![]() |
Originally Posted by corinka:
da :-* |
[quote=illotempore2002
urmatorul user este: un tei inflorit dar la care albinele nu prea se opresc sa-i culeaga polenul (hm, asta cred ca nu e foarte complimentuala (!), nu?) [/quote] Judex? =)) |
Bai dar m-ati facut manual de contabilitate, Perseu, unitate administrativ teritoriala, tei inflorit... Hotarati-va! :))
|
Perseu nu erai tu.
Era userul care adorä cetatea lui Perseu. (Da' nu s-a prins.) Riddle me this, riddle me that: Dacä ar fi bäuturä: whisky. |
englezesc sau scotian sau irlandez?
|
Eu ziceam de ce s-a vehiculat. Stiu ca nu eram Perseu, nu vanez capete de Medusa. Btw, cine de pe-aici adora Argos?
Whisky = Cinemania. |
faptul ca lui Cinemania-i place whisky-ul nu inseamna ca el e ca whisky-ul. ce naiba!
ma tot gandeam la cineva care da dureri de cap, foarte foarte strong, masculin, mai matur ca varsta....deja aveam un portret robot.....si tu imi tragi tzeapa, pitbul X( cine plc e ala cu Perseu? |
Userul înnebunit dupä cetatea (orasul, citadela, unitatea teritorial-administrativä) a lui Perseu.
Cinemania nu e whisky. |
Halebardul?
|
Nu am stiintä despre nici o legäturä specialä între Halebard si:
- orasul lui Perseu - märcile de whisky |
Originally Posted by Pitbull:
Keepy!!!!!!!!!!!!! |
Bingo! Whisky-ul rezolvatärä.
Si häl'lant...? |
Pai orasul lui Perseu e Argos.
|
Hintul meu nu e atât de direct; e putin mai rebusistic.
|
Daca te referi la nume reale nu ma bag.
|
Nu fac referire la nume reale.
|
Originally Posted by Pitbull:
Cica io eram treaba cu Perseu. Next one: daca ar fi o piesa de mobilier ar fi un jiltz de lemn cu catifea si plus doar in dreptul capului :) Ar fi destul de vechi, inalt si solid. Nu scartzaie. |
Te gândesti la cine mä gândesc eu cä te gândesti...? ;)
|
Pai zi, ghiceste.
|
Al de-a dat în microorganisme?
|
Neee.
|
Atunci nu stiu.
Si nu mai vorbesc cu tine. |
E un user de sex masculin activ pe forum.
De ce nu vb cu mine? Ce-am (mai) facut? :-S |
Nu te-ai gândit la cine m-am gândit eu cä te gândeai.
|
Cinemania?
|
Da :)
cum ai ghicit? Unde e Cinemania? |
Originally Posted by illotempore2002:
m-am gandit la un vampir, cand ai zis de jiltul ala cu plus rosu. iar cum mare amator de filme horror e cinemania, am facut legatura:) |
Originally Posted by illotempore2002:
doar ce-am iesit din sicriu :D |
Atunci zi si tu o ghicitoare cu mobila, plantele, mirosurile etc, e randul tau.
|
daca ar fi o tara s-ar numi Anglia
|
fata sau baiat?
|
fata
|
Egoism?
|
nu
|
Pai avem asa putine fete ca presupun ca din inca 2-3 incercari o sa le ghices, prin eliminare :))
Corink? |
Ba nu, e Klein.
|
lasa eliminarile :D
ce se intampla in Anglia ? vreme schimbatoare...ploaie multa |
Pai stiu, la ploaie m-am gandit prima data (io? stiu si ca egoistei ii place ploaia) si apoi la Eleganta (deci nu am cum sa fiu io :P )
|
dar esti schimbatoare :D
|
yuk, da, sunt :-&
Next one: daca ar fi o petrecere, ar fi una in jurul unui om de zapada, cu portocale, bataie cu bulgari. E baiat. |
Hm, Mistah J? :-/
Mi se pare haios jocul asta, numai ca e cam greu, nu ii percem cu totii la fel pe ceilalti useri, de aceea se si ghiceste cam greu. |
Da, e Mistah J, l-ai ghicit :)
|
Daca ar fi un articol de imbracaminte ar fi o rochie de seara eleganta.
Nu stiu sigur, dar asa o percep eu. :) |
Mala?
|
:)) Uneori e mai usor. Da, la ea ma gandeam!
|
Pai vezi ca merge?
Hai sa bag si io una: daca ar fi o bucata din relief, ar fi un lac cu apa de culoarea topazului, cu flori acvatice si pestisori mici, colorati. |
Ei merge, merge cam rar!
Nu am idee de data asta. Spun la nimereala, Gloria? Ar putea fi la fel de bine si Bre, Miercuri sau EgOisM. :)) |
Gloria!
Bravos! |
Mai bag trei descrieri, ca e amuzant:
1. Daca ar fi o piesa de mobilier ar fi un fotoliu foarte confortabil. 2. Daca ar fi un instrument muzical ar fi o trompeta rasunatoare de jucarie interpretand un solo aritmic peste o orchestra adevarata. 3. Daca ar fi o carte ar fi una una tridimensionala [din acelea decupate pentru copii, in care apar in relief tot felul de castele, copaci etc.], plina de surprize. PS Ma refer la trei useri, nu sunt trei descrieri ale unuia singur. |
Bine, nu tre sa minimalizezi descrierea atat de tare doar pt a demonstra ca e greu de jucat acest joc. de pilda, ai putea descrie umpic respectivul fotoliu, io am descris asa de bine jiltul meu ca imediat s-a prins Keep ca e vorba de Cinemania :P
|
All times are GMT +2. The time now is 19:03. |