![]() |
Sau unii sunt dependeti de mobile , nu pot pleca fara ele :)
|
şters!
|
hy.....am citit pe aici cateva dependente foarte interesante................dar si eu sunt dependenta de ceva:D ..... eu ador din toate punctele de vedere gemul..... am incercat 2 saptamani sa mananc numai gem si am reusit :P.......si inca mai mananc................orice gem.............. macese, capsuni , afine , mure , mere , prune , coacaze , caise ,ZMEURA..............................
|
Tare ! :) eu mananc cozonac acum
|
Originally Posted by adhpliz:
semeni la gusturi gramaticale cu mikala. suspect :-? |
Originally Posted by adhpliz:
auzi da .. cum stai cu greutatea dupa doua saptamani de gem? :-S |
Originally Posted by keepwalking:
Eu nu inteleg care e problema voastra fratilor . Daca nu va convine scoateti-ma voi de pe forum . Nu cred ca forum-ul [ Uite iar am scris asa :) pentru ca asa vreau eu ] asta e facut ca sa comentezi de felul cum scrie o persoana . Daca asa scrie e problema lui/ ei . Nici voi nu sunteti destepti , asa ca din bun simt , incetati. |
:)))) sincer chiar mai bine decat inainte ......... am slabit 2 kg........ am macat gem numai cu paine de secara (seminte)!!!! FARA margarina sau unt !!!.....3-4 felii pe zi..... si nu imi mai trebuia nimic :)
|
sunt noua pe aici keepwalking asa ca inca nu mi-am dat seama de regulile forumului ...... dar daca gresesc din punct de vedere gramatical sau al redactarii unui post este din cauza ca nu am avut calculator 5 luni de zile si am uitat sa tastez (redactez.....etc ) si sunt prea entuziasmata ca am internet ....:D
|
Tigari, 3 in 1 Nescafe Strong, Mp3 player (nu pot sa merg pe strada fara sa ascult muzica in casti) si Bixtonim (picaturi nazale ... seara de seara)
|
Dependenta de: cafea, ciocolata, carti & biblioteci & librarii, oamenii pe care ii iubesc, filme (evident :)) ), plimbari lungi si internet...hm, cam multe dependente:-?
|
Cola(nu pepsi,nu alte maciuci...)-ajunsesem vara asta la o sticla de 2 litri pe zi timp de o luna cat am stat in Franta,MP3 playerul pe care-l port ca pe inima din piept.Face timpul sa treaca mai repede si inevitabil sunt dependent de muzica.Devorator ce sa mai...:))
Cam atat deocamdata. Femeile nu mai sunt dependenta sunt deja parte din viata:)) |
Nu face bine Coca Cola :)
|
Dar ce face bine?
|
Fructele fac bine :)
Somnul Sportul ca sa nu te ingrasi |
dependenta nu face bine
|
Depinde de ce esti dependent .:)
|
mananca un 2-3 kile de mere pe zi...sau banane din partea mea...vezi ce patesti
|
Stiu un caz . Mi-a spus mama de o fata care manca multe mere pe zi si intr-o zi , a facut POC
|
mancarea e o dependenta X(
ce are daca mananci 2 kile de mere pe zi? nu se intampla nimic sunt foate bune si e foarte sanatos. care i faza? |
Ca marul produce acid si se intampla ceva in stomac si faci poc?
Nu e bine sa mananci mere multe pe zi |
faci poc :| ok.
Fructe moderat acide: mere, piersici, banane, capsuri, fragi, zmeura, struguri, smochine, mango, portocale, papaya, pepene, mandarine mai acida e carnea si totusi se mananca la fiecare masa..mai degraba de la aia faci poc :| |
Si eu care ma gandesc ca sunt carnivora :))
Oricum mananc moderat. |
2 pachete de tigari pe zi (kent 8), ness (brasero), cafea(expresso), bautura (de placere), mercedesuri (cea mai mare dependenta a mea). De filme nu mai am timp si nu prea mai ma intereseaza asa demult, dar mai apare cate unu' care imi zgandere microbu', such as Gomorra.
|
şters!
