![]() |
Marius, be a gentleman!
|
Mersi mult de intampinare si jur ca o sa scriu corect gramatical cum m-a invatat pe mine doamna invatatoare in clasa intai. scuze ca poate sunt putin cam indiscreta, dar cand ai avut o iubita in Madgearu?(care bininteles este cel mai bun liceu economic din bucuresti...ba nu, din romania, de ce sa fiu modesta)
|
a fost un gentleman, mi-a urat bafta. incerc sa ma fac ca nu am sesizat nici o urma de ironie
:-" ... mersi lafel domnule marius! (hai sa fiu mai politicoasa ca n-am facut scoala cu dumneavoastra) ... a, si imi cer scuze daca cineva s-a simtit jignit in urma cometariilor mele!:) |
Päi prin clasa a XII-a, cred... Adicä, în iarna '78-79.
(Sau poate putin mai târziu, prin anul I sau II de facultate...? Nu, cred cä-n liceu, totusi.) |
aha, mersi de lamurire!
|
We are here to serve. O:-)
(And to talk about "New Moon" ;) ) |
Comic tare cand fugeau cei doi prin padure pe slow-motion:)) Chiar nu era necesar.
Ideea e ca publicul nu stie la ce sa se astepte atunci cand aude pentru prima data de el...dom`le o fi cu vampiri, mult sange, crucifixe, pochi si alte treburi sau iubire multa de vii cu prietena pe langa tine.Am avut perioade cand mai aveam putin si adormeam dar m`am tinut tare tare...mai bine stateam acasa, l`am mai vazut si in avanpremiera... |
:)) ghiciti cine se duce maine la New Moon. Am sa revin cu pareri.
|
Nici nu stiam ca asa ceva e folosit de hacheri si au acest limbaj propriu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 4 |3 C |) 3 |= 6 |-| 1 _| |< |_ |\/| || 0 |> Q |2 5 7 |_| \/ |/| >< `/ Z A: 4 or l\ or ^ or @ or /\ or /-\ B. l3 or 8 or ß or ]3 or l: C: ( or < or © or ¢ D: l) or l> or ]) E:3 or £ F: l= or # or ƒ G:6 or 9 H: # or l-l or (-) or !-! or }-{ or }{ or l+l or )+( or !+! or }+{ L: 1 or ! or ] J: _l or _/ K: l< or l( or l{ or l<= L: l_ or ! or 1 M: l\/l or /\/\ or l\l\ or ^^ N: l/l or /\/ O: 0 or () or <> or * or ø or Ó or ° P: l* or l> or |D or l^ or l+ Q:& or (\) or ¶ R: l2 or ® S: 5 or $ or § T:+ or 7 U: l_l or /_/ V: \/ W: |/\| or \/\/ or |/\/ or \/\| X: >< or }{ or :-: Y: ¥ Z: 2 Credeam ca pustii se cred shmeni dar .......... Filmul( I=!I_I\/I/_/] )tot aiurea e ,nu mi-a placut prima parte;la a 2-a nu mai iau teapa. |
Originally Posted by cremaxx:
L33t a fost folosit in anii 80 de catre utilizatorii de atunci ai internetului (la inceputul sau, internetul beneficia de o medie a IQ-ului utilizatorilor foarte ridicata) pentru a discuta subiecte interzise pe bord-urile respective, printre care si hacking, sau chiar cracking (cracking = hacking + ilegal). Cu alte cuvinte, tocilarii de atunci au inventat l33t pentru a putea face in liniste chestiile lor tocilaresti. Astazi, insa, l33t e desuet, si in mare si-a pierdut din acel spirit al rebeliunii, fiind mai degraba asociat trivialului de pe yahoo messenger. Cel mai probabil pustii aia de azi care-l folosesc chiar se cred shmeni, n-au nici o idee despre ce e vorba, e doar teribilism specific varstei. |
voi chiar aveti o problema cu scrisul, frate vorbim despre filme sau ce? a, si marius, sa stii ca tocilarii aia iti fac tie siteuri sa iti spui parerea pe ele, si daca nu era tocilarul ala de bill gates, acum ascultai muzica la CD player.
