mersi oricum. Poate o sa revin cu alte propuneri, acum deja nu mai vreau sa vad nici un film, la cite am scris aici :)) |
Votez
Aki Kaurismaki (+1) Chantal Akerman (+1) Mike Leigh (+1) |
Do you have room for one more? (please be kind to the newcomers :">)
John Cassavetes (+1) A Woman Under the Influence (+1) Opening Night (+1) Minnie and Moskowitz (+1) Faces (+1) Shadows (+1) Ingmar Bergman (+1) Ansikte mot ansikte (1976) (+1) Vargtimmen (1968) (+1) Såsom i en spegel (1961) (+1) Sommaren med Monika (1953) (-1) Shame (+1) Scenes from a marriage (+1) Nikita Mikhalkov (+1) Woody Allen (+1) Luis Bunuel (+1) Eliseo Subiela (+1) Andrei Tarkovsky (+1) Andrey Rublyov (+1) Nostalghia (+1) Offret (+1) Zerkalo (+1) Solyaris (+1) Roberto Rossellini (+1) Nu stiu ce ati decis in ceea ce-l priveste pe Abbas Kiarostami. Din punctul meu de vedere merita sa fie inclus in aceasta competitie. Propun cateva titluri si las la latitudinea voastra hotararea finala. Abbas Kiarostami Ta'm e guilass Copie Conforme Bad ma ra khahad bord Zendegi Edame Darad Khane-ye doust kodjast? Tare mi i-as fi dorit aici si pe Almodóvar, Greenaway, Amenábar, Elem Klimov si Krzysztof Kieslowski. :-< P.S. Din punctul meu de vedere competitia ar fi mult mai interesanta daca regula privind tragerea la sorti a filmelor care intra in fiecare runda ar fi inlocuita cu voturi din partea participantilor. (insotite de pareri sustinute, bineinteles: motivele pentru care filmul "X" e reprezentativ pentru regizorul respectiv). Tragerea la sorti elimina cumva ideea de competitivitate (se presupune ca la o competitie fiecare participa cu ce are mai bun). |
Abbas Kiarostami +1
Eldar Ryazanov +1 Paolo Sorrentino +1 |
+1 Jim Jarmusch
+1 Fritz Lang Luis Bunuel +1 Le journal d'une femme de chambre Rob Reineir +1 This is Spinal Tap Robert Altman - pun eu filme, dacă anaemona nu a pus Nashville The Player The Long Goodbye Short Cuts Popeye Alții: Eric Rohmer La Collectioneusse Ma Nuit chez Maude Le Genou de Claire Conte de printemps Conte d'éte Peter Bogdanovich The Last Picture Show What's Up Doc Targets Paper Moon Noises off Rene Clair Less Belles de nuit A nous la liberte Le million Le Dernier Millairdaire Les Grandes Manoeuvres Jules Dassin The Naked city Thieves' Highway Never on Sunday Rififi Topkapi Jacques Demy Lola Les parapluies de Cherbourg La baie des anges Model Shop Peau d'âne Mike Hodges Get Carter The Terminal Man Flash Gordon Black Rainbow Croupier Spike Lee She's Gotta Have It Jungle Fever Crooklyn Clockers Do the Right Thing Ken Loach Poor Cow Riff Raff Kes My name is Joe Raining Stones Douglas Sirk All I Desire Magnificent Obsession All That Heavens Allows Written on the Wind Imitation of Life Agnes Varda Cléo de 5 a 7 Le bonheur L'une chante, l'autre pas Sans toit ni loi Les glaneurs et la glaneuse |
Chiar ma gandeam, oare nu intra niciun roman in competitie? Si uite ca Ana mi-a auzit gandul... asa ca, un mare plus pentru Alexantru Tatos.
Alexantru Tatos (+1) As fi vrut sa il mentionez si pe Mircea Daneliuc dar nu stiu cat e de apreciat asa ca va las sa va decideti daca il vreti si eventual pun si o lista cu filme mai incolo daca vad ca are feedback pozitiv. |
Originally Posted by anaemona:
Mutat. Scuze de greseala. Urmatoarele n-au fost luate ca nominalizari
Am sa pun ca regula. Ca un regizor sa fie nominalizat trebuie mentionate macar 5 filme de-ale lui impreuna cu nominalizarea sa. Pe Michalkov nu sunt sigur daca il si votezi sau doar adaugi/sustii filmele sale. Eu l-am trecut ca vot, daca nu esti de acord anunta-ma. Ultimul film al lui Sorrentino are data premierei in foarte putine tari, iar SUA nu se afla printre ele, ceea ce inseamna ca avem sanse minime sa-l vedem in urmatoarele cateva luni. Din motivul asta nu-l accept ca nominalizare. Daca apare o lista completa (5 filme) il voi accepta. La fel si cu Lumet, o lista completa.
