![]() |
Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by redmen:
Lipsa de onoare si lipsa de demnitate nu sunt infractiuni. :D |
Da .. intelesesem gresit intrebarea si mi`am sters mesajul.
|
Originally Posted by corinka:
|
Dumnezeule, mi-a ramas TV-ul pe B1 si se da in reluare o emisiune in care e invitat tocmai ala care il imita pe Badea. Il tot intreaba prezentatoarele despre Becali si el isi da cu parerea ca un expert. :D
|
Ăla nu-i nimic.Pe Iliuţă Numerologie nu-l ştii?
|
Nu, cine-i ala?
|
Îi un idiot cu un cap mare(nu că aş avea ceva cu felu' cum arată da să ştii de-l vezi) ce are noaptea târziu o emisune la care sună oamenii,îi dau nişte date şi el îi ghiceşte.Aşa o sunat unu,i-o dat datele şi o zis că de fii-so vrea să ştie ceva,şi ăsta zice „Păi,are probleme pe partea căsătoriei” „Păi nu-i căsătorit” se gândeşte un pic „Păi asta-i problema ”.
Apropo reluare Sinteza zilei unde-i Mircea Diaconu şi Tudor Chiriliă. |
Apropo,pe Antena 1 îi.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
Ar fi bun la stand-up comedy :)) |
Chirila arata mai nou ca unul care isi face veacul prin statiile de metrou. Mai elegant de atat n-o pot spune. |
Alta şi mai bună.Sună unu'.„Da domnule,numele şi data naşterii” „Am sunat să-ţi spun...că-mi place capu' tău ăla mare” stă un pic Iliuţă „Cine sunteţi?” şi telespectatorul „Iisus”.Şi s-o întrerupt legătura şi începe Iliuţă să zică cât(scuzaţi cacofonia) de rău îi să ne credem Dumnezeu,celebrul caz al actorului Franco Zeffirelli care a şi regizat filmul Iisus din Nazaret.Am rămas mască de cât de prost era,şi încă era perfect convins de ce zicea.1)Robert Powell l-o jucat pe Iisus,Zeffirelli l-o regizat,2)Powell încă mai trăieşte.Şi o început să zică de o fată ce o cunoaşte că ea o înebunit că făcea nu stiu ce păcate,că „se masturba şi Doamne fereşte”.
|
Atunci tipul are o calitate: promptitudine. Nu oricine poate fii mereu pe faza. |
|
Păi mai ales la meseria lui.Sau altădată o sunat un telespectator şi este o fereastră într-un colţ cu un operator(în cazul de faţă era o operatoare) şi se vedea clar că vorbea cu ea pe mess.Şi o început să râdă cu telespectatorul pe fir de o fugit operatoarea de râs.
|
Originally Posted by corinka:
|
Puneţi pe OTV.Face toţi banii.
|
Nu e. Doar se preface. :hmm: |
Originally Posted by Chambord:
|
Te poti preface ca esti inteligent dandu-ti cu parerea despre orice si lumea zice "Iote ci le stie ala, ii distept puiu'". Te poti considera haios, dar la glumele tale poate nu rade lumea, desi e mai mult o chestie de gusturi. La carisma e mai greu sa te prefaci, ori ai ori n-ai. Eu il consider carismatic, destul de amuzant, dar cu inteligenta doar peste medie. |
Are un limbaj mai de mahala,îi drept.Da' intenţionat,el se adresează tot românului,nu poate vorbi ca Ptatievici cu DEX-u' lângă el,că poat ena Gicu nu înţelege.Amuzant îi,asta se şi vede datorită ratingului lui foarte mare.
|
Gigi Liber Neamule!!!!!!!!!!!!
|
Nu e nevoie de inteligenta ca sa te indrageasca lumea si sa ai succes.Vezi cazul OTV.
Mircea Badea e un personaj simpatic si nu inteleg ce legatura are faptul ca isi da cu parerea asupra unor articole din ziare si ca lumea il crede ? Ce il crede ca nu am inteles ? P.S. Multi faceti confuzie intre emisiuni de cultura si intre emisiuni de succes.Si inca nu am auzit de talk-show`uri de cultura.Sau cel putin unele care sa aiba si succes. |
Păi când cele de cultură îs făcute de alde Patatievici care mâncă DEX-u' toată ziua.Sau de Liiceanu ce se dă cu creme şi scrie în ziare,Hurezeanu,Manolescu şi alte rebuturi.
|
Puneţi pe OTV să vedeţi o vacă blondă(Nikita) care vrea să se sinucidă.
|
Deontolog sau ce?
=)) =)) =)) =)) =)) @ Liviu "Eu il consider carismatic, destul de amuzant, dar cu inteligenta doar peste medie." Ai dovezi? Esti o somitate in domeniu? |
Care parte din "eu il consider" n-ai inteles? Daca vreau pot sa-l consider si un mascarici... si chiar o fac. Tu poti sa-l consideri Dumnezeu, treaba ta...
|
Originally Posted by Liviu-:
tie chiar trebuie sa iti explic o ironie. |
Originally Posted by redmen:
Votai cu Badea, ma face sa rad, de fiecare data... emisiunea lui e mai mult un pamflet, nu un talk-show. Good point, red;) ! |
Originally Posted by danonino:
Nu stiu in ce lume traiesti, dar eu nu am o emisiune urmarita de o multime de oameni. Parerea mea e inofensiva, oricat de ofensiva s-ar vrea ea, la Badea e chiar inversul. |
Acelasi lucru l-ai putea spune si despre parerea de pe forum a unei persoane.
|
Eu zic că "Dan Diaconescu Direct" era cel mai adevărat talk-show.
|
In gura presei nu e talkshow , n1 si Realitatea nu-s televiziuni , nici macar televizuini , OTV e oale si ulcele , deci e sondaj de tipul 1 din 1 |
Nu am treaba cu astfel de emisiuni... dar OTV-ul pare sa promoveze prostie in masa.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:00. |