|
de unu'
:D |
Mie nu-mi plac Mercedesurile :)
As prefera un Audi sau Mazda RX8 , sau chiar Mazda 3 sau 6. |
Originally Posted by Dragomara:
|
şters!
|
Originally Posted by Dragomara:
|
şters!
|
muzica e singurul lucru pe care il consider dependeta pentru ca e singurul lucru la care n-as putea renunta ... in rest - placeri mai mult sau mai putin intense (de multe ori trecatoare)
|
de librarii
|
Dependente recent achizitionate: dependenta de Blackberry, de psihoterapie, de pisica mea care azi a vanat o vrabiuta si a venit cu ea in casa X(
|
acum sunt dependent de Mad Men.
|
dependenta de o carte buna, seara, inainte de culcare
|
De-o dietă sănătoasă. Mai nou, am citit o carte care se numneşte "Detoxifierea ficatului în 9 zile", evident că vreau să o încerc şi eu, adică sunt dispusă să renunţ la lapte, pâine, cafea, alcool :(( însă la ora actuală-mi e imposibil să găsesc fructe de pădure proaspete, năsturel, muguri de lucernă, cafea de păpădie, başca toate celelalte frucute, legume, peşticii trebui să fie organice... şi uite-aşa mă apucă "paranoia". ;)
|
Hmm...nu prea am dependente, singurul lucru fara de care nu as putea trai e muzica. :x
|
De sport, nu pt sa stau mai mult de o saptamana fara sa fac miscare. In caz ca e vremea foarte urata, si nu pot iesi sa alerg, ma apuc si fac exercitii prin casa. In rest, imi place foarte mult sa beau suc, Coke, Sprite :)
|
De Pitbull.
Unde e Pitbull?!:-O :-/ :-? No hai că mi s-a luat de-atâtea chat-uri (total neinteresante :( )pe... un forum!! Vreau să-l citesc pe Pitbull!! :(( :(( :(( :(( |
GOGOSI .... mai nou
|
Eu mai nou, de ceaiul alb. 4 cani pe zi.
este miraculos pt ca: - este cel mai performant antioxidant si deci previne orice forma de cancer -are mai multa cofeina decat cafeaua - ajuta enorm de bine la slabit !!! - previne Alzheimer, bolile inimii - e de 3 ori mai eficient decat ceaiurile nerge si verzi; - nu pateaza dintii precum celelalte ceaiuri, pt ca are putini coloranti; - are gust placut floral, spre deosebire de ceaiul verde si negru care sunt atat de amare. Ce sa mai, m-am indragostit. am sa ma marit cu el. Cu ceaiul alb. Cu un copac. |
Sunt dependent de cinemagia. Pe bune, intru si la munca, si acasa. Nu stiu cat de sanatoasa e dependenta asta, are clar niste avantaje educationale, dar parca totusi, e o dependenta, ce mananca timp, si nu produce nimic.
|
Dependentă nerecuperabilă de ceaiul de struguri
Originally Posted by illotempore2002:
|
Illo, când mai vin pe la tine, îmi faci o canä, douä, sä väd cum e, te rog.
Poate ne cäsätorim... amândoi cu el. Deocamdatä, sunt dependent de bere. |
Originally Posted by Pitbull:
Cand Pitbull bea bere, butoiul poarta denumirea de halba. |
de suc de portocale(natural)
|
Originally Posted by hellsteed:
Ştii să faci gogoşi [as in pancove]? Dar clătite? :> |
nu-mi amintesc sa fi incercat.. dar daca ma ajuti la framantat aluat sigur iese ceva :)) Clatite nu... dar in generala fugeam de la scoala cu varu meu , un coleg si alte doua colege si bagam ca spartii....varu-meu mare bucatar inca de pe atunci
|
Pancovele nu mi se par aşa greu de făcut [am cam prins de la bunica ce şi cum], prin urmare... dacă vrei te ajut sau măcar încerc. :P Clătite nu am făcut niciodată.
P.S. Eu mă descurc destul de bine la prăjituri în general. :)) Şi ca să fiu şi on: sunt dependentă de internet. :-S |
All times are GMT +2. The time now is 05:10. |