|
Originally Posted by deea_bluesky15:
Stai linistita, ca si eu sunt un tocilar din ala programator. |
Daca nu era Bill Gates poate era altul, iar voi ,nu mai scriati,editati,compuneati toate aberatiile voastre care la 15 ani vi se par a fi normale.Si chiar era bine sa ascultam doar CD originale nu toate natiunile de pustani care odata cu internetul si pc-ul isi arata experienta in a crea muzica sau a mixa :(( .Asta se intampla cand nu mai respectati acel standard si vreti sa veniti voi cu YK din nymik si sa demonstrati contarariul. Stim ce vorbim ,dar nu avem cum sa va facem sa intelegeti fiindca sunteti foarte ocupati cu visele voastre, pe care multa lume v-i le respecta.:-? |
Dar sa stii domnita ca muzica adevarata tot la gramofon se asculta, ia aminte la vorbele intelepte ale celor mai in virsta...;) Ehei, nu mai au tinerii de azi respectul care exista odata...:-< |
Cine posteazä on-topic de-amu-ncolo, ia un bubon.
Cine mai of(f-topic)teazä, capätä nana la poponet. |
Am fost aseara la film. N-am fost surprinsa, deoarece ma asteptam sa fie plictisitor. S-a mieunat in sala cand s-a aratat Jacob jumatate gol, in rest... prea lung filmul pentru nimic.
PS: ce e ala bubon? |
Oricum sper ca e ceva din New Moon, ca de nu ajungem la Recycle Bin cu totii...:-S
Si ca sa fiu totusi on topic, pacat de Kristen pentru ca s-a innamolit in seria asta. Era o actrita destul de ok (vezi Into the Wild ori Speak). |
Originally Posted by zoe:
Originally Posted by zoe:
- Domnule director, nu poftiti un bubon? - Nu, multumesc, amice, mänâncä-l dumneata mai bine. (Fr.) bonbon (bun-bun) -> (rom.) bonbon (incult) bubon -> bonboanä -> (incult - dar aprobat de Acacademie) bomboanä P.S. - Se poate, coanä Joitico? ;) Tomnai pe Nenea Iancu sä nu-l recunosti? |
am fost la new moon mai mult din cauza presiunilor prietenei care a citit cartile si a crezut ca o sa fie ceva de el.. mam dus mai mult sa vad cum e noul cinematograf imax care nu ma surprins asha de mult..
filmul a fost plictisitor iar de final a ras cam toata sala.. acum ma incadrez si eu in categoria persoanelor care siau irosit 2 ore sa vada un teenage movie cu vampiri si caini ! ma gandesc acum intre rivalitatea incasarilor dintre new moon si 2012 ! personal prefer 2012 pentru ca sunt un fan dezaster movies, deshi am fost super dezamagit de filmul pe care il astept de cel putin 1 an! |
Recunosc ca nu am citit cartile, nici nu am vazut filmele, dar din motive total misterioase, cunosc mai tot ce poate fi cunoscut despre universul Twilight. (De exemplu, ca in ultima carte Bella ramane insarcinata, ceea ce aproape ii provoaca moartea, motiv pentru care Edward in sfarsit o face vampiroaica. Si copilul e o fetita vampir, si aparent copiii vampiri cresc dpdv fizic pana la varsta de 17 ani... a, da, am uitat... spoilers alert).
Dar imi place toata nebunia pentru ca Internetul e plin de articole umoristice edificatoare la ce inseamna de fapt Twilight: "Every time you read Twilight, you're reading this woman's [Stephenie Meyer] masturbatory aid. Just sayin'." "Theoretically a vampire, Edward has shown a startling ability to remain at high school for almost a century without getting laid." "As anybody who has watched the film "Twilight" in a cinema will know, Edward has been noted for his ability to cause spontaneous orgasms in girls aged 12-16." Pentru lecturi suplimentare: aici aici/ sau aici |
New Moon....
