Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   S-o bannăm pe Dragomara (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95411)

redmen 21 Apr 2009 22:40

Originally Posted by Dragomara:

te rog scuză-mi incultura, da'ce-i aia "muiane"?! şi ce-i aia "frigido"?!

Pai adica nu ai filozofat la asta cand te puneai aia capra prin codru ? Sau atunci iti incarcai bateriile in natura ? Frigido.

illotempore2002 21 Apr 2009 22:40

[/quote]
bad news - să mor io de-am citit vreuna! =)) =)) am auzit doar că acolo "e" cei mai puţin proşti pe mp. =)) =)) =))[/quote]

si ti-am mai zis si-ti mai zic o data: degeaba cauti tu oameni destepti sa te valideze :) ca nu au cum!

Suspect de bizar 21 Apr 2009 22:41

Originally Posted by Suspect de bizar:

Originally Posted by illotempore2002:

lasa ca nu sta popularitatea forumului astuia in dragomara. tipa se repeta si e atat de infatuata incat nu simte nimeni nici o placere cititnd-o. a zis si Stefan ca e super plicticoasa pe aici pe undeva.

LOL. de-aia nu-mi şterge postările. noroc că mă citeşti tu. ce m-aş face io fără tine, fără voi?! =)) =)) =)) citiţi-mi blogul, dacă plec în Tibet nici că mă mai întorc, e NUMAi spre interesul vostru. dragii mei. =)) =)) =))

visul de plastic al oricarei frigide, acela de a ajunge in Tibet. de la cate gagici simandicoase am auzit treaba asta??? toate distrusele care au citit acolo o carte despre budism (de obicei tulburatele la cap care au nevoie de liniste) vor in Tibet. toate pipitzele cu pretentii de intelectuale.

bad news - să mor io de-am citit vreuna! =)) =)) am auzit doar că acolo "e" cei mai puţin proşti pe mp. =)) =)) =))

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Te crezi amuzantă da de fapt îţi sapi în continuare groapa care ai început s-o sapi de la Marea Debannare.

greieraş nici la proverbe nu stai bine. tragic! X( X( groapa se sapă numai pentru alţii. aşa e proverbu', exact ca-n viaţă.>:) >:)

Aşa proastă eşti Cristuţa?n-am zis nici un proverb.am remarcat prostia ta crasă.
Acum haideţi toţi să râdem şi să arătăm cu degetu'.
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Dragomara 21 Apr 2009 22:42

sis, te rog te uită-n oglindă încă o dată, breton ai doar tu!

ti-am zis, esti a mia pizda care zice, dandu-si bretonul din ochi cu mana, ca ea are un vis maretz, acela de a ajunge in Tibet. spalata pe creieri, pui botul la toate cliseele. daca te iau la bani marunti habar nu ai de ce vrei in Tibet si ce e acolo.

zici ca nu ai citit nici o carte?
atunci te duci ca proasta, nu ai sa intelegi nimic.

da atunci inseamna ca ideea ti-a venit de la filmul 7 ani in tibet.

ăăă... cred'că încă vreau pt. că acolo "e" cei mai puţini proşi pe mp!=)) =)) =))
PS: apreciez limbajul elevat, cel de cota -100. :-* :-* :-* :-*

Suspect de bizar 21 Apr 2009 22:42

De unde scoţi glumele astea?Dintr-o carte?

illotempore2002 21 Apr 2009 22:44

@suspect de bizar

esti eroul nostru in seara asta. am ras de m-am prapadit de postarile voastre la topicul tau

sa mai ai initiative din astea!

=))

illotempore2002 21 Apr 2009 22:45

De unde scoţi glumele astea?Dintr-o carte?

din cartea cu proverbe batranesti

si cica ea are simtul umorului

Suspect de bizar 21 Apr 2009 22:45

@suspect de bizar

esti eroul nostru in seara asta. am ras de m-am prapadit de postarile voastre la topicul tau

sa mai ai initiative din astea!

