Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   FotoMagia (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   Camera Obscura-La Photographie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95766)

klein 02 Jul 2009 14:48

Originally Posted by rlhyde:

Imi permit sa postez si eu ceva.
Sper sa nu va suparati pe mine: sunt incepator :(

nice job rlhyde. :) nu-ti fa griji toti am fost incepatori.

Judex 02 Jul 2009 14:53

Klein, nu am tinut sa transmit ceva cu fotografia respectiva, sunt mai degraba ilustrative. Mi s-a mai spus ca sunt "prea jurnalistice". De fapt ma joc intr-ale fotografiei. Cu tot ce tine de asta - perspectiva, culoare, sharf... Na de voila inca una tot de pe-acolo:

rlhyde 02 Jul 2009 14:54

Vmultumesc mult!
Mi-ati dat curaj, asa ca va mai postez una :)

jactati 02 Jul 2009 14:59

Cred ca dansul se refera la titlul original al filmului indian "Vagabondul".

Corect. Raj Kapoor. E-adevarat ca am vazut combinatul mai mult pe la interior. Nu m-am apropiat cu sfiala stalkeristica necesara. Oricum, klein nu ne risipeste complexele. dar face poze deosebite.

buticut 02 Jul 2009 15:03

Pfff in ce locuri ati fost unii...

rlhyde 02 Jul 2009 15:07

Din pacate imi spune ca este prea mare...
Si nu stiu de ce nu reusesc s-o fac sa se vada, precum la ceilalti?!

Asta ma mahneste foarte :(

Judex 02 Jul 2009 15:19

Din pacate imi spune ca este prea mare...
Si nu stiu de ce nu reusesc s-o fac sa se vada, precum la ceilalti?!

Asta ma mahneste foarte :(

Deci... Reiau (exista si pe la condica)
Mergi la www.imageshack.us si incarca acolo fotografia de pe hard. Apoi bifeaza resize image si selecteaza optiunea 640x480 (for message boards). Apoi apasa upload. Dupa ce iti confirma incarcarea, ti se va generat un cod sus, sub logo, in dreptul "Direct link". Copiezi din camp acel cod si ii dai paste in campul de editare de pe forum punand inainte [img] respectiv [/img] dupa.
Enjoy!

Pauline Kael 02 Jul 2009 15:27

Portrete si autoportrete mi-ar placea sa vad&sa fac:)

Judex 02 Jul 2009 15:33

Originally Posted by Pauline Kael:

Portrete si autoportrete mi-ar placea sa vad&sa fac:)

Io-s destul de greoi in materie de portrete. Am nevoie de mult timp sa fac o schema de iluminare adecvata. Cu tine cred ca as avea rabdarea necesara. Dar cred ca ti-am mai zis. ;)

rlhyde 02 Jul 2009 15:35

S[per sa reusesc, uf, mi se pare foarte complicat... :(

deci asa?

europe_east 02 Jul 2009 15:38

superbisim!!

bre 02 Jul 2009 15:42

http://vomittoway.blogspot.com/

un coleg de-al meu

rlhyde 02 Jul 2009 15:43

Va multumesc :">

Toate au fost facute in acelasi loc: Paris, "orasul luminilor"...

bre 02 Jul 2009 15:45

ce de paris-uri pe aici :)

imi place cum se pierde turnul....

rlhyde 02 Jul 2009 15:49

Se pierde, dar e "prins" la timp de macara! :)

PS Eu acolo locuiesc...

Judex 02 Jul 2009 15:57

De ce i se spune Portocalia...

jactati 02 Jul 2009 17:13

Desi nu mi-am invins complexele postez si eu ceva asa cum am promis. O ruina romantica draga mie. Poate mai place cuiva. Daca nu imi cer scuze anticipat.

Judex 02 Jul 2009 17:31

Faine culori, jactati! ;)

Hai si io.

jactati 02 Jul 2009 17:45

Originally Posted by Judex:

Faine culori, jactati! ;)

N-am nici o vina pentru culori - erau de la ei. oricum, castelul tau se tine mai bine. ala-i zorro?

paul_aramis 02 Jul 2009 17:49

Judex 02 Jul 2009 17:53

@jactati
Or fi fost ele culorile de la ei, dar conteaza ca le-ai surprins fain.