Tocmai am venit de la film....Pentru cei ce se intreaba de ce am fost la film, am facut o promisiune, acum ceva timp...
Oh my God.....a fost...de departe, unul din cele mai proaste si plictisitoare filme pe care le-am vazut in viata mea. Actiunea, dupa cum s-a mai zis, e practic inexistenta, personajele sunt absolut ingrozitoare...in special Bella. Bella, in acest film este depresiva si sinucigasa, te face sa vrei sa o iei la palme. Pur si simplu nu se mai oprea din urlat...:| A, si inca ceva.. Scena aceea, cand ea sta pe scaun si trec lunile, mi se pare un mesaj nemaipomenit (este si singurul care il transmite acest film, de altfel): daca nu ai un prieten/o prietena, nu ai niciun alt motiv sa traiesti. Dupa cum scrie si in carte, 'Love. Life. Meaning. Over.' B-) Jacob...motivul principal pentru care a fost el in film a fost sa il inlocuiasca pe Edward, in sensul ca, dupa ce devine 'werewolf' (um.....varcolacii nu se pot trasforma in lupi cand vor ei...), devine la fel de depresiv si emo ca si Edward si incepe si el cu 'sunt un monstru' si alte de astea, desi el insusi recunoaste ca nu omoara pe nimeni in afara de vampiri... Celalalt motiv pentru care apare in film e ca sa isi dea jos tricoul...um....nu stiu daca cineva a mai observat....dar cand isi da jos tricoul ca sa ii stearga sangele Bellei...nici macar nu il sterge!!! Ii tamponeaza capul o data sau de doua ori, sangele ii tot acolo si dupa aia ei pierd vreo 10 minute holbandu-se unul in ochii celuilalt. S-a spus ca va fi mult mai multa actiune in acest film....excuse me? Cele 80 de secunde (maxim) in care Laurent este mancat de lupi, cele 2 minute in care Victoria fuge prin paduri si se arunca in mare si celelalte 2 minute in care Edward e batut de tipul ala? Asta e actiune la voi??? Ergh, singurul lucru care mi-a placut la film a fost cum arata Dakota cu ochii rosii, in rest e varza: la fel ca si in carte, pierd aproximativ 5 minute pentru cea mai importanta scena din tot filmul, cand se taie Bella...Anyways....desi l-am vazut acum cateva ore, nu-mi mai amintesc aproape nimic, deci, pentru moment ma opresc aici. :) EDIT: Scena aceea de la final, 'viziunea' lui Alice.....just...WTF? |
Ce bine-mi pare ca ati luat tzeapa,ce bine-mi pare ca ati pierdut. Biss.:))
|
Originally Posted by marius_em:
http://cleoland.pbworks.com/Twilight...cussionentries :P si varianta ei de New Moon in 15 minutes :P http://community.livejournal.com/m15m/21825.html |
salut!
referitor "new moon" - prea lung (buba principala), teenage eighties trash lookalike, prea putin vampir. remarcabil tanarul varcolac - a facut ceva eforturi sa duca personajul mai departe (dupa mine a si reusit). si oftau cucoanele in spate..... ce mai oftau! @deea - respecta si vei fi respectata (chiar si estetic)! simplu, nu? @HATER - unde ai vazut tu "new moon" la IMAX? banuiesc ca vobesti de Romanica. Mai era unu' zilele astea care zicea ca a vazut avatar @ dvdrip......... lume, lume! @pitbull - chiar sunteti un initiator bun. felcitarile mele! numai bine, S |
....
