![]() |
Ok, dar de ce scrie că în imagine e Dan Nuţu, dacă e, de fapt, Ion Caramitru?
|
Originally Posted by c.ghevara:
fiindcă scrie "pentru 05.10.2010 - extras din Apoi s-a născut legenda (1968). în imagine Dan Nuţu" |
Paul, Dumnezeu să le dea sănătate maeştrilor zen! :D
|
Originally Posted by c.ghevara:
c, iti pica fisa cam greu. mai unge balamalele..au cam imbatranit. |
08.10.2010
- Alo, toar'şa, un' te-nghesui, aşa, ca la carne?
- Tovarăşu' responsabil, daţi domu' câte numa' un kil de căciulă, să ajungă ş-acilea la noi în spate, să apucă să mănânce şi gurile noaşte neşte tachimuri de cocoş! ![]() pentru 07.10.2010 - extras din Întunericul alb (1982). un singur râspuns: rvn - Femeia din Ursa Mare |
oh cozile și timpurile deficitare :)
|
Originally Posted by concurs:
puteam sa jur ca nu e pastorul.in fine... ai putea premia si curajul( e doar idee, atat) |
Originally Posted by gropitse:
|
Afara de statul la coada, am prins si eu vremurile colorate. M-am nascut la momentul potrivit, chiar in perioada in care culorile incepeau sa paleasca. Hai ca ma apuca nostalghia..:-<
|
mâine vă pun unul chiar nostalgic ... cel puţin în titlu. ceva la care visam cu ochii deschişi!
|
Originally Posted by paul_aramis:
cu sania pe derdelus, cu colindul, cu "Buna Dimineata, la mos Ajun!", cu Pistruiatul si Babusca, cu pregatatirile de 23 August, cu practica agricola pe perioada vacantei...he! he!... paul, eu nu m-am invoit decat o singura data cu bilet: atunci cand am avut RAIE. mi-e rusine s-o spun, dar asta e. |
:-O ... da aia de unde ai mai luat-o?
|
no,fiecare generație cu ale ei nosalgii. după cozi vine o etapă și mai interesantă , schimbul de produse , unul mai deficitar ca altul. -/ei, bădie, n-ai nevoie de un fier de călcat, hîrtie de veceu?/ )
|
de la caprele Irinucăi!
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
tu de unde crezi? a fost de-ajuns sa aiba unul si s-a umplut toata clasa. dragon, pe vremea aia nu exista SAPUN! acuma mi-am adus aminte si de controalele pentru paduchi! doamne, ce umilinta! si culmea....gaseau intotdeauna clienti. |
Originally Posted by paul_aramis:
no. ca alea erau de mult date la contract. |
Nici macar celebrul sapun de casa, Cheia, parca?
|
Originally Posted by omudindulap:
|
Doamne, dupa povestile de pe aici mi se pare ca a fost o vreme de :-&
pai si daca nu exista sapun, cu ce se spala lumea?... ca doar nu cu apa goala?... eu, din cate stiu era sapun de rufe... deala ce te irita pe piele... :-& cand eram mai mica si aveam masina de spalat deaia semiautomata sau cum ii zice, mo invatat buna sa spal cu mana... era mai practic asa decat sa storci rufele din masina cu mana, sa stergi apa care curgea pe jos, sa o scoti din masina (pe cea care mai ramanea... =)) ) cu furtunul si sa o iei de la capat... pe atunci folosea pt spalat sapun deala de rufe... mama ce ma dispera. putea ca dracu si mi se inroseau mainile... acum, noroc cu dero parfumat si masina de spalat automata... =)) tot mai bine e acum... nivelul de trai e mai ridicat, chiar daca am luat-o pe aratura. weekendul trecut am fost la un concert... trupa hip-hop... si stau eu ce stau pana cand vad un tzanc de vreo 10 ani cu trabucu in gura. am crezut ca lesin cand l-am vazut. trist... :( |
CAPITALISM, RETETA NOASTRA SECRETA!
e raspunsul cel mai potrivit |
Exista sapunul de casa...parca asa ii zicea.
|
da, da' pentru ăla aveai nevoie de untură de porc. iar cum pe vremea aia porcii primeau paşapoarte şi se tirau afară mai iute ca oamenii ...
acuma sincer, io peste criză de săpun n-am dat. poate pentru că aveam fabrica de săpun în oraş ... |
Parca porcii au condus tara ... si inca o conduc ... au fugit si prin alte parti?
|
09.10.2010
- Ehei dom'le, pe vremea mea se făceau afaceri, nu astea de acuma! Ce le mai învârteam, ce le mai suceam! Vă spun io, le dau lecţii la milionarii ăştia de carton din ziua de azi!
![]() __________________________________ pentru 08.10 - Pădurea de fagi (1986) nici un răspuns. |
:(nu vă place jocu' ...
|
Paul, ne place, dar sint grele imaginile pe care le pui. Cred ca Pit si inca foarte putini de aici ar putea sa le ghiceasca, doar ca ei nu prea se joaca :) Pare mai simpla poza de azi.
|
păi poze fără actori nu le ghiciţi. am pus poze cu actori. şi nu ăia care au jucat toată viaţa doar de jocuri de mâna a doua sau a treia, ci cunoscuţi. Şi dacă nici pe Catrinel n-aţi recunoscut-o ...
|
10.10.2010
- Aşa; şi cum spuneam, dau să trec pe stânga, ăla mă blochează. O iau la dreapta, ăla hop şi el ...
