![]() |
Originally Posted by Dragomara:
Pai adica nu ai filozofat la asta cand te puneai aia capra prin codru ? Sau atunci iti incarcai bateriile in natura ? Frigido. |
[/quote]
bad news - să mor io de-am citit vreuna! =)) =)) am auzit doar că acolo "e" cei mai puţin proşti pe mp. =)) =)) =))[/quote] si ti-am mai zis si-ti mai zic o data: degeaba cauti tu oameni destepti sa te valideze :) ca nu au cum! |
Acum haideţi toţi să râdem şi să arătăm cu degetu'. =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) |
sis, te rog te uită-n oglindă încă o dată, breton ai doar tu!
Originally Posted by illotempore2002:
PS: apreciez limbajul elevat, cel de cota -100. :-* :-* :-* :-* |
De unde scoţi glumele astea?Dintr-o carte?
|
@suspect de bizar
esti eroul nostru in seara asta. am ras de m-am prapadit de postarile voastre la topicul tau sa mai ai initiative din astea! =)) |
Originally Posted by Suspect de bizar:
din cartea cu proverbe batranesti si cica ea are simtul umorului |
Hai că mai fac,nebuna o să-si mai facă clone şi mai întindem si atunci de-un topic. PS:Şi tu ai fost la înălţime.=)) |
Ar trebui sa apreciezi ca suntem singurii oameni care stim cat de idioata esti si totusi te bagam in seama.Frigido.
|
ce tare e Red =)) =))
somebody stop me, mor de ras =)) |
bă, frate, dar chiar e tragic, mă rog dacă ai cel puţin un neuron să observi asta
io cred că azi nu-l am. adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.
tata-mare Daniel, dumneata ce spui?! ai vreo satisfacţie că-ţi iei banii păstorind asemenea***?! hmm.... io n-aş avea. no, hai cu mine-n Tibet. mai scriu 50 de ani pe blog şi după plecăm. :)) |
Originally Posted by redmen:
nu avea timp, ca o vrajeau aia cu cantece de tabara tibetane: Imi place Dragomarrha, Felul ei de-a vorrhbi, Imi place Dragomarrha, Felul ei de-a gandi... Imi place Dragomarrha La marrhe si la munte, Imi place Dragomarrha In cele mai mici amanunte... Imi place Dragomarrha Dimineata la sapte, Imi place Dragomarrha In cel mai negrrhu miez de noapte... (solo chitara rece, pauza pt eliberarea cailor respiratorii) Imi place Dragomarrha La bec de lanterrhna, Imi place Dragomarrha In limba materrhna... Imi place Dragomarrha Si-atunci cand rrhidica capacul, Imi place Dragomarrha, Imi place pe drrhacu ! |
Multe frustrari pentru un forum asa mic....
Continuati, nu ma bagati in seama... |
Dragomara e un WC, nu?
ca daca are capac. eu asta inteleg ca a vrut sa spuna autorul prin opera lui. voi ce credeti? |
|
|
Pai cand a fost cinemagia ceva cu care sa ai vreo legatura ? Tu du`te inapoi pe forumul lu` Pruteanu .. acuma ca EL numai este sunt convins ca o sa te distrezi singura pe acolo.Frigido. |
dar ati observat cum il linguseste pe Daniel? vrea sa-l atraga in mrejele ei (imaginate)
|
acu o sa zica ca nu stii sa scrii si eu ca am facut cacofonie =)) |
De ce raspunzi asa greu ? Te dusasi in beci sa mai iei o litruta de vinisor ? Frigido.
|
nu, e aici, citeste chiar acest topic
|
mai mult decât tragic.
Originally Posted by Suspect de bizar:
oricum asta, NUMAI asta e valoarea acestui forum/ site. oare când se va trezi careva din cei care investesc în acest site? punct. păcat. |
Scorul este 10-3.
