![]() |
intr-adevar, e dragomara
bann |
Originally Posted by sorinel2:
bai..eu nu mai inteleg nimic.. pe buticut o iubesc.. de ce ai raspuns u? |
Vai,deja frang inimi! :love:
Nice!:P |
Originally Posted by buticut:
* * * Dragomara?! Ce surprizä! Credeam cä-i altä clonä (acum nu mai zic, cä m-as face de râs). |
pai.. e normal.. nu crezi?
te iei la tranta cu-n pitbull .. u ce esti..o pisicuta banuiesc.. cu ghiare ascutite.. nu e dragomara..n-are cum.. stef, rogu-te.. nu-i da bann :(( |
Daca Stefan a zis cä-i ea, ea e - el, ca admin, vede toate IP-urile, iar ea în timp a folosit foarte multe.
De fapt, ieri am väzut un e-mail de la ea în inbox, si l-am sters, ca sä nu mä indispun, m-am säturat de "porcule, magarule, tzatzä ce esti", etc... Oricum, se leagä... |
i see.. topicul asta a luat-o pe aratura.. asa ca o las pe buticut sa mai spuna ca-mi place : :love:
|
Bine, da' gingas, cä acum e armistitiu.
|
Stefan nu cred ca se referea la buticut, ci la sorinel2. Buticut e prea coerenta si literata ca sa fie Dragomara. Si chiar daca insista prea mult in a-i demonstra lui Pitbull ca greseste, totusi are destula logica in afirmatii.
|
Originally Posted by films4all:
Originally Posted by sorinel2:
Era clara treaba de cand a postat la "ultimul film vazut" chestia asta :lol: |
Originally Posted by Planmaker:
|
Sorinel si Buticut sunt personajele centrale din filmul pe care l-ati anuntat in acest topic? sau poate personaje secundare?
:) |
Da.
|
perfect.
|
Yep, totul se invarte in jurul meu ;)
|
E pur si muove. :happy:
|
cica unii si-au bagat copilul la spalat in masina de spalat
si cam asta a zis si el, e puor si muove (sau cum s-o scrie) :) |
I think this is the begining of a beautiful friendship :happy:
|
Il ador pe Tim Roth,(Tim Burton)dar numai in filmele pe care si le alege,pentru ca celea sunt reusite.Ador stilul asta ,inspiratia lui din desenele lui Edward Gorey si regizorii expresionisti germani..
Astept urmatorul film cu nerabdare. Un singur lucru nu mi-a placut la Sweeney: finalul ,de ce pustiul....?asa si pe dincolo.Cheep. In rest un musical perfect dark,regretul ca nu a regizat si schimbat "Lemony's Snikets.." |
Tim Roth ? Cineva a incurcat topicurile :)
|
Originally Posted by redmen:
Partea buna e ca ati facut sa ma inrosesc,asa ca emotiile sunt...constructive. Tim Burton e un autist genial,el m-ar fi iertat.N-are treaba cu formalismele sociale:) |
punem pariu ca are IP de constanta? :D
sau o fi fugit Dragomara de la mare draga pauline, nu incerca sa scrii intr-o zi cat tiza ta in decenii de cariera. Mai respira si, mai ales, mai gandeste-te... :) |
Originally Posted by StefanDo:
Tiza mea nu stiu daca a scris mult sau nici macar bine,era o persoana neconventionala,nu foarte pregatita in domeniu,de aceea mi-am ales nickul asta. Nu sunt clona. Despre partea cu ganditul...degeaba,atunci cand nu ai experienta in domeniu e cam greu,oricate sfortari as face. :(( :lol: Intrebare: e un forum doar pentru cei din bransa sau si pentru spectatorii obisnuiti? |
Originally Posted by StefanDo:
could be ... could be :) |
sau nu :)
dragomara tocmai mi-a trimis un mail furibund, care incepe cu "Dacã prin absurd adresa asta de mail e OK aflã de la mine cã eºti BOU." Este singura fraza din care am inteles ceva, dar intuiesc ca intre pauline si dragomara nu este totusi nicio legatura :) |
Da .. Pauline cunoaste mai multe detalii despre filme/actori decat stia Dragomara cu cele peste 1000 de filme ale ei vizionate.
|
Si mie mi-a trimis unul, intitulat "Si eu, care credeam ca..."
