![]() |
Preferatul meu e Federer . E combinaţia perfectă de talent, intuiţie,inteligenţă şi efort .
|
Federer rullzzzzz!
Acu era insa s-o comita urat cu Falla. :D |
„Scriem istoria”
http://en.wikipedia.org/wiki/Longest..._match_records și se tot actualizează. S-a depășit numărul de 150 de ași! |
incredibil 46-47
|
Sau jucat deja 100 de ghemuri numai în setul decisiv...
Cred că se va termina la egalitate. :| |
incredibil! oare cat o sa mai tina si maine?
|
Meciul ăsta va determina circuitele profesioniste să adopte niște prevederi noi de regulament, pentru că prelungirea la nesfârșit a unui meci are repercusiuni asupra programului turneelor. Deja, pe lângă taibrec, se folosesc și în circuitele profesioniste, mai cu seamă în turneele de dublu, sistemul de joc fără avantaj și taibrecul până la 10 în loc de set decisiv.
În Formula 1, de pildă, există regula că o cursă nu poate dura mai mult de două ore, iar primul tur de circuit parcurs în cea de-a treia oră a cursei devine automat ultimul. (Mi-amintesc că o dată Michael Schumacher, care conducea detașat o cursă, a tras la un moment dat monopostul pe margine pentru a aștepta scurgerea ultimelor secunde din cea de-a doua oră de concurs și a trece apoi linia de sosire imediat după intrarea în cea de-a treia oră!) |
fifty all, thirty all, forty all, sixty all și continuă...
|
poor Frenchie :( merita mult mai mult.
|
"Meciul istoric cîştigat de John Isner! Mahut-Isner 68-70 în decisiv!"
Puii mei, astia au participat la maraton?!:D |
Nu că sunt român, dar când vezi un meci în care o jucătoare (Raluca) lovește în liniște iar adversara urlă ca o apucată sau ca una care e bătută, cum să nu ții cu prima?
|
Hai ca Sharapova geme fain. :x
|
Originally Posted by rrs85:
Am vazut ceva din meci. Ce determinare! Ce vointa! Dupa 7 ore de jucat in continuu, aveau aceeasi convingere si vointa ca la inceput. Rezistenta lor fizica data prin simplul fapt ca inca mai erau capabili de a servi "asi", de a mai alerga pana la fileu. Magnific! :) |
GEST INCALIFICABIL! Hanescu socheaza la Wimbledon: a injurat spectatorii, a scuipat inspre tribuna si a abandonat!
http://www.sport.ro/tenis/gest-incre...pectatori.html |
eu nu am gasit nicaieri sa spuna de ce a abandonat. cu scuipatu ce sa zic, l-am vazut pe secundul de la olandezi ala dragut care nu imi aduc aminte cum il cheama cum a scuipat cand au dat olandezii primul gol cu chile. suntem romani nu ?
|
Originally Posted by victor:
imi pare rau de hanescu ca a hotarat sa dea cu bata in balta tocmai cand facuse o figura asa de frumoasa...si chit ca tenisul e un sport individual, sunt convinsa ca nici fetele nu se simtprea bine in urma gestului lui. |
Este o mare conspiratie impotriva lui Hanescu .Adevarul este ca a existat un al doilea scuipator
http://www.youtube.com/watch?v=Gcaq4ElAJrE |
Ce s-a intamplat: mama lui Hanescu este bolnava, iar niste nemti pare-se ca i-ar fi ''urat"' ceva de genul ''sper sa moara ma-ta". Nu spun ca gestul lui Hanescu este unul demn de ''sportul alb'', dar totusi e om si a cedat nervos, se intampla.
Este foarte usor sa comentezi de pe margine. Unde erau puritanii.. |
II cunosc pe austriecii nordici (nemtii adica) de merg la meciuri de tenis. Cei mai multi sunt suporteri de fotbal foarte bine informati, asa ca omuldindulap are baza in ceea ce zice.
Victor este un om prea binecrescut ca sa faca asa un gest doar pentru ca pierde un meci. |
Tecau in finala de dublu masculin la Wimbledon. O performanta deosebita, deja, pt tenisul romanesc de subzistenta. Succes in finala!
|
Federer joaca din ce in ce mai slab.
