![]() |
Originally Posted by Chambord:
Vrem sectiune speciala Foto! :P |
Originally Posted by Judex:
Semnez si eu cererea ! :D |
|
Bancurile la topicul cu bancuri. ;)
E bună ideea unei secţiuni speciale de fotografie. Chamb: Da, da, se pot face multe cu expunerea. Am tot zis că ies la pozat noaptea... stele [încă nu am ajuns]. Depinde şi cât poate duce aparatul, al meu merge până la 30 de secunde. :) Rapture: creepy dar interesantă ideea. :P |
Io propun să-i schimbaţi numele în horror photo of the day. ;) :D
|
Hai, măi Floyd! :(
Era vorba de o poză pe zi/user. Plus că ultima e cam măricică. Oricum îmi place cum se vede noise-ul [sau cum s-o fi numind efectul :">]. Şi mi-ai amintit de o veche dilemă de-a mea: obişnuiţi să daţi titluri pozelor? Mie mi-e foarte greu. :-/ |
You know I can not hate you, so it's not fair. :))
:-O Superbă fotografia, zici că e dintr-un joc. Unde e făcută? |
Mie imi place mult sa fotografiez oameni pentru ca sunt foarte expresivi, dar trebuie sa ai bafta si sa ii prinzi cand exprima mult sau intr-un decor care exprima. Inca o poza cu cealalta fiica a mea la calarie.
|
Daca tot am inceput cu avatarele, barem sa le si termin:
![]() |
Deci e in Polonia sau la noi?
|
Chiar aşa Chamb unde e făcută?
Nu mi-aţi răspuns la întrebarea cu titlurile. Între timp mi-am mai amintit o idee... povestea din spatele pozei. De exemplu, am una haioasă cu fotografia de mai jos. Eram într-o bancă şi am observat ca tanti de acolo avea ca suport de pus pixurile... ce se vede mai jos. Evident că am intrat în discuţie cu ea... - Şi mie îmi plac delfinii foarte mult, spun entuziasmată. - Da şi mai am şi pe ăştia, răspunse ea arătându-mi un glob de sticlă, dar nu am voie să îi ţin pe masă aşa că îi ascund aici. - Îmi daţi voie să îi fotografiez? - Hmm, nu este voie în bănci. Se uită înspre omul de ordine ce ne privea uşor mirat. Vrei să faci poză cu telefonul? - Nu, că am ditamai aparatul. - Eventual să o iei afară, faci poză şi revii. - Ar fi super şi aşa! Trece timpul în care îmi termin ce aveam de făcut, semnez, doamna îşi scoate pixurile din lucrul respectiv şi mi-l dă. Am ieşit afară [omul de pază deja era "uşor" şocat], proptesc chestia într-un loc, îi fac poză şi mă întorc. I l-am dat înapoi, iar omul de pază a rămas ca prostit. ![]() |
@judex: why Polonia ?
@vave: e din Romania Land Of Choice Eu obisnuiesc sa dau titluri pozelor (doar unora). Precedenta mea se numeste: "The heavy and the end". Povestea e la fel de dragutza ca poza. Ca un delfin. :) |
Seamana. ;I
http://www.youtube.com/watch?v=eGPPDV8wBOQ |
tare sunt singur si piezis, copac pribeag...
![]() |
Foarte faina, Stefan.
Bag si eu, din perioada 2006, cand ma pasiona domeniul. ![]() |
Stefan: Zici că e din serialul de pe Hallmark: McLeods Daughters. :D Să nu-mi zici că tot în România e făcută.
marius: Întotdeauna mi s-a părut cel mai uşor de fotografiat astfel de portrete pentru că îmi par cei mai expresivi. Cu ce aparat ai pozat? :) |
ba in ro e, aproape de paltinis
|
Îţi zic un secret, dar secret să rămână. :">
Nu am fost niciodată la Păltiniş. :"> |
Te rog să postezi cum a fost ideea esenţială. Nu mă interesează când mă placi tu. ;) |
La început a fost orzul. Sper că pentru azi să ajungă. ;)
![]() |
Perfect. :)
Dar... e fotografia ta? :D :-/ Câte nunaţe de verde: pe poftite, pe alese!!! :D |
Originally Posted by vave:
|
foxy: trebuie să pui codul cu IMG.
Neupto: iar avem percepţie diferită. :D |
Cu plăcere. De pe unde e? :-?
P.S: E cam mare. P.P.S. Da, ştiu sunt foarte nemulţumită. :)) |
De la Marea Neagra era
Nu-mi iese..sunt prea blonda :)) |
Marea Neagră e destul de mare... aşa de felul ei. Zi mai precis locaţia. Vezi că ţi-am trimis pm. Rezolvăm, da? :D
|
Originally Posted by foxyroxy:
|
![]() |
|
=))
In Bukale? |
A lui StefanDo e chiar rupere @-)
Pe stilul meu :P Ma bucur ca ideea a prins si au aparut o multime de foto faine cu care sa ne clatim okishorii. |
Eu nu ma bucur ca astia nu fac sectiune speciala!
|
Melancholia
![]() |
Stimati admini, faceti sectiune speciala !
Exista atatea panarame de sectiuni gen: Bursa, Imperiul simturilor, etc dar o sectiune foto (sora cinematografiei) nu se poate ? :( |
hai sa ne rezumam aici :)
tot paltinis ![]() |
Ne incanti in fiecare zi, Stefan.
Picaturi: ![]() |
Stefane, foarte bune pozele.
![]() |
nu pe mine
suntem la "our shots only" :) |
@marius: Pe trepte la Mitropolie ?
stefan ne da ceatza, rapture - sufletzel de artist :-* Pisica mea e a unei verisoare de-a sotiei, a la campagne. |
Da, e la mitropolie. Am avut o perioada de umblam nebun prin Iasi sa caut oameni sa-i fotografiez. Nu sunt un talent in domeniu, dar imi aduc aminte cu drag de acele vremuri boeme. Nu job, nu bani, nu prietena, doar eu, si mult, mult timp liber.
|
Stefan, dar explica-ne si noua: de ce nu faci sectiune speciala Foto?
|
@chix: unde ai gasit caprioare ? si pune pozele umpic mai mari pls. cu imageshack.us
|
@judex
pentru ca e trist sa ai o sectiune cu doua-trei topicuri. Acum entuziasmul e mare, dar oare cum va fi peste o luna-doua? |
2 Attachment(s)
Intrarea in biserica din Bogata Olteana, jud Brasov si clopotnita
PS : 1. cum faci tu marius_em sa pui o poza de 95 k cand mie la 41k mi-a spus ca depasesc limita ? 2. de ce nu se vad direct pozele puse de mine ? ce trebuie sa bifez sau sa fac ? Attachment 380 Attachment 381 |
Pisoii mei, cind inca ii aveam :(
![]() |
ba victor, citeste topicul inainte de a posta.
ai fi aflat cum sa pui poze cat de mari vrei. iti apreciez avatarul tho :) @anaemona: sunt dulci, parca au iesit din modelul fotoliului |
Originally Posted by StefanDo:
|
Originally Posted by teh_chix0r:
|
nici macar nu e data corecta, :)). ma rog, sunt varza cu foto-urile astea. am gasit chestia de mai sus, am pozat-o ca mi s-a parut funny, daca nu va place, treceti peste sau pe langa, :)
|
Una dintre puţinele mele încercări cu oameni:
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 05:55. |