As usually, nu l-am deschis. Ca de obicei, n-o sä creadä. (Ce sä-i faci, pe lumea asta chiar existä oameni nedominati de curiozitäti märunte...) Revenind, eu sunt convins cä Pauline e legitimä; eventualele asemänäri sunt exterioare, pe când deosebirile sunt de fond, si majore (tin de gusturi, de coerenta discursului, de esenta atitudinii...) Pauline, nu te soca. Aici, la noi, profesionistii si simplii spectatori fac casä bunä, päscând aläturea în voe / ca pe corabia lui Tata Noe - si chiar dacä uneori se lasä cu scântei, de fapt suntem niste dulcici si scumpici. * * * L.E. - Ultima mosträ: "Hai ca iar am ras"... Fata asta chiar n-are altä treabä - se uitä la ce vorbim noi aici, si ne trimite e-mail-uri... :( L-am raportat ca spam, poate nu vor mai ajunge... |
Gresit. Mailul se intitula "Hai ca am iar am ras" :)
|
M-am fastacit,sper doar sa nu dezamagesc.Filmele...nu sunt doar visare cu ochii deschisi au devenit un mod de viata si exemplu in sine..
[size=7](Sfat obraznic: daca ati fi gentlemani (pentru impresie artistica macar) si i-ati mai da o sansa Dragomarei?Toata lumea ar fi multumita.Sigur nu trebuia sa ma bag,dar...been there,done that,the black sheep.Toti meritam...a sasea,saptea ,a o suta sansa.Viata e ca un film: e scurta si cand scrie the end tot n-am inteles adevaratul sens al ei).[/size] Revenind la Sweeney Todd,ma intreb daca marca Tim Burton nu isi cere dreptul. Daca ar fi fost acelasi film semnat de un regizor necunoscut? |
pauline pe toata linia :lol: mai trage-ti suflul, pauline, binisor... :happy:
|
Am citit ce au scris Pitbull si Buticut.Sunt de acord ca Buticut a pus multa pasiune,dar chiar cred ca Tim Burton putea face mai mult.
Chiar daca majoritatea criticilor sunt pozitive ,nu cred ca e un film perfect.E bine facut si ne da iluzia ca e perfect. Stephen Sondheim e un geniu,nu Tim Burton.Daca altcineva ar fi citit sceanriul extraordinar al lui Sondheim ar fi facut mai mult(poate avandu-l ca maestru chiar pe Tim Burton:) Voi revedea filmul,si ma voi gandi. Mi-a placut,dar ii lipsesc unele lucruri ca sa fie perfect,si dupa ce se termina sa spui " sunt uluit"... Revin,cand se poate. De vazut si asta: http://www.cinemagia.ro/movie.php/Sw...movie_id=15254 Cu ZoltanOctavian Butuc,Adrian Pintea. La BBC a fost lider de audienta. Se poate descarca? http://www.cinemagia.ro/news.php?new...default&hist=1 |
Re: "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street&
[quote]
Originally Posted by Pitbull:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
.
Quote:
Quote:
Filmul nu e de 10 ,dar ramane o bijuterie pt posteritate.Nota 9. Scauzati greselile de ortografie,voi corecta. |
buticut a scris:
Citat:
Quote:
In general ma enerveaza userii care cad in admiratie si se impart in doua tabere in cazul de fata,prima data ii dau dreptate lui Pitbull si daca vine cineva mai tare in gura(f argumentat si entuziast in placerea de iubi la propriu un film complex)Buticut se intorc ca la Ploiesti.Oameni buni, aveti si voi capete,nimeni nu e perfect si amandoi au mare dreptate,pt ca in primul rand se pricep si in al doilea e un film superior care nu prinde usor la public dar prinde la critica,sensuri,simboluri,tehnica,etc,trebuie sa fii documentat ca sa urmaresti un film ca asta. Buticut n-am fost de acord cu tot ce ai scris.Pitbull la fel,mi s-au parut putin exagerate,restrictive, amandoua criticile.Chestia cu as fi facut asa" cum l-as fi pus sa taie gaturi" e pur subiectiva,si rezultatul era cel scontat ,sa ne amintim de zgomotul facut de cadavre,de oasele rupte in cadere,nu trebuia o maimutarire a barbieritului( o cauza,nu un efect) in prealalbil. Chestia cu "Swweeny o lasa pe Johanna sa plece" mi se pare fortata,cred ca era zapacit de probleme,depasit,ca altfel la el devenise un automatism,un reflex taiatul gaturilor,o"placere din durere" ,la durerea sa proprie consumata si inabusita in orori,si nu ma refer la sadism ci la actul in sine. Buticut,fianalul cu Toby mi s-a parut crud si imoral,cum poti spune ca pustiul(indobitocit si satanizat) face un act de justitie? E inutil,si eu cred ca secventa a fost pt a lua cumva ochii,pt arta,e deplorabil ca situatie insa.Intr-adevar e "sinucidere" ,dar cu ce pret,pustiul care ii canta domanei Lovett" nu ti se va intampla nimic rau cat voi fi cu tine" ajunge un posedat. Toate parerile sunt subiective,cu mici exceptii. |
Daca tot ai redeschis subiectul: http://www.youtube.com/watch?v=7f1QZxQSmQM
E o re-interpretare la scena "Epiphany" din Sweeney Todd. :) |
Pacat ca nu revine Buticut,tot respectul si simpatia.Sweeney ..e un film care merita dezbatut serios ,si nu numai acesta.