Ce cruzime! Ce festin! :D |
no, read my blog.(:| (:| (:|
|
E frumos sa traiesti in lumea ta ideala ? Frigido.
|
Dragomara, nu mai lingusi si nu ii mai sugestiona pe moderatori cum ca sunt nu stiu cum .... sa stii ca sunt si ei baieti destepti si se prind de stratagema asta ieftina. vezi, asta e problema ta, complexata fiind de prostia ta, nu te mai raportezi la realitate, nu mai stii care-s aia prosti si care-s aia destepti.
esti o manipulatoare slaba! si noi ne prindem ce incerci sa faci! |
Acuma pe bune ... cine e vinovat ? Taica`to ala cu educatia buna sau unchiul tau ? Care te`a pipait cand erai mai mica si ai ajuns asa speriata de lume ? Daca tot suntem la momentul confesiunilor.Frigido.
|
stai linistit, curand va incepe sa ii fie rau (cam in jumate de ora) am experienta cu oameni ca ea |
vrea IP-uri, dom'le! @-) hai sa-nnebunesti! |
intreg acest topic este penibil.
cred ca ar trebui sa incetati. e copilaresc. |
Originally Posted by keepwalking:
Aceeasi parere... |
@ Liviu + Keepwalking
sper sa nu va suparati pe mine dar ati stat cu ochii pe acest topic de o ora incoace cel putin :) si da, el este copilaresc, isnt that great? stiati ca suprarealismul a decretat stadiul copilaresc/ipostaza copilareasca drept cea mai pura, nevinovata si creativa ipostaza? |
Din ora aia, 45 de minute m-am uitat la un film. Inainte si dupa recunosc ca am citit ce ati scris aici, dar totusi ii dati prea multa atentie... |
nu e copilarie, e copilire, un proces de insanatosire a forumului.
In alta ordine de idei: au aparut acum tot soiul de useri cu 0 postari pe forum, oare ce voteaza ei acum (si ce IP or fi avand? :-? :D ) |
Mai spun doar ca asa ceva n-am vazut nici pe forumurile de fotbal. Absolut jenant. |
|
da, si rautatea este decretata de suprarealism ca un act inconstient cu valoare artistica. ba mai mult, crima devina un act artistic. vrei sa-ti demonstrez?
|
Originally Posted by Twinsen:
stai ca se pune de-o martira neprihanita aici |
Originally Posted by halebardul:
cine? |
subiectul in cauza
nu vezi?
Originally Posted by Twinsen:
|
Originally Posted by Liviu-:
nu e adevarat, ai stat pe acest topic mai mult decat marturisesti. stiu eu sigur :) |
Originally Posted by halebardul:
ei , pai iti spun eu de ce sustine asta. a intrat aici, acum, si ne-a vazut ce rai suntem cu ea. nu a vazut si partea de dinainte, de ieri, de alaltaieri, de acum cateva luni etc. a intrat acum si si-a facut o parere. proasta. te-ai mai intalnit undeva cu situatia asta? :D |
Originally Posted by EgOisM:
hai, egoism, nu e nevoie sa afisezi aerele astea de superioritate atata vreme cat ai contribuit si tu la acest topic. ba chiar cu o poza. uite domnule cum uita lumea de unde a plecat si unde a ajuns! |
waa nu am zis nimic,doar ca mi-e somn si maine am scoala.noo..v-o placut poza?
nu neg ca am contribuit,eu chiar nu o suport dar asta e ...parerea mea este ca nu o vor bana prea curand din cauza ratingului.Gata, ca parca vad ca numai ajung maine....:-S |
ti-o fi tie somn, nu inseamna ca ne e si noua sete (apropo de sucul pe care-l mentionai)
|
Originally Posted by keepwalking:
Total de acord.Dar de data asta chiar nu ma pot abtine.Vorbim de cineva care nu e de`al nostru aici.Adica totusi e un site despre cinema nu despre frigide. |
presimt ca vine cineva sa ne faca morala.
|
Morala morala .. dar sa tina cont si de dorintele publicului.
|
nu ma refer la admini.
|
Stiu.Dar cine va tine morala trebuie sa inteleaga ca toate chestiile astea sunt facut cu un scop.Binenteles ca nu avea nimeni chef sa stea sa posteze mesaje aici ... dar daca e pentru o cauza nobila ce sa facem.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:55. |