![]() |
faceti o sectiune noua si noi ne gandim cu ce sa inlocuim sectiunea best of, sa vedem ce se propune.
|
OK
|
Ete, na - ce sä ne mai complicäm?
Când se aleg moderatori noi, se vede pe forum. De-ajuns atât. Apropo, nu uita sä-ti prezinti scuzele, ACUM, pentru mägäria cu:
Originally Posted by Mistah J:
Vezi cä ti-am acordat un vot de încredere în alb, asa cä nu fi impertinent! |
OK, eu îmi prezint scuze, lumii în general, pentru cä i-am întins o mânä lui [STERS de moderator] din Cluj. Prin asta, am ofensat bunul simt, inteligenta, morala. [[STERS de moderator]a rämas acelasi specimen periculos si dezgustätor, prin mârlänie, arogantä, amoralitate, toxicitate, spirit antiscial si prostie sinonimä cu incoerenta.
Am revenit la atitudinea normalä fatä de el, si sper sä disparä de pe forum cât mai curând. Pentru cä i-am divulgat numele real, si i-am adresat epitete injurioase (100% reale, dar tot ofensatoare - prin forta împrejurärilor), mä auto-sanctionez cu un avertisment sever. La urmätoarea abatere, solicit sä fiu bannat pentru trei zile. (As face-o chiar eu, dar ca moderator nu am acces la panoul administratorilor.) |
Originally Posted by Mistah J:
MistahJ, chiar mi se pare absolut gratuit ce ai spus. Tu citesti ce scrii? |
Care moderator te deranjeaza, Mistah? La care anume te referi?
|
A dat un link care-l viza pe julesetjimetcatherine, care se ocupa de cinemateca - si Eforie Bucuresti, si topicul de pe site-ul nostru.
Cred ca, de fapt, MistahJ vroia sa fie si el moderator. sau si-a luat jucariile o vreme fiindca pleaca la Vama Veche la nudisti si acolo nu are wireless sa stea de vorba pe forum.=)) |
Originally Posted by illotempore2002:
O zi fara reguli...pai in afara de injurii aduse altei persoane de pe forum nu vad o alta regula care nu poate fi incalcata si pentru care ar exista o astfel de zi. Chiar ma mir ca nu exista o astfel de sectiune... PS: Imi place aici, multa lume se cearta, se impaca, x ii ia apararea lui y pentru ca mai apoi y sa il tradeze pe x, mai apar z, t, v care prin diferite combinatii se cearta intre ei s.a.m.d. :)) |
Originally Posted by aDyShor:
|
Originally Posted by Pitbull:
Era vorba despre sectiunea de Seriale TV...de ea ma miram ca nu exista :) |
Aaaa!!!
Don't worry, va fi curând! - O sectiune de TV, inclusiv topic/topicuri despre seriale. (De-o lunä o tot punem la cale, da' ne-am luat cu altele.) |
Pai asa e . Eu ce sa mai zic , fiecare se i-a de fiecare aiurea . Pe mine ma uimeste prostia , poate ca nu sunt eu stralucita , dar cand ii vad pe altii nu-mi vine sa cred , imi vine sa ma inchin cu mana stanga .
|
Originally Posted by Mikala:
Doar mă amuză, atâta tot. :D |
Si eu ma amuz :) ma amuzi tu , de fapt .
|
E bine din când în când să mai aduci câte un zâmbet pe chipul cuiva. Mă bucur că ţi-am fost de folos. ;)
|
Desigur ..
|
şters!
|
O sustin mai ales pe ultima! :))
Gata, am semnat! Se pot face si donatii? |
Propun crearea unei arii in care sa se discute teorie si filosofie de film.Pentru mine e cel mai interesant/important subiect posibil.
|
Mistah, ideea ta este buna. Pe alte forumuri se practica lucrul asta, chiar foarte des.
Ei au interzis sa se mai puna avatare in care "chestiile" sa spunem asa, se misca! Dar pe mirodoni azi l-am observatintr-un post, la el ramane asa? si la altii care numai posteaza, wtf? |
Astea's mofturi.Nu trebuie sa facem site-ul sa mearga mai greu,sau sa-l incarce astia cu reclame.
O poza (tablou) e de ajuns si mai de bun simt,fata de tot felul de desene animate ,care mai de care si pe care o sa le schimbati pe fiecare saptamana....>:) |
cremaxxx, asta e singurul site pe care ai postat vreodata?
ce naiba de esti asa dintr-o bucata? Nu stiu daca pot pune poza, ca va aratam cum sta treaba :) |
Nu cred ca ceea ce am scris mai sus influenteaza cu ceva ceea ce vrei tu.Sunt necesari mai multi useri care vor asta si cateva voturi pe la un pool.
