![]() |
Eu nu inteleg prea clar cum poti da best supporting actor/actress for Series, Mini-Series, TV Production. Astea-s trei branze complet diferite (sau judeca doar in baza unui episod?).
Totodata, ma cam irita fascinatia asta a celor de la GG pentru 30 Rock, care desi e un serial mistocel, nu e nicidecum asa destept si bun precum vor toti sa-l faca sa para. Dar premiul pentru Baldwin meritat. |
M-am enervat cu globurile astea, avand in vedere ca sunt the kiss of death pentru orice pretendent serios la Oscar, cum era filmul lui Danny Boyle :(
Benjamin Button era perfect eligibil pentru premiul asta, Slumdog Millionaire trebuia lasat in pace, boo. |
Acu mi-am luat toate filmele de mai sus,sper sa merite.
Buticut sa te bag in absolut: mi-ai zis cum se termina RR si The R cu Kate Winslet...Dar nu-i nimic,sunt in ton cu finalurile tragice,am luat si "Breaking the waves" al lui von Trier,ca vorbea CTP intr-o emisune despre viata asta care trece repede,sacrificiul anonim,cum ramanem noi anonimi dupa ce murim,etc,treburi eminamente importante. |
Originally Posted by Pauline Kael:
Told ya it was a spoiler. See it on your own risk :). |
Oki,am crezut ca e un spoiler mai mic. :) Cate din ele ai vazut?Cred ca as vrea sa vad intai"Slumdog millionaire",pt ca nu e very yankeu.Sau alea cu Kate..Cica Vicky..e parodie dupa telenovele? :? Nu vreau sa citesc nimic inainte:)Mickey Rourke,c'mon,ce-i cu fatza aia?:)
|
Originally Posted by Pauline Kael:
nu e |
Originally Posted by Supastar:
|
Vazui Slumdog Millionaire.
Nu am vazut si celelalte nominalizate, dar inclin sa cred ca a meritat cele 4 Globuri de Aur. Soundtrack-ul este superb, incepand cu M.I.A. si continuand cu toate melodiile compuse de A.R. Rahman. Pana si genericul de la final e foarte bun de urmarit. Un film care trebuie vazut neaparat. |
ca tot zici de soundtrack, acesta poate fi ascultat aici. Daca nu merge linkul, intrati pe www.deezer.com si dati cautare dupa slumdog millionaire. By the way, e perfect legal :)
|
Dezamagita de Globurile de aur,de la nominalizari,la premii,la rochiile mult-laudate pe red carpet..Hollywoodul si-a pierdut stralucirea de altadata.
|
Originally Posted by Supastar:
De la dialogurile pline de ura pasionale dintre Penelope si Javier...pana la frica constanta de a fi descoperita ca a inselat din partea Rebeccai...si in sine inselatu in stanga si in dreapta... It's so o parodie dupa telenovele...ca sunt mai multe de 3 caracteristici... |
All times are GMT +2. The time now is 04:56. |