Eu le-am pus in ordinea punctajului pentru a avea tot timpul o idee a selectiei, cine trece sigur, cine e la limita, astfel incat lumea sa stie cum sa voteze in functie de preferinte. Daca cauti un regizor/film si nu vrei sa treci prin toata lista utilizeaza comanda "Find" (CTRL+F). Regizorii la egalitate de puncte sunt pusi in ordine alfabetica (sper sa nu se fi strecurat greseli).
Originally Posted by Windom:
Momentan nu iau in considerare nominalizarea. Raspunsul in acelasi mesaj, putin mai sus :D
Originally Posted by Namaste:
Nu stiu exact ce film e asta. E vorba de http://www.imdb.com/title/tt0105888/ ?
Originally Posted by Namaste:
Filmele care vor participa sunt alese de useri, de asta votam si filmele :P In ordinea punctajului primele 5 vor intra in turneu. Tragerea la sorti e doar pentru a stabili ordinea in care participa. Vezi topicul de discutii pentru asta. Cineva a propus sa fie in ordinea punctajului filmelor. Eu n-as vrea asa. Continuam discutia asta in celalalt topic daca e nevoie.
Originally Posted by sergiuseling:
Voturile sunt doar pentru filmele alea sau si pentru regizori? |
Milos Forman (+1)
Jean Pierre Jeunet (+1) Akira Kurosawa (+1) Roberto Rossellini (+1) |
Liviu- sunt și pentru una și pentru alta. Nu de alta, dar dacă nu votezi regizorul și nu intră în primii degeaba votezi doar filmul.
|
Conform regulilor deja enuntate de mai multi dintre voi, votez contra unor filme ca Amelie si A very long engagement, desi mi-e foarte draga Amelie.
Jean Pierre Jeunet (-1) Nu il vreau printre cei 32. |
Originally Posted by sergiuseling:
Trebuie precizat. Poate unii nu tin neaparat sa intre regizorul astfel ca nu voteaza. In schimb vor sa voteze anumite filme in caz ca regizorul intra in turneu. LE: Deja s-au adunat vreo 60 nume de regizori. Cred ca nominalizarile pentru regizori vor mai fi deschise doar 1-2 zile, in functie de cate mai apar. De asemenea, de acum voi actualiza mai greu lista nominalizarilor, cel putin pentru urmatoarele 4 zile. Tine ceva timp si nu prea il am momentan. LE2: Cand nominalizati filme tineti cont ca trebuie sa le si gasim cumva. LE3: Inca un lucru foarte important. Tineti cont ca la majoritatea filmelor nu vom gasi subtitrari in romana. Limba engleza e cam oblgatorie... |
Toute une nuit -1
Les rendez-vous d'Anna e cam greu de gasit, am vrut sa-l vad, dar... Eric Rohmer +1 Ma Nuit chez Maude +1 Le Genou de Claire +1 Jacques Demy +1 Ken Loach +1 Sweet Sixteen +1 Lucian Pintilie Reconstituirea De ce trag clopotele, Mitică? Balanţa Terminus paradis După-amiaza unui torţionar |
BUNUEL+1
ma nuit chez maud +1 |
Trecand prin toata lista am mai adaugat niste voturi:
Jean-Pierre Jeunet -1 Kiarostami +1 Taste of cherry +1 The wind will carry us +1 Close-up +1 (nominalizat) Kaurismaki +1 The Man Without a Past +1 Ariel +1 (nominalizat) Mike Leigh +1 Naked +1 Secrets and lies +1 Vera Drake +1 Another Year +1 (nominalizat) Unfinished Piece for a Player Piano +1 The Killing of a Chinese Bookie (+1) Faces (+1) Shadows (+1) Coffee and Cigarettes (+1) Dead Man (+1) Down by Law (+1) The Purple Rose of Cairo +1 La Pianiste (+1) Time of the wolf (+1) Benny's Video (+1) Funny Games (1997) (+1) (nominalizat) The Woman in the Window (1944) (+1) Secret Beyond the Door... (+1) (nominalizat) Le feu follet (1963) (+1) Il Decameron +1 Aleksandr Nevskiy (1938) (+1) Stachka (1925) (+1) A City of Sadness (1989) (+1) Three Times (2005) (+1) Flight of the Red Balloon (2007) (+1) |
Si eu am multe de adaugat:
