![]() |
Bai, asa ma seaca unii jurnalisti vestici sfertodocti care inca au impresia ca Romania a facut parte din URSS si ca e musai ca romanii sa cunoasca rusa, mirandu-se ca vorbim engleza fluent si ca italiana asta ciudata pe care-o aud la noi si care nu seamana deloc cu rusa poarta numele de limba romana... Plm, te-astepti la mai mult de la niste ziaristi irlandezi care se presupune ca nu au studiat la Spiru Haret!
|
Chiar ca no! :-O
|
Originally Posted by mafalda:
Yo nu mi-s profuniv nicäirea, da' nu cred cä dacä m-as duce în Botswana m-as astepta sä väd sänii trase de canguri. |
inainte eram si eu destul de vehement in cazurile de incultura proverbiala a occidentalilor de rand. mai ales cand era vorba de americani. cu timpul am inceput insa sa imi schimb conceptia. am inceput sa inteleg ca nimeni nu ii obliga si la mare lucru nu le foloseste , acolo, in mediul lor natural, sa stie unde este Bucurestiul, care e drapelul Romaniei si care e clima din Romania.
ca sa explic mai bine, nici eu nu prea stiu unde se afla pe glob Vanuatu, care e dansul lor national si nici care au fost cele mai importante personalitati ale locului. trist dar adevarat, pentru occidentalul mediu, Romania reprezinta ceea ce reprezinta Vanuatu pentru romanul de acelasi calibru. e o chestie naturala, nu e nimic de blamat aici. |
Corect.
De-aia au luat-o-n jos, si va veni o vreme când si ei vor ajunge o variantä de Vanuatu. (Roata istoriei se învârteste; hint: "Hello, America!", de J.G. Ballard) |
Originally Posted by Floydman:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:25. |