=))

=)) =)) =))
Hai că mai fac,nebuna o să-si mai facă clone şi mai întindem si atunci de-un topic.
PS:Şi tu ai fost la înălţime.=))

redmen 21 Apr 2009 22:46

Ar trebui sa apreciezi ca suntem singurii oameni care stim cat de idioata esti si totusi te bagam in seama.Frigido.

illotempore2002 21 Apr 2009 22:47

ce tare e Red =)) =))

somebody stop me, mor de ras =))

Dragomara 21 Apr 2009 22:48

bă, frate, dar chiar e tragic, mă rog dacă ai cel puţin un neuron să observi asta

io cred că azi nu-l am. adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.
tata-mare Daniel, dumneata ce spui?! ai vreo satisfacţie că-ţi iei banii păstorind asemenea***?! hmm.... io n-aş avea. no, hai cu mine-n Tibet. mai scriu 50 de ani pe blog şi după plecăm. :))

halebardul 21 Apr 2009 22:48

Originally Posted by redmen:

te rog scuză-mi incultura, da'ce-i aia "muiane"?! şi ce-i aia "frigido"?!

Pai adica nu ai filozofat la asta cand te puneau aia capra prin codru ? Sau atunci iti incarcai bateriile in natura ? Frigido.

nu avea timp, ca o vrajeau aia cu cantece de tabara tibetane:

Imi place Dragomarrha,
Felul ei de-a vorrhbi,
Imi place Dragomarrha,
Felul ei de-a gandi...

Imi place Dragomarrha
La marrhe si la munte,
Imi place Dragomarrha
In cele mai mici amanunte...

Imi place Dragomarrha
Dimineata la sapte,
Imi place Dragomarrha
In cel mai negrrhu miez de noapte...

(solo chitara rece, pauza pt eliberarea cailor respiratorii)

Imi place Dragomarrha
La bec de lanterrhna,
Imi place Dragomarrha
In limba materrhna...

Imi place Dragomarrha
Si-atunci cand rrhidica capacul,
Imi place Dragomarrha,
Imi place pe drrhacu !

Twinsen 21 Apr 2009 22:49

Multe frustrari pentru un forum asa mic....

Continuati, nu ma bagati in seama...

illotempore2002 21 Apr 2009 22:50

Dragomara e un WC, nu?

ca daca are capac.

eu asta inteleg ca a vrut sa spuna autorul prin opera lui.

voi ce credeti?

Suspect de bizar 21 Apr 2009 22:50

io cred că azi nu-l am. adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.
tata-mare Daniel, dumneata ce spui?! ai vreo satisfacţie că-ţi iei banii păstorind asemenea***?! hmm.... io n-aş avea. no, hai cu mine-n Tibet. mai scriu 50 de ani pe blog şi după plecăm. :))

CineMagia nu-i a ta.Tu eşti o nimfomană care o face la munte din greseală căzută pe forum.Să sperăm că mâine va dispărea greşeala.

halebardul 21 Apr 2009 22:51

adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.

CLAR!

redmen 21 Apr 2009 22:53

adică refuz să cred că asta e CineMagia. sau asta o fi DOAR cea a lui Ştefan, sau Pitbull. a mea în niciun caz nu e.

Pai cand a fost cinemagia ceva cu care sa ai vreo legatura ? Tu du`te inapoi pe forumul lu` Pruteanu .. acuma ca EL numai este sunt convins ca o sa te distrezi singura pe acolo.Frigido.

illotempore2002 21 Apr 2009 22:53

dar ati observat cum il linguseste pe Daniel? vrea sa-l atraga in mrejele ei (imaginate)

illotempore2002 21 Apr 2009 22:53

Pai cand a fost cinemagia ceva cu care sa ai vreo legatura ? Tu du`te inapoi pe forumul lu` Pruteanu .. acuma ca EL numai este sunt convins ca o sa te distrezi singura pe acolo.Frigido.

acu o sa zica ca nu stii sa scrii si eu ca am facut cacofonie =))

redmen 21 Apr 2009 22:55

De ce raspunzi asa greu ? Te dusasi in beci sa mai iei o litruta de vinisor ? Frigido.

illotempore2002 21 Apr 2009 22:56

nu, e aici, citeste chiar acest topic

Dragomara 21 Apr 2009 22:57

mai mult decât tragic.