+1 Marco Bellochio (+1 si pentru The Conviction, Diavolo in corpo si Buongiorno notte) +1 Fassbinder +1 Dreyer (si +1 toate filmele alese de Liviu-) +1 Kurosawa si adaug Hidden Fortress +1 Aki Kaurismaki (+1 pentru The Man Without a Past, I Hired a Contract Killer si Drifting Clouds) +1 Mike Leigh (+1 Naked si Secrets and lies) +1 Milos Forman si adaug Hair +1 Eric Rohmer +1 Jules Dassin - asta mi se pare foarte interesant, si +1 pentru filmele: Never on Sunday Rififi The Naked City +1 Ken Loach, (si +1 pentru filmele The Wind That Shakes the Barley, My Name Is Joe si Sweet Sixteen) +1 si pentru urmatoarele filme, in cazul in care regizorii se califica: The Dinner Game (Francis Veber) The Hairdresser's Husband (Patrice Leconte) Predskazaniye (Eldar Ryazanov) Taste of Cherry (Abbas Kiarostami) |
Eliseo Subiela (+1)
Kar wai wong (+1) Yimou Zhang (+1) Takeshi Kitano Hana-bi Violent Cop Sonatine Kikujiro Dolls Getting Any? Jee-woon Kim I saw the devil The Quiet Family A bittersweet Life Banchikwang A tale of two sisters Ki-duk Kim Nabbeun namja/ Bad guy Soom/Breathe Shi gan/Time Bi-mong/Dream Samaritan Girl |
Eric Rohmer (+1)
De la Jarmusch le vreau pe: Dead Man (+1) Night on Earth (+1) Down by Law (+1) Stranger Than Paradise (+1) pentru ca nu le-am vazut Nu il votez pe Woody Allen ca regizor pentru ca oricum va ajunge in turneu si fara votul meu, dar votez dintre filmele lui pe Radio Days (+1) si nominalizez pe Zelig (+1) pentru ca nu l-am vazut. Am vazut doar El lado oscuro del corazón, indeajuns cat sa il votez pe Eliseo Subiela (+1) si El lado oscuro del corazón (+1) |
Takeshi Kitano +1
Hana-bi +1 Violent Cop +1 Sonatine +1 Kikujiro +1 Dolls +1 |
Tocmai ma pregateam sa il propun pe Kitano :)
Takeshi Kitano(+1) si Hana-bi (+1) Violent Cop (+1) Sonatine (+1) Dolls (+1) |
S-a ajuns la 63 de nominalizari asa ca:
Vineri, 8 iulie, este ultima zi in care vor mai fi acceptate propuneri noi de regizori. Procesul de votare continua atat pentru regizori cat si pentru filme. Dupa ce se incheie perioada de propuneri de regizori voi anunta o data limita si pentru votarea regizorilor, deci stabilirea listei celor 32. |
Pentru ca suntem deja doi (eu si Liviu), il propun si il sustin cu nerusinare pe Tsai Ming-liang.
Pana se inchide robinetul la regizori. Din pacate am vazut doar doua dintre filmele lui, primele doua propuse, restul nominalizarilor sunt pe nevazute. Dar tipul mi se pare atat de creativ si uneori dus pe aratura, ca poate actiona ca agent provocator al turneului. Orice festival ce se respecta are asa ceva. Noe si Von Trier provocatori la Cannes, Tsai Ming-liang la turneul nostru. Tsai Ming-liang Rebels of the Neon God (1993) The wayward cloud (2005) What time is it there(2001) Dong (1998) Vive l'amour (1994) Eu chiar mi-as dori un meci intre o dementa cinematografica adorabila (buna si pentru sectiunea "Iconoclast filme soc" a forumului) ca The wayward cloud si un film intelectualist de al lui Rohmer. :-bd Dati cu +ul in el. Votati ca pe Otelul Galati :P |
The wayward Cloud ++++1 :))
Tsai Ming-liang (+1 deci :D) |
Tsai Ming-liang +1
Rebels of the Neon God (1993) +1 What time is it there(2001) +1 I Don't Want to Sleep Alone +1 (nominalizat) Good Bye, Dragon Inn +1 (nominalizat) Am adaugat ultimele doua. Ultimul e cel mai apreciat al lui, dar tot nu cred ca l-a vazut foarte multa lume. E si singurul pe care l-am vazut de fapt. |
Liviu, te rog sa pui 2 puncte la Altman, eu doar l-am propus ca regizor si altcineva a propus filmele.
