Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Talk-show-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95383)

corinka 17 Apr 2009 00:02

Originally Posted by Liviu-:

Cine hotaraste care sunt oamenii fara onoare si fara demnitate?

Originally Posted by redmen:

Un judecator corupt?

Lipsa de onoare si lipsa de demnitate nu sunt infractiuni. :D

redmen 17 Apr 2009 00:04

Da .. intelesesem gresit intrebarea si mi`am sters mesajul.

Suspect de bizar 17 Apr 2009 00:12

Originally Posted by corinka:

Imi place atitudinea ta, Suspy, chiar ma temeam sa nu cumva sa sari la cearta, pentru ca nu imi place Badea. Eu iti respect parerea despre el, chiar daca pe mine ma enerveaza.

Doamne, tipul de la B1 este de-a dreptul ilar. Ar fi si mai haios daca ar manca seminte in timpul "emisiunii".

Păi da.Nu putem sta toată ziua pe forum şi să spunem „Da,aşa e” , „Ai dreptate” , „Perfect de acord”.

corinka 17 Apr 2009 00:24

Dumnezeule, mi-a ramas TV-ul pe B1 si se da in reluare o emisiune in care e invitat tocmai ala care il imita pe Badea. Il tot intreaba prezentatoarele despre Becali si el isi da cu parerea ca un expert. :D

Suspect de bizar 17 Apr 2009 00:27

Ăla nu-i nimic.Pe Iliuţă Numerologie nu-l ştii?

corinka 17 Apr 2009 00:28

Nu, cine-i ala?

Suspect de bizar 17 Apr 2009 00:32

Îi un idiot cu un cap mare(nu că aş avea ceva cu felu' cum arată da să ştii de-l vezi) ce are noaptea târziu o emisune la care sună oamenii,îi dau nişte date şi el îi ghiceşte.Aşa o sunat unu,i-o dat datele şi o zis că de fii-so vrea să ştie ceva,şi ăsta zice „Păi,are probleme pe partea căsătoriei” „Păi nu-i căsătorit” se gândeşte un pic „Păi asta-i problema ”.

Apropo reluare Sinteza zilei unde-i Mircea Diaconu şi Tudor Chiriliă.

Suspect de bizar 17 Apr 2009 00:32

Apropo,pe Antena 1 îi.

Liviu- 17 Apr 2009 00:37

Originally Posted by Suspect de bizar:

Aşa o sunat unu,i-o dat datele şi o zis că de fii-so vrea să ştie ceva,şi ăsta zice „Păi,are probleme pe partea căsătoriei” „Păi nu-i căsătorit” se gândeşte un pic „Păi asta-i problema ”.

Ar fi bun la stand-up comedy :))

corinka 17 Apr 2009 00:41

Apropo reluare Sinteza zilei unde-i Mircea Diaconu şi Tudor Chiriliă.

Chirila arata mai nou ca unul care isi face veacul prin statiile de metrou. Mai elegant de atat n-o pot spune.

Suspect de bizar 17 Apr 2009 00:41

Alta şi mai bună.Sună unu'.„Da domnule,numele şi data naşterii” „Am sunat să-ţi spun...că-mi place capu' tău ăla mare” stă un pic Iliuţă „Cine sunteţi?” şi telespectatorul „Iisus”.Şi s-o întrerupt legătura şi începe Iliuţă să zică cât(scuzaţi cacofonia) de rău îi să ne credem Dumnezeu,celebrul caz al actorului Franco Zeffirelli care a şi regizat filmul Iisus din Nazaret.Am rămas mască de cât de prost era,şi încă era perfect convins de ce zicea.1)Robert Powell l-o jucat pe Iisus,Zeffirelli l-o regizat,2)Powell încă mai trăieşte.Şi o început să zică de o fată ce o cunoaşte că ea o înebunit că făcea nu stiu ce păcate,că „se masturba şi Doamne fereşte”.

corinka 17 Apr 2009 00:43

Aşa o sunat unu,i-o dat datele şi o zis că de fii-so vrea să ştie ceva,şi ăsta zice „Păi,are probleme pe partea căsătoriei” „Păi nu-i căsătorit” se gândeşte un pic „Păi asta-i problema ”.

