Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   CinePub (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=250)
-   -   Care ar fi cea mai indicata masina pt o femeie? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95292)

Judex 26 Feb 2010 18:55

Ok, ok, a fost o glumita. ;)

Uite ce-ti propun, daca-ti permiti:
http://www.dodge.ro/nitro/index.html
Are un coleg, e excelenta. E drept, costa de te-ndoaie - el tocmai mi-a spus ca a dat 11 milioane pe RCA, cea mai ieftina!!! Pentru oras nu recomand niciodata asa ceva, dar pentru iesiri, eventual dese, e yummy rau. E drept, nu se prea potriveste pentru o femeie... :D
http://masini.ro/dodge/masini-noi/ni...motorizare.htm

MariaMona 26 Feb 2010 19:08

aaaaa, nu prea imi permit... si nici nu am chef sa conduc (masina), dar e faina. cand o sa insiste barbatul, mai vedem.

foxyroxy 08 Mar 2010 21:14

o buburuza rosie :).imi plac cooper si chiar matizurile.mi se par foarte feminine.parca iti zambesc asa cand te uiti la ele.;)

reillz 17 Mar 2010 15:20

Cum viseaza femeile la Fat-Frumos pe un armasar alb eu visez la o femeie intr-un Ford Mustang GT '67 negru :X too bad it'll never happen

RomaniaMare 24 Apr 2010 01:05

VW Beettle,Mini Cooper sau Fiat 500 .

Floydman 04 May 2010 01:58

Kamaz

RomaniaMare 09 May 2010 00:17

Originally Posted by Floydman:

Kamaz

=))

ionutdobre 24 Jun 2010 08:45

Originally Posted by RomaniaMare:

VW Beettle,Mini Cooper sau Fiat 500 .

Volkswagen-ul Beetle ori Fiat 500 sunt iconice pentru femei. Insa eu votez si Smart for Two si Smart for Four.

Willy4k 01 Sep 2010 21:55

Cea mai potrivita masina pentru o femeie : Volkswagen Sirocco!:X

Medicate 04 Sep 2010 21:38

Originally Posted by Willy4k:

E scirocco :-" !

Willy4k 04 Sep 2010 21:45

Originally Posted by Medicate:

Originally Posted by Willy4k:

E scirocco :-" !

Am mancat si eu o litera, nu se pune acum!:D

Medicate 04 Sep 2010 23:42

:)) greseala iertata !

dragonfly_drk 05 Sep 2010 00:10

de ce nu spune nimeni ca unei femie i-ar sta bine intr-un 4x4?...
sunt foarte multe femei care participa la curse de masini si le sta bine...
ce sa mai spun de femeile de pe motoare... hmmm... arata super...
deci o femeie poate fi sexy si intr-o masina barbateasca... daca stie cum sa stea in ea... ;)

balika 15 Oct 2010 12:22

Originally Posted by dragonfly_drk:

de ce nu spune nimeni ca unei femie i-ar sta bine intr-un 4x4?...
sunt foarte multe femei care participa la curse de masini si le sta bine...
ce sa mai spun de femeile de pe motoare... hmmm... arata super...
deci o femeie poate fi sexy si intr-o masina barbateasca... daca stie cum sa stea in ea... ;)

Aici iti dau dreptate. O prietena foarte buna si-a cumparat recent un Mercedes G class si e chiar ceva exotic sa vezi o femeie sa conduca un 4x4 de dimensiunile respective. Nu stiu de ce s-a obisnuit lumea cu regula "femei - masini mici". Soferi prosti exista in ambele tabere, nu e ceva standard doar pentru femei. De exemplu, colaborez cu o firma din Iasi, de la care aduc marfa uneori. Camionul cu care-mi trimit ei cele cerute e condus de o femeie, care ma uimeste tot timpul cu niste parcari incredibile in curtea firmei. :))

rrs85 16 Dec 2010 18:42

"PeJos" oricare din varianate, fie 1000, 2000 sau 10000 de pasi, este cea mai indicata masina pentru persoanele de sex feminin...;)

capodecina 13 Jan 2011 18:47

Originally Posted by balika:

si e chiar ceva exotic sa vezi o femeie sa conduca un 4x4 de dimensiunile respective.