Cred ca regizorii care n-au ajuns pe primul post sint ignorati si e pacat, asa ca o sa incerc sa-i aduc macar in lista, chiar daca nu vor fi sustinuti. Robert Aldrich The Big Knife (1955) Kiss Me Deadly (1955) Hush... Hush, Sweet Charlotte (1965) The Last Sunset (1961) The Frisco Kid (1979) Sydney Lumet Dog day afternoon Network The verdict Night Falls on Manhattan (1996) The Morning After (1986) |
Robert Aldrich (+1)
|
sidney lumet+1
|
Sidney Lumet +1
Si daca nu e prea celebru nominalizez si 12 angry men. |
Nu se mai pot propune regizori? It would be a shame sa nu-l ai pe Roger Corman acolo. :)
|
Azi e ultima zi Lady, asa ca, fa repede lista de filme si nominalizeaza-l daca vrei sa intre in competitie...
quick, quick... The clock is ticking |
@liviu: eu pana acum am spus doar voturile negative. Ai pus cate un punct pentru ceilalti?
|
Originally Posted by klaudya_e:
Asta e tot ce am luat in considerare: -1 Rob Reiner Danny Boyle Darren Aronofsky Richard Linklater In the mood for love -1 pt stalker +1 Il Decameron Desigur, pe langa ele si nominalizarile din primul mesaj.
Originally Posted by Lady_Skar:
E ultima zi. O sa modific titlul topicului cand e inchisa lista.
Ok. De asta te-am anuntat ca n-am punctat nimic de acolo :D Voturile trebuie sa apara dupa ce se fac propunerile. Verifica mesajul in care ti-am raspuns pentru lamuriri. |
Ming-liang Tsai +1
Kar Wai Wong +1 Takeshi Kitano +1: Hana-bi Zatoichi Kikujiro Dolls |
dog day afternoon+1. tot la fel,daca nu e prea celebru...
|
+1:
Luis Bunuel John Cassavetes Roberto Rossellini Eliseo Subiela Woody Allen Michael Haneke Abbas Kiarostami Louis Malle Eric Rohmer Andrei Tarkovsky Wong Kar Wai Milos Forman Hou Hsiao-hsien Shunji Iwai Akira Kurosawa Ken Loach Sydney Lumet Jean-Pierre Melville Nicholas Roeg Yimou Zhang Chantal Akerman Marco Bellocchio Jules Dassin Jacques Demy Carl Theodor Dreyer Atom Egoyan Samuel Fuller Satyajit Ray Jerzy Skolimowski Fatih Akin Bertrand Blier Claude Chabrol Ki-duk Kim Patrice Leconte Lucian Pintilie Agnes Varda Wim Wenders -1 12 Angry Men |
+1:
Haneke Ken Loach Sidney Lumet Jee-woon Kim Melville Spike Lee -1 la: Dog day afternoon 12 angry men Nu stiu sigur dar am voie sa votez si filmele regizorilor de mai sus? |
Ai voie sa votezi orice momentan: regizor, filme, sa propui regizor/film. Din aceste 4 optiuni una va fi scoasa la sfarsitul zilei: propunerea de regizori.
Am adaugat la inceputul topicului cele 4 optiuni, acolo voi pune si datele limita pentru o observare mai usoara a lor. |
Ok o sa mai votez cateva filme
+1: Cache Funny games Sweet sixteen The wind that shakes the barley Network The verdict A bittersweet life I saw the devil Bob le flambeur Do the right thing |
Theodoros Angelopoulos
Mia aioniotita kai mia mera (1998) Topio stin omichli (1988) To meteoro vima tou pelargou (1991) Oi kynigoi (1977) O melissokomos (1987) se gasesc subtitrari..asta inseamna ca se gasesc si filmele:) |
Adaug un film la Angelopoulos pe care vreau sa-l vad de ceva timp:
The Travelling Players +1 si pentru Mia aioniotita kai mia mera Ma mai gandesc daca sustin si regizorul :P |
Sustine-l, ca in cazul asta il sustin si eu :P, si mai adaug To velma tou odissea pe care iarasi voiam sa-l vad de ceva vreme.