|
vezi k am bagat si eu pe acolo pe undeva argumente impotriva lui pitbull si in favoarea filmului, dar fara avantul aproape excesiv a lui buticut.
in plus, de ar reveni buticut? din cate imi amintesc eu, dupa primirea acida si haina facuta de pitbull, nu mai are niciun motiv sa scrie pe forumul asta. |
Originally Posted by Supastar:
Despre Buticut,pacat,si-asa forumul e gol si plin de orgoliosi ,etc. Despre Pitbull se pare ca sensibilitatea domniei sale e mare,adopta pozitia strutului cu capul in nisip cand nu ii convine ceva,ignorarea e suprema si dovada superioritatii absolute,drept pt care n-a catadicsit sa citeasca aici:(ultima si lunga postare) http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...5700&start=700 |
Cui i-a mai placut/displacut "Sweeney Todd"?
(in afara de plictisitii de serviciu).Useri noi,voi ce intrati aici,lasati orice speranta? :) Nu-mi ramane decat sa iau la citit postarile lui Supastar si sa-i raspund :) |
Nu stiu daca is sau nu plictisit de servici,dar mi-a placut,mai ales Depp.
|
Foarte bun. Mai putin sangele ce tasneste ca apa din fantanile de la Belagio. Usor fantezista emfaza de pe executii, cu toate astea mi-a placut mult. Cromatica face toti banii (de la incasari, nu doar aia de pe bilet). Si Depp. Da' mai mult postproductia.
Pauline, e ok si sa nu postezi, ocazional, nu te cearta nimeni.. |
Sweeney e super!
M-a socat, indeed, violenta barbaierului, dar e de acolo, din film......adica justificata. uimitoare mi se pare pendularea lui Tim Burton intre filme solare precum Big Fish si filme atat de macabre si agresive. Nu mi-l imaginez pe Burton decat......desenand si modeland in plastilina personaje uimitoare, scriind povesti inedite, care nu au nimic in comun cu basmele si povestile nemuritoare folclorice de pana acum..... dar Sweeney e negru de suparare, si-a pierdut sotia si fiica, asa ca sunt de acord cu el sa actioneze asa :D vorbind intr-un anumit cadru, desigur (acela al imposibilitatii individului de a gestiona o astfel de drama) Helena Bonham Carter e cum nu se poate de frumoasa, o ador in orice film ar juca al lui Burton, m-am indragostit de ea de la Big Fish, unde are unul din cele mai frumoase roluri feminine din cinema, dupa mine |
Originally Posted by E.Floares:
|
Aveam parul mai lung, pot spune ca l-am lasat special pentru filmulet ca la cateva zile m-am tuns un pic. E facut prin februarie, daca nu ar fi fost deja atat de multe re-interpretari facute la TDK as fi facut si pentru el.
Filmul l-am vazut mai intai pe calculator si apoi am fost si la cinema-ul din Ploiesti, dar am facut mai bine ca l-am vazut pe calculator mai intai pentru ca s-a vazut mult mai bine si s-a auzit mult mai bine decat la infectul de cinema ploiestean... |
Pacat ca te-ai tuns,iti sta bine,eu intotdeauna am avut o slabiciune pt baietii cu parul lung :P (frecventam rockoteca).
Ai talent,desi faci play-back acolo,si o tipa mai putin matura in tandem cu tine te punea in valoare.Desi fata din clipul tau avea un bust generos :lol: ,cam ca al Helenei(Helena era insarcinata in film).. Si ce daca sunt multe reinterpretari TDK,tu faci ceva inedit,eu stiu,Jokerul amorezat,Jokerul il bate pe Batman,joci dublu-rol,ca semeni mai mult cu Bale,dar iti trebuie costum...Si trebuie sa te tzacanesti un pic. on:Ce nu ti-a placut la "Sweeney Todd"-filmul?Trebuie sa fie ceva. |
Fata cu care am filmat, intr-adevar, seamana la...corp...cu Helena, dar mai mult am ales-o si pentru ca i-a placut Sweeney foarte mult si pentru ca ii place sa filmeze.