Sa zica saru'mana ca nu a fost eliminat in primul meci de la Wimbledon. Sper sa se retraga. E cel mai bun tenismen din istorie, sa se retraga acum cat mai ocupa un loc important. |
Originally Posted by danonino:
|
Originally Posted by Windom:
al doilea. Avea 29 de ani cand a luat bataie de la Federer. |
Originally Posted by Windom:
Lipsa cea mai insemnata a carierei lui Sampras ar fi ca n-a castigat openul parizian. Ca joc imi placea mai mult decat Federer. Un tenis curat, serviciu-vole fara parlamentari prea multe. Din pacate pt suporterii lui Pete, palmaresul lui Federer este superior. |
E greu de spus care dintre cei doi a fost mai bun pentru ca nu au jucat in aceeasi perioada, nu au jucat decat un meci unul impotriva celuilalt (cred), cand Sampras era la sfarsit de cariera, iar Federer abia inmugurise. Iar criteriul acesta al numarului trofeelor nu mi se pare unul care sa incline definitiv balanta, intrucat Federer nu a avut decat un singur adversar care sa-i puna probleme (Nadal).
Pe de alta parte, putem pune problema altfel: Federer sau Nadal? Nu care joaca cel mai frumos, care este cel mai elegant, care este mai talentat, ci care este mai bun. Ce criteriu folosim ? Numarul de trofee sau confruntarile directe? |
Originally Posted by omudindulap:
luam in considerare si terenul? Pe zgura conduce linistitor Nadal. In schimb nu stiu daca are vreun avans si pe celelalte suprafete in fata lui Federer. |
|
Se mai uita careva la Nole cu scotatorul de chiloti din cur?
|
:))) Da . Pfoai, rău îi mai intrau ăluia pantalonii.
|
A ajuns si sportul asta nobil ca ciclismul. Jegul de Nadal parca-si activa bombonelele cand isi baga membrele prin sfincter.
|
Ofticati-va !!!! :))
E unul dintre cei mai mari jucatori din istorie. Restul e can can. Hai, pa ! |
Nu, Omu', istoria incepe cu el. Istoria celui mai frumos sport din lume subjugat de dopaj!
|
Djoko :(
|
Tenis de masa
Judex Sa-i acordam, totusi, pustiului prezumtia de nevinovatie. Eu asa fac si mi se rupe de ce ziceti voi. Poate-s eu naiv, dar omul asta e un exemplu de vointa pentru multi dintre noi. Nu are talentul lui Federer sau Sampras, dar, prin munca si sacrificii, a reusit ca la 24 de ani sa devina cel mai tanar castigator al celor 4 turnee de Grand Slam. Plus:
Quote:
Quote:
|
Naivul CTP despre Nadal.
Quote:
![]() |
Oooo, daaa, mi-ai dat un exemplu minunat - jaful numit CTP. :-&
S-au implinit sase ani si jumatate de cand astept sa-i ceara iertare unui exceptional actor brasovean, nu-mi da exemple din textele cetepeului! Pana nu face acel gest, e un jeg imens! |
Foarte posibil sa si moara ca atare (''jeg imens''). Totusi, nu vad care este relevanta acestei povesti de care vorbesti. Ataca-i textul.
Si de Eminescu se spune ca ar fi jignit la un moment dat, prin cateva articole ale sale, poporul maghiar. Alt jeg?! |
Omu', eu chiar am jucat tenis pana la o anumita varsta, inca mai joc atunci cand am timp. Un jucator nu poate evolua cum a facut-o Nadal cu Nole decat daca ia 'suplimente'. Poate sa fie un suflet cat China, din punct de vedere sportiv ceva e putred acolo.
|
Quote:
Quote:
|
Omule, nu deturna catre ceilalti, recte Agassi. Cu Rafa e ceva putred, dar putred rau. In scurt timp se va vedea. E talentat, e muncitor, ok, nu contest. Dar ceva e nelalocul sau in cazul lui.
|
Quote:
Bine. Vorbim atunci cand lucrurile vor fi clare. Dar pan atunci, sa ne bucuram de Nadal vs Djoko, Nadal vs Federer, Federer vs Murray...sa ne bucuram de tenis. |
CUPA DAVIS/ ROMÂNIA - ECUADOR 3-0, ne-am calificat in Grupa Mondiala...:)
|
Daaaa, suntem geniali. =))
|
|
Hane out de la BCR Open, mira pe cineva?
|
Cred ca ne-am fi mirat daca stirea vorbea despre vreo calificare. >:)
|
=)) Hai ma ce esti rau...=))
|
Na ca a iesit si Tecau din primul tur, desi tintea fix titlul! :D
|
|
Ce haios e. B-)
|
All times are GMT +2. The time now is 20:11. |