![]() |
...se auzi o voce de femeie.
Jesus, revenindu-si dupa puternica lovitura isi indreapta privirea spre locul de unde se auzi acea voce. Atunci vazu o femei cazuta in genunchi tinand in brate doi copii. |
Originally Posted by marius_em:
Uite un baiat destept!:) :-* |
Originally Posted by danT:
Da, e un sfarsit ca in La tiganci. Acum ce mai ramane de dezbatut e cand anume in povestioara noastra au murit personajele noastre. Si cum. |
|
Cind si-a scos ala - neinspirat - bocancii, ce-i asa greu?!:D
Originally Posted by Neuptolem:
Da, poti sa te culci linistit. Game over & end of story.:) P.S. Dar intimplator trecea o pisica pe acolo...;) |
Sau, sau.. stiu ca e nebunie, dar poate au murit de la inceput. Poate cand au venit politistii Andrei Dulapovici s-a opus arestului, si l-au omorat politistii. Si poate pe Elena au omorat-o tiganii aia pentru care chemase vecina aia mai in varsta politia. :) Sau poate el era mort dinaintea inceputului povestii, ca in Mulholland Drive. :)) Mi-a placut ideea. Si am zis sa-i punem punct. Dar daca vreti, putem sa continuam, ca tot e Sox nedumerit. Sau putem sa incepem alta. |
Eu cred ca Andrei ca personaj, din punct de vedere moral a inceput sa moara, decand l-a lovit prima oara fara rost pe Jesus, apoi cu bocancul si-a pierdut si ultima "frantura'' de umanitate. :D A fost un sfarsit super ;)
Marius daca tu ai inceput povestirea aveai tot dreptul sa o inchei. Mai bine incepem alta ;) |
Da, ca Sergiu Nicolaescu in Coroana de foc!:D
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
|
Mai bine ne oprim aici, decat sa-i stricam ideea lui marius_em. :)
|
Originally Posted by SoX:
I-am lasat pisica aia. Poa' sa se agate de ea.O:-) |
Sper ca nu supar pe nimeni daca incep eu o alta poveste. :)
" - Capul meu... Ce s-a intamplat? Unde naiba sunt?" |
danT parca era vorba sa incepem alta poveste, asta implica si alte personaje ;) Continui eu de la ce a scris Sox: Baga mana in buzunar si dadu peste un cutit care inca pastra inca pe el urme de sange inchegat |
Aţi luat-o pe arătură, da' rău de tot. :-O
Deci începeţi altă povestioară? Asta era sugestia lui SoX şi continuarea lui BLACK-SPIDER. - Capul meu... Ce s-a intamplat? Unde naiba sunt? Baga mana in buzunar si dadu peste un cutit care inca pastra pe el urme de sange inchegat. |
Ii dadu speriat drumul jos, se ridica in picioare si frecandu-se cu mana dreapta pe frunte se uita in jur. Se afla intr-un fel de depozit. Peste tot erau aruncate ambalaje, scanduri si totul parea parasit.
|
Afara se auzeau sirene ... se ingrozi si dadu sa fuga, dar usa era incuiata. Se intreba daca chiar trebuia defapt sa fuga sau sa cheme ajutoare. Insa cutitul de pe jos ii facea cu ochiul stralucind pe unde nu era sange. Sirenele se indepartau. Nu erau pentru el.
|
Se chinuia sa isi aminteasca ce se intamplase dar in zadar. Nu se putea obisnui cu gandul ca luase o viata de om, el care nu era in stare nici macar sa taie o gaina.
|
danT, Sox, copila_satanista, aveti cite un avertisment, urmat de bann, daca continuati tot asa.