Sweeney Todd nu are nimic ce sa nu-mi placa. Unii spuneau de sangele acela ca e fake, dar Burton a vrut sa fie asa, sa fie mai mult artistic, mai mult spectaculos decat real. Mie imi place, creeaza si un ton comic felul in care sare peste tot sangele. As putea spune ca nu mi-a placut faptul ca a murit "Gioni" si m-a lasat cu un gust amar, imediat am realizat faptul ca nu se va mai putea face o continuare a filmului...eh, poate e mai bine asa. Ma mai gandesc, daca imi amintesc ceva ce nu mi-a placut o sa scriu aici. |
In case anyone was wondering, I was on vacation :D.In viitorul apropiat voi mai scrie poate si alte review-uri...bine, nu a fost review in adevaratul sens al cuvantului ce am scris aici...dar ati prins voi ideea.
Raman la parerea ca rolul lui Toby este cel de "justitiar". E un final crud,indeed, dar in film, in afara de Anthony si Johanna, nu avem personaje pozitive. Toti sunt rai, unii mai putin rai decat altii, dar toti meritau sa moara. Fiecare are agenda lui proprie, fiecare urmareste un anumit interes. Sweeney vrea razbunare, Lovett vrea atentie din partea lui, Turpin o vrea pe Johanna, Pirelli vrea bani prin santaj, Toby vrea alcool :D etc.Faptul ca simpatizam pana intr-un punct cu Sweeney si ii intelegem durerea nu il face mai putin vinovat de crimele comise. Daca s-ar fi limitat la Turpin si Beadle, probabil ca as fi fost revoltata de sinuciderea indirecta din final, dar asa fiecare a primit ce a meritat. Se putea incheia si cu Sweeney taindu-si chiar el gatul, cum s-a intamplat intr-o alta versiune sau Toby innebunind "de-a binelea" cum s-a intamplat pe Broadway. In versiunea lui Burton, Toby nu mi se pare posedat...pur si simplu il pedepseste pe Sweeney pt moartea celor nevinovati, facand ceea ce el credea de cuviinta. Vine,taie si pleaca.Nu cred ca a facut-o pt Lovett, care nu si-a respectat promisiunea de a-l proteja, ci l-a inchis in camera cuptorului pentru ca sa nu fuga la politie. Ce sens ar avea sa razbuni persoana care vroia sa scape de tine? Evident Lovett era atasata de Toby, insa era prea obsedata de Sweeney ca sa treaca peste cuvantul lui...ceea ce o face guilty.Ironic ca,dintr-o victima, Toby a ajuns sa faca o victima... E.Floares - hahahaha genial!! Mrs Lovett era pe alocuri amuzata :D. Really nice job. Pacat ca nu ati cantat cu propriile voastre voci, dar oricum lumea din statie se uita ciudat la tine...daca incepeai si sa canti... :P Cred ca e prima data cand vad o re-editare Epiphany, unde protagonistul iese in plina strada. You have balls! ;) |
Welcome home, Buticut!
(Pauline se temea cä eu te alungasem, era gata sä trimitä SMURD-u' dupä tine!) Acuma, hai sä agree that we disagree, si asteptäm sä vedem si alte comentarii! |
|
Buticut (*) (*) (*) (*) (*) (chiar ce inseamna nickul asta..) i'm losing my mind cause i'm falling for your mind...In engleza de balta ,intelegi.You're young and precious. Acum faza asta "cu toti meritau sa moara" e strict subiectiva,dar mersi ca te-ai deranjat sa continui discutia,inteleg..Sweeney e nebun,e innebunit de durere,nu e negativ in adevaratul sens al cuvantului.Mrs.Lovett,e manipulatoare si mincinoasa,ca sa nu mai zic de chestia cu canibalismul,dar are inocenta ei,se viseaza si ea fericita langa Sweeney...Personajele nu sunt arhetipuri ,ca Turpin si agentul lui(strict negativi) sunt un amestec dostoievskiano-proustian de bine,rau,alienare mintala,durere psihica,suprasolicitare ..Toby..nu vrea alcool,e prea tanar sa stie ce vrea,dar e dus de lumea aceea sordida,asa cum apa din canalele Londrei ducea sangele omenesc din placinte si duhorile inextricabile,daca ne amintim genericul..Toby"poor thing",e un personaj complex in viziunea lui Burton,e ingerul cazut...Hm,Toby n-ar trebui sa razbune nimic,nu poate inlocui Providenta sau pe Insusi Dumnezeu..E discutabil daca ii taie gatul scumpului Johhny pt Mrs.Lovett(care totusi ii aratase ceva clementa,fata de barbarul Pirelli,care isi ascutea briciul pe mainile sale,il batea,etc)sau...Eu cred ca privirea lui din final,raceala si detasarea cu care comite gestul il fac nebun,in alta lume,deci n-a fost cu premeditare,pt a face justitie(cum poti indrepta o crima,sau o serie chiar,cu alta?)Nu era nevoie sa se tavaleasca pe jos ca sa se vada ca e dus. Unde se vad balls-urile lui EFloares? :P |
Originally Posted by Pauline Kael:
Originally Posted by Pauline Kael:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:15. |