![]() |
Nu si nici nu o voi face, pentru ca:
1) Gripa se trateaza ca orice gripa normala.Avand in vedere faptul ca niciodata nu ignor simptomele unei boli, there's no need to panic. 2) Imi place sa fiu exceptia de la regula :D 3) Inca imi mai amintesc de vaccinul contra gripei facut in urma cu vreo 14 ani si de gripa groaznica ce m-a lovit la cateva luni dupa ce l-am facut. 4) Ultimele vaccinuri pe care le-am facut obligata-fortata de scoala s-au lasat cu scantei. Primul - bratul umflat,greturi, fucked up state, iar celalalt m-a lasat cu ditamai vanataia pe brat vreo 3 saptamani. No thanks! |
claudiu-daniel lugoj
Nu m-am vaccinat si nici n-am so fac.Am facut doar vaccinul acela sezonier contra gripei,dar nu acesta contra gripei porcine.La virusul sezonier sunt la al doilea an consecutiv de cind il fac si pot spune ca nu m-am racit niciodata,sper sa ma tina tot asa.
|
Nu te-ai racit? /:)
sau nu ai racit? |
o cam luam rara......
oare victimele "ce-ar spune despre asta"? ca e conspiratie? ghinion?................ p.s. am spus-o si anterior. fiecare sa faca ce crede ca e bine pentru el. lasati conspiratiile, teama si chiar sfaturile la o parte. e o tema pe care putem discuta la nesfarsit. banuiesc ca stiti asta. eu doar ma rog sa nu ne mai influentam cu fel si fel de bazaconii. atata tot. |
Am auzit pe multi care si-au facut vaccinul si nu s-a simtit rau niciunul. Deocamdata sunt pe ganduri, dar in principiu nu l-as face pentru ca si cu vaccin si fara (vorbesc de cel contra gripei sezoniere), tot am racit si nu cred ca acesta mi-ar creste prea mult imunitatea.
|
pipes are dreptate, fiecare face ce vrea!
Ca sa nu traga ponoasele altii pt. ce li se intampla celor confuzi. |
Poate că am văzut prea multe documentare cu diferite teorii ale conspiraţiei şi din acest motiv sunt cam sceptic în privinţa vaccinului pe care refuz să îl fac. Dacă cineva controlează într-adevăr mass-media la nivel global atunci nu gripa porcină e epidemia care va răpune miliarde de oameni, ci tocmai vaccinul împotriva acestei boli fictive.
|
Astia ori testeaza vaccinul pe romani(care de cativa ani au devenit cobai), ori chiar le e frica sa nu se extinda virusul si sa acapareze o mare parte din populatie si astfel aparand riscul de a muri chiar si Mogofanii cu multi bani.
Tind sa cred pe prima datorita produselor de proasta calitate(vorbesc de mancare,bautura si tot ce utilizeaza un om zi de zi). Nici a doua varianta nu e de lasat dar mi-se pare absurd sa nu mai stoarca ei ceva bani de la Bogatii de romani. |
@moltisanti88 - =)) =)) =))
trebuie să fii un pic dus ca să crezi în aşa ceva, sau să fi citit prea multe romane despre "conspiraţii" etc oricum, chestia asta-mi aduce aminte de o fază super haioasă, legată de evenimentele din 11 septembrie, din America. a doua zi după celebrele atacuri vine colegul nostru, D., şi ne întreabă dacă-l cunoaştem pe unul, Buştean, tot coleg de-al nostru, despre care-i povestise soţia, cea care e medic, cum că fusese adus la spital, în cămaşa de forţă, "unul Buturugă" (LOL) pt. că urla pe străzi, cât îl ţineau plămânii: "vine sfârşitul lumii, pregătiţi-vă!! vine sfârşitul lumii" =)) =)) =)) mai târziu am aflat că lectura preferată a tipului o constituiau cărţile de spionaj, contraspionaj.... maculatura aia modernă pe care-o tot scoteau într-o vreme unele edituri. :D no, şi ăsta e on-topicul zilei: ![]() |
Cred ca Girafel a amintit prima de presiunea companiilor farmaceutice...
http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_...rmaceutice.htm |
All times are GMT +2. The time now is 20:53. |