CineMagia nu-i a ta.Tu eşti o nimfomană care o face la munte din greseală căzută pe forum.Să sperăm că mâine va dispărea greşeala.

mâine o să mi se reconfirme că proştii sunt peste tot, de fapt IPurile sunt singurele care mă interesează aci. io una mi-aş fi dat demult demisa dacă ar fi tb să-mi câştig pâinea moderând asemenea nulităţi. şi acum mă compar doar.
oricum asta, NUMAI asta e valoarea acestui forum/ site. oare când se va trezi careva din cei care investesc în acest site? punct. păcat.

halebardul 21 Apr 2009 22:58

Scorul este 10-3.
Ce cruzime! Ce festin! :D

Dragomara 21 Apr 2009 22:59

no, read my blog.(:| (:| (:|

redmen 21 Apr 2009 23:00

E frumos sa traiesti in lumea ta ideala ? Frigido.

illotempore2002 21 Apr 2009 23:01

Dragomara, nu mai lingusi si nu ii mai sugestiona pe moderatori cum ca sunt nu stiu cum .... sa stii ca sunt si ei baieti destepti si se prind de stratagema asta ieftina. vezi, asta e problema ta, complexata fiind de prostia ta, nu te mai raportezi la realitate, nu mai stii care-s aia prosti si care-s aia destepti.

esti o manipulatoare slaba! si noi ne prindem ce incerci sa faci!

redmen 21 Apr 2009 23:01

Acuma pe bune ... cine e vinovat ? Taica`to ala cu educatia buna sau unchiul tau ? Care te`a pipait cand erai mai mica si ai ajuns asa speriata de lume ? Daca tot suntem la momentul confesiunilor.Frigido.

illotempore2002 21 Apr 2009 23:02

E frumos sa traiesti in lumea ta ideala ? Frigido.

stai linistit, curand va incepe sa ii fie rau (cam in jumate de ora)

am experienta cu oameni ca ea

halebardul 21 Apr 2009 23:10

de fapt IPurile sunt singurele care mă interesează aci.

vrea IP-uri, dom'le! @-)

hai sa-nnebunesti!

keepwalking 21 Apr 2009 23:11

intreg acest topic este penibil.
cred ca ar trebui sa incetati.
e copilaresc.

Liviu- 21 Apr 2009 23:12

Originally Posted by keepwalking:

e copilaresc.

Aceeasi parere...

illotempore2002 21 Apr 2009 23:15

@ Liviu + Keepwalking

sper sa nu va suparati pe mine dar ati stat cu ochii pe acest topic de o ora incoace cel putin :)

si da, el este copilaresc, isnt that great?

stiati ca suprarealismul a decretat stadiul copilaresc/ipostaza copilareasca drept cea mai pura, nevinovata si creativa ipostaza?

Liviu- 21 Apr 2009 23:17

@ Liviu + Keepwalking

sper sa nu va suparati pe mine dar ati stat cu ochii pe acest topic de o ora incoace cel putin :)

Din ora aia, 45 de minute m-am uitat la un film. Inainte si dupa recunosc ca am citit ce ati scris aici, dar totusi ii dati prea multa atentie...

halebardul 21 Apr 2009 23:18

nu e copilarie, e copilire, un proces de insanatosire a forumului.

In alta ordine de idei: au aparut acum tot soiul de useri cu 0 postari pe forum, oare ce voteaza ei acum (si ce IP or fi avand? :-? :D )

Twinsen 21 Apr 2009 23:18

stiati ca suprarealismul a decretat stadiul copilaresc/ipostaza copilareasca drept cea mai pura, nevinovata si creativa ipostaza?