Atunci tipul are o calitate: promptitudine. Nu oricine poate fii mereu pe faza.

corinka 17 Apr 2009 00:44

Alta şi mai bună.Sună unu'.„Da domnule,numele şi data naşterii” „Am sunat să-ţi spun...că-mi place capu' tău ăla mare” stă un pic Iliuţă „Cine sunteţi?” şi telespectatorul „Iisus”.Şi s-o întrerupt legătura şi începe Iliuţă să zică cât(scuzaţi cacofonia) de rău îi să ne credem Dumnezeu,celebrul caz al actorului Franco Zeffirelli care a şi regizat filmul Iisus din Nazaret.Am rămas mască de cât de prost era,şi încă era perfect convins de ce zicea.1)Robert Powell l-o jucat pe Iisus,Zeffirelli l-o regizat,2)Powell încă mai trăieşte.Şi o început să zică de o fată ce o cunoaşte că ea o înebunit că făcea nu stiu ce păcate,că „se masturba şi Doamne fereşte”.

Dar s-a crezut Powell sau Zeffirelli Iisus?

Suspect de bizar 17 Apr 2009 00:46

Păi mai ales la meseria lui.Sau altădată o sunat un telespectator şi este o fereastră într-un colţ cu un operator(în cazul de faţă era o operatoare) şi se vedea clar că vorbea cu ea pe mess.Şi o început să râdă cu telespectatorul pe fir de o fugit operatoarea de râs.

Suspect de bizar 17 Apr 2009 00:46

Originally Posted by corinka:

Dar s-a crezut Powell sau Zeffirelli Iisus?

Nu,Powell nici nu era credincios.

Suspect de bizar 17 Apr 2009 00:56

Puneţi pe OTV.Face toţi banii.

Chambord 17 Apr 2009 09:28

Badea îi haios,carismatic şi inteligent.

Nu e. Doar se preface. :hmm:

Suspect de bizar 17 Apr 2009 17:03

Originally Posted by Chambord:

Aici chiar m-ai pierdut.Cum te poţi predace că eşti haios,carismatic,inteligent?

Liviu- 17 Apr 2009 18:02

Originally Posted by Chambord:

Aici chiar m-ai pierdut.Cum te poţi predace că eşti haios,carismatic,inteligent?

Te poti preface ca esti inteligent dandu-ti cu parerea despre orice si lumea zice "Iote ci le stie ala, ii distept puiu'". Te poti considera haios, dar la glumele tale poate nu rade lumea, desi e mai mult o chestie de gusturi. La carisma e mai greu sa te prefaci, ori ai ori n-ai. Eu il consider carismatic, destul de amuzant, dar cu inteligenta doar peste medie.

Suspect de bizar 17 Apr 2009 18:04

Are un limbaj mai de mahala,îi drept.Da' intenţionat,el se adresează tot românului,nu poate vorbi ca Ptatievici cu DEX-u' lângă el,că poat ena Gicu nu înţelege.Amuzant îi,asta se şi vede datorită ratingului lui foarte mare.

Suspect de bizar 17 Apr 2009 18:57

Gigi Liber Neamule!!!!!!!!!!!!

redmen 17 Apr 2009 19:09

Nu e nevoie de inteligenta ca sa te indrageasca lumea si sa ai succes.Vezi cazul OTV.

Mircea Badea e un personaj simpatic si nu inteleg ce legatura are faptul ca isi da cu parerea asupra unor articole din ziare si ca lumea il crede ? Ce il crede ca nu am inteles ?