Deci +1 pentru Angelopoulos +1 pentru Serpico, Dog Day Afternoon si Network la Lumet, si -1 pentru 12 Angry Men +1 pentru Yimou Zhang, si pentru filmele Hero si Raise the Red Lantern LE: Vad ca mai au sanse si urmatorii, asa ca mai adaug +1 pentru: Patrice Leconte (+1 pentru The Widow of Saint-Pierre, pentru The Hairdresser's Husband am dat deja) Claude Chabrol (si pentru filmele Le Boucher, The Flower of Evil si La Ceremonie) Samuel Fuller (Pickup on South Street, The Big Red One, Shock Corridor, The Naked Kiss) |
Akira Kurosawa (+1)
Sydney Lumet (+1) Yimou Zhang (+1) Jee-woon Kim (+1) Spike Lee (+1) Ki-duk Kim (+1) To Live (+1) Raise the red lantern (+1) A bittersweet Life (+1) Do the right thing (+1) Funny games (+1) Serpico(+1) Hana-bi (+1) Propuneri: Wernar Herzog Jeder für sich und Gott gegen alle (1974) Woyzeck (1979) Lebenszeichen (1968) Nosferatu: Phantom der Nacht Nosferatu the Vampyre (1979) My Son, My Son, What Have Ye Done (2009) As mai adauga la : Akira Kurosawa : Dersu uzala Ikiru Spike Lee : Malcom X |
Gata cu propunerile de regizori. Din momentul asta sa inceapa selectia celor 32. Votati cum credeti, fie in functie de ce vreti voi sa vedeti in turneu, fie in functie de ce vor ceilalti. Taiati in carne vie dupa bunul plac. Rezultatul ar trebui sa fie dorinta colectiva :P Desigur, ar trebui sa va concentrati pe voturile asupra regizorilor.
Jee-woon Kim -1 Ki-duk Kim -1 Spike Lee -1 Alexandru Tatos -1 Lumet -1 |
Eu as vrea foarte tare sa-i vad mai departe pe:
Michael Haneke Andrei Tarkovsky Jules Dassin Nicholas Roeg Mike Leigh Samuel Fuller Jean-Pierre Melville Louis Malle Yimou Zhang Woody Allen Jim Jarmusch Roberto Rossellini Takeshi Kitano Tsai Ming-liang I-am exclus pe cei cu 7 voturi, care sunt aproape sigur calificati mai departe. O sa dau astfel -1 urmatorilor regizori: Sydney Lumet Hou Hsiao-hsien Shunji Iwai Daca cineva ii vrea in mod special, sa anunte. Eu pana la urma o sa urmaresc orice film, nu ma deranjeaza :). PS: Ia mai aruncati o privire asupra lui Jules Dassin. Initial n-aveam de gand sa votez, dar dupa ce m-am uitat peste primele 4 filme mai importante de pe IMDb mi-am schimbat parerea :). LE: Wernar Herzog +1 Dersu Uzala +1 |
Presupun ca n-ai vrut sa-i votezi pe cei pe care zici ca ai vrea sa-i vezi. Zic asta pentru ca din ce am verificat doar fugitiv multi i-ai sustinut deja. Just checking :P Eu l-as vrea in mod special pe Hou Hsiao-hsien, dar asta nu inseamna ca nu poti vota negativ. Daca vor mai fi doritori il vor sustine ei...
|
I-am votat deja pe toti, de-asta nici n-am mai zis +1.
Hou Hsiao-hsien +1 atunci :). Le-am dat -1 celor trei pentru ca ar fi cativa regizori la limita pe care i-as fi vrut mai mult in competitie. Dar pana la urma sunt de acord cu orice regizor/film, si-asa nu cred ca am vazut 10% din nominalizari :). |
Daca o sa vreau sa schimb voturile mai tirziu, se poate, nu?
Jean-Pierre Melville +1 Eric Rohmer +1 Andrei Tarkovsky +1 Wong Kar Wai +1 Samuel Fuller +1 Takeshi Kitano +1 Fritz Lang +1 Tsai Ming-liang +1 Robert Bresson +1 Marco Bellocchio +1 Jules Dassin +1 Carl Theodor Dreyer +1 Sergei M. Eisenstein +1 Hou Hsiao-hsien +1 Shunji Iwai +1 Satyajit Ray +1 Jerzy Skolimowski +1 Robert Altman +1 Theodoros Angelopoulos +1 Lucian Pintilie +1 Michael Powell +1 Agnes Varda +1 Peter Bogdanovich +1 Mike Hodges +1 Rob Reiner +1 Douglas Sirk +1 Pier Paolo Pasolini -1 Jacques Demy -1 |
Se poate, dar sa ma si anunti pe care le schimbi :D |
All times are GMT +2. The time now is 04:04. |