A decretat si rautatea veninoasa drept cea mai nevinoata si creativa ipostaza?

Mai spun doar ca asa ceva n-am vazut nici pe forumurile de fotbal. Absolut jenant.

EgOisM 21 Apr 2009 23:18

... ati stat cu ochii pe acest topic de o ora incoace cel putin :)...

eu ies ,it's kind of boring...rating placut,sa va dea si voua acolo de un suc.:-*

illotempore2002 21 Apr 2009 23:20

da, si rautatea este decretata de suprarealism ca un act inconstient cu valoare artistica. ba mai mult, crima devina un act artistic. vrei sa-ti demonstrez?

halebardul 21 Apr 2009 23:20

Originally Posted by Twinsen:

stai ca se pune de-o martira neprihanita aici

illotempore2002 21 Apr 2009 23:21

Originally Posted by halebardul:

stai ca se pune de-o martira neprihanita aici

cine?

halebardul 21 Apr 2009 23:22

subiectul in cauza
nu vezi?

adica, suntem rai cu ea.

illotempore2002 21 Apr 2009 23:22

Originally Posted by Liviu-:

@ Liviu + Keepwalking

Din ora aia, 45 de minute m-am uitat la un film. Inainte si dupa recunosc ca am citit ce ati scris aici, dar totusi ii dati prea multa atentie...

nu e adevarat, ai stat pe acest topic mai mult decat marturisesti. stiu eu sigur :)

illotempore2002 21 Apr 2009 23:23

Originally Posted by halebardul:

subiectul in cauza
nu vezi?

adica, suntem rai cu ea.

ei , pai iti spun eu de ce sustine asta. a intrat aici, acum, si ne-a vazut ce rai suntem cu ea. nu a vazut si partea de dinainte, de ieri, de alaltaieri, de acum cateva luni etc.

a intrat acum si si-a facut o parere. proasta.

te-ai mai intalnit undeva cu situatia asta?

:D

illotempore2002 21 Apr 2009 23:24

Originally Posted by EgOisM:

... ati stat cu ochii pe acest topic de o ora incoace cel putin :)...

eu ies ,it's kind of boring...rating placut,sa va dea si voua acolo de un suc.:-*

hai, egoism, nu e nevoie sa afisezi aerele astea de superioritate atata vreme cat ai contribuit si tu la acest topic. ba chiar cu o poza. uite domnule cum uita lumea de unde a plecat si unde a ajuns!

EgOisM 21 Apr 2009 23:29

waa nu am zis nimic,doar ca mi-e somn si maine am scoala.noo..v-o placut poza?
nu neg ca am contribuit,eu chiar nu o suport dar asta e ...parerea mea este ca nu o vor bana prea curand din cauza ratingului.Gata, ca parca vad ca numai ajung maine....:-S

illotempore2002 21 Apr 2009 23:32

ti-o fi tie somn, nu inseamna ca ne e si noua sete (apropo de sucul pe care-l mentionai)

redmen 21 Apr 2009 23:36

Originally Posted by keepwalking:

e copilaresc.

Total de acord.Dar de data asta chiar nu ma pot abtine.Vorbim de cineva care nu e de`al nostru aici.Adica totusi e un site despre cinema nu despre frigide.

illotempore2002 21 Apr 2009 23:54

presimt ca vine cineva sa ne faca morala.

redmen 21 Apr 2009 23:56

Morala morala .. dar sa tina cont si de dorintele publicului.

illotempore2002 21 Apr 2009 23:57

nu ma refer la admini.

redmen 21 Apr 2009 23:59

Stiu.Dar cine va tine morala trebuie sa inteleaga ca toate chestiile astea sunt facut cu un scop.Binenteles ca nu avea nimeni chef sa stea sa posteze mesaje aici ... dar daca e pentru o cauza nobila ce sa facem.

All times are GMT +2. The time now is 21:55.