|
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
Ridica cutitul si privi lama insangerata incercand sa-si de-a seama ce facuse si cum a ajuns aici. Apoi il baga in buzunar. |
Originally Posted by SoX:
Nu stia ce sa faca. Nu stia nici ce a facut. Vru sa mearga spre usa din nou sa vada dc o poate deschide cumva, dar se opri buimac cand vazu o mana in spatele unui raft rasturnat. Ocoli raftul si gasi o femeie in varsta ranita si lesinata. |
II parea cunoscuta, ar fi dat orice sa afle cine era aceea femeie. Dar deodata un gand ii trecu prin minte : "Nu, nu, nu se poate sa fie ea!''....
|
Incerca sa o trezeasca si aceasta se dezmetici putin, se uita la el si speriata spuse:
-Te rog nu ma omori! apoi lesina la loc |
Ea era, era vecina de la 4 care cu o noapte inainte fusese pe la el, dar ce cauta acolo?
|
El a ranit-o? De ce ar fi facut asta? Trecuse pe la el doar sa ii ceara niste bani cu imprumut pe care el i-a dat , in special pentru ca ii cam placea fiica ei.
|
Dupa cateva momente de incertitudine, femeia isi reveni.
|
Si se sperie din nou:
-Te rog nu-mi face rau! -Doamna nu va fac nimic, promit. Spuneti-mi va rog ce s-a intamplat? Sunteti ranita rau? Vecina lui se uita la el cateva clipe si apoi isi drese glasul: -Nu am idee ce s-a intamplat... ultimul lucru pe care il stiu este ca venisem la tine sa cer niste bani. Mi-ai dat banii si am dat sa plec si apoi ... te-ai aplecat mai devreme deasupra mea. Ma simt ca si cum as fi fost crunt batuta. |
- A mai fost cineva cu noi in camera, atunci cand ti-am cerut banii?
|
- Nu, deşi de vreo câteva zile te plângeai că auzi nişte voci.
|
O noua sirena, urmata de altele ii facu pe cei doi sa isi amane conversatia si sa se ridice speriati in picioare. Sirenele se indepartau, dar se auzeau si elicoptere. Ceva se intampla afara...
|
John cauta cu privirea o fereastra. Gasi una, se indreapta spre ea si incerca sa vada prin aceasta ce se intampla afara. Insa vizibilitatea era foarte redusa din cauza prafului asternut. Incepu sa sterga geamul cu maneca hainei zdrentuite. Insa realiza ca era in zadar. Acesta se indeparta de fereastra pentru a cauta alta. Intunericul il impiedica sa faca acest lucru. Cu toate acestea ceva il facea sa-si fixeze privirea spre geamul sters. Se apropie din nou de fereastra si observa un cerc rosu brazdat de trei linii unite in mijlocul acestuia.
- Oare ce-o fi? Un simbol? |
Fără offtopicăreli din nou.
On: - Lasă-le dracu de semne, Doamne iartă-mă! şi hai să aflăm ce se întâmplă, spuse Ingrid apropiindu-se de uşă. - N-are rost, e încuiată. - Şi noi cum am intrat aici... şi unde suntem şi ce ..., dar nu reuşi să îşi termine întrebarea că izbucni în plâns. Se îndepărtă de uşă înspre un colţ al depozitului unde să îşi tragă sufletul. Se simţea epuizată, dar ajunsă acolo înmărmuri, faţa i se albise... apoi leşină lângă cadavrul fiicei sale. |
Trebuia cumva sa iasa din acest depozit, o gramada de intrebari inca nu ii dadeau pace.
Baga mana in buzunarul de la haina, inca avea mobilul la el. Cauta prin agenda "Billy, da, el trebuie sa stie mai multe, cu el impreuna am iesit aseara la un pahar". Fara sa mai stea pe ganduri apela numarul amicului sau. - Alo Billy! |
paranteză: Cred că ar fi trebuit să precizezi că e vorba de el. În ultimul paragraf se vorbea de vecină, iar la tine subiectul lipseşte. :)
|
Nu se subintelege? :P Da era vorba de John;)
|
All times are GMT +2. The time now is 21:41. |