"Castelul" meu este Monasteiro dos Jeronimos din Belem, turnurile care se vad in planul secund fac parte dintr-un corp de cladire unde functioneaza acum Academia de Marina. Si nu, nu e Zorro, e vizitiul. Care vizitiu e o ea. :D

paul_aramis 02 Jul 2009 17:57

jactati 02 Jul 2009 17:59

@rlhyde: daca-mi permiti am indraznit sa ma inspir si eu din poza ta pentru o pictura. stiu ca ar fi trebuit sa intreb inainte daca se poate dar mi-a placut mult "pierderea" turnului spre cer. sper totusi sa-ti placa.

@judex: uitasem belem-ul. multam ca mi l-ai readus sub ochi.

Pauline Kael 02 Jul 2009 18:00

Cat costa pictura? J'adore cela...Pointilism?

paul_aramis 02 Jul 2009 18:07

veteran de război ...

jactati 02 Jul 2009 18:07

Originally Posted by Pauline Kael:

Cat costa pictura? J'adore cela...Pointilism?

Originalul de mai sus: priceless. Copia ieftina facuta de mine (ce-i drept in 6 sedinte de 3 ore, cu costuri cumulate de 400 RON) costa cam cat costurile - dar nu-mi vine s-o dau ca e munca multa (cam ca la gherghef sau goblen).

paul_aramis 02 Jul 2009 18:09

tot o copie ;)

Judex 02 Jul 2009 18:10

@jactati
O straduta din Belem.

jactati 02 Jul 2009 21:52

@jactati
O straduta din Belem.

Belem-ul tot frumos. Doar eu sunt mai batran. La vremea cand bateam stradutele astea nu aveam camera digitala. Cum de n-ai sarit inca cu Alfama?

Judex 02 Jul 2009 22:08

No hop si-asa! :)

jactati 02 Jul 2009 22:12

that's more like it. bastinasii tot ciudati si cu rufele la uscat in strada? sau i-au inlocuit cu romani?

Judex 02 Jul 2009 22:20

Tot cu rufe, ceva de speriat. In Alfama insa am fotografiat mai putin, mai mult in Baixa si Bairro Alto. Bineinteles, rufe. :D

Uite Alfama iar, de la terasa cu o spanioloaica la masa. :">

jactati 02 Jul 2009 22:24

Terasa aia m-a inspirat si pe mine la poze (am vreo doua cam din acelasi unghi). Dar acum mi-ai facut pofta de-o bere. Ma duc sa rad una si pe-orma noapte buna. multam de amintirile din Lisboa.

Judex 02 Jul 2009 22:34

Cu mare placere. Oricum, mai e si maine o zi, vorba unui chelner care ne servea in studentie la o terasa de pe langa Foisor. Asta ca sa fim on topic cu berea. :D

europe_east 02 Jul 2009 23:23

jactati: albastrul ala e aproape incredibil, asa cum apare in spatele ruinelor. (ce ruine sunt?) si pictura e superba!!

mie mi-au mai placut asa:
- louvre si sena de la Bre
- atlanticul de la Judex
- ambele fotografii de la rlhyder (wow)
- industriala lui klein
- copacul singuratic de la buticut
- trandafirul ofilit de la Sihaya (era mai de efect daca nu era pus langa celelalte, as zice. doar o parere)
- apa de la Corinka (desi chestiile alea plutitoare puteau sa lipseasca?... doar o parere, nu dati cu parul...)
- si soarele lui paul_aramis

buticut 03 Jul 2009 07:58

Tot cu rufe, ceva de speriat. In Alfama insa am fotografiat mai putin, mai mult in Baixa si Bairro Alto. Bineinteles, rufe. :D