P.S. Multi faceti confuzie intre emisiuni de cultura si intre emisiuni de succes.Si inca nu am auzit de talk-show`uri de cultura.Sau cel putin unele care sa aiba si succes.

Suspect de bizar 17 Apr 2009 19:11

Păi când cele de cultură îs făcute de alde Patatievici care mâncă DEX-u' toată ziua.Sau de Liiceanu ce se dă cu creme şi scrie în ziare,Hurezeanu,Manolescu şi alte rebuturi.

Suspect de bizar 25 Apr 2009 01:33

Puneţi pe OTV să vedeţi o vacă blondă(Nikita) care vrea să se sinucidă.

danonino 14 Dec 2010 17:43

Deontolog sau ce?

=)) =)) =)) =)) =))

@ Liviu
"Eu il consider carismatic, destul de amuzant, dar cu inteligenta doar peste medie."

Ai dovezi? Esti o somitate in domeniu?

Liviu- 14 Dec 2010 18:08

Care parte din "eu il consider" n-ai inteles? Daca vreau pot sa-l consider si un mascarici... si chiar o fac. Tu poti sa-l consideri Dumnezeu, treaba ta...

danonino 14 Dec 2010 18:21

Subscriu. Si de cate ori il vad cu ziarul in fata isi tot da cu parerea pe anumite subiecte fara a conta daca are sau nu dreptate. Face pe amuzantul, dar lumea care se uita la emisiune il crede indiferent daca prezinta vreo dovada pentru a-si sustine afirmatiile sau nu.

tie chiar trebuie sa iti explic o ironie.

rrs85 15 Dec 2010 10:55

Originally Posted by redmen:

Nu e nevoie de inteligenta ca sa te indrageasca lumea si sa ai succes.Vezi cazul OTV.

Mircea Badea e un personaj simpatic si nu inteleg ce legatura are faptul ca isi da cu parerea asupra unor articole din ziare si ca lumea il crede ? Ce il crede ca nu am inteles ?

P.S. Multi faceti confuzie intre emisiuni de cultura si intre emisiuni de succes.Si inca nu am auzit de talk-show`uri de cultura.Sau cel putin unele care sa aiba si succes.

Votai cu Badea, ma face sa rad, de fiecare data... emisiunea lui e mai mult un pamflet, nu un talk-show. Good point, red;) !

Liviu- 15 Dec 2010 19:49

Originally Posted by danonino:

Subscriu. Si de cate ori il vad cu ziarul in fata isi tot da cu parerea pe anumite subiecte fara a conta daca are sau nu dreptate. Face pe amuzantul, dar lumea care se uita la emisiune il crede indiferent daca prezinta vreo dovada pentru a-si sustine afirmatiile sau nu.

tie chiar trebuie sa iti explic o ironie.

Nu stiu in ce lume traiesti, dar eu nu am o emisiune urmarita de o multime de oameni. Parerea mea e inofensiva, oricat de ofensiva s-ar vrea ea, la Badea e chiar inversul.

danonino 15 Dec 2010 20:36

Acelasi lucru l-ai putea spune si despre parerea de pe forum a unei persoane.

Sylver Cheetah 53 05 Dec 2015 23:35

Eu zic că "Dan Diaconescu Direct" era cel mai adevărat talk-show.

cosmin742000 09 Dec 2015 07:42

Care consideraţi că este cel mai reuşit talk-show?

PS:Sinteza zilei şi În gura presei le pun împreună pentru că de multe ori Badea îi prezent la Sinteză şi practic ambele emisiuni sunt un tot unitar.

In gura presei nu e talkshow , n1 si Realitatea nu-s televiziuni , nici macar televizuini , OTV e oale si ulcele , deci e sondaj de tipul 1 din 1

H4cK3RuL 26 Jan 2016 19:33

Nu am treaba cu astfel de emisiuni... dar OTV-ul pare sa promoveze prostie in masa.

All times are GMT +2. The time now is 21:00.