Probabil se referea ca a vazut filmul la AFI in Cotroceni ....
|
scurt si la obiect
Sa nu ne mai tot agitam atata despre acest film:
Filmul acesta se adreseaza persoanelor de 13-14 ani respretiv 19-20...80% fete naive:) Nu are rost sa ne coboram la acest nivel si sa facem aprecieri la acest film. PS: Nota de pe IMDB: 4,6 (the real one) :) |
L-am vazut pe primul si a fost de ajuns "sa-mi ajunga"....mi se pare o risipa de bani si un creier mult prea solicitat pentru a da fiinta unor personaje atat de atipice ca Bella si Edward...sa fim seriosi...am doar 16 ani si nimeni nu am poate pacalii cu un film de prost gust....iar pe "spectaculosul" New Moon nu am curiozitatea sa-l vad....din cate am auzit si am citit...este OFF si asta....asta este...
|
Dear Illusion, punând în balantä "nimeni nu am poate pacalii" :"> cu afirmatiile: "mi se pare o risipa de bani si un creier mult prea solicitat pentru a da fiinta unor personaje atat de atipice ca Bella si Edward" si "film de prost gust", as zice cä le ai pe astea cu filmul mult peste nivelul celor cinspce ani jumate ai lu' matale (si al celor cinspce useri s-on sfârtai noi ai lu' Cinemagia care se afirmä lunar «seulement pour s'apprendre dans le travail», asa cä...
Welcome to Cinemagia, si sper din tot sufletul sä fii cât mai activä pe aici! :) |
New Moon este un film reusit dupa parerea mea , cel putin cifrele de la incasari imi sustin punctul de vedere!!:D
|
Originally Posted by cinemalomanul:
|
Cine imi rezolva exercitiul asta?
[Twilight X (New Moon) + Hannah Montana + Tokyo Hotel] = ? |
= Teenage female instant orgasm.
|
Originally Posted by SoX:
Tokyo Hotel = Trupa de copii retardati !(emo) |
Whoa! Bestial filmul! Cel mai bun film ever!
not! |
Si acum rezultatul meu:
[Twilight X (New Moon) + Hannah Montana + Tokyo Hotel] = Shift + Delete |
Originally Posted by marius_em:
Ati uitat sa adaugati High School Musical la socoteala :P |
Originally Posted by miercuri:
ah, si Jonas Brothers in cazul asta. |
Originally Posted by Rapture:
+ RBD :-& |
Nota de pe IMDB spune tot.:))
Vampiri care stralucesc in soare=)) =)) twilight = shit |
Naspa rau filmul,poate o sa fei mai bun al treilea
|
Din 3 incercari poate poate le-o iesi ceva, ca-n basme, a?
|
Rîdeţi voi, rîdeţi, dar partea a 3-a va fi regizată de David Slade, omul care ne-a servit Hard Candy şi 30 Days of Night, aşadar s-ar putea să avem ce-a mai reuşită parte din trilogie.
|
Poate sa fie rezigat de oricine, dar avand in vedere ca e o adaptare dupa carte, va iesi cel mai plictisitor film din serie. :P
|
bun sa o luam cu inceputu' !nu ma criticati dupa nume :)))
si recunosc New Moon e mult mai varza ca Twilight :-? Adik mna....toti vampirii pareau ma batrini etc. Dar ultima scena din film m-a lasta puf! adik pnm se termina prea brusc! infine :)) Cat despre Eclipse :-? poi din ce am vazut din Triler pare a fi ok :-? Cine stie poate o sa fie mai stralucit :) |
... just some silly 4 in the morning thoughts
Mi-a placut Twilight, dar New Moon mi s-a parut o varza. |
Permite-mi sa te parafrazez, what the fuck that was?
|
Some kind of apology for liking Twilight, i guess.
Eu, unul, te iert. Pentru ca sunt atat de marinimos! |
New Moon
nu mi-a placu New Moon(:| (:| (:|
|
Originally Posted by miercuri:
Un exercitiu de sinceritate, nu o scuza. |
New moon e mult sub Twilight din toate punctele de vedere. Durata filmului mult prea lunga pentru ce s-a intamplat in film. Au fost multe detalii intalnite in carte deastul de importante care nu le-am regasit in film. A fost o dezamagire pentru mine personal. De asemenea am vazut trailerul la "Eclipse" si cred ca o sa le intreaca pe celelalte doua. Este ceva in legatura cu lupta dintre vampiri si varcolaci. Din nou am asteptari mari ca si cu New moon si sper sa nu fiu din nou dezamagit.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:15. |