Dar...Ce ar fi ca tu sa schimbi imaginea pe fiecare minut? O sa vedem un gif extraordinar.:D |
Pai nu asta e ideea, sa schimb imaginea din minut in minut, pur si simplu sa fie mai ... interactiv.
|
Tind sa cred in felul urmator: Acest site nu are un moderator expert in PHP sau in mai multe lucruri care tine de intretinerea acestui site si asa mai departe. Acum cateva saptamani au fost probleme si cu poza care o aveam la avatare si pe care incercasem sa o schimb.
A trebuit sa astept 3 zile pana a venit ziua de Luni in care Gloria a solicitat celor care se ocupa de site sa faca ceva in legatura cu avatar-ul care nu mai functiona cum trebuie. Iti dai seama ce ar insemna sa faca cineva schimbari pe aici si sa nu le tina sub observatie? Din partea mea ar fi bine sa ne lase sa si uploadam filmulete mici acolo la avatar...dar e ceva care nu e atat de usor.:) |
Da, se poate spune si asa. Mi s-a intamplat si mie cu niste jocuri care nu prea au dat roade, dar acum vad ca s-a mai destins atmosfera la "Jocu' interminabil" :)
|
Gloria, Stefan,
de azi nu voi mai modera la cafenea. Puneti pe altcineva. |
Originally Posted by Cinemania:
|
din cauză de ... dragomara:D
|
Nu cred ca e vorba numai de asta. Stim cu totii ca nu trebuie sa dam importanta spuselor ei...
|
aşa-i, da' se mai şi satură omu' şi ii se acreşte.
|
In locul lui Cinemania va intra Windom moderator - de proba doua saptamani.
|
Originally Posted by Gloria:
|
Dar voi impune o noua regula, Dragomara. Aceea a respectului fata de moderatori. Oricine jigneste nejustificat un moderator va fi banat, fara avertisment initial.
|
Cinemania era un moderator bun, responsabil, matur - desi cam lent în reactii (ardelean, de...)
Windom are acum sansa de a ne dovedi cât de iute se poate misca... tot un ardelean d-al nost'! ...Bune, ambele decizii ale administratiei! Si mä bucur cä Gloria a trecut peste faza blândetii excesive si începe sä devinä o Iron Lady! :) |
Originally Posted by Gloria:
Oricum, mi-s curioasă să văd şi experimentul ăsta, care se vrea inchiziţional, probabil din lipsa resurselor, timpului, prezenţa rutinei etc. |
Sunt de acord cu Cinemania.
Si ma cam pis pe Cinemagia. Suspendati-ma! |
ce e, judex, nu ti-a raspuns illo la mesaj?
|
1. Ce Illo, ce mesaj?
2. Cinemania facea treaba excelenta si este tratat de voi cu picioarele. |
in ce sens cu picioarele?
|
calm down, boyz n the hood :D
nu-i nevoie sa va intindeti un pic de aer curat face mereu bine |
Originally Posted by StefanDo:
|
daca ai ceva de zis, zi
comentariile in doi peri nu ajuta nimanui |
Am de zis ca ati tolerat niscai atacuri tampite la adresa lui care l-au facut sa renunte la moderare.
Dar incheiem subiectul. |
singurul atac de care stiu e al dragomarei, dar cine-o baga vreodata in seama pe dragomara?
|
Eh... mai sunt nişte cucuvele nefericite de net, da'din fericire pentru mine încă mai am spaţiu pe lista ignoraţilor etc. :"> L.e. Şi-apoi caracterul unei persoane nu este nicicum dat sau influenţat de spusele altor persoane, caracterul unei persoane este suma faptelor acelei persoane. ---- L.e. 1 On topic: no, hai să facem cumva să se poate trece pe Ignore List absolut orice persoană, dp meu dv aş economisi timp, citind doar pe cine-mi place. Evident acum mă refer la moderatori. |
=)) headshot :-bd Cinemania, prietene, te rog renunta-la moderare doar daca te-ai plictisit sau nu mai ai timp dar nu pentru ca Dragomara a facut sau n-a facut ceva. Ea nu exista in realitate, e doar o iluzie optica ! Mie browserul nici macar nu imi afiseaza postarile ei :)) |
Originally Posted by Chambord:
mamă, ce browser deştept ai? ia zi cum face, să-l învâţ şi pe al ameu. |
Nu i-am facut eu nimic. El n-a mai suportat :))
|
Originally Posted by Chambord:
Am renuntat deja :D In special din lipsa de timp, chef si exces de acreala. Din pacate pt scumpa lista neagra a Dragomarei nu voi renunta sa moderez in celelalte sectiuni. Insa forta e puternica in ea. Cu siguranta se va descurca. |
All times are GMT +2. The time now is 23:12. |