![]() |
Originally Posted by rlhyde:
|
Klein, nu am tinut sa transmit ceva cu fotografia respectiva, sunt mai degraba ilustrative. Mi s-a mai spus ca sunt "prea jurnalistice". De fapt ma joc intr-ale fotografiei. Cu tot ce tine de asta - perspectiva, culoare, sharf... Na de voila inca una tot de pe-acolo:
![]() |
Vmultumesc mult!
Mi-ati dat curaj, asa ca va mai postez una :) |
|
Pfff in ce locuri ati fost unii...
|
Din pacate imi spune ca este prea mare...
Si nu stiu de ce nu reusesc s-o fac sa se vada, precum la ceilalti?! Asta ma mahneste foarte :( |
Mergi la www.imageshack.us si incarca acolo fotografia de pe hard. Apoi bifeaza resize image si selecteaza optiunea 640x480 (for message boards). Apoi apasa upload. Dupa ce iti confirma incarcarea, ti se va generat un cod sus, sub logo, in dreptul "Direct link". Copiezi din camp acel cod si ii dai paste in campul de editare de pe forum punand inainte [img] respectiv [/img] dupa. Enjoy! |
Portrete si autoportrete mi-ar placea sa vad&sa fac:)
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
S[per sa reusesc, uf, mi se pare foarte complicat... :(
deci asa? ![]() |
superbisim!!
|
|
Va multumesc :">
Toate au fost facute in acelasi loc: Paris, "orasul luminilor"... ![]() |
ce de paris-uri pe aici :)
imi place cum se pierde turnul.... |
Se pierde, dar e "prins" la timp de macara! :)
PS Eu acolo locuiesc... |
De ce i se spune Portocalia...
![]() |
Desi nu mi-am invins complexele postez si eu ceva asa cum am promis. O ruina romantica draga mie. Poate mai place cuiva. Daca nu imi cer scuze anticipat.
![]() |
Faine culori, jactati! ;)
Hai si io. ![]() |
Originally Posted by Judex:
|
|
@jactati
Or fi fost ele culorile de la ei, dar conteaza ca le-ai surprins fain. "Castelul" meu este Monasteiro dos Jeronimos din Belem, turnurile care se vad in planul secund fac parte dintr-un corp de cladire unde functioneaza acum Academia de Marina. Si nu, nu e Zorro, e vizitiul. Care vizitiu e o ea. :D |
|
@rlhyde: daca-mi permiti am indraznit sa ma inspir si eu din poza ta pentru o pictura. stiu ca ar fi trebuit sa intreb inainte daca se poate dar mi-a placut mult "pierderea" turnului spre cer. sper totusi sa-ti placa.
![]() @judex: uitasem belem-ul. multam ca mi l-ai readus sub ochi. |
Cat costa pictura? J'adore cela...Pointilism?
|
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
|
@jactati
O straduta din Belem. ![]() |
|
No hop si-asa! :)
![]() |
that's more like it. bastinasii tot ciudati si cu rufele la uscat in strada? sau i-au inlocuit cu romani?
|
Tot cu rufe, ceva de speriat. In Alfama insa am fotografiat mai putin, mai mult in Baixa si Bairro Alto. Bineinteles, rufe. :D
Uite Alfama iar, de la terasa cu o spanioloaica la masa. :"> ![]() |
Terasa aia m-a inspirat si pe mine la poze (am vreo doua cam din acelasi unghi). Dar acum mi-ai facut pofta de-o bere. Ma duc sa rad una si pe-orma noapte buna. multam de amintirile din Lisboa.
|
Cu mare placere. Oricum, mai e si maine o zi, vorba unui chelner care ne servea in studentie la o terasa de pe langa Foisor. Asta ca sa fim on topic cu berea. :D
|
jactati: albastrul ala e aproape incredibil, asa cum apare in spatele ruinelor. (ce ruine sunt?) si pictura e superba!!
mie mi-au mai placut asa: - louvre si sena de la Bre - atlanticul de la Judex - ambele fotografii de la rlhyder (wow) - industriala lui klein - copacul singuratic de la buticut - trandafirul ofilit de la Sihaya (era mai de efect daca nu era pus langa celelalte, as zice. doar o parere) - apa de la Corinka (desi chestiile alea plutitoare puteau sa lipseasca?... doar o parere, nu dati cu parul...) - si soarele lui paul_aramis |
Cam dezinteresata,,,:)) Superbe poze aveti,sper sa ajung si eu acolo pe unde v-ati dus voi :D. |
Originally Posted by europe_east:
pictura e a lui Seurat - ironia face ca in ultimele doua luni sa ma hazardez s-o copiez (ca sa invat mestesugul pointilist - foarte des utilizat in filmele mele). asa ca dupa ce am stat zeci de ore cu ochii la turn - pac vine poza de la rlhyde. si mie mi-au placut mai multe poze decat am comentat (majoritatea enumerate deja de tine). concluzia mea e una singura: nu ma mai incumet printre voi la poze pana nu-mi iau macar un Nikon si niscai lectii. ai remarcat sper manipularea: nu eu sunt de vina pentru calitatea pozelor; aparatul bata-l vina. |
Originally Posted by jactati:
Am vazut si eu castelul noaptea,din departare,cand am fost in Heidelberg. De fapt in timpul zilei fusesem la un alt castel de acolo, ![]() |
frumoase terasele cu iarba ale castelului si Neckarul care susura linistit. cred ca in drepta e stanca lui Lorelei si in stanga Aurul Rinului. daca nu cumva e invers, ca m-am cam ramolit.
|
1 Attachment(s)
|
veliko-tarnovo - bulgaria (pozele nu-s facute de mine, doar cu mine - unele)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by redmen:
|
Originally Posted by buticut:
Ca tot se vorbeste de castele: ![]() |
|
|
http://img40.imageshack.us/img40/42/29guns6001.jpg
Crucea si pistolul...:D |
![]() |
|
hm, daca schimbi ordinea literelor in cuvantul paul iese un alt tip de aramis. clevar.
|
Originally Posted by djinjis:
şi cam ce cuvânt iese? |
All times are GMT +2. The time now is 13:14. |