- Şi ce ai făcut? - Lasă-mă dom'le că-ţi spui acu'! . Mă gândesc eu: "Dom'le dacă nu înscriem acum, am perdut meciu', cum naiba să fac să trec dă matahala asta?" Ş-atunci îmi vine ideea salvatoare: ăi dau mingea pint'e picere, fac un ţucahara întins cu dublu iecher pă spate şi triplu şubur înainte, hăla rămâne mut dă uimire. io hop aterizez cu fandare laterală stânga pă partea ailaltă şi până să se prindă golchipăru' ce şi cum, zbang! mingea-n plasă! - Aşa, şi aţi câştigat meciu'? - Nu ştiu, că după faza asta m-am trezit. ![]() ________________________ pentru 09.10. - Ciocolata cu alune (1978) patru răspunsuri: - keepwalking: Secretul lui Bachus - fresie: Cu mâinile curate - anaemona: Secretul lui Bachus - rvn: Destine romantice |
ana si keppy,
cred c-ar trebui sa revedeti filmul. macar afisul daca va osteaneati sa-l searciuti, vedeati ca pe el apare Braila cu basca pe cap si in colt e o damigeana cu vin. se potriveste cu poza lui Paul? io zic ca nu. |
Dar la nunta cum era imbracat, tot cu bascu' pe cap? :))
|
Si basca-n pustiu. =))
|
Originally Posted by anaemona:
Asta am si remarcat, la filmare, cä toti eram întoliti la patru ace (eu aveam costumul crem de mire, din urmä cu un an!), numai Bräila era tot cu pulovärul gri si bascul jegos - adicä, nesimtitul perfect. |
................
|
pit, mă exasperezi!
![]() da' ce prăpăd aţi făcut frate! ![]() span> ><class="MsoNormal"><span lang="RO"> </span> ><class="MsoNormal"><span lang="RO"> </span> ></p> |
Eram toti lihniti, dupä patru nopti de filmare, la Snagov. (Anume au pus-o la cale!)
|
pit, te mai incape costumul acela?
|
De ce sa nu-l incapa? Doar e bej. :))
|
Cum sä mä mai încapä, când nu mä mai încap nici blugii de anul trecut?
...Dar mä vor încäpea din nou! Curând! Sansä pe care el, särmanul, n-o mai are... Nici nu mai existä. Au trecut (alaltäieri!) 28 de ani de când l-am inaugurat, si (acum zece zile!) 27 de ani de la filmare. |
cand va exista Muzeul Filmului in Romania, o sa fie piesa de atractie principala.
si poate pana atunci ,o sa recuperezi si cosciugul care urma sa fie al Lenei. |
11.10.2010
- Apăi toar'şu prăşedinte, io unu' atâta vă spui şi să hie clar: io cotele le-am fo' plătit, boi la coparativă i-am dat, porci la gheace i-am băgat, mie amu' să faceţi ghine şi să-mi daţi dă lucru! Că de-or plânje pruncii dă foame, io unu vii aduc aci pă cap, aşe să ştiţi! No', am zâs!
![]() ___________________________ pentru 10.10: extras din Duminică la ora 6 (1965) un singur răspuns: rvn - Bulevardul Fuieră-vânt |
din păcate calitatea materialului video este slabă, aşa că nu am avut ce face, decât să mai măresc un pic fotografia; în imagine, Ştefan Bănică în rol de ... legionar
|
12.10.2010
- Averea matale domniţă, două ţâţişoare, două buzişoare, să le dai la naşu' mare.
![]() _______________________ pentru 11.10 - extras din În sat la noi (1951) nici un răspuns. |
no, v-am pus una mai incitantă, poate se prinde cineva ...
|
ah, si m-am gandit la asta! un film de o crunta propaganda antichiaburi. |
ceea ce s-ar vede ar fi o tatisoara, nu doua si poza e atat de stearsa, incat nici dracu' n-o sa se incumete la vreun raspuns. |
acu' se văd şi două ţâţişoare şi două buzişoare ... mai încolo se vede şi altceva, da' aia nu vă arăt, că mi ruşâne!
![]() |
asa mai da!
sper sa nu fie vreo imagine cenzurata din vreun film al anilor 80. |
păi dacă era cenzurată, o mai aveam?
|
13.10.2010
- Hai şefu' mai pune şi mata ceva acolo, nu te zgărci bre acuşa, că vorba aia o dată-n viaţă omu' şi după aia ... gata! Hai mai pune, că am famelie grea, renumeraţie mică, dupe buget! Săr'mâna!
![]() _________________ pentru 12.10 - extras din Vulpe vânător (1992) un singur răspuns: - keepwalking - Septembrie |
keep, tu ori mă iei la mişto, ori eşti serios!
|
All times are GMT +2. The time now is 14:07. |