Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Titanic Vs Avatar (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96639)

omudindulap 10 Oct 2010 11:04

Nu. Cele doua filme nu fac parte din categoria filmelor proaste, ci din cea a celor care ne plac sau nu.

chuckyfan 10 Oct 2010 14:30

Greseala mea.scuze deci cele doua, fac parte din categoria filmelor pe care nu le gust:)

legolas05 14 Jan 2011 23:19

titanic este mult peste avatar

costyn162 15 Jan 2011 09:32

Originally Posted by Myzaree:

Depinde. Avatar pentru efecte, idee si peisaje. Titanic pentru storyline.

Este foarte adevarat ce ai spus.... nu prea ai cum sa le compari deoarece absolut totul este diferit, de la gen de film, pana la poveste, perioada de lansare, absolut totul. Mie mi-au placut ambele foarte mult si chiar nu as fii capabil sa le compar si sa aleg unul.

princess_peach 15 Jan 2011 10:07

Nu cred ca merg comparate! Titanic-ul se bazeaza pe o poveste adevarata, in timp ce Avatar se incadreaza cu totul la SF!...Mie personal, Avatar mi-a placut doar 3D, datorita efectelor de la Imax...Titanic-ul l-am vazut de multe ori si inca m-as mai uita la el...Cum spuneam, nu cred ca Avatar-ul ar putea sa intreaca Titanic-ul:)...

Gameandseth 16 Jan 2011 12:21

re

Sunt filme total diferite,si...depinde amandoua au plusuri si minusuri iar alegerea e subiectiva pentru oricine,personal imi place povestea(storyline) din Titanic si ideea originala care a stat la baza filmului Avatar.:) Acum daca dai mai multa importanta povestii din Titanic decat efectelor speciale din Avatar alegerea e clara.

Vorador 04 Jul 2011 19:28

Titanic>Avatar

Cristina_ 17 Jul 2011 22:17

Titanic a fost mai bun deoarece s-a inspirat dupa un caz real.

crin3l 19 Jul 2011 08:27

Ai impresia ca Godfather s-a inspirat neaparat dintr-un caz real? Si e la ani lumina distanta de Titanic.

aura_iolanda 16 Sep 2011 14:33

cu siguranta titanic

cosmin742000 16 Sep 2011 20:30

Nici unul nu mi se pare a fi mare film , ambele sunt dupa povesti adaptate si readaptate in cinematografie , dar daca ar fi sa aleg unul din 2 as alege Titanic pt Kate Winslet si Leonardo di Caprio.

Miiku 17 Feb 2013 16:10

Intre cele doua as alege Titanicu`, deoarece , nhu numai ca imi plac filmele mai realistice dar mi s`a parut mai reusit...

Jack-Jack 17 Feb 2013 19:44

Să fim serioşi,ce treabă are un film "romance" cu un SF care în fapt ,este un film de cotitură în industria cinematografică în care s-a folosit tehnologie de ultimă ora,lucrat mult digital.În concluzie doua genuri distincte,eu prefer filmele de fictiune asta nu înseamnă că nu mi-a plăcut Titanic.Sau vorbim şi noi prin prisma dolarului precum americanii? :D

Liviu- 18 Feb 2013 00:24

Topicul asta a expirat de mult, cam din inceput. Nici nu stiu de ce nu l-am inchis mai demult.

Inchis.

All times are GMT +2. The time now is 13:15.