Spune-mi si tu mie... ce e atat de exotic? :))

Ami85 14 Jan 2011 00:44

Nu stiu ce masina s-ar potrivi cel mai bine unei femei. Am vazut recent o tipa intr-o dubita, era foarte tare (mai ales ca era si destul de tanara), asa imagine mai rar. :)
Nu le prea am cu vehiculele astea, ca, din punctul meu de vedere, atata timp cat merge si am loc pentru picioare, e totul perfect, dar tot o d-asta as vrea sa mi se potriveasca. :D http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...0&tx=117&ty=81

kene 26 Jan 2011 21:50

Smart *_*

zgubi 02 Feb 2011 22:08

la capitolul ""Care ar fi cea mai indicata masina pt o femeie" as alege un Mini Cooper cu un usor tunning la masca radiatorului,sau un Smart forfour.mi-as alege o masina mica din cele prezentata pt eschive prin oras si parcari simple si usoare de 5 secunde fiecare ;) cand o sa devin mai sobra o sa aleg cu siguranta un Dodge Caliber.

mvpsebi 02 Feb 2011 22:48

Orice masina ar fi indicata atat timp cat dansa sta pe scaunul din dreapta >:) de fapt daca stau bine sa ma gandesc, sunt si masini cu volanul pe dreapta :-? deci cel mai bine e pe bancheta din spate :)) ok, I kid, I kid.. :-j

EugenLaurentiu 03 Feb 2011 21:38

o caruta ... se potriveste perfect !

zgubi 03 Feb 2011 22:42

cand se apuca femeile de condus barbatii sed in dreapta cu berea in dinti :)) poanta asta am auzit-o de la unchiul meu si mi-a ramas in minte inca de cand eram copila :D

Rassiia 06 Feb 2011 14:07

un trabant este inofensiv:))

Sorin87 11 May 2011 23:01

Peugeot 206 CC:D

Cristina_ 14 May 2011 11:15

Nu am masina, dar am permis :)) Mi-ar place o masina decapotabila, un Porsche :D

Sorin87 16 May 2011 18:38

Cristina eu ziceam de un Peugeot 206 CC, este decapotabil dar ti-l poti permite pe cand un Porsche e ca scump:P

Cristina_ 16 May 2011 23:26

Originally Posted by Sorin87:

Cristina eu ziceam de un Peugeot 206 CC, este decapotabil dar ti-l poti permite pe cand un Porsche e ca scump:P

pai iti dai seama cu Porsche mai mult este un vis deoarece nu cred ca voi avea vreodata atatia bani sa imi cumpar unul doar daca castig la loto 6/49 :))

Peugeot 206 CC nu prea am incredere deoarece este frantuzeasca, ca solutie de buget as merge si pe Alfa Romeo Spider.

Sorin87 18 May 2011 10:52

Alfa Romeo Spider este mai bun decat un Peugeot 206 CC dar si mai costisitor cand vine vorba de piese ;)

capodecina 22 May 2011 18:54

Lasa Cristina_, ca pentru inceput e buna si Dacia... B-)

Cristina_ 22 May 2011 19:37

Originally Posted by capodecina:

Lasa Cristina_, ca pentru inceput e buna si Dacia... B-)

Deocamdata nu imi permit nici o masina deoarece nu am bani.:)) Poate cand am sa am banii mei adica sa fiu platita , sa am salariul meu atunci da.Pana atunci nu pot decat sa ma uit la ce masini trec pe strada.

bornfree 22 May 2011 22:07

e cam offtopic dar in fine:
tocmai ce am depasit o pe una ieri era intr-un mercedes clasa A, faza foarte tare care m-a facut sa rad e ca avea pe luneta scris mare de tot - `the best car is a Harley` :) :)

Sorin87 23 May 2011 13:40

poate o sa puna Cinemagia un premiu o masina si pe urma o sa ai sanse sa castigi una decat sa o cumperi :))

cosminlipsa 04 Oct 2011 04:34

Ideea ar fi urmatoarea: nu conteaza marca de masina la o femeie , conteaza pretul ei.
Le place sa fie cat mai scumpa,decapotabila daca se poate sa le fluture parul in vant, si desigur cu ochelarii de soare la ochi
Ca doar ce le mai place sa fie privite=))

unleasheD 04 Jan 2012 23:38

Originally Posted by cosminlipsa:

Ideea ar fi urmatoarea: nu conteaza marca de masina la o femeie , conteaza pretul ei.
Le place sa fie cat mai scumpa,decapotabila daca se poate sa le fluture parul in vant, si desigur cu ochelarii de soare la ochi
Ca doar ce le mai place sa fie privite=))

Masina ideala pt. o femeie e una care se conduce singura. Tipa se urca la volan si zice catre computerul de bord "du-ma la mall". Computerul parca ii citeste mintile si ii spune "Unirea Shoping Center sa fie" :)) . Exagerez , o masina ideala ar fi o Dacie ... macar daca se buseste sa nu plangi dupa ea ...dupa masina :))

imoral 24 Jan 2012 15:35

Pentru o femeie masina ar fi un X5,Audi TT Mercedes SLC etc

Olivia0306 31 Jan 2012 23:46

Pentru cele interesate sa arate si bine masina chiar si second-hand

http://cosmetizare-auto.ro/

Multumesc ;)

imoral 11 Feb 2012 19:58

Originally Posted by Olivia0306:

Pentru cele interesate sa arate si bine masina chiar si second-hand

http://cosmetizare-auto.ro/

Multumesc ;)

Tu iti faci reclama pe fata nesimtitule

All times are GMT +2. The time now is 09:41.