Uite Alfama iar, de la terasa cu o spanioloaica la masa. :">

Cam dezinteresata,,,:))
Superbe poze aveti,sper sa ajung si eu acolo pe unde v-ati dus voi :D.

jactati 03 Jul 2009 08:53

Originally Posted by europe_east:

jactati: albastrul ala e aproape incredibil, asa cum apare in spatele ruinelor. (ce ruine sunt?) si pictura e superba!!

ruina e castelul din Heidelberg - inspiratia multor poeti romantici (eu sunt ultimul dintre ei).
pictura e a lui Seurat - ironia face ca in ultimele doua luni sa ma hazardez s-o copiez (ca sa invat mestesugul pointilist - foarte des utilizat in filmele mele). asa ca dupa ce am stat zeci de ore cu ochii la turn - pac vine poza de la rlhyde.
si mie mi-au placut mai multe poze decat am comentat (majoritatea enumerate deja de tine). concluzia mea e una singura: nu ma mai incumet printre voi la poze pana nu-mi iau macar un Nikon si niscai lectii. ai remarcat sper manipularea: nu eu sunt de vina pentru calitatea pozelor; aparatul bata-l vina.

buticut 03 Jul 2009 10:19

Originally Posted by jactati:

Originally Posted by europe_east:

ruina e castelul din Heidelberg - inspiratia multor poeti romantici (eu sunt ultimul dintre ei).
pictura e a lui Seurat - ironia face ca in ultimele doua luni sa ma hazardez s-o copiez (ca sa invat mestesugul pointilist - foarte des utilizat in filmele mele). asa ca dupa ce am stat zeci de ore cu ochii la turn - pac vine poza de la rlhyde.
si mie mi-au placut mai multe poze decat am comentat (majoritatea enumerate deja de tine). concluzia mea e una singura: nu ma mai incumet printre voi la poze pana nu-mi iau macar un Nikon si niscai lectii. ai remarcat sper manipularea: nu eu sunt de vina pentru calitatea pozelor; aparatul bata-l vina.

Am vazut si eu castelul noaptea,din departare,cand am fost in Heidelberg. De fapt in timpul zilei fusesem la un alt castel de acolo,

jactati 03 Jul 2009 10:28

frumoase terasele cu iarba ale castelului si Neckarul care susura linistit. cred ca in drepta e stanca lui Lorelei si in stanga Aurul Rinului. daca nu cumva e invers, ca m-am cam ramolit.

redmen 03 Jul 2009 10:57

1 Attachment(s)
Attachment 92

bre 03 Jul 2009 11:03

veliko-tarnovo - bulgaria (pozele nu-s facute de mine, doar cu mine - unele)

buticut 03 Jul 2009 11:17

Originally Posted by redmen:

Tu cu rlhyde cred ca ati vizitat Parisul in aceeasi zi :D.

Judex 03 Jul 2009 12:19

Originally Posted by buticut:

Cam dezinteresata,,,:))
Superbe poze aveti,sper sa ajung si eu acolo pe unde v-ati dus voi :D.

Bootie, darling, aia era tema de joc. :D

Ca tot se vorbeste de castele:

paul_aramis 03 Jul 2009 12:28

dacă tot veni vorba de castele ...

din păcate fotografiile mele nu sunt foarte artistice, mai degrabă de amator.

paul_aramis 03 Jul 2009 12:52

aproape plan-contraplan ...

Amantul_Taciturn 03 Jul 2009 13:15

http://img40.imageshack.us/img40/42/29guns6001.jpg
Crucea si pistolul...:D

Judex 03 Jul 2009 13:21

paul_aramis 03 Jul 2009 13:29

sala samurailor

djinjis 03 Jul 2009 14:49

hm, daca schimbi ordinea literelor in cuvantul paul iese un alt tip de aramis. clevar.

paul_aramis 03 Jul 2009 15:03

Originally Posted by djinjis:

hm, daca schimbi ordinea literelor in cuvantul paul iese un alt tip de aramis. clevar.

şi cam ce cuvânt iese?

All times are GMT +2. The time now is 13:14.